torstai 19. heinäkuuta 2012

We're going up-up-up-up-up-up-up !

Ehkä kesä on nyt oikeasti viimein saapunut !! Saisi sitten kestääkin vähän pidemmin kuin yhden päivän... Juu mutta hei nyt, varautukaa öö sekamelskapostaukseen... !

Eilen photari päätti olla tekemättä yhteistyötä kanssani ja valitti erroria kun yritin avata siihen kuvia... huoh. Kello oli jo sen verran paljon, etten yksinkertaisesti jaksanut ruveta säätämään mitään, vaan sammutin koneen ja menin nukkumaan... Haluan kuitenkin kertoa lyhyesti eilisestä ja lisätä tänne nuo kuvaset, mitkä pitikin.

Eli eilen... oli harvinaisen hyvä päivä vaikka siihen kuuluikin aamuherätys, töitä ja muuta juoksemista ennen kuin pääsin tallille lähtemään. Alakentällä oli menossa kunnon estehulabaloo, niin päätimme vallata yläkentän. Sen pohja oli jopa aika jees ! Kahdesta kulmasta vähän pehmeämpi, mutta muuten odottamaani parempi. Toissapäivänä tunsin oikeasti saaneeni Nuuttia hieman läpi, niin odotin ihan mielenkiinnolla sujuisiko yhtään edellispäivää paremmin...

Ja sujui kyllä ! Vaikka aluksi hepalla tuntuikin olevan melkoisesti energiaa ja se oli hieman malttamaton, niin kokonaisuutenaan meni aika kivasti. Nuutti oli kaikin puolin tiistaista miellyttävämpi ja ajoittain tuli todella hienoa pätkää ! Ravissa menimme vähän siirtymisiä, harjoitusravi - keskiravi - harjoitusravi, ja laukassa keskityin erityisesti nostoihin ja vähän loivaa sulkuväistöäkin yritettiin. Painotus sanalla yritettiin... mutta oikeassa laukassa tuli pari kertaa ihan ok askelia ! :) Sofialle suuret kiitokset taas eilisen kuvailuista, tässä "muutamia" otoksia ! Nuusku pieni on niin upea ♥ ... mikäli joku nyt ei jaksa katsoa hirmuisesti kuvia, niin suosittelen klikkailemaan itsensä muualle koska näitä on PALJON. Toinen vaihtoehto on tietysti yksinkertaisesti rullata kuvaröykkiön ohi, ooh :)


Kuvia tuli tosiaan aikamoisen runsaasti, mutta ei voi mitään kun oli niin hirmuisesti onnistuneita ! Nuokin karsittu vielä suuremmasta valittujen joukosta... Eilen ratsasteluiden jälkeen auttelin vielä Sofiaa iltatallissa ja kyyditsin tämän kotiin. Oli taas niin hauskaa ! ... paras oli kyllä kun Sofia kuvaili meitä ja juoksenteli ympäri kenttää kuin Usain Bolt, uusia kuvakulmia etsiskellen ;) ... "mihin mä oikeen oon menossa?" hmmmm-m !

Tänään oli myös hyvä päivä ! Tällaisella kelillä ulkoduuni on ihan jees ;) Puoli yhden aikoihin laitoin Sofialle viestiä haluaisiko tämä lähteä rantsuun ottamaan arskaa ja sinnehän me sitten taas suunnattiin heti kun olin valmis. Toivon mukaan sain edes hitusen lisää rusketusta sen muutaman tunnin aikana mitä Kivenlahti beachilla lojuimme ! Jos en niin... ainakin oli oikein hauskaa taas haha. Naureskelimme taiteellisille kuvillemme (pyllistelevät pikkulapset ovat ihan kiva juttu, siellä kuvien taustalla nimittäin) sekä mm. miehelle joka jatkuvasti tarkkaili meitä ! Onneksi pääsin piiloutumaan Sofian taakse ;o Lisäksi suunnittelimme tulevaa Espanjanmatkaamme... joka siis todellakin toteutuu ! ;)

Arska, long time no see !!
Nam nam mansikkaa ! ... dipattuna suklaapuddingiin tosihyvää !
Kinkkuaa !

Rannalta lähdimme joskus viiden maissa ja suuntasimme kulkumme suoraan tallille. Sofialla oli taas hommana iltatallin tekeminen, mutta varasimme aikaa niin että ehdimme ennen sitä itojuoksuttaa Nubasen yläkentällä. Virtaa hepasta löytyikin, ja se rallitteli korvat töttöröllä ympäri kenttää. Hitto kun en saanut kuvaa päivän ainoasta (suuuuuresta) pukista, kun Nuutti teki sen käynnistä ! Luulin, että heppa aikoo piehtaroimaan, mutta täysin ilman ennakkovaroitusta FIUU ! ... noin se teki silloin yksissä koulukisoissakin vuonna öö... 2010? Tai 2009 ihansama. Ihan yhtäkkiä vain jättipukki ja minä tulin alas suhteellisen kivuliaasti... ! On se ovela poika ;)

Kovin kauaa ei poikaa juoksutettu, sen verran lämmin päivä kuitenkin. Lisäksi alkoi ärsyttää kun ei onnistunut kuvaaminen yhtään ! Valotusajan säätäminen todella hankalaa kun kenttä on osaksi varjossa ja osaksi paistaa aurinko ja keskellä näkyy taustalla vajan + maneesin katto, mitkä heijastavat tyhmästi auringon ja pläh............ ! Pitää irtojuoksuttaa seuraavaksi sitten kun on pilvistä. Tai sitten aiemmin päivällä. Tai jotain... :P Mutta tuli sieltä nyt muutama onnistunut kuvanen kuitenkin ! Nämä © minää.

Laukka rullaa !
 
Oon mä aika varma että se on hevonen ;o ... aina yhtä fiksun näköinen !

Tallilta kotiuduin juuri äsken, ja heti sain taas kuulla äidin huudot kaikesta mahdollisesta... Olen mm. huono isosisko kun en ota Jonnaa mukaan rantaan hmm. En siis voi mennä ystäväni kanssa kahdestaan ilman että olen itsekäs? Tsiisus, ehkä hieman eri tasoinen meininki 10 ja 20 vuotiailla... Ja nyt pitää mennä siivoamaan keittiö kun kukaan ei täällä voi omia sotkujaan korjata -.- Huoh että ottaa aivoon.

Mutta juups, toivon mukaan huomenna olisi samanlainen sää kuin tänään ! Tarkoituksena olisi nimittäin taas suunnata rantsuilemaan töiden jälkeen :) Nupero saa huomenna vapaapäivän ja lauantaina on sitten koulutunti. Hmmm. Uuden bannerin yritän saada esille mahdollisimman pian, se saa toimittaa kesäisen "väliaikaisbannerin" virkaa kunnes saan nappi kuvat siihen "kunnon banneriin". Minulla on hyvä idea ja haluan tehdä sen oikeasti kunnolla... :P Saan muuten päivittäin useita sähköpostiviestejä, joissa kysytään teenkö bannereita... mikäli joku asiaa pohtiva nyt sattuu tätä lukemaan niin ei, en tee ! Ei yksinkertaisesti riitä aika ja hermot ainakaan tällä hetkellä... ;s

Ah päätä särkee nyt niin, että pakko varmaan laittaa kone sivuun. Tähän loppuun vielä videokooste tiistailta, ei tosiaan mitään kovin loistokasta menoa...... kyseisen päivän postauksesta voi halutessaan lukea tarkemmin.

16 kommenttia:

  1. Ihan uteliaisuudesta kysyn maksaako vanhempasi hevosesi kulut? Jos maksaa, niin pitäisin itsestäänselvänä että huolehdit pikkusisarestasi ja otat mukaan tallille ja rannalle yms. Itseasiassa pitäisin sisaresta huolehtimista luonnollisena vaikka vanhempasi eivät elämääsi kustantaisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mun pitäis raahata sitä mukana joka paikkaan ok :) :) En tiedä ymmärrätkö mutta en ehkä jaksa viettää aikaa tämän kanssa 24/7 (koska voi kyllä, teen hänen kanssaan aika paljonkin), muutenkin kun mukana on jotakin kavereitani niin sisko ei osaa käyttäytyä. Eipä todellakaan huvita olla minuutin välein huomauttelemassa että lopettaa huutamisen tai muun pelleilyn. Että mun mielestä mulla ei todellakaan oo mitään velvollisuutta ottaa sitä mukaan häiriköimään yhtään minnekään kun oon kaveriporukalla liikenteessä :) :) :) Kyllä mä voin sitä rantaan VIEDÄ, niin että se käy uimassa ja näin, se on asia erikseen, mutta en todellakaan ota sitä mukaan silloin kun haluan viettää rannassa monta tuntia kaverini kanssa !! Huhhuh.

      Poista
    2. Ihan uteliaisuudesta kysyn mistäköhän planeetalta anonyymi on, jos kuvittelee että isosiskon tehtävänä on aina ottaa pikkusisko mukaan kun on lähdössä kavereiden kanssa johonkin? Sisaresta HUOLEHTIMINEN on täysin eri asia kuin sisaren RAAHAAMINEN KAIKKIALLE, learn the difference. Melkein kävi naurattamaan. En minä ainakaan haluaisi siskoani ottaa mukaan minnekään kun olen kavereideni kanssa, onneksi vanhempani ymmärtävät tämän.

      Poista
    3. Näinpä. Ja ylemmälle anolle vielä, että kävin TÄNÄÄNKIN siskon kanssa rannalla sen jälkeen kun olin ollut Sofian kanssa =) Olenpa kamala ihminen.

      Poista
  2. oioi Nuuttihan näyttää menevän tosi kootusti ja etenkin noista ensimmäisistä ravikuvista pisti silmään, että kantaa ittensä tosi hyvin, eikä pyri vetämään itteään pitkäks:)) Hienosti menee!;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kanto ittensä paremmin ku pitkiin aikoihin ! :) Kiitos, heppa on hieno ♥

      Poista
  3. Hienojen kuvien takiahan tätä luen! (kun suosittelit klikkailemaan muualle jos liikaa kuvia) Tuossa yläkentällä näyttää olevan paljon kauniimpi taustakin, ja Nuudeli on hiano!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ! :) Laitoin kehotuksen siihen koska joihinki postauksiin on muutamat kommentoineet että liikaa kuvia eivätkä jaksa katsoa... :D Kiitos !!

      Poista
  4. kateellisena täällä teidän koulutuuppausta kahtelen!:D ihan superhienon näköstä menoa! ja tuo huopa!<3

    VastaaPoista
  5. Näyttää tosi kivalle, mutta en voinut olla huomioimatta melko tuntuvaa yliasetusta ja sisäohjan nyppimistä kaarteissa. Hevonen kulki huomattavasti tasaisempana kun otit sen ulko-ohjankin kuvioihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, mutta kyllä mulla oli se ulko-ohja kuvioissa koko ajan, sinnehän se heppa ois halunnu asettua eikä antaa periks oikeelle ollenkaa ;) Mikäli luit kyseisen päivän postauksen niin kerroin siellä että heppa vänkäsi alkuun vastaan. Se olisi halunnut mennä vain suorana tai juurikin vasemmalle asettuneena, ja kyllähän se toki kulkee tasaisena mikäli saa mennä puksuttaa haluamallaan tavalla. Vaadin sitä kuitenkin tulemaan molemmille ohjille, mikä ei olisi heppaa kiinnostanut lainkaan, mutta hetken vänkyröinnin jälkeen antoi periksi ja suostui asettumaan sekä taipumaan tasaisena kumpaankin suuntaan :)

      Poista
  6. susanna sulla on tosi kiva blogi ja en oo tajunnu ees seuraa/liittyä lukijaks oon tyhmä, mut nyt sul on ainaki 400 lukijaa ja oon ite yks niistä hihi! kivoja kesäisiä kuvia :)
    ( tai ainaki mulle näkyy, että olis 400 lukijaa ) haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks sullaki blogi !! UUU meen sinne kyylää hihi mut jee oot vähä tyhmä joo mut sillee söpösti tyhmä valpuri ;) ♥ JOO 400 lukijaa täynnä ohhoooo ! Kiitos ♥

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !