lauantai 25. elokuuta 2012

Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true, here is the place where I love you

Home sweet home ! ... or not so sweet, mutta ei siitä sen enempää. Menin eilen tallilta Lindalle yöksi, niin en pystynyt illalla postailemaan joten yritän nyt kertoa (mahdollisimman epäsekavasti...) Nubailuista + muista puuhista sekä eiliseltä että tältä päivältä :)

Eilen lähdin tallille joskus kolmen jälkeen ja tosi kiva ruuhka taas... perillä olin neljän maissa ja Linda saapui paikalle (suloisen Minttu mäyräkoiransa sekä suuuren leipäkassin kanssa, hihi) samoihin akoihin. Laitoimme Nubasen kuntoon ja lykkäsin kamerani tietenkin Lindalle, hih kuvia kuvia ;) Sofiakin oli paikan päällä (reipas tallityttö), joten sain siis tuplakuvat eilen, funnnn ! Päätimme hieman tummista pilvistä huolimatta suunnistaa pellolle, tai siis takalaitumelle, sinne missä ovat nuo maastoesteet. Siellä on hyvä mennä juttuja ihan sileälläkin !

Nuutti oli kyllä... aikamoinen matonen ! Se ei halunnut kuunnella apuja yhtään, paineli vain korvat töttöröllä menemään ihan vinksin vonksin... pläh. Sen siitä saa kun vain hilluu maastossa, eikä tee kentällä mitään "kunnollista" vähään aikaan... :( muttakun me halutaan vaan riehua ympäri maailmaa eikä tuupata missään kentällä yäk... okei ei yäk, koska tuuppauskin on (yleensä) kivaa. Kunhan on oikeassa mielentilassa ;)

No, aikani siinä voivoteltuani että voi voi kun ei nyt suju yhtään, päätin että ihansama hypätään vähän ! Koska eihän Nuutti siellä mitään koulua halunnut nysvätä kun on esteitäkin näkösällä ;o Se varmaan ajatteli että no taas toi kuski on ihan tyhmä kun se luulee että täällä kuuluu mennä jotenkin hianosti kun täällä kuuluu mennä täysii ja sillee ! Onneksi kuski ymmärsi vihdoin viimein... ja sitten olikin taas hauskaa kun saatiin "este" nenän eteen :) Este lainausmerkeissä koska tultiin taas aluksi niitä ihan minikokoisia tukkeja, mustaa pötkylää sun muita, eli siis niitä tosi pieniä. Niitä voisi mennä vaikka joka päivä, eivät rasita jalkoja, mutta ovat hyvää harjoitusta anyway ! Tänään yritin saada Nuutin esteelle tasaisessa laukassa ja tukki - musta pötkylä linjan sujumaan ilman turhaa räpiköimistä. Ihan ok meni ja heppa tuntui huomattavasti kivemmalta kuin alkuun.








Viime maastoesteilyistä rohkaistuneena päätin eilen erittäin rohkeana tulla myös muutaman kerran olkipaalia sekä sellaista laatikkoviritelmää (näette kuvissa). Molemmat tosi kivoja esteitä hypätä, etenkin paali ! Nuokaan eivät ole mitenkään korkeita (paali vain on aika leveä !), ehkä 80cm, mutta maastossa kaikki on silti vähän hurjempaa hihi ! ... rulla jäi sinne vielä odottelemaan.................... :D



Vamma kuski pois niin voitte keskittyä ihailemaan söpöä heppaa !

Aika hurja oli !

Eilen tein siis suhteellisen kevyen liikutuksen; pieni alkuverkka, vähän töitä niillä miniesteillä ja taisin ottaa kaksi hyppyä paalille ja kaksi laatikkoesteelle, sillä tälle päivälle oli suunnitelmissa irtohypytys. Mutta ei siitä vielä sen enempää... Eilen sitten talleiluiden jälkeen menin tosiaan Lindan luokse viettämään leffailtaa :) Kävimme tietenkin kaupassa ostamassa ruokaa ja herkkua, koska eihän elokuvan katsomisesta muuten mitään tule ;o Kirkkonummen cittarissa oli ihana ananasmies myymässä "maailman makeimpia ananaksia" ja tietty oli pakko ostaa yksi, kun oli niin herttainen mies, my new love ♥ Selitti vaikka mitä, enkä ymmärtänyt puoliakaan mutta ei se haittaa ! Lindan luona sitten ananaksen perattuani tuli vähän sellainen "mua on huijattu !" fiilis kun sen nananasmiehen ananakset näyttivät paljon herkullisemmilta :( mutta onneksi maku oli hyvä niin ei kai sillä ulkonäöllä niin väliä !

Illan leffaksi valitsimme... tun tun tun, Nälkäpelin. Kumpikaan meistä ei ollut sitä nähnyt ja trailerin perusteella vaikutti ihan ok, lisäksi sitä on kaikkialla aika paljon kehuttu. No, pakko sanoa että petyin hieman... :( odotin jotain vähän jännempää. Tuo meni mielestäni vähän sekavaksi kun kaikki siellä metsässä vain riehuivat ja tappoivat toisiaan, öö? Ja siis se "rakkaustarina" ei vain toiminut, ei ei ei kun se toinen jätkä oli paljon söpömpi ! :( Lisäksi loppu oli jotenkin liian "helppo" ja ennalta arvattava. Haluaisin kyllä lukea tuon kirjan, en tiedä jos se vähän muuttaisi käsitystäni koko leffan suhteen? Ihan mielenkiintoinen idea kyllä.

Loppuillan katselimme Simpsoneita ja C.S.I Miamia, mässäsimme ja höpötimme kaikesta mahdollisesta. Nukkumaan pääsimme ehkä kahden maissa ja tänään heräsimme puolilta päivin. Ja sitten vähän lisää löpinää, mässäilyä ja Simpsoneita, me like ! Kahden jälkeen reipastuimme ja siivosimme kamppeet kasaan, ennen kolmea lähdin tallille ja Linda puolestaan suuntasi katsomaan onko porukoiden talo vielä pystyssä pikkubroidien kemujen jälkeen... ;)

Tänään tosiaan ajattelin vähän irtohypyttää Nuuttia. Ei siis todellakaan mitään korkeushyppyä, vaan vähän pieniä hyvänmielenpomppuja niin että heppa saa juoksennella vapaana ja riekkua jos siltä tuntuu. Sofia oli lopettelemassa aamutallia ja lähti taas auttelemaan sekä kuvailemaan :) Kannoimme yläkentälle sokeripalat ja pari tolppaa, puomit siellä olivat jo valmiina. Sitten vain joku alkeellinen kuja, kavaletti sekä pysty pitkälle sivulle.

Alkuun meni ihan hyvin ja Nuudeli antoi ohjata itsensä kujaan oikein nätisti, mutta sitten se sai jonkin jääräpää kohtauksen ja halusi vain juoksennella juuri sinne minne en ohjannut sitä. No ihan sama siellä se sitten hillui pitkin kenttää aikansa ihan villinä ja vapaana, kunnes sain sen taas kujalle ja hyppäämään. Päivä oli aika kuuma (auton mittari näytti tallille ajaessani 23 astetta) niin ajattelin että hyvä pitää vähän kevyempänä, mutta taisi hepalle vähän kuuma tulla siinä ympäri ämpäri juostessaan. Joo no, huomenna sitten joku ihan kevyen kevyt liikutus, ellei ihan käyntimaasto tms. vain :P Tässä vielä pari kuvaa tältä päivältä, ylin © minä, alemmat © Sofia.

Jee jee !

Ruttupylly kävi tanssimaan.

Hurrrrja !

Sporttinuutti !

Jee huomenna kokoonnutaan taas tyttöjen kanssa katsomaan Barcelonan peliä ! Ah me gustas mucho ♥ Nyt painun nukkumaan että jaksan herätä seiskalta, öitä !

16 kommenttia:

  1. Ihan mahtava banneri!! ja muutenkin koko ulkoasu! Jään seuraamaan blogiasi! :))

    http://pokerijaelli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva kuulla ! Käyn kohta tsekkailemassa sun blogin :)

      Poista
  2. ihania noi kuvat :3 !
    meette tosi hyvin nuutin kans, ja kyllä huomaa että nuutti tykkää hypätä ;) !

    millä muuten muokkasit nää kuvat ja käytitkö jotain värikäyröjä muokkaukses :) ?
    nuo ylempien kuvien värit on musta tosi kivannäköset !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) Hyppäämisestä se kyllä tosiaan tykkää :)

      Näiden kuvien värejä en oo koneella muokannu yhtään ku en jaksanu :D mutta yleensäki pyrin muokkaamaan mahdollisimman vähän. Ja näissä tosiaan ihan kivat värit munki mielestä :) kamerastakin voi niitä säädellä niin ei sitte tartte muokkailla niin kovin, helpottaa toisinaan tosi paljon ! :D

      Poista
  3. Ihania kuvia ! :)

    Olisitkohan sä voinut tehdä mulle bannerin, kun toi on niin ihana ! Ohjeet löytyy tuolta: http://life-withhorses.blogspot.fi/2012/08/126-bannerihaastetta-lukijoille.html

    Kiitos jo etukäteen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      Valitettavasti ei kyllä oo aikaa / inspistä tehä bannereita muille... ;s

      Poista
  4. Ihana postaus taas! :) Millä kameralla kuvaat, ku ne on noin hienoja aina? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Useimmat kuvat on mun Canon eos 60d rungolla + vaihtelevilla objektiiveilla (yleensä Sigman 70-200mm f/2.8) kuvattuja, mutta osa myös kaverin 600d:llä :)

      Poista
  5. hahaha kiva ruttuperse nuutilla :DDDD mut ihania kuvia tosiaaan! tekeepä itelläki mieli tollasia esteitä hyppimään, meillä niin säälittäviä noi maastoesteet xdd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö !! ;) Haha kiitos ! Joo no meilläki ennen jotai risukasoi mut onneks tuol on nyt kunnon maastoestebuumi ja esteitä on tulossa lisää vaa ! :D

      Poista
  6. Ihana postaus taas kerran! Ihan tekee itsekkin mieli lähteä hyppimään, harmi vain ettei siihen kovin usein tarjoudu mahdollisuutta. Milloin ajattelit pitää sen arvonnan, mistä joskus muutama viikko sitten kyselit? (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Voi harmi, hyppääminen on kyllä tosi kivaa varsinki jos heppakin on tosi innoissaan ! Se tulee heti kun pääsen hommaamaan sopivan palkinnon :)

      Poista
  7. Puhuit jossain vaiheessa arvonnasta? Onko sellaista tulossa? ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tulossa, kunhan pääsen hommaamaan palkinnon :)

      Poista
  8. eikös se ole own sweet home? :) mutta ihana blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä onko sellanenki "sanonta", mutta meillä on ainaki joskus ollu taulu missä luki home sweet home :D Kiitos ! :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !