lauantai 7. syyskuuta 2013

VIVA LA FURIA ROJA !

Apua, mitäköhän tästäkin postauksesta oikein tulee... !! En ole viime yönä nukkunut juuri lainkaan, sillä adrenaliini virtasi suonissa aika vilkkaasti pitkälle aamuun saakka. Mä en voi käsittää näitä asioita mitä tässä muutaman päivän aikana on tapahtunut !! Niin yhtä once in a lifetime kokemusta koko "rupeama". GRACIAS ESPAÑA ! ♥

Tässä vaiheessa haluankin sanoa, että mikäli vihaat Espanjaa, espanjalaista jalkapalloa, jalkapalloa yleensä... mitä ikinä, niin suosittelen painamaan sitä punaisessa lokerossa olevaa x -kuviota selainikkunan oikeassa yläreunassa. En nimittäin julkaise (enkä edes lue, hähää) yhtäkään provosoivaa kommenttia, sillä mulla ei oo mitään mielenkiintoa ruveta yhdenkään puupään kanssa jankkaamaan ;) Tästä eteen päin postaus siis sisältää luokattomasti hehkutusta, Espanjaa ja jalkapalloa ! Jos ei kiinnosta niin bye. Lukeminen omalla vastuulla... ;)

Meidän fiilistelyt eilistä peliä varten alkoivat jo keskiviikkona, kun suunnattiin Sofian ja Jessican kanssa pelaajien twitter -päivitysten ohjaamina lentokentälle. Ois pitäny arvata, että tähdet marssivat ulos ihan omia reittejään, mutta vilaukselta nähtiin kolme pelaajaa niin ei ihan turha reissu ! ;) Lentokentältä rynnättiin Hotelli Kämpille, mutta parkkimaksusekoilun (siis miksi helkkarissa se maksuautomaatti pitää piilottaa jonnekin ihan eri rakennukseen ?!) vuoksi missattiin joukkueen bussi, pläh. Päästiin kuitenkin hotellin edessä Espanjan Telecincon suoraan tv lähetykseen, joten fiilis pysyi korkealla. Käskivät huutaa "ESPAÑA !" ja mehän huudettiin !

Oli ihana kuulla ympärillä espanjaa ! Maailman kaunein kieli ♥
Päästiin oikein lähikuvaan hehehe, feimit !

Torstaina paineltiin Kämpille iltapäivällä vähän ennen neljää, sillä tiedettiin pelaajien suuntaavan illemmalla Stadikalle treeneihin. Tunnelma alkoi kohota kun väkeä kerääntyi paikalle enemmän. Lopulta, seiskan maissa odotus palkittiin, ja pelaajat tallustelivat ulos. Siinä vaiheessa ihmiset riehaantuivat ja olin ihan varma että liiskaannutaan kaikki. Noin tiivistunnelmaisessa tilanteessa usein myös huomaa kuka on unohtanut deodorantin tai kenellä se on pettänyt........... nam.

Sain tästä ikimuistoisesta hetkestä ihan muutamia kuvia, joista suurin osa oli sattuneesta syystä aivan tärähtäneitä. Onneksi Ramos sentään tuli ulos ensimmäisenä... ♥
Hahaa aurinko tekee tummennetuista laseista vähemmän tummat. 
Ihanat Sergio Ramos ja Jesus Navas vielä lähikuvaan ! Sori laatu......

Perjantaina heräsin tosi epätodellisissa fiiliksissä. TÄNÄÄN OLI SE PÄIVÄ MITÄ OLTIIN ODOTETTU IKUISUUS. Laskin tunteja illan otteluun, ja vaikka kuinka kuvittelin aloittavani lauttautumisen sun muut "toimenpiteet" ihan ajoissa, niin silti tuli kiire............ aina sama juttu. Puoli seiskan maissa päästiin kuitenkin liikenteeseen Espanjan liput autoon kiinnitettyinä tottakai ;) Ajeltiin nupit kaakossa Helsinkiin noutamaan Jessica kyytiin ja kierrettiin sitten keskustassa pieni rundi ennen kuin rullailtiin jäähallin parkkikselle viemään auto parkkiin. Tungosta oli aika kiitettävästi ja me saatiin viimeinen lippu, mikä parkkialueelle myytiin !! SCORE !

GO SPAIN ! Mun piti lakata toinen pikkurilli sinivalkoiseksi mutta unohdin. Too bad.

Katsomoon päästyämme hokattiin että hei !! VIERESSÄ ON SIKANA ESPANJALAISIA !! Hitsi kun oltais istuttu 5 metriä oikeammalla, niin oltais oltu osana suurta punakeltaista laumaa. No, samoihin huutoihin sekä lipunliehutuksiin kuitenkin yhdyttiin ;) Espanjalaiset olivat tosi innostuneita meidän varustuksesta, "you are Finnish? You stand up for Spain? That's fantastic ! Fantástico !" :D

Puoli kymmenen maissa koitti se pitkään ja hartaasti odotettu hetki, kun pelaajat tallustelivat viheriölle ja tunnelma kohosi kattoon. Apua, apua, apua ! Mä rupesin heti "pelkäämään", etten osaa nauttia siitä hetkestä tarpeeksi. Toivoin vaan ettei se hetki loppuisi koskaan. Siinä me oltiin, seuraamassa kuinka maailman paras jalkapallojoukkue (ja komein tietenkin) ilmi elävänä juoksenteli kentällä silmiemme edessä. Ihan huikeeta ! "ESPANJA, ESPANJA, ESPANJA... !", huudettiin rumpua soittavan espanjalaispapan johdolla.


Joukko maailman komeimpia miehiä ♥ sekä suomalaiset.
National anthem.
"Urheilu kyllä, väkivalta ei."
Kohta mennään !!
Iniesta vie Pukkia kuin pukkia narussa, heh heh.
Maestro.

GOL !!!!!!! 0-1 !!

19. peliminuutilla tapahtui se, mitä oltiin odotettukin: Espanja teki avausmaalin !! Ihana, ihana Jordi Alba syöksyi laukomaan pallon pussiin Fabregasin syötöstä, ja Espanja siirtyi 1-0 johtoon. Melkein rupesin itkemää, olo oli niin hysteerinen. Tästä pitäen ruvettiin tietenkin odottamaan toista osumaa. Samalla meillä Sofian kanssa räpsyivät kamerat kilpaa, kun yritettiin tallentaa muistikortille mahdollisimman paljon kuvamateriaalia näin ainutkertaisesta tapahtumasta. Ajan taju tuntui ottelun aikana katoavan kokonaan, ja ennen kuin ehdin edes huomata, oli ensimmäinen puoliaika pelattu.

Hieno hattu, amigo !

Toinen puoliaika näytti melko samalta kuin ensimmäinen, eli Espanja pyöritti peliä Suomen päädyssä. Muutaman kerran Suomi sai aikaseksi jonkinlaisen vastahyökkäyksen, mutta kovin vaarallisia tilanteita niistä ei kyllä syntynyt. 86. peliminuutilla Espanja iski ottelulle ratkaisun, eli toisen maalin. OPPAA, bileet !!! El bombo de España kaikui Stadionin yössä, punakeltaisten juhlaa. Pohjoiskaarre oli jo hyvän aikaa ollut hieman vaisuna, vaikka pieni joukko aina välillä yritti muita innostaa. Väkeä rupesi valumaan pois sankoin joukoin. Hyvä, loppuun saakka kannustetaan, eiku...?

Ei pysynyt Suomen poika mukana Villan kikkailussa.
Maailman komein mies.
Navas tulossa sisään !
Siellä se menee !
Pyhä Iker, maailman paras maalivahti !


Keskiviikon birthday boy, Raúl Albiol !



Kolmen minuutin lisäajan kuluttua pilli soi ja peli päättyi Espanjan 2-0 voittoon. Olihan se aika arvattavissa, mutta NIIN HIENOA SILTI ! VIVA LA ROJA !!! Suomi pelasi hyvän ottelun, tämä tulos jalkapallon suurmaata vastaan ei ole mikään häpeä. Hyvä Suomi !

Ja Espanja on voittanut. RAMOS ILMAN PAITAA !!!
Mä en ymmärrä mihin toi mamma kattelee ku vierestä kävelee puolinaku Ramos. Jos se on sokee niin ehkä ymmärrän.

Autolle päästyämme kiinnitettiin liput oviin ja lähdettiin tekemään kierros Helsingin yössä. Tosi monet ilmeisesti luulivat meitä espanjalaisiksi kun mm. valoissa seisoessamme avasivat autonsa ikkunan ja onnittelivat englanniksi :D "Good game, congratulations !", monet sinivalkoisiin pukeutuneet myös näyttivät peukkua eivätkä näyttäneet olevan tappiosta moksiskaan. Ihanaa ! :) Tietty joukkoon mahtui myös muutama keskisormi, joiden kohdalla teki melkein mieli kysyä että ihanko oikeasti uskoit voittoon? :D No, ehkä vielä joku päivä !


Oliko joku teistä lukijoista Stadikalla peliä seuraamassa? Mitkä tunnelmat? Jos otitte kuvia niin linkittäkää ihmeessä, katselisin niitä enemmän kuin mielelläni !

Espanjahihhuloinnin vuoksi Nuudeli oli pari päivää Clarissan hoivissa (tuhannet kiitokset !), mutta tänään kävin taas itse ukkelin hoitamassa. Metacam -kuuri on kohta loppu ja Nuuskuduudeli alkaa olemaan enemmän kuin pirtsakka ! Jahka se muutaman päivän vielä keräilee energiaa niin mulla on varmaan tiistaina allani ihan eteenpäin pyrkivä heppa ;) Jännittää, hyvällä tavalla siis ! Seuraavassa postauksessa palaillaan toivon mukaan takaisin aiheeseen, eli Nuuttiin. Adios ! ;)

66 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Ramos on tosiaan aika komea...!

    VastaaPoista
  2. Huh, en olisi uskonut että jaksaisin lukea jalkapalloon liittyävän postauksen, mutta tätä oli enemmän kuin ilo lukea :) Eli jälleen kerran ihana ja hyvinkirjoitettu postaus sinulta!

    VastaaPoista
  3. Espanja vie! Mäkin sain kotisohvalla muutaman pahan katseen kun hurrasin Espanjan maalien kohilla. On se vaan paras joukkue ikinä ♥ Kadehdin et oot päässy livenäkin tonne, ite ajattelin mennä haistelemaan vaan niitten jälkiä ens viikonloppuna kun hepat on stadikalla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hienooo !! :D Espanja on kyllä tosiaan ihan ykkönen ♥ Haha joo kuvittelet ne komistukset sinne juoksemaan, niin sehän on melkeen ku ois ollu peliä kattomassa ;)

      Poista
  4. Hah, itekin oltiin kattomassa ja nimeomaa Espanjaa kannustamassa. Sinuu ei nähty vaikka yritettiin!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä hyvä !! :) Voi ei, mut haha ehkä ihan hyvä vaa, olin niin sekasin :D

      Poista
    2. Mäkin sain vihdoin aikaseks postata tosta pelistä, joten jos kuvista oot kiinnostunu niin http://roosajaveksi.blogspot.fi/, sieltä löytyy ainakin jonkun tasosia tärisevin käsin otettuja räpsyjä:D

      Poista
  5. Uhmasin varoituksia ja kyllä kannatti ;) ihanaa hehkutusta ja kiva postaus !

    Niin kuin jo Sofian postaukseen kommentoin, niin käppäiltiin torstaina kuuden maissa Kämpin ohi. Puupäinä vaan mentiin siitä aitojen "väärältä puolelta" kun ei tajuttu, ketä ne ihmiset odottaa.... XD koitettiin epätoivoisina IL:n sivuja tutkia ja ottaa selvää, kuka julkkis sinne on tulossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh rohkea ! ;) Hiih kiitos !!

      HAHA voi eii ! Kävelitte viel toho aikaa nii ei ois pitkää tarttenu venaa :D Tosi monet tuli siitä ohi kävellessään kysymään että "ketä te oikein ootatte?" ja sit meiän takana jotkut pojat vaa huus: "JUSTIN BIEBER !" XD

      Poista
  6. ohhoh ihan hyvää näkymää toi toisiks vika kuva ;)
    Ja jotenki mäki aloin nyt kannattaa Espanjaa enemmän ku suomipoijjaat ei pärjää missään.. !

    "Joukko maailman komeimpia miehiä ♥ sekä suomalaiset" :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös !! ;) Joku ylempi taho kuuli mun rukoukset..... XD

      Haha joo Suomi on kyllä monissa lajeissa vähän maailman tasoa jäljessä, mutta sinnikkäästi vaan treeniä niin ehkä vielä joku päivä tulee pääsemään isoihin kisoihin ! ;) Jääkiekossahan sentään kai menee ihan ok ! XD

      Tajusin vast nyt et toi kuulostaa vähä tylyltä ! :D Mut siis... niin, haha :D

      Poista
  7. En niinku tajua miten Espanja kiinnostaa sua... Kaiken kukkuraksi jalkapallo! Ei mitään järkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espanja on paras ! ;) Nii, ei ookkaan, ei missään oo mitään järkee :D

      Poista
  8. Jalkapallo jalkapllo. Evk.

    VastaaPoista
  9. Tuntuu että vihaat suomee XD mikä Espanjassa on noin hyvää? Nojoo, siis en nyt todellakaa meinannu pahalla, en ees itte seuraa koko jalkapalloa nii en tiiä käytäntöjä :D mut katos oon aina olettanu että kotimaata kannustetaan, ku mones lajis niin on.. Anteeks tuhannesti mun idioottimaisuus ja tyhmyys! Tottakai jokanen saa kannustaa mitä haluaa, ajattelin vaan kysästä :D mutta onhan nuo ukkelit kyllä hyvännäkösiä että eikait siinä ;) heheh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, ei, en vihaa ! :D Suomi pelas hyvin ja oon niiden puolesta ilonen, mut... Espanja forever ♥ Joo siis monet espanjalaisetki oli tosi hämmästyneitä tosta et kannatetaan Espanjaa vaik ollaan suomalaisii. Mut ku ollaan aina kannatettu, ja Espanja on ollu mulle pienestä pitäen ku toinen kotimaa :)

      Ja siis eihän tossa ollu mitään idioottimaista tai tyhmää, päinvastoin ! :) Mukavaa että jotkut osaa asiallisesti kysyä, eikä rupee heti riehuu tai valistaa jotenki... :D Ja joo espanjalaismiehet kyllä aika mukavaa katsottavaa... ♥

      Poista
  10. Ihanaa fanitusta oikeen koko sydämestä. :D
    Hauskaa lukea tämmöinen kun tekstistä huomaa miten innoissas ja aidosti iloinen sä oot. (--:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanaa että näät asian noin ! :)

      Poista
  11. Mä olin kattomassa ;) Kuvia tulee blogiin varmaan tässä päivän aikana! http://superfeimit.blogspot.fi/

    Oli kyllä aika mahtava tunnelma! Meidän paikat oli toisella puolella stadionia ;) mun on pakko laittaa tähän tää sama, minkä kommentoin jo tuonne Sofian blogiin:

    Mun on pakko jakaa tällänenhassu juttu, että oltiin helsingissä yötä vielä tuon pelin jälkeen niin aamupalalla joku ehkä suomalainen mies (joka luuli mua ulkomaalaiseksi ehkä? outoa, mulla oli paita päällä missä oli suomenlippu? Toki mahdollista että hän olikin ulkomaalainen...) tuli vaan juttelemaan mulle enkuks, ja se meni suunnilleen näin :
    se mies: - You were in the game yesterday?
    minä: - Yes.
    se: - I was there too.
    ja mä näytin peukkua, ja häippäsin aika nopeesti :D

    Mun kuvat ei sitten oo mitenkään samaa laatua kun sun kuvat...

    Ah, rakastan sunkin blogia, ja Nuutti on kyllä niin ihana ♥ varaudu siihen että sul ei oo aamulla enää heppaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, käynkin siellä sitten katselemassa ! ;) Eikä laadulla oo mitään väliä, mullakin suuri osa kuvista ihan mössöä, mutta pääasia että jotain näkee ja on todistusaineistoa tommosesta tapahtumasta !

      Tunnelma oli kyllä hyvä ! Ihan hienosti jakso suomalaisetki pitää lipun korkeella :) Ja vitsi se oli hieno se niiden jättihuuhkaja siellä Pohjoiskaarteessa ! Ainoo mistä en tykänny (taas), on se viheltäminen ja buuaus vastapuolen joukkueelle, mutta sitä nyt tekee vähän kaikki. On vaan mun mielestä niin epäurheilijamaista !

      Hahaa, lyhyt ja ytimekäs keskustelu, mitä sitä turhia jaarittelemaan ! XD

      Voi kiitos, Nuudeli on huippu ♥ Ou nou ! Tiedänkin sitten mistä ettiä... ;)

      Poista
  12. ihana postaus, vitsi oon kyllä vähän kade kun näitte pelin livenä! Mä heräsin lippujen suhteen liian myöhään, oli loppuun myyty jo kun tajusin soitella lippupalveluun. :( Katoin pelin kyllä telkkarista, ja ihailin Espanjan kaunista peliä. Ihan hyvinhän Suomikin yritti pistää kampoihin, mutta kun se ei riitä niin se ei riitä.

    Mageet noi sun kynnet. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Voi hitsi :( toi peli myytiin kyllä loppuun tosi nopeesti ! Onneksi on telkkari sentään keksitty ;) Niin, kyllähän Suomi yritti hienosti, mutta se ei vaan tosiaan riittänyt.

      Haha thanks ;)

      Poista
  13. uh komeita miehiä!

    VastaaPoista
  14. Kirjoitin jo omaan blogii tai tohon sun kommenttin vastasin mutta.... SUN KUVAT ON SIT PALJON PAREMPIA !! Tosin olisi voinut käyttää enemmän aikaa muokkaamiseen ja käydä vähän paremmi läpi kuvat, ko musta tutuu että en valinnut kaikkii parhaimpii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EI KYL !! Mun kaikki kauempaa otetut kuvat oli iha mössöö ja värit vammas, sen takii päätinki muokkaa näit tällee "vähä eri taval" mitä normisti hehee :D

      Poista
  15. "Kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen."

    Tää on niin jännää ! Ja niin toi Villamies kuva ah niin hyvä ! Mua harmittaa niin pahasti sen almost maali :( muutamast sentistä kii ääh



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo piti kyl miettii hyväksynkö sun kommentin !!1

      Villamies XD MUT ÄLÄ YHYY ois ollu nii kiva ku se ois saanu maalin siit... ;( Sama ku Ramosin se hieno potku siel toises päädys ääh !

      Poista
  16. Vau mitä kuvia! Mikä tän sun Espanjafanituksen taustalla on, tai siis miten oot siihen niin rakastunut? :) Mäkin kyllä tykkään Espanjasta, oon lukiossa pari kurssia kieltäkin lukenut. Koskaan en oo Espanjassa käynyt, mutta haaveissa olisi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! :) No siis mä oon pienestä saakka "oppinu rakastaa" Espanjaa, meillä on talo siellä ja ollaan siis aina perheen kanssa lomilla sinne matkustettu. Rakkaus Espanjaan on meillä kulkenu suvussa mukana jo useemman sukupolven ajan ;)

      Oi ihanaa ! Espanja on kyllä niin kaunis kieli !! Toivottavasti pääset siellä joskus käymään, maailman kaunein maa ♥

      Poista
  17. Löysin tänne sun blogiin tuolta Indiedaysiltä ja ihan pakko kommentoida, että onpa hienoja kuvia! Miesystävä oli peliä paikan päällä seuraamassa, ja oli selkeästi myös innoissaan maailmantähtien näkemisestä ;-) Seuraavana päivänä ei muusta puhuttukaan!

    VastaaPoista
  18. "Joukko maailman komeimpia miehiä ♥ sekä suomalaiset."

    HAHAHAHAHA ai että meinasin tikahtua, aika hyvin sanottu, vaikkei suomenkaan jalkapallojoukkueessa täysin RUMIA miehiä ole - espanjalaiset vaan vie 100-0 eikumitähäh

    Tosi kiva kuulla, että suomalaisilta löytyi tuommoinen "tsemppi", tai että ihan onnittelivat teitä kun luulivat espanjalaisiksi:D Luulisi, että olisi mennyt ihan toiste päin, mutta täähän oli "vaan" jalkapalloa, josta ei nyt täällä hirveästi selvästi edes välitetä. Jääkiekkopelin jälkeen niitä keskisormia ois varmaan noussut paljon enemmänkin;) En todellakaan uskonut suomen voittoon saati sitten tasoitukseen, mutta 0-2 on aika hyvin maailman parasta joukkuetta vastaan. Ja häpeäkseni täytyy myöntää, että vaikka peli ei kiinnostanut sitten yhtään, niin tuo Ramosin kroppa sitäkin enemmän.... :_________:

    Hyvä peli oli, ite katoin televisiosta mökillä, niin en oikeen Helsingin jalkapallohumuun mukaan päässyt :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ups.......... haha :D Joo siis ei suomalaisetkaan tosiaan mitään susirumia ole ! ... mutta onhan noi espanjalaiset ihan omaa luokkaansa ;)

      Niinpä, meki oltiin tosi ilosesti yllättyneitä siitä !! :D Joo totta toi että jääkiekkopelin jälkeen ois voinu olla hieman eri tilanne, hehe ! On muutenkin vähän fyysisempi laji, niin kentällä kuin katsomossa...... :D

      HAHA, Ramosin kroppa on kyl aika perfecto ♥ Huhhu mikä mies ! Kai sitä näytettiin telkusta oikein lähikuvissa mahdollisimman paljon?? :D

      Poista
  19. voi Ramosin absit mikä mies <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO ÄLÄ !!!!! Silmät melkeen tippu päästä ah ♥

      Poista
  20. Äää, RAMOS iski MULLE silmää !!! Siis herranjestas meinasin pyörtyä :DDD ja sit joku nobody, siis joku espajanlainen jonka nimee en muista/tiedä vilkuttiki lopuks.. Uh, iiihanat miehet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niist kukaa oo nobody ! XD Ai siis missä lopuks, pelin lopuks vai häh? :D Älä, huhhuh ♥

      Poista
  21. aah, aivan ihana postaus ja espanja <3 olen kyllä täysin samaa mieltä kanssasi, komeita ovat kaikki :) ite oon tosin ihan Villa, Iniesta ja Ramos fani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos ♥ Noi on kyllä ihan huippuja, etenki Ramooooos ♥

      Poista
  22. Ramos...♥!
    It´s so hot!haittaako jos cops kuvan???ymmärrän jos haittaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ! ♥ Siis esim. omalle koneelle omaan käyttöön voit kopsaa, mut ei mihinkään julkasuun :)

      Poista
  23. no sä näytätki ihan espanjalaiselta niin en ihmettele et luultiin espanjalaiseks :DD sä voisit mennä noiden joukkueen valokuvaajaks tai jotain, mielettömii kuvii voou!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joooo kelpais kyllä semmonen pesti !! XD

      Poista
  24. GAAAAH mikä mies tämä 15!!! Pitää rupee seuraa espanjalaista jalkapalloo hahaa, vaikka en lajista mitään tajuakaan. Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa Ramos on ihana !! ♥ Kannattaa ;) Kiitos !

      Poista
  25. ihana toi rumpupapan hattu XDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö !! XD Se oli muutenki nii symppiksen olonen :D

      Poista
  26. Aaaah, meinas ihan päästä kiljaisu tosta ilman paitaa-Ramoksesta, onneks ei, viereisessä huoneessa porukat olis ihmetelly mitä mä kiljun, "eikun täällä on vaan tollanen yksi hyvännäkönen mies ilman paitaa heheh". "Joukko maailman komeimpia miehiä ♥ sekä suomalaiset." - sisäisesti nauroin tolle, maailman komeimpiin miehiin ei suomalaiset kuulu! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa ! XD Kiljaisu paidattoman Ramoksen kohdalla on täysin hyväksyttävää ;) Hehe joo no... ei ne kyllä munkaan makuun mitään UH HUIPPUKOMEITA oo XD Semmosia keskivertoja !

      Poista
  27. ainiin ja hei ketkä pelaajat oli noi numero 4 ja 5 ja mis ne pelaa?? En oo niit ennen nähny ainakaa maajoukkuees, yritin googlettaa mut en löytäny ku ei toi nelonen ainakaan nacho monreal oo (niinku wikipedias lukee)?? Ja sit mietin et tiiäks miks ne käyttää muiden pelinumeroit muilla sillon ku ne "ykköset" ei pelaa?? Aika outoo mun mielest nimittäi, niiku negredo ku se on 9 nyt vaik se on torresin numero :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 4 on Mario Suárez ja 5 on Koke (Jorge Resurrección Merodio) ja pelaavat kai kumpikin Atlético Madridissa. Ja siis en tiedä tota pelinumerojuttuu, me ollaan mietitty ihan samaa !! Mun mielestä ihan tyhmää, en ymmärrä miksei niille vaan voi antaa jotain random numeroita ?!

      Poista
  28. Olis kannattanu tulla kentälle sen jälkeen terv 5 nimmaria ja pari yhteiskuvaa pelaajien kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä usko, lähtivät nimittäin aika kiireellä ja kulkivat vip terminaalista ;)

      Poista
    2. Hahah, ei siellä kukaan mitään nimmareita tai yhteiskuvia saanut, t. lentokentällä työskentelevä.

      Poista
    3. Jep, näin mäkin kuulin ;)

      Poista
  29. Eikää ihan huippua!! Olisin itsekkin halunnut katsomaan tuota peliä mutta olin pari minuuttia myöhässä ja liput olivat jo ehtineet mennä... Noo ehkä seuraavalla kerralla! Sait tosi kivoja ja hyviä kuvia ja huomaa että rakastat Espanjaa;) Olen itsekkin Espanja-fani, meillä asuu sukulaisia Espanjassa ja kielikin on mitä mainioin<3 Pitääpäs tässä vielä kehua sun kirjoitustyyliä kun se on niin hauska ja sulla on ihanan näköinen heppa:) Onnea jatkoon! Todo mejor para ti<3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsii ! Liput meni kyllä tosi nopeesti ja facebookissakin hurja määrä ihmisiä kyselemässä ylimääräsistä lipuista :D Oi ihanaa !! Meilläki on sukua siellä ! Espanja ♥

      Kiitos, tosi kiva jos tykkäät hihi ! Nuudeli on kyllä hieno poika ;)

      Aw GRACIAS ♥

      Poista
  30. Postausta lukiessa sai sellasen kuvan ettet arvosta suomalaisia lähes lainkaan. Toivottavasti se ei ollut tarkoituksesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmaan saikin jos sen sellaisella asenteella luki ;)

      Poista
  31. Ööh luin tämän jutun kyllä täysin puolueettomana, sillä en ymmärrä jalkapallosta mitään. Yritä erottaa kritiikki ja haukkuminen toisistaan, en tarkoittanut tuollakommentilla mitään pahaa. On hienoa kannattaa suosikkiaan, mutta vastustajan arvostaminen on melkein vielä hienompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä ! Ja ehdottomasti vastustajia arvostankin, mun mielestä oon usein tekstissä niin jollakin tapaa maininnutkin. Tuollakin kirjoitin: " Suomi pelasi hyvän ottelun, tämä tulos jalkapallon suurmaata vastaan ei ole mikään häpeä. Hyvä Suomi !
      " :)

      Poista
    2. Ja pakko vielä sanoa, että mua aina tollasissa pelitilanteissa inhottaa tosi paljon semmonen vastustajalle viheltäminen (tuli se kenen suunnalta tahansa, Espanjassa varmaan ihan samanlainen vihellyskonsertti kun vastustaja pitää palloa, eli en nyt puhu vaan Suomesta) koska oon todellakin sitä mieltä että sitä vastutajaa pitäis arvostaa - kävi pelissä miten hyvänsä.

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !