tiistai 10. syyskuuta 2013

We're back !

Fiilis tällä hetkellä: LOISTAVA !! Tänään ratsastin Nuutin ensimmäistä kertaa "kunnolla" yli kuukauden tauon jälkeen, ja heppa oli ihan mahtava. Ollaanhan me vähän ruosteessa (kuski erityisesti), mutta kunhan päästään taas treenin makuun niin eiköhän rupea homma luistamaan !

Käytiin tänään ensin vähän sänkkärillä, mutta päädyttiin lopulta yläkentälle kun Nuutilla kävi hieman kierrokset nousemaan. Joku muu päivä mennään sitten pellolle ottamaan hienoja kuvia ja toivon mukaan ehditään ennen kauhean mutaisia kelejä vähän vielä tykittelemäänkin :) Tässä kuitenkin muutamia kuvasia tältä päivältä, kamalasti en ehtinyt etsiä parhaimpia muokattavaksi sillä mulla on kiire ! Mun istunta kuitenkin karsi pois monia niin näihin on nyt tyytyminen hehe. Kiitokset Sofialle !

Kilometrin lyhyemmät ohjat oisko mitään?


Hahaa näytin kalkkunalta, oli vaan pakko lisätä kun Nuude on niin suloinen ♥
Välillä meillä oli vähän erimielisyyksiä vauhdista..... Nuutin mielestä oli ihan ok viedä kuskia kuin märkää rukkasta.
Suurimmaksi osaksi poika oli kuitenkin vallan mainio ♥
Kuratassu pesulla. Nuutin mielestä vesiboksi on hirveen paljon kivempi kun saa seisoskella naama seinää päin. "Äiti kuules et millään viittis avata tuota ikkunaa kun joku urpo on sen laittanut ihan lukkoon !"

Kello on jo hieman yli puolen yön niin arvontaan osallistuminen on periaatteessa päättynyt, mutta mikäli joku mattimyöhäinen vielä ehtii ennen huomista (tai siis tämän päivän, 11.9.) iltapäivää mukaan, niin en jätä pihalle ! Eli nyt on viimeinen mahdollisuus osallistua, huomenna suoritan arvonnan ja tulokset julkaisen illalla tai ylihuomenna. Heipsan !

20 kommenttia:

  1. Mä vaan rakastan sun rentoo kirjotustyyliä ja nää kaikki välikommentit kuvissa yms. on superihania! <3

    VastaaPoista
  2. Hei oon miettiny että ootko töissä vai opiskeletko vai mitä teet tällä hetkellä? :) vai miten sulla on varaa maksaa Nuutin ylläpidosta, sehän on kamalan kallista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon töissä, mutta ilman äitia ei kyllä ois mahdollisuutta hevosta pitää. Tosiaan ihan hirmu kallista puuhaa, etenkin täällä pääkaupunkiseudulla... D:

      Poista
    2. Kiva että sulla vanhemmat auttaa! :) ite joudun maksamaan ratsastustunnit ite opintotuesta, joka harmittaa kamalasti koska ratsastustunnit sitten rajoittuu siihen yhteen tai hyvällä tuurilla kahteen kertaan kuussa. Mutta pitää olla tyytyväinen että pääsen edes joskus ratsastamaan, se on kuitenkin sen verran kallis harrastus :)

      Poista
    3. Voih ;( Mutta onneksi tosiaan sentään edes pääset ratsastamaan ! Tai siis pitkältihän se on valinnoista kiinni, ja huomaa että sulle ratsastus on tärkee juttu ! Oon kyllä tosi kiitollinen äidille kaikesta, ei riitä edes sanat kuvaamaan... :)

      Poista
  3. Mua häiritsee ku oot niin itsekriittinen ettet voi lisätä joitain kuvia koska sun istunta on "huono" vaikka kuvat olisikin hyviä! Teet siitä ite "ongelman" kun mainitset lähes jokaisessa ratsastuspostauksessa kuinka ruma istuntasi on tai jotain tällästä. En usko että sun istuntavirheitä huomattaisiin, jos et niistä erikseen huomauta... ja vaikka huomattaisiinkin niin mitä väliä? :D ei kellään oo täydellinen istunta joten..... :) Noh kivoja kuvia kuitenkin ja nuutti näyttää tosi hienolta! Ja istuntasi on todella hyvä, siihenähden ettet ole käyny aikoihin valmennuksissa/tunneilla! Hyvää jatkoa sulle ja Nuutille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori mut mua oikeesti hävettää miten pielessä se on... :D Niin totta, yritän kiinnittää tohon huomiota ! Kiitos !! :)

      Poista
  4. kiva postaus ja söpö nuutti

    VastaaPoista
  5. "Nuutilla kävi hieman kierrokset nousemaan" XD

    Kiva kuulla että pääsitte taas kunnolla treenailee, ei pääse unohtuu ne taidot ;) muttasiis hyvin näyttää ainaki kuvien perusteella menevän tauon jälkeen, siitä se lähtee !

    viimenen kuva, aws ♥ ja sun pylly XD

    millo muute teet sen postauksen jossa kerrot miten muokkaat kuvias vähän erikoisemmin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha ! :D Niinpä, ja ehkä mä jotenkin "tarvitsin" tän pienen vastoinkäymisen, sillä mun oma into on jälleen huipussaan ! Joo tästä tää lähtee, hihi :)

      XD häröilin joka kuvassa, toi oli se vähiten vammanen :D

      Teen seuraavaks kun pidetään "kunnon kuvaukset" ! :)

      Poista
  6. JES! Ihana Nuutti. :) innolla jään odottelemaan treenipostauksia!

    VastaaPoista
  7. Nuutin ilme viimeisessä kuvassa on ihan huippu. :D On siinä ilmeikäs hevonen! Kyllä te vaan ootte niin toistenne näköinen pari, ihanaa ettei Nuutilla ollut mitään vakavampaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha Nuu pikku söpöliini ♥ Voi kiitos, niinpä !! :)

      Poista
  8. Tää on kyllä niin mun lemppariblogi ehdottomasti! Nuutti on niin suloinen ja kaiken kukkuraksi sovitte toisillenne ihan järjettömän hyvin! Harmittaa vaan kaikki ikävät asiat mitä teille on sattunut, mutta niistä vaan onneks selvitään vahvempina takasi! Oon tosi onnellinen sun ja hevoses puolesta, keep going, näitä postauksia on niin mieletön lukee ku pääsee aina hetkeksi "elämään" teidän elämää!

    Terkuin: Suuri faninne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos ! ♥ Tosi hyvin sanottu toi, että ongelmista palataan vahvempina, näin mäki yritän ajatella jos meinaa epätoivo viedä voiton ! :) Mahtavaa jos tykkäät, kiitos vielä ♥

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !