sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Hello there !

Haah, uusi alku (once more...) ! Mikäli et ole ennen lukenut blogiani, suosittelen ensimmäiseksi kurkkaamaan alasivuille, joista löytyvät esittelyt minusta ja hevosestani... :)

Koska nythän pitäisi olla talvi ja maassa hanki niin päätin tehdä tänne uuden, tietenkin talvisen ulkoasun siitäkin huolimatta, että ei täällä Espoossa ainakaan mitään lunta näy... :( Tuo bannerin kuva on viimevuoden syksyltä ja kaiken talvisen olen siis siihen omin kätösini muokannut ihanalla Adobe Photoshop CS5 -ohjelmalla, jonka parisen viikkoa sitten sain käyttööni - kiitos rakkaan Lauraseni ! Tuosta tekeleestä saa oikein mielellään antaa kommenttia vaikka teen luultavasti lähipäivinä uuden (samasta kuvasta kylläkin). Tämä oli oikeastaan vain tällainen nopeasti tehty kokeilu... :) Alkuun en meinannut saada sitä edes ladatuksi tänne kun bloggerilla oli vaihteeksi kovasti henkisiä ongelmia, mutta pienen tappelun jälkeen luonnollisesti sain tahtoni läpi ja pääsette nyt ihailemaan uljasta puoliveristä prinssiäni feikki lumisateessa ;)

6 kommenttia:

 1. Missähän ne alasivut on?

  VastaaPoista
 2. Tuo on ihan sairaan hieno banneri! Siinä silmä lepää! :)

  VastaaPoista
 3. Laitan ne alasivut kun ehdin saamaan valmiiksi... bloggerilla on noiden kuvien kanssa taas vähän ongelmia niin saa tapella.
  Reeta, kiitos ! (:

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava ulkoasu <3 Värit matsaa just ihanast ja kuvakin tosi onnistunut ^^ Rakastuin <333

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !