lauantai 24. joulukuuta 2011

Merry Christmas !

Hyvää Joulua kaikille ! :) Tässä postauksessa on nyt näkyvillä nuo Lauran ja Joannan maanantaina ottamat kuvaset Nuutista ja minusta ! Voi pientä tonttu-ukkoa, eikös se olekin suloinen? ♥ Ainoa asia mitä jäin kuviin kaipailemaan on lumi... :( Ei valkeaa Joulua tänä vuonna... mutta onneksi Photoshop on kaveri ja muokkailin tuohon joulukorttikuvaan hieman lumihiutaleita tuomaan talvisempaa tunnelmaa ! Kommenttia saa toki antaa.



Nuutilla on ohjelmassa nyt Joulun ylitse vain kävelyä sillä tänään en valitettavasti pääse tallille lainkaan ja huomennakin on luultavasti luvassa vain pikavisiitti kun lähdemme sitten taas tavalliseen tapaan ajelemaan kohti Haminaa, äitini isän luokse. Toivon mukaan heppanen ei aivan kamalasti kerää energiaa... se on nimittäin viimepäivinä ollut kyllä melkoisen reipas ;) Eilenkin meillä oli hieman vaikeuksia jo maneesiin menon kanssa, sillä Nuuttia ihan hirmuisesti kauhistutti maneesin reunalla palava lyhty ! Hevonen veti stopin päälle ja vaikka kuinka koetin rohkaista sitä niin ainoa reaktio minkä sain, oli peruutus vaihtelevalla nopeudella......

Onneksemme maneesista tuli viimein ulos eräs poni, jonka avustuksella Nuuttikin rohkaistui lyhdyn ohitse (pienellä kiemurtelulla tosin) ja pääsi jatkamaan vouhkaamista jäätyään yksin maneesiin... :P Tuulenpuuskissa siellä paukkui välillä melkoisen mukavasti ja pariin otteeseen hevonen tekikin pienet lähdöt. Pistin sitä työskentelemään heti alkuunsa ihan kunnolla, ettei sille jäänyt aikaa keskittyä hillumiseen. Kohtalaisen nopeasti Nuudeli rupesi rentoutumaan ja liikkumaan isommalla askeleella. Muutaman kerran kohti peilipäätyä mentäessä se nousi hieman pois avuilta ja yritti lähteä kaahottamaan pois alta, mutta tuokin loppui kun käänsin sen samantien voltille ja napautin raipalla taakse. Hauskaahan se on kun virtaa löytyy, mutta olisihan sen ihan kiva hanskassa pysyä... ;)

Oman terveyteni kannalta eilinen ratsastelu ei ehkä ollut maailman fiksuin teko, sillä olin jo valmiiksi hieman kipeä ja nyt olo on entistä heikompi... ;s Tämä taitaa olla jo kolmas Joulu peräkkäin kun olen kipeänä, not so nice... Onneksi kurkkukipu sentään on hellittänyt ja maistankin taas jotain. Nam nam söimme äsken perinteisen joulupuuron ja neljän aikoihin on sitten jouluateria (: Nyt taidan lähteä katsomaan josko telkkarista vaikka tulisi jotakin jouluista ohjelmaa ! Tässä kuitenkin vielä nämä muutkin tonttukuvaset, kommentoikaa ihmeessä mikäli vain suinkin jaksatte... :) Alimmainen © Joanna ja muut © Laura, suuri kiitos kumpaisellekin !


Hyviä aaton jatkoja kaikille, muistakaa syödä hyvin ja ottaa ilo irti vuoden tunnelmallisimmasta juhlasta ! ;)

9 kommenttia:

  1. Millä kameralla/objektiivilla saa näin järkyttävän hyviä kuvia, eli siis millä nää on otettu ? :D Ihan ilmiömäisiä!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita kuvia! (;

    VastaaPoista
  3. Mikä toi Lauran käyttämä objekti on? :) Ja onko noita muokattu, vai onko ihan oikeesti tullu noin hyviä kuvia? :o

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Laura kuvailee Nikon D90 -kameralla ja pääasiallisessa käytössä oleva objektiivi on Sigman 70-200mm f/2.8 ;3 Laura on kyllä tosi, tosi hyvä kuvaamaan ja oonki ilonen kun niin usein saan siltä hienoja kuvia (: Näitä oon tosi vähän muokannu, hitusen säädin kontrastia ja värejä, mutta jo raakaversiot oli kyllä ihan täysin upeita ja julkaisukelpoisia :)

    VastaaPoista
  5. Voi että kun Nuutti on ihanan näköinen. Ja niin olet kyllä sinäkin xD Varsinkin tuo 'Merry Christmas' kuva on aivan fantastinen! Olisipa itsellänikin tuttava, joka osaisi kuvata noin hyvin! *kadehtii*

    VastaaPoista
  6. Hih kiitos, Nuudeli on :) ! Oon kyllä varmaan tosi onnekkaassa asemassa kun mulla on paljon valokuvausta harrastavia kavereita niin saa ihan mukavasti kuvia !

    VastaaPoista
  7. Voi ku Nuutti on söpönä ! .... taino ainahan se on :-D Ihailen tätä blogin upeeta ulkoasua ja sun selvää kirjotustyyliä, jota on tooosi kiva lukea :) Ja nää kuvat ... jotain niin upeeta ! Kiva että joka postauksessa on kuvia ettei pelkkää tekstiä ni sitte niitä on kivempi lukeakki :) Joku semmoi varustepostaus ois kiva ? (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niin se on ♥ :) Kiitos kovasti, hirmu kiva kuulla ! Itekki tykkään ku on kuvia niin yritän tosiaan jokaiseen postaukseen niitä laittaa ! (: Juu varustepostaus on tekeillä ! :D

      Poista
  8. Kristallimetsähelmikuuta 14, 2012

    Pakko kyllä kysyä, mistä hankit loimia,varsinkin noita kaulakappaleellisia. Loimet mitä kuvissa näkyy Nuutin päällä ovat todella kivan näköisiä, ja värisiä. :) Ja todella upeita kuvia taas, olen täysin koukussa tähän blogiisi, tätä on todella mukava lueskella !
    Minäkin olen kyllä kade kun olet noin taitava kuvaaja ! Toivottavasti saat siitä itsellesi ammatin :)
    Hyvää ystävänpäivää sinullekkin :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !