lauantai 5. tammikuuta 2013

Ok let's get this party started

Oih voih anteeksi postailun suhteen laiskasti alkanut uusi vuosi, 2013 on meneillään jo pitkällä ja vasta tässä tulee ensimmäinen postaus... ! Vetoan kuitenkin muihin kiireisiin, jotka onneksi ehkä tässä hiljalleen hellittävät... tai sitten eivät ! Meillä nimittäin odotellaan taloon koiravauveleita (ihan hetkenä minä hyvänsä ! Memellä tulee tänään täyteen 58vrk) ja toista pentuetta sitten parin viikon kuluttua :)

Meme pikkutyttönä :)

Nuudelin kanssa ei ole tapahtunut mitään kummia. Heppa on liikkunut mielellään ja hienosti, se on joka kerta edellistä paremmin avuilla :) Eilinen tosin teki pientä poikkeusta, sillä ukkeli oli lyhyesti sanottuna ihan apina. Koska maneesi oli kokonaan varattu, jouduttiin menemään ulkona, eli maastotiellä sekä yläkentällä.

Nuutti oli sitä mieltä, että ihan joka paikassa vaanii taatusti ainakin sata mörköä. Piti puhista mm. lumikasoille, sekä muillekin "erikoisuuksille", jotka ovat olleet paikoillaan ehkä... tuhat vuotta? Muutamasti oli tunne, että heppa katoaa alta aika nopsakkaan...........

Suloinen mänttipää ♥

Yläkentän pohja on ollut sen verran huonossa kunnossa, että siellä on pystynyt vain kävelemään. Tai ainakaan minä en ole siellä muuta halunnut tehdä. Viime päiviltä on kuvamateriaaliakin todella heikonlaisesti, sillä kuvaajaa ei ole ollut. Sisko on pari kertaa mukana häärinyt, mutta pimeällä ulkokentällä ne kuvat eivät ihan ota onnistuakseen. Ensi viikolla alkavat taas ratsastuskoulun tunnitkin, niin eipä tämä aikataulujen sumpliminen ainakaan helpotu... No, ei auta valittaa kun itse me tuonne päätettiin jäädä :)

Yritän ensi viikolla taas jatkaa varustepostauksen kuvailua ja saada ensimmäistä osaa julkaistuksi mahdollisimman pian. Myös muuta kivaa on luvassa lähiaikoina, vielä en sen tarkemmin paljasta mitä, mutta voisin uskoa että yksi ainakin vaikuttaa blogin sisältöön aika merkittävästi ! Positiivisesti siis, toivoisin :D

Toivon mukaan teillä on alkanut vuosi mukavasti ! Koetan jatkossa päästä tallille enemmän valoisan aikoihin, jotta onnistuisi kuviakin vähän paremmin saada. Kaikki riippuu tietenkin mm. miten työni menevät, sillä nehän ne yleensä vievät sen valoisan ajan päivästä pois.

Eipä tässä kai muuta, postaustoiveita otan mieluusti vastaan, sillä sellaisia voisin tässä toteutella mikäli ei muuta tähdellistä kerrottavaa satu olemaan... :) Ja psssst, kaikki piirustustaitoiset valppaina ! Luulen että olen päätynyt ihan hyvään palkintoon, niin ehkä saadaan kisa käyntiin kohtapuoliin..... ;)

10 kommenttia:

 1. http://mylifewithhelmi.blogspot.fi/ siellä olisi haaste :)

  VastaaPoista
 2. Mä niin tiedän ton tunteen, kun yhdessä yössä hepasta kuoriutuu apina !! Onhan se niin ärsyttävää, mutta muina päivinä sitä ei enää muistakaan :) Postaustoiveita mulla ei kauheasti ole, mutta olisi kiva saada vähän selkoa sun lukulistasta ;---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no joo, se on kyllä mielenkiintosta miten erilaisia päiviä niilläkin voi olla ! :D Oukei kiitos, voisin koittaa jonkunlaista kasata... :)

   Poista
 3. Onneksi päivät kuitenkin alkaa jo pitenemään niin valoakin riittää sitten pikkuhiljaa myöhemmälle!:)) ja kevätkin jo ihan tuloillaan ja silleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, sitten ehkä ehtii kuviakin taas saamaan :D

   Poista
 4. Ooh, laitakkin sitten kuvia koiranpennuista johonkin esille! :D

  VastaaPoista
 5. Vasta vähän aikaa sitten löysin blogisi ja nyt päätin heti sitten ryhtyä lukiaksi, koska tämä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja hyvältä blogilta, I like!! :-)

  Tässä vielä muutama postausehdotus:
  1. Videopostaus/MyDay?
  2. Ratsastushistoriani?
  3. Huonot ja hyvät puoleni -ratsastajana?
  4. Elämäni tärkeimmät hevoset? (esittely niistä yms.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, kiva jos pidät !! :)

   Ja kiitos ehdotuksista, yritän toteutella pikapuoliin ! :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !