perjantai 1. marraskuuta 2013

Happy Halloween !

Halloweenin aikaan ois varmaan kiva kukkua Jenkeissä, kun siellä kyseinen juhla on niin suuressa suosiossa. Musta ois ihan sika siistiä pukeutua johonkin pelottavaan asuun ja istahtaa oman kodin kuistille odottamaan pahaa aavistamattomia, namusia kerääviä ipanoita joita sitten säikytellä. Haha. Kierteleekö lapset Halloweeninä ovelta ovelle täällä Suomessa? Meillä ei ainakaan kukaan koskaan käy. Ehkä me ollaan liian pelottavia, seitsämän pientä tappajapuudeliakin täällä vaanimassa ja kaikkea...

Tänään meillä oli tallilla "Taiteiden Yö", eli valokuvia, pitsaa sekä muita herkkuja ja mukavaa yhdessäoloa. Olihan se pakko hillua paikalla kun itsekin aika suuresti tuon järkkäämiseen osallistuin, ja kivaa siellä olikin :) Suunniteltiin samalla vähän tulevaa joulujuhlaa ja muisteltiin menneitä. Voi vitsi, mäki oon tuolla käyny 11 vuotta ! Kunnon ikuisuus. Monia ikimuistoisia hetkiä sitä onkin Wiknerin maisemissa koettu :)

Tallin yläkerrassa istuskeltiin.
Look at my horse, my horse is amazing !
"Siis onks täs paketis kolme sukkaa?", joo special edition kolmijalkaisille ihmisille !!

Nuudeli sai tänään lilluttelupäivän kun en enää pitsan syönnin jälkeen jaksanut ratsastaa, laiska olen. Hepallakin oli iltaheinät jo karsinassaan niin tuskin sitä olisi kamalasti työnteko kiinnostanutkaan, hehe... Huomenna mulla voi olla allani reipas Nuudeli, ehkä mä vielä kannan kentälle pari puomia niin lähdetään lentoon suuremmalla todennäköisyydellä... ;)

Happy horse iltapalalla. "Äiti käys ny hakemassa ne mun puurot !!"

Kuten jo edellispostauksessa mainitsin, niin yritettiin eilen pitää Nuudelin kanssa pienet Halloween kuvaukset, mutta ne olivat aika öh... heikko esitys. Nuuttia ei kiinnostanut lainkaan ja aina silloin kun se sekunnin murto-osan ajan sattui olemaan nätisti, niin enköhän mä sitten mene ja pilaa ne kuvat urpoilemalla omiani..........

Jonkun ois kyllä niin pitäny olla eilen kuvaamassa semmosta "mitä tapahtuu meidän kuvauksissa?" -matskua, koska oli kyllä taas melkoisen hassunhauskaa menoa välillä. Ensinnäkin Nuutti oli tosiaan aika levoton, ja se jostain kumman syystä rakastui palavasti jakkaraan. Siis ihan normaaliin, muoviseen jakkaraan. Ensin kun yritettiin ottaa kuvia niin että mä oon maassa, seison siinä Nuudelin vieressä siis, niin välillä heppa vaan pokkana lähti menemään ja päätyi joko a) jakkaran luokse, tai b) pienen voltin tehtyään takaisin mun viereen......

Vähän ajan kuluttua sitten hyppäsin hepan selkään eikä sillä siis tietenkään ollut yllään mitään varusteita koska kuvaukset. Yleensä Nuudeli on mun mielestä aika helppo ratsastaa istunnalla, mutta eilen se haahuili ihan oman mielensä mukaan. Kerran otus sitten myös riemastui hieman. Otti, lähti ja pukitti. Mä tarrasin rystyset valkoisina kiinni heppasen olemattomasta harjasta ja toivoin että otus pysähtyy viimeistään kentän toisessa päädyssä kun aita tulee vastaan, mutta............. onneksi Nuusku oli fiksu ja pukin heitettyään tuli takaisin. Mua vaan nauratti kun heppa oli niin söpö ! :D

Behind the scenes. Vasemmalla siis istuu Sofia kamera kädessään ja oikealla itseensä tyytyväinen Nuu sekä matkustaja joka onneksi on tottunut kuoppaiseen kyytiin !

No, hetkeä myöhemmin rupesi sitten tuuli hieman yltymään, minkä seurauksena kentän portti aukesi. Mä hyppäsin juuri alas selästä ja heppa kävi ihmettelemään kun Sofia huutaa: "portti aukes, missä sen riimu on ?!". Mä vaan nauroin taas ihan sikana koska se riimuhan oli tyypin kädessä..... :D Nuutti lähti siitä sitten tietenkin ravaamaan kohti kentän toista päätyä ja Sofia yritti vaivihkaa "mitä mä teen mitä mä teen ?!" -huudon säestämänä kipittää portille ennen ku hevonen ehtii siitä pihalle. Nuutti vaan katto ihan silleen "jee vihdoin nää ihmiset tajus et mä haluun leikkii !!". Ravi vaihtui laukaksi ja mä vaan siellä kentän perukoilla jännitin, että kumpi ehtii portille ekana. Kulmassa Sofia sai onneksi Nuutin jotenkin suuntaamaan kulkunsa portin ohitse, niin säästyttiin sitten karkuri-Nuudelin jahtaamiselta... :D Näin jälkikäteen ajateltuna tuo tilannehan olisi varmaan ollut helpoin hoitaa siten, että olisin ihan rauhassa kutsunut Nuutin luokseni ennen kuin se tajusi portin avautuneen ja sitten kun olisin saanut sen huomion, niin Sofia olisi rauhassa kävellyt kentän toiseen päähän :D Jälkiviisaus on paras viisaus ja no... saatiinpahan ainakin nauraa !

Kuvausten saldo siis oli... iso kasa pimeitä kuvia, nauramisesta kipeytyneet poskilihakset ja mulla hiekkaiset varpaat, kun eihän mun kengät tietenkään sopineet kuviin. Saa nähdä josko muokkailen eilisiä kuvia esille vielä lisää, vai jääkö tämä ainokaiseksi, mutta tässä teille nyt vähän Halloween tunnelmaa !

Tässä on niinku semmonen tarina että näiden kimppuun hyökkäs jotku tuhmat vampyyrit ja sit nää niinku oli kuolemassa mut sit tää ihminen pelastettiinki ku joku löys nää raadeltuina metsästä ja tota hevosta luultiin kuolleeks mut tää ihminen muuttuki vamppyyriks ja karkas sairaalasta ja sit se meni sinne hyökkäyspaikkaan mut tää heppa oliki lähteny menee ja sit tää vampyyri-ihminen yritti ettii tätä heppaa ja tää heppa puolestaan luuli et tää ihminen on hylänny sen mut sit (!!!!) pimeessä metsässä ne yhtäkkii törmäski toisiinsa ja oli molemmat sillee HEY POTATO ! Happy ending.

Mitäs te ootte nyt Halloweenina puuhailleet, vai onko suurimmat riennot vasta edessä päin? Kaivertaako joku kurpitsoista semmosia pelottavia naamoja? Tai koristeletteko kotia muutoin teeman mukaisesti? Meillä ei sen suurempia Halloween rutiineja ole, mutta mä meinaan pistää mustan kynttilän palamaan ja katsoa sen valossa jonkun kauhuleffan ! Itsensä pelottelu on niin kivaa, hehe. Hauskaa Halloweenin aikaa kaikille !

50 kommenttia:

  1. Asun jenkeissä ja Halloween on kyllä tosi mahtavaa ja karkkia tulee joka suunnasta. Menin kaverini kanssa ovelta ovelle vaikka ollaankin jo 14 mutta onneksi vain yksi nainen tuumasi että, "Öö, ettekö oo liian vanhoja?"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih oon kade :D Pöh, eihän sitä ikinä voi olla liian vanha hauskanpitoon !

      Poista
  2. Me juurikin Halloweenin vuoksi aina käydään Jenkeissä syksyisin, täällä itseasiassa ollaan paraikaa Floridassa. :) Tädin lasten kanssa kävin karkkikierroksella ja kyllä täällä tosiaan tähän juhlaan panostetaan. Läheisessä puistossakin oli oikein kunnon Halloween karnevaalit ja kaikki. Kavereiden kanssa kokoonnuttiin tietenkin illalla katsomaan kauhuleffoja ja tänään oonki koko päivän ollu ihan väsynyt kun tuli aamuun asti valvottua. :D

    Hui miten creepy tuo postauksen viimeinen kuva! Olet kyllä taitava muokkaaja. Hieno tarinakin. ;) Sun jutut on aina niin mukavaa luettavaa, tää blogi on oikeesti niin viihdyttävä seurata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah kelpais !! Kuulostaa kyllä hauskalta, vitsi kun täälläkin ois sama meno ! :D

      Haha voi ihana kuulla, kiitos !! :)

      Poista
  3. Ei hitto, nauroin koko postauksen ajan. :DD Ootte kyl hauska parivaljakko!

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus taas kerran, en voi muuta kun ihailla sun blogia! Älyttömän hyvää tekstiä ja superhienoja kuvia. Mutta nyt jäi häiritsemään, mistä biisistä nuo viimeisen kuvan sanat ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset, ihanaa jos tykkäät !! :) Ne on Miley Cyrusin biisistä Wrecking Ball :)

      Poista
  5. Oot kyllä aika satutäti ;)

    VastaaPoista
  6. Sun kutrithan on samanväriset ku Nuutti tossa kuvassa D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuvissa ne usein näyttää aika saman värisiltä :D

      Poista
  7. haha ihana postaus jälleen kerran! ja munkin mielestä ois kauheen hauska olla halloweenina USassa kun siellä se on niin iso juhla :D meillä ei ainakaan kotona vietetä halloweeniä mitenkään mutta tallilla on tulossa Halloween estekisat!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitti, kiva jos tykkäsit ;) Uiii kiva kuulla ! Onks ne jotku semmoset et kisaajat saa pukeutuu? :)

      Poista
    2. juu kaikki pukeutuu ja me koristellaan esteet ja maneesi ja kaikki :D kaikki luokat on myös pukuluokkia niin että paras puku palkitaan! ai niin ja hevoset koristellaan kans ;)

      Poista
  8. Vautsi hieno toi muokattu nuutti ja sää kuva! :o

    VastaaPoista
  9. Upea tuo sun muokkaama kuvasi! :) Itse en vietä halloweeniä mitenkään. Olishan ihan kiva jos olis jossakin oikee halloween bileet ja sais pukeutua! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) Joo jotku naamiaiskemut vois kyl kieltämättä olla kivat, eilen itseasiassa vähän mietin että oisko pitäny pukeutuu ja lähtee ulos mutta sänky sekä kauhuleffa sitten voittivat... :)

      Poista
  10. ihan paras postaus XDDDD mut huuuuuuj pelottava toi kuva! :oo

    VastaaPoista
  11. daisy.mikkola93marraskuuta 02, 2013

    sun blogi on oikeesti niin hyvä! En yleens jaksa lukee pitkii tekstei mut sun blogis jaksan aina ku kirjotat nii hyvin:) Hassu Nuutti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, kiitos !! :) Nuudeli on ♥

      Poista
  12. Meillä kävi muutama napero oven takana kyselemässä että: "Karkki vai kepponen?"
    -Jenny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa ! Höh, miks meille ei tuu ketää :D Ei meil tosin mitää karkkii ois varmaa niille ollukkaa... XD

      Poista
    2. Ei ollu meilläkää! :D Annettii niille kaurakeksit, oli varmaa tosi onnellisii :P
      -Jenny

      Poista
    3. Hahaaha ! XD No, mitäs tulevat tollai kutsumatta kerjäämään !!

      Poista
    4. Näinpä ;D
      -Jenny

      Poista
  13. me kaiverrettiin kurpitsoi;) ei niist kyl tullu kauheen pelottavii mut hauskoi kyl.!

    nauroin tolle piirroskuvalle ja sit sun hienolle tarinalle:D sovitte kyl nuutin kaa hyvin yhtee ku ootte niin tommosii "lapsenmielisii",ehdottomasti hyvällä tavalla siis:) tee joskus videopostaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, uskon ! Seuraavaks Halloweeniks pitää laittaa to do -listalle toi kurpitsan kaiverrus... :)

      XD voi kiitos !! Joo pitää tehä videopostausta joskus kunhan rohkaistun ;)

      Poista
  14. Vähä toi kuva on hieno! Ja tarina sille on kyllä aikas hieno :DD
    Meitsi pukeutu ja otettiin hienoja kuvia, blogissa enemmän asiasta :)
    http://edistysaskeleita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! Tarinasta oon kyl ylpee........ ;)

      Uu pitää käydä kurkkaamassa ! :)

      Poista
  15. säikähin Nuutin silmää iha hirveesti!! nauratti myös toi teksti :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Nuutin silmää vai tota missä sil ei oo silmää...... ;) hehee !

      Poista
  16. toi vikan kuvan selitykset 10+++ :DDDD Mut hauskoja kuvia, ja ei meiilläpäin ainakaan kukaan kiertele keräämässä karkkia. Vähänkö olis kivaa jos suomessakin olis semmonen perinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kerranki onnistuin jossakii ;) Kiitos !

      Joo älä muuta sano, aina ihan harmissani kattelen kaikkee matskuu Jenkeist yhy :D

      Poista
  17. Ite oon vaihdossa Texasissa, Dallasin vieressä ja vaikka ite oon jo 18 niin olin kyllä trick and treat kierroksella niinkuin kaikki mun ikäset ja vanhemmatkin vielä!

    VastaaPoista
  18. Itse olen ymmärtänyt, ettei Suomessa ole tapana viettää Halloweenia - se on enemmänkin jenkkiläisten juttu. Joten Halloween ei ole näkynyt minun kohdallani millään tavalla, Joskus lukiossa on järjestetty jotain pikkujuttua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no ei nähtävästi ole ei :D Musta ois kivaa jos sitä juhlittais isommin täälläki ! Meilläki oli aina koulussa jotain pukujuhlia sekä ruokailut yms. teeman mukaan, mutta kotosalla harvemmin mitään Halloween panostusta näkyy... :D

      Poista
  19. upeita kuvia! :o

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  20. Ehkä saatan kuulostaa jotenkin vanhanaikaiselta ja ilonpilaajalta, mutta minä en haluaisi _ainakaan_ saman mittakaavan Halloweenia tänne Suomeen kuin, miten sitä Amerikassa vietetään. Jollain tavalla en ymmärrä sitä, että Suomeen yritetään jatkuvasti tuoda amerikkalaista perinnettä. Omasta mielestäni koko touhu on mennyt siellä niin materialistiseksi, pröystäileväksi ja yliampuvaksi. Ajatella, että joulukuun alussa on juhlavaapapäivä ihan vain sen takia, että ihmiset saisivat mennä jouluostoksille (kertoo jotakin heidän kulutusyhteiskunnastaan...)! Joulukin on vähän toista kuin täällä; esim. talot ovat kuorrutettu jouluvaloista. Vaikka meillä ei näin olekaan, vaikutteita on silti tänne tullut. Esimerkiksi joulupukki on ollut aiemmin pelottava ilmestys, mutta Coca Colan myötä siitä on tullutkin punainen, kiltti mies.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no liikaa on liikaa, mutta kyllä mun mielestä tietynlainen panostus luo tunnelmaa :)

      Ja tota öö, joulupukin taustallahan on joku piispa Pyhä Nikolaus vai mikä olikaan, jota ei kyllä pelottavana ilmestyksenä käsitykseni mukaan pidetty :D Oli pakko mennä Wikipediastakin kurkkaamaan (http://fi.wikipedia.org/wiki/Joulupukki) ja siellä sanotaankin, että kys. piispa oli "tunnettu hyväntekijä", josta sittemmin tuli mm. lasten suojeluspyhimys.

      Ainoo mikä sieltä Jenkkilästä lienee tullu, on toi punainen väri, mutta sillä nyt ei varmaan ihan kauheesti merkitystä oo... :D

      Poista
    2. Tarkoitin pelottavalla ilmestyksellä ulkonäköä. :) Ainakin täällä pohjoisessa joulupukki pukeutui ennen vanhaan väärinpäin käännettyyn turkikseen, mikä oli lapsista todella pelottavaa.

      Poista
    3. Ahaa :D Varmaan joitaki pienii pelottaakin, ihan se punainen pukkikin, mutta tarkoitusperiltään kuitenkin kiltti tyyppi ;)

      Poista
  21. hey potato haha :D:D
    mut olis kiva nähä lisääkin kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee :D Pitää kattoo josko kehtaan laittaa !

      Poista
  22. onks mun paidas niinku joku heppapää?

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !