keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pientä pomppuilua

Moikkamoi ! Tällä hetkellä meneillään on niin paljon kaikkea kivaa ja jännittävää, ettei voi kuin innosta pinkeänä odotella tulevaa... :) Hippola on saanut osakseen oikein mukavasti positiivista huomiota, ja piakkoin päästään kertomaan enemmän teillekin. Pysykäähän siis kuulolla !

Viime viikonloppuna olin pitkästä aikaa Nellin mukana Ypäjällä hoitamassa Kallea sekä Konstikasta. Suurimmaksi osaksi meni vallan mainiosti, ja kisarupeaman saldona olikin kolme ruusuketta ! Muutenkin oli ihan super hauskaa, kuten tuossa porukassa nyt yleensä aina..... ;)

Koksuu ♥

Nuudeli oli lauantain ja sunnuntain Clarissan hoivissa, ja se oli kuulemma ollut hieman villinä... En tiedä miten hepalla nyt tuntuu riittävän tätä perus syksyistä "hölmöenergiaa" ihan loputtomiin saakka ! Se ei saa väkirehua juuri lainkaan, ja liikkuu kuitenkin päivittäin. Silti se jaksaa. Kamalan rankasti en kuitenkaan sitä edelleenkään halua kerralla liikuttaa, sillä mieluummin liian varoen kuin liikaa.....

Pikku heppasen lennokkuudesta huolimatta ajattelin tänään olla rohkea, ja kasata kentälle muutaman esteen ! Tallille kurvatessani huomasin kuitenkin, että alakentän estekalusto oli jo ehditty kuskaamaan pois talven varalta ja maneesissakin olivat tuplatunnit alkamaisillaan... :( Tästä syystä päädyttiin Nuudelin kanssa yläkentälle, jonka laidalta löytyi pari puomia sekä jakkaraa ! Näistä kyhättiin meille pieni ja onneton pystynreppana.


Verkkailin Nuudelin yhtä maapuomia apunani käyttäen ja no oikeastaan ainoa tavoite oli pitää heppa jonkun valtakunnan hallinnassa, sillä sen mielestä oli aika hauskaa kuskata mua ympäriinsä kuin märkää rukkasta. Lisäksi Nuudeli inhoaa kastella jalkojaan kuralätäköihin, joten se loikki ja väisteli märkiä kohtia minkä ehti, enkä mä oikeastaan voinut muuta kuin nauraa. Hienohelma......

Iloinen pullava.
Sekä iloinen laama.

Ajattelin pienten välikäyntien hieman rauhoittavan tohottavaa Nuudelia, mutta pah ! Heti kun keräsin ohjaa takaisin käteen, niin pikku pontso oli oikein tomerana lähdössä liikkeelle. Kumpikin laukka pyöri todella hyvin ja voi sitä riemua kun heppa tajusi, että mennään esteelle ! Se teki melko ilmavia loikkia ja muutamasti oli sen jälkeen vähän jarrut hukassa. Kerran Nuutti otti esteen jälkeen yhden suuremman laukka-askeleen, lähti painelemaan täysillä päätään hurjana ravistellen ja sitten se ilmeisesti pidätteestäni närkästyneenä teki kaarteessa voimakkaan jarrutuksen sekä sen perään pukin... :D

Tärähtänyttä porukkaa ! Kattokaa mun naamaa, näytän ihan kykloopilta............ :D

Seuraavat yritykset olivat onneksi hitusen maltillisempia ja Nuutti oli kyllä taas aivan huippu ! Joku päivä mahdollisimman pian on ihan pakko ehtiä maneesiin hyppäämään kunnolla ja rakentaa vaikka joku pieni rata, niin joutuu sekä kuski että heppa keskittymään hieman enemmän siihen itse tehtävään.

Pahoittelen tämän postauksen kuvien vähäistä määrää sekä heikkoa laatua, mutta ratsastuksen aikana ehti tulla aika hämärää eikä liikkuvan kohteen kuvaaminen ole silloin ihan helppo juttu. Sinnikkäästi sisko kuitenkin jaksoi loppuun saakka kamera kädessä seisoskella, joten kiitokset hänelle ! Kyllä noista otoksista kuitenkin ehkä jotain selvää saa... :)

"Karkkia äkkiä minulle !!"

Blogin osalta loppuviikko tulee varmaan taas olemaan hiljaisempi, sillä lähdemme koko perheen voimin Mikkeliin serkkujen luokse. Ensi viikko puolestaan näyttää jälleen rauhallisemmalta ja sitten on luultavasti aikaa taas panostaa enemmän blogiinkin ! Ainakin pari postausta jo melkein valmiina odottavat julkaisuun pääsyä... ;) Palaillaan, moi !

48 kommenttia:

  1. Jeejee ! Toi hippola on kyl niin mahtijuttu, vaikka siitä ei vielä mitään kummempaa tiedä.... oon ihan liian malttamaton.... XD

    Ja kolmas jee, kun pääsitte vähän pomppimaan ! Ootte hienosti sävy sävyyn... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, hyvä vaan jos oot utelias ! ;) Mäkään en malta oottaa että saadaan kertoa lisää !!

      Hihi kiitos ! Tuli kyllä ihan kamala pomppuinto taas, toivon mukaan ehtis ens viikolla loikkimaan jotaa muutaki ku tommosta maahankaivettuu risuu ! ;)

      Poista
  2. Voi kuinka kiva postaus, ihana toi vika kuva:) terveisin tämmöne mikkeliläine:D

    VastaaPoista
  3. ootte niin hieno pari <3 innolla ootan lisätietoo tosta hippolasta! :)

    VastaaPoista
  4. Mä niin rakastan sun blogia! Tätä lukiessa tulee aina hyvä mieli, ja on tuo Nuutti vain ihan käsittämättömän suloinen tapaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi ihana kuulla ! :) Kiitos, se on kyllä kieltämättä oikein söpö ukkeli ♥

      Poista
  5. PALJON ONNEEEAAA VAAN PALJON ONNEEAA VAAN PAAAAAALJOOON ONNEEEAAA SUSANNAA PALJON ONNEA VAAAAAAAN 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIHUU KIITOS PALJON AADA BANAANA ! =) damn ku ei toimi arskahymiö tai ees possupiru..........

      Poista
  6. Tää oli tosi kiva vaikka oliki vähä heikko laatu...:---) Koska ittelläni on just tänlaatusia...:DD Novooooi söpö Nuudeli <3 :'---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha toivotaa et ens kerral ois taas parempilaatusta matskuu ;) Hih kiitti, Nuudeli on ♥

      Poista
  7. Jos nuutti oli noin innoissaa, niin luultavasti tarkotti sitä että teiän pitää alkaa hyppii enemmänki ;-) ihania kuvia ja tsemppiä seuraaviin treeneihi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan oikein !! ;) Kiitos, toivottavasti päästään hyppimään mahdollisimman pian uudelleen !

      Poista
  8. Jes ihanaa, ei muutaku hyppäämään enemmänki!! :) Ootte te vaan niin huippu kaksikko!!

    VastaaPoista
  9. Wau, löysin sun blogin juuri, ja tämä on ihan mielettömän kivan oloinen! :-) Kirjoitat tosi mukavasti, teidän menoon on todella helppo päästä mukaan. Kilpailetteko lainkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi ihana kuulla, mukavaa jos tykkäät !! :) Ei olla nyt pitkään aikaan kilpailtu, mutta jos vaan kaikki menee putkeen niin ehkä ens kaudella päästään jotain pikkukisoja starttaamaan... ;) ... ainakin omalla tallilla !

      Poista
  10. Hippola paljasti että sulla on synttärit, joten isosti onnea sen johdosta! <3

    VastaaPoista
  11. SYNTTÄRIONNEE MUN LEMPI BLOGGAAJALLE <3

    VastaaPoista
  12. kykloopilta XDDDDDDDDDDDDD ..... hassui ootte nuuden kaa molemmat !

    VastaaPoista
  13. Kiva postaus !!! :)

    http://manta-eve.blogspot.fi/ lukijaks jos kiinnostaa !! :)

    VastaaPoista
  14. Avasin sekä sun ja Aadan blogit ja piti kattoa kahdesti, että avasinko mä nyt oikeasti kaks eri blogia, kun Champistakin oli tuollainen kuva karkkia äkkiä-ilmeellä :D (Jonnan kouluvalmennus-postauksen 5. kuva). No, tarkemmin kun katsoo, niin onhan kuvissa paaljon eroja, mutta nopesti kun vilkasin niin muistiin jäi vaan ilme, joka oli hirmu samanlainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo siis noiden kahen ilmeissä on kyllä välillä aika paljon samaa ! :D

      Poista
  15. Ihanasti aina olette sävy sävyyn Nuutin kanssa. :) Onkos kisoja tiedossa...? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, pitää olla ;) Eipä oo varmaan tän vuoden puolella ainakaan ! Oman tallin estekisat ois sunnuntaina, niihin oltais voitu mennä joku pikkuluokka loikkii mut oon muualla... Ehkä ens kaudella sit... ;)

      Poista
  16. Ihanat kuvat! Vaikka laatu ei ole huippu, niin iloinen tunnelma välittyy, ja se on tärkeintä :-)

    VastaaPoista
  17. Heh, se tunne kun heppa väistelee samaa lantakasaa pääty-ympyrällä ilman satulaa ravissa joka kierroksella! Ja aina horjahdan... :D Tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa ! Kuka sitä ny toisen kakkaan haluu astuu ?! ;) Kiitos :)

      Poista
  18. Kiva postaus ja oikeen paljon onnea sulle! :)

    VastaaPoista
  19. oon siis jo kattonu ennenki sun estekuvissa että sulla on tosi tasapainoisen näköinen esteistunta!! mitä sä suosittelisit tehdä kun mulla on ogelmana liian taakse lentävät jalat ja se et meen niinku ylävartalolla liian eteen? opettaja ei oikein huuda muuta ku et pohje eteen, pohje eteen, mutta vaikka kuinka yritän niin sit jos pitää lähestyessä keskittyy vähäkää muuhun ku siihen pohkeen paikkaan niin oon jo taas ihan nenälläni :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, kiitos ! :D Hmm, yleensä jos jalka lentää taakse niin puristaa reidellä / polvella. Yritä siis rentouttaa ne, ja ajattele tosiaan pohje eteen. Kantapäät alas ja alapohje kiinni. Sit ku lähestyt estettä niin istu puoli-istunnassa, eli paino jaloilla, mutta kiinni satulassa. Kun hevonen lähtee hyppyyn, niin myötäät vaan sen verran kuin on tarvis etkä ns. "loikkaa" mukaan. Joskus ajattelin itte, että kevyessä istunnassa esteen päällä taitetaan ylävartaloa vaan navasta ylöspäin, eli takapuoli jää taakse ja kädet menee eteen sen verrain kuin tarvitsee. Pienillä esteillä ei juuri myötäyksiä kamalasti tarvitse miettiä, ja musta ainakin tuntuu että isommillakin se tulee sitten automaattisesti :) Vaikee selittää, mut toivottavasti tosta oli jotain apua !!

      Poista
  20. nuutti on niin söpö:)

    VastaaPoista
  21. toi vipa kuva, iihana!! :D

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  22. Onnittelut lemppari bloggaajalleni♥ Kiva postaus oli ja ihana Nuutti:)

    VastaaPoista
  23. Ihana blogi :) löysin tän just ja aivan mahtava :D

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !