maanantai 25. marraskuuta 2013

Sekoamispisteessä

Mä en nyt taida päästä tästä taudista eroon ikinä. Torstaina olo oli jo parempaan päin, mutta seuraavana päivänä lähtikin sitten ainoastaan huononemaan... Eilen iloisesti koko aamupäivän oksentelin ja lopun aikaa kirosin särkevää hammasta. Viikonloppuna olisi ollut suunnitelmissa ties mitä kivaa, mutta enhän mä mihinkään täältä vuoteen pohjalta päässyt...

Tallilla en ole ollut viiteen päivään (!), ja se on varmaan pisin aika mitä oon ulkomaan reissuja lukuun ottamatta Nuutin luota poissa kerrallaan ollut. Moneen vuoteen en ainakaan muuten muista viettäneeni niin montaa tallitonta päivää, ja mulla on tästä ehkä maailman huonoin omatunto. Heppa ei kuitenkaan onneksi ole toimettomana joutunut lojumaan, sillä Clarissa (sekä tänään äiti) on sitä jälleen hoivannut ja liikuttanut.

Teitä varmaan ihan sikana kiinnostaa lukea mun valitusta, mutta nyt vaan ärsyttää pahasti... :D Hurjin juttu mitä viikonloppuna tapahtu oli se kun mun peitto tippu lattialle kesken unien ja heräsin siihen kun huudan: "älkää, älkää !". Näin jotain pelottavaa unta, mutten kuollaksenikaan muista mistä se kertoi...

My saviour
Tän kuvan oon muistaakseni joskus aiemminki tänne blogiin linkittäny, mutta pakko laittaa uusiks kun on vaan niin söpö ♥ Onneks mullaki on mun pehmolelut täällä suojelemassa, niin harvemmin kamalan hirveitä painajaisia näen ! weheartit.com

Nukkumisen lisäksi oon kuluneina päivinä käyttänyt aikaani vähän hyödyksi ja järjestänyt ulkoisia kovalevyjäni saadakseni konetta tyhjemmäksi ja toimimaan paremmin. Samalla on tullut selattua läpi vanhoja kuvia ja voi vitsi mitä helmiä sieltä aina löytyykään ! Pitää aina ajan kanssa koota niitä vähän ja laittaa sitten tännekin näytille :) Oon myös kuunnellu aika paljon musiikkia, ja jostain kumman syystä rakastunu muutamaan suomenkieliseen biisiin. Yleensä ne ei niin muhun iske, mutta ehkä mä oon tälleen kuumehoureissani ollut sopivan herkässä mielentilassa... ;)

O L A V I   U U S I V I R T A   -   K A I K E N   J Ä L K E E N   O L E T   K A U N I S


Tämän inspiroimana sain jopa yhden halloween -kuvauksien kuvista muokattua, kun silloinhan tosiaan julkaisin ainoastaan tuon yhden. Voi pikku Nuudelipuudeli, mulla on niin ikävä sitä että itkettää... !

Mun maailmani kaunein ♥

Toivottavasti teidän viikkonne on alkanut hieman mukavammissa merkeissä ! Ehkä mäkin tästä hissukseni tervehdyn, hirveesti teetä ja hedelmiä (sekä tietty suklaata) vaan naamariin niin hyvä tulee ;) Näkemisiin !

36 kommenttia:

  1. Paranemisia! (: Ite sairastan varmaankin joululomalla, ollu jo tapana monena vuotena. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Voi, toivottavasti et !! Mul muute ollu kans varmaa kolme edellistä jouluu nii et oon ollu kipeenä, jos sit vaikka nyt en ois :D

      Poista
  2. Ihana toi eka kuva :3

    VastaaPoista
  3. Paranemisia sinne! Nuutille iso hali kun menet taas tapaan häntä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Hihi juu sellaisen se kyllä saa aivan varmasti ♥

      Poista
  4. Voih, toivottavasti parantuisit pian! Tuommoiset pitkittyneet taudit on aina pahimpia, mutta niiden jälkeen huomaa kuinka ihania arjen pikkuasiat onkaan, kun on taas terve.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä totta !! Mä oon jo iha täpinöissäni ku aattelin huomenna suunnata tallille :D En välttämättä mitään treeniä vetämään, mutta sentään näkemään pikku Nuudelia ♥

      Poista
  5. Muokkaat kuvia iikaa niistä tulee rumia minusta. anteeksi älä suutu olet ihana ihminen ja sinulla on myös huumori kohdillaan, tajuan tietty tuon halloween teeman mutta eihän tuosta paljoakaan selvää saa:33 hyvää jatkoa teille

    VastaaPoista
  6. ÄÄÄÄH! Älä Susanna välitä mun ihanasta pikkusiskosta joka sun kuvia moittii, ihania ne on! :) Pitäisi varmaan harkita ulos kirjautumista right now :D Paranemisia sinneppäin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä tiedät mitä se kirjoitti, kun kommentit näkyvät vasta kun oon ne hyväksynyt...? :D Ei mua se haittaa, jos joku ei kuvista pidä, kunhan asian ilmaisee asiallisesti ;)

      Kiitos !

      Poista
  7. Hyihyi alko oksettaa ku aattelin ees tota sun oksentelua.... mut koita parantua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei sori XDDDDDDDD Kiitos juu yritän !! :)

      Poista
  8. Superisti paranemisia! <3

    VastaaPoista
  9. Nää on kyllä niin ärsyttäviä nää marraskuun flunssat!!!
    Itekkin olin koko viikonlopun kuumeen ja lunssan kourissa ja ai että kun ärsytti kun ei päässyt tallille!:( Onneksi jäljellä on enää kova niiskutus mutta paranemisia sinne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta !! Voi ei... :( Kiitos, mäki oon onneks jo parempaan päin !

      Poista
  10. ihana toi kuva susta ja nuutista, ootte niin kaunis pari <3

    VastaaPoista
  11. Onpa ihana tuo kuva missä olette Nuudelin kanssa, todella tunnelmallinen. :) Ylempi kuva myös hirmu söpö, mullakin tottakai ensimmäinen pehmonalle sängyssä möröiltä varjelemassa! Paranemisia sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) Voooi, pehmolelut on ihan parhaita !

      Poista
  12. Kaiken jälkeen olette yhdessä kauniit. <3

    VastaaPoista
  13. On noi kurjia tommoset taudit, ihan turhia! >:(
    Toivottavasti paranet pian niin päästään lukemaan taas jotain kivaa susta ja Nuudelista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, kuka neki on keksiny !! Haha, kiitos, huomenna aattelin tallille taas painella niin jospa tää tästä... ! ;)

      Poista
  14. ihuuuna tuo kuva missä söpöilette nuudelin kanssa:) paranehan pian!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos :) Juu, eiköhä tässä aleta pian tervehtyneitä olemaan !

      Poista
  15. Tykkään sun blogista tosi paljon ja oon seuraillukkin aika kauan, tietenkin kun noin ihana päätähti blogissa! :) kysysisin, että miten ton biisin saa linkattua tollein miten olet tähän postaukseen sen linkannut? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla ! :)

      Äh, yritin neuvoa ihan perusteellisesti, mutta tää ei anna mun julkasta sitä kommenttia kun siinä on niitä html koodeja D: Mut siis tämmöne pätkä youtuben upotuskoodista pitäis löytää: version=3&hl=fi_FI, ja sit vaihtaa niiden (2 kpl) tilalle tämä pätkä: version=2&loop=1&showinfo=0&showsearch=0&color=ffffff&color1=0xffffff&color2=0xffffff&color=ffffff

      Toivottavasti ymmärsit :)

      Poista
  16. voi ei, oksennustauti on just kaikista inhottavin.. itseasiassa mullaki maanantain ja tiistain koski mahaa mut ei onneks sen pahempaa!

    Toivottavasti pääset sun vierotusoireista (tällä nyt tarkotan lähinnä tallille pääsyä, enkä niitä muita tuhansia mitä sulla luultavasti onXD), ja todella upee kuva toi viimenen !

    ps. onneksi ehkä ymmärrät sarkasmia, joka saattoi ilmetä mun kommentissa... :--) tietysti miettimistä että missä kohti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano ! Voih, mut onneks tosiaan selvisit sillä :)

      Hahaa mä ja mun tuhannet vierotusoireet oi kyllä ;) Helpotti heti kun pääsi Nuudelia moikkaamaan ! Hih kiitos :)

      Poista
  17. Ihanat kuvat ja toivottavasti paranet pian! :) minkälaisia objektiiveja sulla on? Hankinnassa ehkä ois aika isoaukkoinen, mutta pituudesta en tiedä, joko yli 200 tai semmoinen yhden pituuden "taidekuvaus" objektiivi, onko sulla jotain kokemuksia niistä? En oikein tiiä mikä semmoinen on nimeltään, mut toivottavasti ymmärsit :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Mulla on 4 tai 5 erilaista obbaa, mutta käytän oikeestaan vaan kahta :D Toinen on Canonin 18-135mm, ja toinen Sigman 70-200mm f/2.8. Toi 200 on mun mielestä ollu ihan hyvä pituus vaikka oon myös 300:aan menevään polttoväliin ennen sitä tottunut :D Juu tiiän mitä tarkotat ! Mulla ei semmosia oo, mut oon vähä harkinnu Canonin 50mm f/1.4 ! Kaverilla on se, ja aika mageita kuvia tulee :) Mikä kamera sulla on?

      Poista
    2. Piti laittaaki toho ekaan kommenttiin, mut siis Canon eos 500d. Mulla on tamronin 55-200 objektiivi, mutta siinä ei oo kuvainvakainta eikä kovin isoa aukkoa, ja kummatkin haluisin sitten pitkään uuteen objektiiviin :D onko merkillä sun mielestä väliä? Oon nyt kattellu juurikin sigmaa ja Canonia, taisin just törmätä netissä tuohon samaiseen 50mm f/1.4 :D tuon sun sigman aukko kuulostaa hyvältä, mutta jos pidemmän päädyn hankkimaan, niin vois olla kyllä 250 tai 300 :D

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !