torstai 21. marraskuuta 2013

Täsä mä olen !

Voihan nyt sentään miten luokattoman laiska mä olen blogin suhteen ollut !! Viimeisin postaus on lauantailta, ja sekin tuo pieni hippola -info, minkä reissusta (Mikkelin kunnailta) postailin. Mutta mulla on kaksi hyvää syytä tälle hiljaisuudelle ! Tai no ainakin yksi ihan hyvä syy. Ensinnäkin olen kotiin palattuani ollut aivan tajuttoman väsynyt (ei toki varmaan johdu siitä, että maanantaina lähdettiin reilun parin tunnin matkalle kotia kohti klo 5.30 ja mulla ehkä puoli tuntia "unta" alla...), ja viimein tämä "ollakko vai eikö olla" -lenssu on ilmeisesti edennyt seuraavaan vaiheeseen, sillä toissapäivänä nousi kuume ! Hurray. En siis ole jaksanut juuri blogin parissa näpertää.

Muutama kuvanen viikonlopulta. 1) Tehtiin Anniinan kanssa sikavaikeeta palapeliä eikä todellakaan saatu valmiiksi, vaikka tehtiin sitä moooonta (ainakin miljoona) tuntia. 2) Anniinan ollessa töissä lenkittelin hänen koiraansa, Tipi ei oikein ollut poseeraustuulella... :D 3) Mun ihanista ihanin synttärikortti sekä lahjat !

Sitten se toinen, "parempi syy" tämänkertaiselle jähmettymiselle on rakas Photoshoppini. Se lakkasi ennen viikonloppua toimimasta ja otettiin parina päivänä oikein kunnon tappelu. Asensin ohjelman uusiksi ties kuinka monta sataa kertaa, riehuin ja raivosin, kunnes sovellus viimein joutui alistumaan ja aukeamaan !! Hahaa, mä saan aina tahtoni läpi.

Photarin auettua pääsinkin heti hommiin, sillä pari banneria kököttivät to do -listalla. Olen jo omaa, talvisempaa bannerianikin ruvennut hahmottelemaan, mutta ensin hoidan nämä muut lupaamani alta pois. Eilen sain onneksi valmiiksi yhden jonossa olevan, ja se lensikin suoraa päätä Erikan blogiin ! Käykäähän siellä kurkkimassa miltä uusi look näyttää... ;)

Nuutin kanssa tämä viikko ei ole ihmeitä sisältänyt, sillä mä olen ollut paitsi väsynyt (= laiska) niin myös tosiaan kuumeessa pari päivää. Ensi viikolla me tsempataan !! Ärsyttää kyllä niin hirmusti, kun juuri nyt mun päässä olisi vaikka kuinka monta hyvää postausideaa, mutta ikinä en ehdi niihin vaadittavia kuvia kuvailemaan, kun tuo pimeä tulee niin äkkiä... En varmaan ole yksin tuskani kanssa?

Onneksi kohta on joululoma, silloin toivottavasti löytyy aikaa enemmän kuvaamisellekin. Lumet saisivat tulla mahdollisimman pian, jotta päästäisiin villiponi Nuudelin kanssa hankeen riekkumaan. Pehmeälle lumipatjalle on huomattavasti mukavampi tippua, kuin kuralätäkköön... !

Talvi, sinua odotellaan jo ♥ Toivottavasti päästään tänä talvena pellolle irrottelemaan vielä edellisiä vuosia enemmän ! © Sofia Forsblom 2013.

Mitähän muuta oli mielessä...? Oon ihan kunnon puuropää kun en ikinä muista mitään. Päästä puheen ollen värjäsin taas eilen hiukset ja pettymys oli karvas kun mun hieno visio ei ihan toteutunutkaan haluamallani tavalla... :D Tarkoitus oli siis värjätä pehko päältä punaisella ja alta tummanruskealla (lähes mustalla, sävyltään vain lämpimämpi), mutta no...... hyvä kun piru vie edes huomaa missä vaihtuu punainen ruskeaksi !!!!! Tää on ihan mälsää, seuraavaksi pitää käyttää kirkkaampaa punaista tai jotain...

Vanhat hiukset, aika lähellä omaa väriä. Älkää kysykö miks seison kylppärissä kuvaamassa itteeni koska en tiedä. Mut puolustukseks mun pitää sanoo, että kuvasin mä muutakin. Nää oli vaan sivutuotosta........

Meidän oli tänään Nellin kanssa tarkoitus lähteä maastoilemaan Kallen sekä Kogen kanssa, mutta sää on niin sateinen että taitaa jäädä välistä... :( Pieni ulkoilu tekee kipeänäkin ihan hyvää, joskin äsken koirien kanssa lenkillä tallatessani sain oksan päähäni. Mun polla kokee kovia aika usein. Pitäisi varmaan ottaa käyttöön mun rakas pehmokypärä mikä mulle aina naperona puettiin kun painelin menemään päin seiniä sekä pöydänreunoja.

Nuudeli saa luultavasti vielä tänään kävellä, ja jos vaikka sitten huomenna olisin itse jonkunlaisessa ratsastuskunnossa. Toivoa sopii, haluan hyppäämään...... !! Yritän suostutella Essin pitämään meille vähän tuntia, mutta ollaan niin toivottomia oppilaita (korjaus: pilotti on onneton...) että saas nähdä uskaltautuuko. Haha ei vaan, pitäisi vain saada aikataulut sopimaan !

Nuutista ei oikein nyt ole tuoretta, mömmölaadun ylittävää kuvamateriaalia, niin tähän loppuun länttään vielä yhden random kuvan kesältä koska mulla on ikävä noita hetkiä ja mulla on ikävä pikku Nuudelia, joka varmasti on mulle taas huomenna tosi vihainen kun en ole pariin päivään käynyt sitä porkkanoilla läskiinnyttämässä.

Rakkauspakkaus.

P.S. Ihanaa että te lukijat olette mun epäaktiivisuudestani huolimatta olleet aktiivisia, lupaan että postaustahtiin on tulossa parannusta piakkoin !! Iso kiitos kaikille ♥

P.P.S. Olisikohan kohta aika jälleen uudelle kysymyspostaukselle, mitä mieltä olette?

51 kommenttia:

  1. Voi että ku nauroin tälle postaukselle aika lujaa :"D mut siis joo pidä kysymyspostaus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei :D Okei kiva ! Järkkäilen sen johonkin väliin lähitulevaisuudessa ;)

      Poista
  2. Heheh nauroin "äänettömästi" vedet silmissä (kuullostaen hylkeeltä) ku ajattelin tota pehmokypärää :'D hahaahah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hylkeeltä, haha ! XD Pehmokypärän ansiosta aivot ei saanu kolhuja ja musta kasvoi viisas ;)

      Poista
  3. Iiiihana tuo vika kuva, jotenkin tuli tosi kesä fiilis :D!! :3 Ja uus kysymyspostaus olis kyl aika kiva c:!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos, mullekki !! Muistan edelleen kuinka lämmin ilta toi oli, ah :) Jee, kiva kuulla, teen sen johonkin väliin tässä tulevina viikkoina !

      Poista
  4. voi kuule et arvaa mitä tuskaa tää on mullekki ollu ku oon sunnuntaista saakka sairastanu etkä sä oo postaillu!!! :DD oli ihana nähdä että sulta on tullu uus postaus, tää on niin paras blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounnoou syvimmät pahoitteluni ! :D Haha voi kiitos, ihanaa jos tykkäät :)

      Poista
  5. ihania kuvia ja ihana blogi! ;)

    VastaaPoista
  6. Sun postauksii jaksaa aina lukee vaikka mitä kilometripostauksiiki olis,kirjotat vaa nii kivasti ja hauskasti:) Oot muuten tosi kaunis :3

    VastaaPoista
  7. Mikä photoshoppi sulla on käytössä?:)

    VastaaPoista
  8. HYVÄ TYTTÖ, kun tulit postaileen! ;) Sulla on aivan ihanan persoonallinen tapa kirjoittaa - kiitos sen: postaukset jaksaa aina lukea! Niin ei todellakaan kaikissa muissa suositummissakaan blogeissa ainakaan mun kohdallani ole. Tee ihmeessä kysymyspostaus, mä ainakin suhteellisen uutena lukijana tykkäisin! - Anni M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, tietty mä oon hyvä ;) Ei vaan ihanaa kun jaksatte odottaa !! Kiitos kovasti, tosi mukava kuulla, ja juu kysymyspostausta siis tulossa ;)

      Poista
  9. Sun blogi on todella viihdyttävää luettavaa, kiitos siitä. Olisi mukavaa jos kirjoittaisit jonkin mielipidepostauksen? Kuulisin mielelläni mietteitäsi mm. raipan käytöstä, kuolaimista tai kuolaimettomista, luonnollisesta hevosmiestaidosta, loimittamisesta, klippaamisesta, hevosen liikuntaohjelmasta, hyvästä verryttelystä yms. Laitan lisää ehdotuksia myöhemmin, jos tulee mieleen. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava kuulla, ja kiitos paljon mielipidepostausehdotuksista !! Varmasti toteuttelen ainakin suurimman osan, ensimmäisen jo ehkä ensi viikolla... :)

      Poista
  10. Onneks ei sentää kuukausien taukoo..!

    Onpas upee banneri, oot taitava :)
    Ihana toi sun ja Nuutin talvikuva ja nätti sinä ♥ ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa en mä varmaan pystyis niin pitkään olee kirjottamatta ! ;) Alle viikkokin tuntuu jo aika oudolta :o

      Hih voi kiitos ! ♥ Mäki tykkään tosta talvikuvasta ihan sikana, Nuudeli on niin skarppina ! ;)

      Poista
  11. Tosi hieno tuo ulkoasu minkä Erikan blogiin teit, olet kyllä taitava. :)

    VastaaPoista
  12. Me ollaa ihan samanlaisii :) Eli raivotaa koneelle niin kauan et se tottelee :))

    VastaaPoista
  13. Mul olikin jo ikävä sua. <3 T. Salainen ihailija

    VastaaPoista
  14. Flunssat on ihan tyhmiä, kun ne ensin pari viikkoa miettii "ollako vai eikö olla?" ja sit iskee.......

    Katoin muuten tota Erikan blogin banneria tänään aiemmin ja mietin, että voisi olla sun käsialaa ! En tietenkään mitään signeerauksia tästä puhelimen näytöltä tihrustettuna nähnyt xD mutta ihan mieletön banneri TAAS ! :) Voi kun joku mullekin sellasen väsäilisi..... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä !! Osaa kyllä vetää olon ihan veteläks ja tuntuu etten useeseen viikkoon oo saanu aikaseks mitään fiksua......

      Hahaa, siistiä !! :D Voi kiitos ;) SUN BANNERIT ON KUULE AINA NIIN HIENOJA ETTÄ !

      Poista
  15. Se banneri ja koko sivu näyttää nyt niiin hienolta :)) Me so happyy!!! Oot paras. Piste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa ihanaa jos tykkäät, sit mäki oon happy !! ;)

      Poista
  16. Jee, meille tuli lunta eilen illalla ja yöllä! Heti paljo valosampaa, ja on mukavaa ku ei oo ällö mömmö kuraa joka paikas <3
    Itellekki tuli tuli heti valoisampi ja pirteempi olo! Toivottavasti teillekki tulee/ on tullut lunta pian!

    Vitsit että nauroin muuten mielikuvalle: Sinä painelemas meneen semmonen pehmokypärä pääs XD Saiskohan niitä puna keltaisina?

    Ja kylppärikuvaamisen voi aina selittää sillä, että siellä on paras valaistus sisällä kuvaamiseen! Meillä ainaki on ollu aina parhaimmat valot kylppäris :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii hitsi oon kade !! Mä täällä pulkat ja liukurit kourassa oottelen että satais edes joku pieni onnettoman säälittävä lumipeite niin pääsis edes takapihan nurmimäkeen starttaamaan pulkkakauden !

      :DDDDDDDDD mäki oon kieltämättä vähä nauranu niille kuville missä mul on se päässä... Aika usein se oli jotenkin vinossa nimittäi, missä lie möyriny. HAHA jaa-a en tiiäkkää, se ois aika cool !!!! Pitää ehkä teettää semmone, ihan vaan vaikka koristeeks ;)

      JOO toi on kyllä muuten ehdottoman totta !! Kiva kun kerranki munki silmät näyttää sisäkuvissa joltai muulta ku mustilta länteiltä ! Ja mun iho näyttää myös paremmalta, haa ! Ehkä mä kehittelen kylppäriin jonku studion... ;)

      Poista
  17. Sä olit kylppärissä kuvaamassa ittees koska olet kaaaaanis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja sit 500 kuvasta ehkä kaks oli semmosii mitä kehtaa julkasta XDDDD

      Poista
  18. Oot niin ihanan olonen ihminen! Täällä sun blogissa on jotenkin hirmu lämmin tunnelma, ja tulee kyllä ehdottomasti sellainen fiilis, että pidät kaikkia lukijoitasi suuressa arvossa. :) Paras blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten kiva kuulla, kiitos kovasti, tulipa hyvä mieli ! :) Todellakin arvostan kaikkia lukijoita, ilman teitä tää bloggaaminen ei ois läheskään näin hauskaa :)

      Poista
    2. Piti vielä sanoa, että mukavaa kun vastaat aina kaikkiin kommentteihin! Sen vuoksi tänne onkin aina mukava kommentoida. :)

      Poista
  19. Vautsi, rakastuin tuohon Erikan blogiin tekemääsi ulkoasuun! Tosi hieno, kuten sun ulkoasut aina. :) Ihania kuvia tässä postauksessa, hyvä ettei sentään tämän pidempää "taukoa" tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no voi kiitos ! :) Juu en mä varmaan hirveen pitkiä taukoja osais pitää ! ... tai ainakaan ei tällä hetkellä tunnu yhtään siltä ;)

      Poista
  20. Oot ihana ihminen ja ymmärrän sua täysin! :) Mulla kans ollu tän koko viikon kauhee kuume, enkä tallille oo kerenny.. Ja mieltä masentaa muutenkin toi pimeys, en vaan oikeesti tuu kestää tota talvea! :( Toivotaan että pysymme terveenä ja että Nuutti antaa sulle anteeksi sen ettet oo pariin päivään sitä käynyt moikkaamassa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, kohtalotoveri ! Paranemisia sulle, se on iha kauheeta ku alkaa tulee hirveitä vierotusoireita talleilusta... :D

      Mä ootan ihan sikana et tulis "kunnon talvi", eikä näitä mutaplötsö kelei tartteis enää kestää ! Sit ku on semmonen ihana pikkupakkanen, pääsee hankeen hepan kanssa, ja illalla nauttii peiton alla lämpimästä kaakaosta niin ei vois elämä enää juuri paremmalta tuntuu ! ;)

      Mut juu toivotaan näin, bakteeripöpöt hus hus ! Hih, ehkä se antaa anteeks kun on saanut hoivaa hoitajaltaan ;)

      Poista
  21. saat anteeksi postailemattomuutesi koska hyvää kannattaa aina oottaa;) mullaki on ollu nyt syksyllä flunssa varmaan 3 kertaa, aina sama juttu... onneks taudit vähenee kun tulee pakkaset, ainakin toivon mukaan:) ootan innolla teidän hankipuuhia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ihanaa, kiitos ! ;) Hööööh, tosi tyhmää... Joo nää syksy ja kevät on kyllä otollista aikaa flunssille (kirjotetaanko se noin?)...

      Hih kiva kuulla, mä odotan kans ihan super innoissani !! :)

      Poista
  22. Oot aika epeli, ahmid......... Missä nassen banneri :< mut söpö nuutti, noi korvat !

    Ilmottele sun aikataului joku päivä ni voidaa esim. syödä ja syödä vähä lisää :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahmid on epelein !! Nassen banneri on Nassen blogis ooksä tullu sokeeks hä :ooo

      Hihii joo !!!!!! Läskeily always sounds good ;)

      Poista
  23. Miten tuntuu, että oot koko ajan kipeänä? :D Tässä selailin blogia vähän ja aika usein näkyy maininta "oon kipeänä" tms. Kannattaisi varmaan kokeilla C-vitamiinin syöntiä.

    Mutta tosi kivoja tekstejä kirjoitat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no tässä on ollu joku tosi pitkään jatkunu puolikuntoisuus, joka toivon mukaan ottaa nyt kuumeen myötä loppuakseen. Ja kiitos vaan huolenpidosta, kyllä mä vaikka mitä vitamiineja sun muita popsin ;)

      Kiitos, kiva jos tykkäät ! :)

      Poista
  24. Ei porkkanoista lihoo, ne on terveellisiä ! ;) mut ihana postaus<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha paitsi jos niitä syöttää 20 kiloo päivässä :D Ei vaan, onneks ovat tosiaan terveellinen herkku :) Hih, kiitos !

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !