lauantai 23. marraskuuta 2013

Uskalla vaikuttaa

Tervetuloa hippolan, Smart Ridersin sekä NIKA Equestrianin yhteistyössä järjestämään kouluratsastusklinikkaan Helsingin Ruskeasuolle sunnuntaina 8.12. klo 15-18 !! Tapahtuman facebook sivulle pääset alla olevaa kuvaa klikkaamalla.


Niin este- kuin kouluratsastuskin pohjautuvat päivittäiseen perustyöskentelyyn, jolla hevonen voidaan lopulta valmistella lajin kuin lajin vaativampiin tehtäviin.
Klinikassamme demonstroidaan sellaisia arjen tärkeimpiä ratsastuksen avaimia, joilla työskentelystä saadaan mahdollisimman tehokasta ja laadukasta – jokaisen omalla tasolla. Samalla tarjoamme mahdollisuuden nähdä suosittujen bloggaajiemme ratsastavan livenä! 
Klinikan vetäjät ja kansainvälisen tason kouluratsastajat Karolina Liuksiala ja Eevamaria Porthan Broddell valmentavat klinikassa koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa kilpailevia bloggaajiamme. Liuksiala ja Porthan Broddell demonstroivat harjoituksia myös ratsain.
Klinikka järjestetään Helsingin Ruskeasuolla sunnuntaina 8.12. klo 15–18.
Klinikka on avoin kaikille ja lippuja voi ostaa Erika Hanhisuannolta osoitteesta erika.hanhisuanto@hippola.net. Ilmoita viestissä haluamasi lippumäärä. Jos ostat useampia lippuja, ilmoitathan kaikkien tapahtumaan tulevien nimet viestissä. Yhden lipun hinta on 13 €. Maksu suoritetaan pankkitilille, jonka numeron saa lippujen tilauksen yhteydessä. 
Lainaus suoraan tapahtuman sivulta.

Kun perusratsastus on kunnossa, kaikki on helpompaa. Tulkaahan ihmeessä paikan päälle katsomaan mitä "uskalla vaikuttaa" -teeman alla kulkeva klinikka pitää sisällään ja minkälaisia ohjeita ratsukot valmentajilta saavat ! Tällaiset tilaisuudet ovat hirmuisen opettavaisia, ja tässä on lisänä vielä viihdearvoakin, kun Hippolan bloggaajat karauttavat paikalle ;) Itsekin olen tosiaan aikeissa osallistua, näillä näkymin en kuitenkaan Nuutin kanssa. Ihan vielä en lainaratsuani paljasta, mutta se on kyllä täältä blogista ennestään tuttu sekä todella hieno ! Niin hieno, että melkein pelottaa, kun en edes osaa sen suurissa askeleissa istua... ! Toivottavasti en ihan nolaa itseäni, hehe... Onhan tässä sentään pari viikkoa aikaa hioa meidän yhteistyötä sille tasolle, että kehdataan yleisön edessä näyttäytyä... ;)

PISTÄKÄÄHÄN SIIS KAIKKI KALENTERIIN: 8.12. RUSKEASUOLLA KLO 15-18 !! Toivottavasti nähdään siellä :)

33 kommenttia:

  1. uu jännää! pitää kattoo joskos pääsis paikalle:)

    VastaaPoista
  2. vähänkö siistii !! harmi ku asun nii kaukana et tuskin pääsen :( ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ! No voihan... ehkä joskus toiste sit !

      Poista
  3. Voi hitsi, kun kaikki järjestetään helsingissä! Olisi edes tampereella ollut, niin olisin voinut tullakkin, mutta viiden tunnin matka on turhan pitkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tässä vaan on se etu että julkisilla pääsee helposti paikan päälle, mutta monen tunnin matkan päästä tosiaan varmaan vähän tylsää lähteä :) Ehkä sitä vielä eksytään muuallekin !

      Poista
  4. Tulossa varmaan ollaan!;)

    VastaaPoista
  5. Itku ei oo kaukana.... en pääse kattomaan teiän menoa :( Just ehdittiin sopimaan mummolaan meno tolle lauantaille....

    Joka tapauksessa tosi kiva idea ja varmasti auttaa niin ratsukoita kuin katsojiakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan... :( Mut no, ehkä ens kerralla sit ! :)

      Poista
  6. Oi, kuulostaa kivalta! Hitsi kun asuisin lähempänä... Mulla taitaakin olla aavistus hevosesta, jolla olet osallistumassa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, matskua on varmasti tulossa tänne bloginkin puolelle niin jotain maistiaista saa vaikkei paikalle pääsisi ;)

      Poista
  7. Saako tuolla ruskeasuolla kuvata? Niinkun sitä klinikkaa?

    VastaaPoista
  8. Sulla on tosi kiva blogi!:)

    VastaaPoista
  9. Voitko tehä joskus My day-videon?;) sellane ois jees

    VastaaPoista
  10. ois ihan mielenkiintosta päästä tonne, mutku ajomatka on vähän pitkä ja en nnyt tiiä :D uskon ton olevan kumminkin kiva juttu, piähä ajantasalla !
    -neppis

    VastaaPoista
  11. Tuleeko ne Halloween kuvat millon?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä laitanko niitä ollenkaan esille enempää, pitää kattoa kuha joskus ehtis (ja jaksais...) niitäki muokkailemaan :)

      Poista
  12. tulisin kyllä mielelläni mut matka on sen verta iso että en viiti lähtee.. ☺

    VastaaPoista
  13. Sun blogia ei voi ikinä lukee nauramatta hassuille kuvateksteille :DD

    VastaaPoista
  14. Oon joskus noita videoita nähnyt (sekä edellisessä blogissani kommentoinutkin) ja toi on kyllä ihan käsittämätöntä mitä noille tehdään, tulee niin paha olo... Pitää katsoa josko saisin aikaiseksi jonkun julkaisukelpoisen postauksen aiheesta tai siihen liittyen.

    VastaaPoista
  15. Upeaa jos pystyt edes sivuamaan aihetta. Tiedän että tuollainen eläinrääkkäys koskettaa monia ja sen eteen ollaan valmiita tekemäänkin jotain.

    Ihanaa, että harkitset asiaa, KIITOS! Nuo hevosetkin varmasti kiittäisivät, jos pystyisivät.

    VastaaPoista
  16. Onko jompikumpi Nellin hevosista? :)

    VastaaPoista
  17. Niinpä, onneksi hyviäkin ihmisiä löytyy vielä ja hyvä että siellä Amerikassakin ihan _oikeasti_ tehdään jotain tämän asian eteen !

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !