sunnuntai 3. marraskuuta 2013

You light the spark in my bonfire heart

Ah, life is so good. Kuluneina viikkoina mulla on ollu päällä pieni syysmasennus, mutta onneksi ympärillä on paljon ihania ihmisiä sekä iloisia asioita ! Yksi niistä on tietenkin Nuudeli, joka on kyllä ollut ihan mahtava ilopilleri :) Tulin äsken tallilta, kipitin kuumaan suihkuun ja nyt kökötän peiton alla mussuttamassa suklaata. Fiilis on enemmän kuin hyvä. Nuuttilainen oli tänään tosi miellyttävä ratsastaa, ja se myös liikkui mukavan letkeästi kaikissa askellajeissa. Mun oli vaikee yrittää pitää naamaani peruslukemilla, kun katselin meitä peilistä ohimennen. Nuutti oli niin hienona ja tärkeänä... ♥

Yritän joku päivä saada matskua meidän ratsastuksista, mutta nyt saatte katsella muutamia näistä viime keskiviikkona kuvaamistani kuvasista. Annoin Nuudelin tosiaan ennen ratsastuksia hillua kentällä ja ukkelihan poseerasi oikein nätisti. Ärsyttää vain hieman kun aurinko ehti jo mennä piiloon puiden taakse niin taivas on monista kuvista palanut puhki... No, ehkä teidän silmät kestää. Ihailkaa vain kaunista komeaa suloista Nuuskua !

Heppa näyttää tässä kuvassa ihan samalta kuin meidän puudelit päiväunilla.
Nunuun mielestä piehtaroinnin jälkeen on ihan kiva istuskella hetken aikaa. Toisinaan se hetki on aika pitkä.
"Ei mul täs mikään kiire."
"Äiti anna namii ku olin nii hyvä !"



"Kukkuu !"

Hyviä kuvia oli enemmänkin, mutta olin laiska enkä jaksanut muokata... niitä tulee ehkä näytille myöhemmin satunnaisissa postauksissa. Pakko tästä hipsiä äkkiä nukkumaan, kun herätys on kello 6...... krooh ! Toivottavasti saan itseni ylös vuoteesta. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

49 kommenttia:

  1. Meinaan aina kuolla nauruun ku luen noit kuvatekstei :DDD

    VastaaPoista
  2. On tuo nuutti kyllä komea hevonen!!:D tosi upeita kuvia oot saanut!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Nuudeli on kyllä hieno mies ♥

      Poista
  3. Ihania kuvia, millä asetuksilla kuvasit noi Nuudeli kuvat?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voi kuule en millään muista, säätelin asetuksia uusiks niin miljoona kertaa... :D Manuaalilla kuitenkin ja sen vaan muistan, että aukko oli aina 2.8 !

      Poista
  4. Äääääää, Nuutti on niin syötävän suloinen!
    Hih, mun labbis nukkuu samallalailla, miten Nuutti on tos ekas kuvas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii niin se on ! ♥

      Haha ihana :D Tassut taivasta kohti on paras loikoilla ! ;)

      Poista
  5. Ihana Nuuti kun se istuu! :3 Ja aivan upeita kuvia!!
    http://edistysaskeleita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo se on kyllä niin sulosen ja hölmön näkönen ku kököttää tollai :D Kiitos ! :)

      Poista
  6. Ihana nuunuu♥ :)

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvi jälleen kerran! Millä putkella sä kuvailet? Ja varsinkin nuo edellisissä postauksissa olevat kuvat, jotka on otettu läheltä, mutta saatu silti Nuutteli mahtumaan kuviin?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia !! :) Yleensä kuvailen Sigman 70-200mm f/2.8 putkella, mutta nyt oon viime aikoina tosiaan käyttäny tota Canonin 18-135mm f/3.5-5.6, millä oon noita lähikuvia ottanu :)

      Poista
    2. Jees! Arvasinkin tuon canonin. Itselläni on 60D:n lisäksi canonin 70-200mm f/2.8 L mutta kuvat eivät läheskään sun kuvien luokkaa (ainakaan vielä ;)). Omistan myös tuon 18-135mm mutta ollut vain vähän vähemmällä käytöllä :)

      Poista
    3. Ahaa, mäki oon miettiny et seuraavaks kyl hommaan Canonilta ton vastaavan putken, se on varmaan hyvä ! :) Kyl se siitä, treeniä vaan... ;) Mäkää en oo ihan hirveesti tota 18-135mm käyttäny, mutta nyt taas oon siitä innostunu !

      Poista
  8. Ei vitsi ihania kuvia :D Nauran aina kuvateksteille ne on niin loistavia!

    VastaaPoista
  9. voi ihana nuudeli miten voikaan olla noin söpö hevonen!! Tää on kyllä ihan mun lemppariblogi, oon seurannu alusta saakka! Sun postauksiin ei koskaan pety;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla että oot lukenu alusta asti ja edelleen jaksat keikkua mukana !! :) Kiitos ! Nuudeli on kyllä suloinen olio ♥

      Poista
  10. On se vain kaunis hevonen, tuosta saisi joku kuvasto hyvän mallin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano !! Se on niin hyvä poseeraamaan :)

      Poista
  11. Ihku nuudeli <3 hölmö ku se vaan istuu! kunpa mullakaan ei olis kiire nii vois istuskella :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä vaan se on iha pönttö ♥ Voooooi pitääkö kiiruhtaa =( Tuli mieleen........ MINION RUSH XDDDDDDD

      Poista
  12. voi apua nää kuvat on niin upeita!!! silmänruokaa ♥ XD

    VastaaPoista
  13. Kiva postaus ja hienoja kuvia! millä kameralla ja objektiivilla kuvaat yleensä? ja kui paljo muoksit kuvii koneella?(: kuvas on aina niin älyttömän upeita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ! :) Kamerana toimii Canon eos 60d ja putkena yleensä Sigman 70-200mm f/2.8. Koneella normaalisti rajaan sekä suoristan tarvittaessa, ja sit kontrastia sekä väriä usein lisään hitusen. Toisinaan saatan värisävyjäkin hieman muokkailla, mutta yleensä oon liian laiska enkä jaksa...... :D

      Poista
  14. Ihania kuvia! Nuutti on niin kuvauksellinen että ihan kateeksi käy! Mun ponista ei saa yhtään hyvii poseeraamis kuvii kun se vaan möllöttää:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha voi ei !! :D Nuuttiki on kyllä välillä todellinen lahna, mutta onneks suurimmaks osaks siitä saa vaan hyvää kuvamateriaalia ;) Kiitos !

      Poista
  15. Kaunis Nuutti, kauniit kuvat. :) On se niin veikeän oloinen tapaus, ettei voi kuin hymyillä näitä postauksia lukiessaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Haha, ihana kuulla, Nuudeli on kyllä toooosi veikeä ♥

      Poista
  16. noi sen ilmeet on aina yhtä lutusia :)

    VastaaPoista
  17. löysin tän sun blogin just pari päivää sit ja innolla jään seuraamaan!! tosi upeita kuvii ja hyvää tekstii + suuuuper söpö heppa!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mukava kuulla, kiitoksia ! Tervetuloa seurailemaan :)

      Poista
  18. Tykkään tosi paljon sun muokkaus tyylistä! Kiva postaus muutenkin ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  19. aivan upea tämä sun blogi ! juuri löysin ja pakko itsekkin alkaa seurailemaan ! mieettömiä kuvia ja tuo banneri on iha uskomaton ! :)


    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia !! Tosi mukava kuulla, tervetuloa ! :)

      Poista
  20. Harvemmin tulee kommentoitua blogeihin, olen yksi tälläinen "hiljainen lukija". Mutta nyt oli pakko tehdä poikkeus hiljaiseloon ja sivusta katseluun.
    Tämä blogi on auttamatta ja valehtelematta paras blogi jota luen. Itsekin kun hevosihmisiä olen, ymmärrän täysin, kuinka uskomatonta joka tavalla voi olla omistaa hevonen. Miten se yksi eläin voikin aiheuttaa niin suuria tunnekuohuja. Elämääsi on hirveän helppoa samaistua ja elää mukana, ja nämä pienet kuvateksti "kommentit" joita lisäilet Nuutin kuviin, tekevät kaikista postauksista niin hellyyttäviä ja täydelllisiä. Pidemmittä puheitta halusin vain kertoa, kuinka suuri fani olen ja toivon että jatkat samaan tapaan, sillä tämä blogi on aivan kuin toisesta maailmasta, niin loistava tämä on. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, et arvaakaan miten paljon tämä kommentti piristi ! Mä en oiken edes tiedä miten osaisin tähän vastata, muutoin ku että kiitos aivan ihanasta kommentista ♥ Ihan mahtavaa jos tykkäät ! Yritän parhaani mukaan kehittää tätä blogia entisestään, ja tämmöset kommentit kyllä kasvattavat intoa jatkaa :) Kiitos vielä ♥

      Poista
  21. Mistä yleensä lataat sun blogitaustat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen nää yleensä ite patterneista, ne lataan suurimmaks osaks osotteesta deviantart.com :)

      Poista
  22. eikä, todella upeita kuvia ja upea banneri ! löysin tän blogin iohan vahingossa kun kirjotin coco googlen hakuun, en osannut odottaa että tämmöisiäkin ihanuuksia löytyy ! <3

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !