sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Jotain uutta

Viimeinkin pientä uudistusta ulkoasuun. Aika simppeliä, toivottavasti hyvin väliaikaista kamaa. Liikaa valkoista, liian vähän tunnelmaa - vaikka tuohon kuvassa näkyvään onnelliseen hetkeen (muiden muassa) suuri ikävä onkin. Ei yhtään sellaista, mitä yleensä tykkään omassa blogissa pitää, mutta menkööt nyt tämän kerran kun se vanha alkoi melkein jo oksettamaan. Lähiviikkoina olisi tarkoitus uudistaa bannerin lisäksi aika lailla koko muukin blogi, mutta ennen sitä taidan vaihteen vuoksi vähän postaillakin! Tänään en juuri tämän parempaan kykene, sillä Nukkumatti kolkuttelee jo, mutta palailen pian. Tässä teille kuitenkin pällisteltäväksi yksi vähän erilainen piirrostekele, josta ensin ("normaalimpana") banneriakin hahmottelin. Tein siitä muutaman erilaisen version, inspiraation lähteenä vanhat, kuvioidut kirjepaperit. Toteutus jäi vähän ontumaan, mutta mitä pienistä kun ei ne pienetkään meistä...

Omaan silmääni tämä on ehkä paras. Entäpä teidän mielestä?

P.S. Mulla ei ole aavistustakaan siitä, miksi tuo Indiedaysin palkki killuu bannerin yläpuolella aina vaan, saatika sitten miten sen saisi pois. Olen lähettänyt aiheeseen liittyen sähköpostia useampaan otteeseen, mutta vastausta ei kuulu..... ärr, kohta palaa käpy!

12 kommenttia:

 1. Kiva että uudistusta on tuossa blogiin!:) Mun mielestä toi vika on ehdottomasti paras!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin jäin nyt vähän arpomaan että kumpi noista kahdesta "värikkäästä" on se kivempi... :D

   Poista
 2. Upeita teoksia, taas kerran!

  VastaaPoista
 3. mä jotenkin tykkään tästä ulkasta :) tosi siisti ja yksinkertainen eikä tunnelmaakaan puutu teidän kuvista ikinä!

  VastaaPoista
 4. Itse pidän todella paljon tästä nykyisestä bannerista! Ja nuo kuvatkin ovat todella hienoja!

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikas ulkoasu! Sun käsissä yksinkertaiseenkin lopputulokseen kätkeytyy usein monia mielenkiintoisia elementtejä, ei voi kuin ihailla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Kiva kuulla, etteivät ihan umpitylsiä ole! :D

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !