torstai 29. joulukuuta 2011

That's ma boy !

Kipeänä edelleen (kuumekin noussut jes, alan siis maybe parantua !), mutta onneksi on olemassa nettikauppoja joita selailemalla saa kyllä ihan hyvin aikaa kulumaan... ! Täytyy sanoa, että tammalle varusteiden katselu olisi paljon helpompaa kuin ruunalle (tai orille)... esim. marjapuuron väriset huovat, pintelit sun muut olisivat todella söötit ja samalla hieman hillitymmät kuin ällömakeat pinkit, mutta eihän sellaisiin kehtaa mitään machomiestä pukea ! Pastellisävytkin ovat enemmän ehkä ponikamaa, sillä kuka oikeasti ottaisi vakavasti suuren kilparatsun vaaleanvihreissä vermeissä? Siis jokainenhan saa käyttää haluamansa värisiä kamppeita eikä persettäni kaivele muiden mieltymykset, mutta itse en voisi kuvitella pukevani Nuuttia (kisoihin siis ainakaan) mihinkään pastellisävyihin :D Sorruin kyllä muinoin ostamaan sille vaaleansinisen estehuovan, jota sitten olenkin käyttänyt sen huimat nolla kertaa...

Heeh, mutta niin ! Varsinainen syy minkä takia halusin tänäänkin tänne pikaisesti postailla vaikka sen kummempia ei olekaan sitten viime näkemän tapahtunut, on tittidii; one talented friend of mine ! Nimittäin tämä henkilö, Emmi, piirsi rakkaasta Nuutistani upean nassukuvan jonka halusin laittaa tänne teidän kaikkien ihailtavaksenne :) Kiitos ♥ Piirroksen mallikuvan on ottanut kuvaajamestari Laura ;)


Itsekin voisin taas joku päivä koittaa piirtää jotakin... :P Ehkä huomenissa jos jaksan ! Yleensä kyllä tuppaa käymään niin, että aloitan innoissani ja kun olen saanut helpoimmat osiot tehtyä niin inspikseni katoaa taivaan tuuliin. Siksi huoneeni onkin pullollaan keskeneräisiä piirroksia... Useimmiten kopukoilta puuttuvat jalat sillä niissä olen aivan surkea. Mutta onneksipa eläimen voi aina pistää juoksentelemaan esimerkiksi veteen tai korkeaan heinikkoon... ;) Hyvin vähäiset taitoni ovat myöskin viimevuosina päässeet hieman ruostumaan, sillä piirtämistä mieluummin olen harrastellut tuota kuvaamista ja kuvien käsittelyä (ah me ♥ Photoshop). 

Tänäänkin olen koko päivän (aina hereillä ollessani) lähinnä muokkaillut erilaisia otoksia; lisäillyt niihin tekstejä, brusheja jne. sekä muuten vain sörkkinyt Photaria hieman tarkemmin. Tähän loppuun liitin nyt vielä yhden aikaansaannokseni... yläpuolella siis alkuperäinen raakakuva, jolle en ole tehnyt yhtikäs mitään muuta kuin pienentänyt ;3 Yhhyh tämä otos oli kyllä elementeiltään vaihtoehdoista huonoin (vino, tarkennus hieman väärässä paikassa jne...) mutta Nuuti oli tietenkin juuri siinä kaikkein parhaimmassa asennossa :D Kommentoikaa ihmeessä !

Surkea raakakuva :D
Ja muokattu :) Photarilla saa ihmeitä aikaan. Tietenkään en normaalisti lisää kuviin näin paljon kontrastia ja värejä en muutenkaan saanut ihan haluamani laisiksi, mutta siis tällainen Photarikokeilu jälleen :) Raindrops and freedom !

Suosittelen klikkailemaan kuvaa suuremmaksi mikäli tekstit eivät oikein näy ! Ja hei, jos teillä on jotain kivoja ehdotuksia miten muokkailla seuraavia kuvia vähän samaan tyyliin niin ehdotuksia otan oikein mielelläni vastaan :) Nyt lähden keittämään itselleni teetä (mitkä teet btw on hyviä? Kaapissa ei tällä hetkellä ole kuin sitä Earl Greyn perusteetä mitälie ja sitruunajauhetta, mutta mitenkäs esimerkiksi jotkin marjateet tms.?)... Adios ! :)

8 kommenttia:

 1. Loistava tuo Emmin kuva Ö.ö Piirsikö hän jonkun kuvan perusteella vai? Ja olishan tuo photari aivan ihuna jos itsekkin omistais <3 Oletko maksanut sen ihan oikeest vai vaan ladannu netistä? Entä kuinka kauan oot harjoitellut?

  VastaaPoista
 2. Juu mallikuvasta piirsi (: Kaverin kautta sain tuon photarin, suositella voin kyllä todella lämpimästi mikäli on rahaa tai varmaan lähinnä sponssaamaan innokkaat vanhemmat :D

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo sinun heposi (&& sinäkinn!!) Mutmut, jos olet vihreän teen ystävä ehdotan tätä; http://3.bp.blogspot.com/_jw7UUJbNGdA/TK8TDsiLjdI/AAAAAAAAAMQ/MEqD-uEOSPs/s1600/248_vallaton_vihrea.jpg <- toivottavasti näkkyy! :P

  VastaaPoista
 4. Kiitos ! :) Oi en oo ikinä vissiin maistanu, mutta täytyypä testata !! Thanks ! :)

  VastaaPoista
 5. Aika mahtavaa kin mahtavempi blogi súlla

  VastaaPoista
 6. Oot aivan mahtava bloggari! Kaktukin on hyvä :) tiedätkö sinä sen Kaktun ja Futuran blogin? Sekin on sika hyvä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos tykkäät ! :'---) Juu tiedän ja oonkin Kaktun blogissa aktiivisena lukijana ;) se on tosi hyvä kyllä !

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !