tiistai 8. tammikuuta 2013

It's a boy !

Nonni, takana onkin aika pitkä ja rankka, pääosin eläinlääkäriasemalla vietetty yö... mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Tässä vieressä makoilee aika väsynyt pikku Meme ja yksi iso poikavauva 160g ! Pikkukaveri on toistaiseksi nimetön, kun suunnitellut nimet on ehditty antaa lähipiirin koirille tai muille otuksille... :D Ehkä tässä vielä johonkin ratkaisuun päästään !

Eilen tosiaan tallilta palattuani lähdettiin aikalailla samantien viemään Memeä eläinlääkäriasemalle, sillä se oli jo pidempään ollut levoton ja sen perään vaisu. Eläinlääkärin mukaan tilanne kuulosti ihan normaalilta, kun avautumisvaihe voi kestää pitkäänkin. Saatiin kuitenkin kutsu lekurin luokse, ja hyvä niin, sillä loppujen lopuksi Meme piti leikata.

Hui miten huonolaatuinen kuva ! Mutta siinä leikkauksesta toipuva Meme ja reipas napero :)

Pariin yöhön en siis ole nukkunut juuri lainkaan (koska edellisenä olin jo tikkana vahtaamassa hieman levotonta koiraa), ja olo on sen mukainen... :D saa nähdä miten tämä tästä lähtee sujumaan. Onneksi pennut kasvavat nopeasti........... ! :D

Tänään oli suunnitteilla lähteä Essin kanssa kiertelemään heppakauppoja kun on vielä alennusmyynnitkin päällä, mutta tällä hetkellä muistutan lähinnä nukkuneen rukousta, niin taitaapi mennä toiseen päivään. Nuutin kuulumisia tulee sitten kun saan kuvaajan joku päivä mukaan :) olisi kiva päästä vähän pellolle, mutta en viitsi sinne yksin lähteä. Metsätie on jo niin hurjan jännittävä tätä nykyä... :D

Tätä seuraa siitä kun koko maneesi on vapaana wuuh ! Todellinen villilahna......... ;)

Katson josko saisin jotain "erikoispostausta" tässä julkaistuksi, riippuu tietenkin ihan miten on aikaa ja jaksamusta. Tällä hetkellä puhti on aika poissa, mutta onneksi sisko tuli juuri kotiin, niin taidan päästä hetkeksi nukkumaan. Eikä muuten onnistu mun huoneessa, täällä on lämpöä lähemmäs 30 astetta ! Iskä sanoi että se tekee mulle tänne jonkun vihdan kohta......... :D

Katsokaa muuten mitä tipahti postilaatikkoon tänään, ihana Ankka laittoi mulle terveiset rapakon toiselta puolelta ! ♥ Ryökäle hilluu Jenkkilässä vaan, epis ! Kirjekuoresta löytyi joulukortti (paketti siis lähtenyt matkaan jo 18.12.) sekä aivan ihanaa kookosvalkosuklaata mmmm, oikea päivän piristys :) nyt kelpaa käpertyä sohvalle herkuttelemaan ja nuokkumaan !

Elämä näyttää heti vähän valoisammalta kun saa suklaata naamariin, nam ♥

Palaillaan toivon mukaan paikkoin, tuntuu tyhmältä kun ei ole kunnollisia Nuutin kuulumisia runsaiden kuvien kera ollut vähään aikaan, mutta heti kun mahdollista niin sellaisia tulee ! Kiitos kärsivällisyydestä ja ihanista kommenteista :) moikka !

14 kommenttia:

  1. Hih, onnea Meme-MaMalle ! <3 Joku ainakin on päässyt jo vauvamasusta eroon heheheh ;) Ja iso poikakin vielä tullut ! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos Memen puolesta ! ♥ Haha joo, tyytyväisenä ollut ainoana maha-asukkina niin kokoa kertynyt ! :D

      Poista
  2. Mikä kypärä sulla on ja mistä ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Charles Owen Wellington Classic ja muistaakseni Hipposportista muinoin ostettu :)

      Poista
  3. Ois haaste mun blogissa sulle :)
    http://iituandponies.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista
  4. Sulle haaste ! :)

    http://life-withhorses.blogspot.fi/2013/01/213-i-have-no-problem-just-challenges.html

    VastaaPoista
  5. Villilahna, ihana! :D

    ps. http://pirinransu.blogspot.fi/2013/01/blogin-1-vuotis-syntymapaiva-arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D haha, sellainen se on !

      Kiitos, käyn katsomassa ton :)

      Poista
  6. Miksi vaan yksi pentu tuli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä pikkusilla tulee aika usein vaan 1-2 pentua :) Meidän Lily sai viimeksi 4, mitä pidettiin ihan hurjana määränä niin pienelle :D

      Poista
  7. Oi pennut on aina niin ihania! Pentujen odotus on niin pitkä, mutta kyllä se on ihanaa saada tollane pieni rääpäle syliin :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !