keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Miks huonot vitsit naurattaa aina eniten?

Tumblr_meomv1aoao1rx0zn3o1_500_large
Nää asiakuvat taas kerran: weheartit.com.

Eilinen..... oli jotain niin väsynyttä :D Vietin lähes koko päivän huonovointisena peiton sisässä ja mietin mikä mua oikein vaivaa. Välillä olo saattoi olla ihan normaali, sit vaan yks kaks rupes oksettamaan ja tuli jäätävä päänsärky... dööd...

49ad_large

Näin. Huonon olon iltaa kohti voimistuessa oli pakko turvautua särkylääkkeeseen (syön niitä ihan liikaa, joten yritän pärjätä mahdollisimman pitkälle ilman...) ja hetken kuluttua siitä elämä voittikin taas. Paremman voinnin siivittämänä päätinkin Jessican kanssa suunnata Sofialle katselemaan illan jalkapallopeliä, Bayern München - FC Barcelona - ja tietty syömään liikaa. Oli aivan sukka peli, Barca pelasi huonosti ja sakemannit voitti 4-0. Loppua kohden alko vaan naurattamaan, meillä oli oikein hyvää läppää taas...........

Barcelonaa viedään.
Ei, me ei tultu kattoo jalkapalloo vaan pelaa Candy Crush Sagaa.
Sofia innoissaan ku sai jonku hyytelön.
Siispä mä kulutin aikaa täyttämällä puhelimeni muistikorttia tämmösillä kuvilla. Apua. Joillekki vaan on luotu kauneuden lahja......................... Jessican reaktio ku näytin tän kuvan sille: "HYI ! MIKÄ TOI ON ?!" minä....... "Näytät iha joltai möröltä !"
Mä sain tän läskipentu lautasen ♥ En tajunnu ottaa kuvaa ennen ku oltii syöty mutakakkuu ja jätskii.......

Tänään on ollut aavistuksen parempi olo. Tää on varmaan miljoonas kerta kun joku tuhma kevätpöpö yrittää nujertaa mut vuoteeseen, mutta mun mielestä eilinen oli ihan tarpeeksi alistuttu ja tänään en jaksanut enää kotona kökkiä. Oli pakko lähteä tallille, kun niin ihana ilmakin taas sattui.

"Juhuu täällä mä olen tuu hakemaan !"
Kevään ensimmäiset öö... vihreät?
Astetta reilummin heinää :D "Nää heinät tulee kohta mun korvista ulos."

Nuudelin kanssa suunnattiin tekemään rento maastolenkki, vaikka heppa oli kyllä sitä mieltä että ois kivempi mennä kovaa. Pari ihmeellistä pupuloikkaa metsätiellä tehtyään se kuitenkin suostui tyytymään osaansa ja löntystelemään mun määräämää tahtia ;) Normaalin metsätiekierroksen lisäksi seikkailtiin myös jossain ihan pöpelikössä, missä eräs hirvittävä kanto meinasi syödä pienen Nuun.

Noita sulamattomia lumia piti vähän pitää silmällä...
"Äiti mitä me tehdään täällä puskassa ootko sokee tie menee tuolla vasemmalla."

Tallilta tultuani päätin vielä lakata kynnet, kun vanhat alkoivat olla jo hieman kärsineet........ Edellisissä pohjavärinä oli musta ja päälle laitoin kuparinvärisiä hileitä, tällä kertaa päätin tehdä jotakin vähän värikkäämpää. Tässä lopputulos ! Pakko lakkailla kynsiä oikein urakalla nyt kun ne kerrankin ovat edes jonkuasteisessa kunnossa............. :D


Kiitos ja anteeksi. Jos teillä muuten on jotain hauskoja ideoita kynsien lakkaamisen suhteen niin älkää arastelko kertoa ! Mulla iski taas lakkausvimma, mutta ideoita ei taas kerran ihan hirveemmin oo... :D paitsi ampparikynnet ! Semmoset teen joku päivä. Myös kivoja tutoriaaleja saa linkittää oikein mielellään... :) Jeu !

26 kommenttia:

  1. KUI SÄ OOT NYKYÄÄ AINA MUA NOPEEMPI KIRJOITTAA NÄIT POSTAUKSII?! Ennen mun kirjoitukset oli jtn milljoona tuntii ennen sun, lol.

    Ja voieeii kauniina tuolla olen♥ Ja sinä myös♥ Nuutin heinämäärä hävettää ja ihanat kynnet !

    Nii ja läskipentu♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KOSKA OON PARAS !!! Must on tullu vikkelä.

      XDDDDDDDDDDd onkoha Nuutti huomen semmonen pullapallo ku meen tallille. Ja samal se on muute varmaa guudbai mun hienoille kynsille ku ne ei vaa ikin tallil pysy =( sääd !

      Läski ihrapallero on iha paras haluun seuraavakski ton lautasen ♥ toi on iha ku Manuel !

      Poista
  2. Voi mikä ihana Nuutti tarhassa kurkkii!

    On muuten lohduttavaa tietää, että ei oo ainut Candy Crushiin itsensä koukuttanut!

    Asiasta kynsilakkaukseen, heitäppä googleen "galaxy nails tutorial".
    Ite tullut nyt muutamat erisävyiset rustailtua ja noi on kyllä aika vaaralliset, ku niitä jää tuijjottelemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se on kyllä kieltämättä aika söpö, harmi kun en saanu kuvaa siitä kun se tunki sivuttain päätä ulos noiden kahden lankun välistä :D

      HAHA mä oon päättäny etten pelaa sitä ! Onnistuin Farmville innostuksenkin aikana pitämään itseni kurissa niin en aio koukuttua nytkään........ ;) Angry Birdsin kohdalla kyllä sorruin...

      UUU hei kiitti, vähänkö makeen näkösiä ! Tommoset pitääki yrittää väsää, kiitos vinkistä ! :D

      Poista
  3. Oi nuutti on niin söpö ja noi kuvatekstit!! :'D ihanat noi kynnet!!! <3 tahtoo myös! Miten sun jalka voi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos ! :) Ainiin unohdinki postaukseen mainita et jalka voi hyvin ! Mustelma on tällä hetkellä kauniin mätävihreä............ :D

      Poista
  4. Ihana postaus! "Shine bright like a potato" XDD Päivän nauruja taas :DD

    http://kuntylsyysiskee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Haha joo älä siis mä en tajuu miten joku tommonenki voi oikeesti naurattaa XD

      Poista
  5. Ehkä nyt säkin tajuat, ettei se Espanjasi ole niin ylivoimaisen mahatavan paras niinkuin kaikkialla sanotaan. Saksa jyrää ja lujaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kyllä kai mä tiedän ettei se ole "ylivoimaisen mahtavan paras", mutta on se silti ehdottomasti maailman parhaimpia jalkapallomaita ;) aina ei voi voittaa ! Saksa on kyllä kova, ja vähän mm. tulevien MM-kisojen osalta vastustajana pelottaakin... :)

      Poista
  6. Kuinka usein katsot jalkapalloa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä mitään kirjaa oo pitäny, mutta aina sillon kun on mielenkiintoisia pelejä :D lähinnä siis Espanjan pelejä seuraan, niin maajoukkueena kuin seuratasollakin. Välillä jos ei netissä screeni toimi niin on jäänyt välistä, mutta pyrin kyllä sieltä kattomaan jos ei normi TV kanavilla näy.

      Poista
    2. Aa, eli et oo kuitenkaan mikään überfanaattinen jalkapallofani joka kattoo monta peliä viikossa? :D Itellä tulee katottua pari kolme matsia viikossa, netistä joudun aina kattomaan koska maksukanavat on niin samperin kalliita. Mutta katson sitten urhoollisesti sieltä vaikka vähän pätkisikin. :D

      Poista
    3. Riippuu ihan viikosta, kyllä niitä välillä tulee useampiakin jos hyvin sattuu :) mutta tosiaan Espanjalaisten joukkueiden pelit ne on mitkä kiinnostaa. Sähän katot sitte ahkerasti ! :) mitä pelejä pääasiassa seuraat? Joo netti on kyllä välillä rasittava ku pätkii, mutta mäki oon koittanu sinnitellä ;D välillä jos katotaan pelejä iskän kanssa niin katotaan ne maksukanavilta mutta kun se kortti on porukoiden telkkarissa niin en ikinä jaksa sitä sieltä muuten hakee... :D

      Poista
    4. No katon melkein kaikki BVB:n pelit koska se on mun suosikkijoukkue. Atleticon pelit tulee kans usein kateltua ja tykkään myös Barcasta. Sitten seurailen muiden liigojen pelejä lähinnä fiiliksen mukaan. Jos tulee jotain ns. "isoja" pelejä kuten vaikka Rooman tai Manchesterin derbyt niin sellaset tulee aina katottua. :)
      Oot onnekas kun sulla on mahdollisuus maksukanaviin. Meillä porukat ei suostu hommaamaan koska ne on niin kalliita. Mutta oon nyt kolmisen vuotta menny netin kanssa niin oon jo tottunu. :)

      Poista
    5. Okei ! :) Joo mäki satunnaisesti katon noita muita liigoja, mutta La Liga on mun ehdoton ykkönen ;)

      Niin ne on kyllä aika hintavia... ja meillä ainaki se kortti vammaa tosi paljon niin aina ärsyttää :D Jos ei ihan kauheesti netti pätki niin mä tykkään kans kattoo sieltä, niin saa sit itekseen omassa huoneessa jännätä ;D

      Poista
    6. Tiedän että tää on hurjan klisee ja usein sanottu, mutta La Ligassa on tylsää se että mestaruuden voi oikeestaan voittaa vaan Real tai Barca. Bundesliigassa näyttää vähän samalta Bayernin ja BVB:n kanssa. Sen takia tykkään varmaan liigana eniten Serie A:sta koska siellä on niin monella joukkuella mahdollisuus Scudettoon.
      Mutta La Ligassa ja Bundesissa on toki kiva seurata taistelua paikoista Eurokentille joka on joka vuosi yhtä kovaa ja jännää. :)

      Poista
    7. Jep toi on kyllä totta... D: ne on aina ihan ylivoimaisia. Mut joo onneks riittää kuitenki jännättävääki ! :)

      Poista
  7. http://www.youtube.com/watch?v=tpKQCOKqbiQ <-- katsoppas tuo linkki, joka vie youtubeen. Noi on vähän samanlaiset kun tuo jonka Taru kertoi, mutta tässä sitä miten tehdään :)

    VastaaPoista
  8. http://www.lily.fi/juttu/helpot-kynsikoristelut-osa-3-trooppinen-liukuvarjays Kannattaa kokeilla tätä :) Helppoa ja näyttävä lopputulos.

    VastaaPoista
  9. Colour Me ! - bloggaaja lakkailee tosi paljon kynsiä ja sillä on kivoja ideoita :)

    http://colourme.indiedays.com/tag/kynsijuttuja/

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !