perjantai 19. huhtikuuta 2013

You never know what you have until you clean your room

Ohho, kannattais varmaan hieman useammin kartoittaa tota meidän heppatavarakokoelmaa............. kävin pitkästä aikaa autotallissa möyrimässä (kirjaimellisesti !) ja sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa, unohtumaankin päässyttä rompetta !

Ensimmäisenä mainittakoot upouusi (tai siis vanha, ostettu joskus en edes muista milloin, mutta täysin käyttämätön) Kiefferin nahkainen kouluvyö, sekä meidän entisen hepan vanha nahkavyö estesatulaan. Lisäksi autotallista löytyi sopivasti mm. puoli pussia leseitä ja suuri purkillinen Equi2000 E-seleeniä, nice ! Ne kun ovat kumpikin jo hieman loppumaan päin. Samalla muuten tajusin että hei, meillä on kisakaappi ! ... siinä tosin lukee Patrick, eli pientä tuunausta kaipailee... ;)

Kaiken kaikkiaan laskeskelin, että meiltä taitaa löytyä tällä hetkellä yhteensä yhdeksät (9 ?!) suitset, ohjia varmaan 15 paria (tallillakin saattaa olla vielä irtonaisia, suitsissa olevat laskin mukaan...), erilaisia tarpeettomia kuolaimia yllin kyllin, useita täysin iskemättömiä loimia... ja niin edelleen. Pitää vähän käydä kamoja läpi ihan lähitulevaisuutta, ja kauempaakin tulevaisuutta silmällä pitäen....... :P

Kunhan vielä saan yhdessä autotallin laatikossa, tallilla, sekä omassa huoneessani asustelevat tavarat tsekattua, pitää katsoa josko laittaisin pystyyn vaikka jonkun näköistä blogikirppistä. Turhaan niitä hyväkuntoisia kamoja lojumassakaan pitää, jos vaikka jollakin sattuu olemaan tarvetta !

Nuutille ei kuulu mitään kovin erikoista, ja ollaankin pääosin maastoiltu. En tosiaan ole ehtinyt maneesiin päivällä, eikä ole oikein napannut odottaa sinne pääsyä klo 20 tai 21 jälkeen... Muutamaan päivään en ole kerennyt oikein koneellekaan, ja tästä syystä erikoispostaustenkaan väsääminen ei ole edennyt sitten tiistain... Onneksi yksi on jo aika loppusuoralla... :)

Maastossa, what I see...
... ja mitä Nuutti näkee. Koska viimeks tykkäsitte mun piirustuksesta niin aattelin päästää taiteelliset lahjani valoilleen toistamiseen... ♥

Eilen ja tänään olin taas vaihteeksi Roosan ja Nellin apuna Lohjalla, ja voi kyllä siellä aina tulee semmonen fiilis, että "tämmöstä tän pitäis olla !". Siellä homma yksinkertaisesti toimii, ja sinne on aina kiva mennä. Siellä on monta juttua, mistä veikkaisin Nuutinkin olevan aika intona ;) mm. tallin mäki, jota kaikki painavat täysillä ylös brummm, laukkasuora, sekä pikku nurmikenttä ! Hihi... ♥

Tänään muuten ei Nuutin kanssa kyllä maastoiltu oho oho, vaan käytiin jopa yläkentällä pyörähtämässä. Alakenttäkin on viimein avattu, mutten jaksanut säätää kavioiden putsaamisten ja selkään pomppimisten kanssa, ilman satulaa kun olin. Testasin Nuudelle tänään autotallista löytämiäni paksumpia nivelkuolaimia, ja vaikutti oikein hyvältä ! Kokeilu jatkuu huomenna. Jos vaikka saisi jonkun kuvailemaankin.................. :)

Tämmöstä perus rautaa, ihan ku tää kuva vähä hoikentais....... P.S. huomatkaa mun keväinen pörriäistyynyliina ♥
Finally !!!

Tajusinpa juuri, että alle pari viikkoa niin on toukokuu ja ainakin mulla on vielä käytössä untuvatakki......... normaalisti (tai mitä nyt kuvia katsoo, niin ainakin vuonna 2011) huhtikuun loppupuoliskolla ollaan jo ratsastettu topissa ulkokentällä =) Huomiseksi onneksi luvattu +8 ja aurinkoa... uh !

P.S. Tää nauratti mua jostain syystä aamulla ihan kauheesti.................... hengenheimolainen...

43 kommenttia:

  1. Ehdottomasti vaan blogikirppis pystyyn! Oma polle aika samankokoinen ja laatuloimille olisi tarvetta :D (etenkin paksu sisätoppis ja kuivausloimet) Ja miksei muullekkin mukavalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää tosiaan kattoo mikä ois meille turhaa, mutta myyntikelpoista tavaraa ! Blogikirppiksistä on välillä huippua tehdä löytöjä... :)

      Poista
  2. "Pitää vähän käydä kamoja läpi ihan lähitulevaisuutta, ja kauempaakin tulevaisuutta silmällä pitäen....... :P" !! Mitäs tämä tarkoittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaanpas sitä tarkkana ! :D Hehee, vielä en kerro enempää, saa nähdä miten tilanne tässä kevään mittaan etenee... ;)

      Poista
    2. Heti pomppasi silmään tuo lause :D

      Poista
  3. XDDDD True Story vihreist miehist!

    VastaaPoista
  4. AHAHAHAHAHAHAHAAA XDDDDDDDDD oikeesti toi sun piirrustus on ihan huippu!! nauraa räkätän täällä aika kovaan ääneen nyt :DDDDDDDDD piristit iha sikana mun iltaa! jes, hyväsä.. mut oikeesti kuolin tollle kuvalle :DDDDDDDDd mut hei tuli sellane mielee et ku oot kattonu niit kamoi läpi ja sit toteat että et tarvitse välttämättä niitä kaikkia, nii jos tekisit jonkunsortin blogikirppiksen? :D mihin laittaisit kaiken turhan myyntiin :D ? olisko ideaaaaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa ihanaa jos sain sut nauramaan ! ♥

      Jep blogikirppistä pitää tosiaan miettiä ! ;)

      Poista
  5. Tuo viimenen, just niinku minä :D Ihana piirrustus :3

    VastaaPoista
  6. tykkään noista sun piirrustusista! :D kenttä näyttää hienommalta tossa kuvassa kuin livenä... ainaki mun mielestä. muta hieno kenttä se kuitenki on! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taiteellisia, näillä voisin koittaa pyrkii sinne taideyliopistoon........ ;)

      Aijaa haha mä ku just mietin et miksen onnistu saamaan siit ikinä edustavaa kuvaa ! XD Mut joo on se ihan hyvä, ei munkaan mielestä mikään superhypersiisti, mut kyllä se pohja yleensä pysyy aika kivana... :D

      Poista
  7. Hahhahhah! XD repesin sun taideteokselle <3 !

    Meillä on taasen ohjista pulaa, oma konimus nimittäi katkas edelliset kevätpärinöissää.. :-D Onneks noista muista suitsista saa napattua aina siihe asti, kunnes kauppaa jaksais raahautuu. n___n

    Mut ihana postaus, jälleen kerran <3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiitos, ihanaa jos tykkäsit ! ;)

      Voi eii haha ! Joo kyllähän niitä tosiaan "hätätapauksessa" käyttää vaikka samoja ohjia :)

      Poista
  8. Vitsi ku noi vihreet pikku möröt on tosi pelottavia, ainaki monien heppojen mielestä :D Toi piirustus sai kyl taas nauramaan ja varsinki viiminen kuva! Aina ku luen sun blogia se on päivän piristys ! :) Oikeesti tykkään ihan älyttömästi sun kirjotustyylistä ja noist pienist hauskoist kuvateksteistä/kuvista :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyl ne on hurjii kun tollee jokapuolella vaanii ! Haha :D

      Mut voi miten ihana kuulla, kiitos !! :)

      Poista
  9. Ihana postaus jälleen kerran!:)
    hieno piirros;)

    VastaaPoista
  10. Oon miettiny tosi pitkään kommentoimista, mutta ehkä nyt uskaltaudun...:) Tää siun blogi on kyllä ihan suosikkini, siun kirjoitustyyli on vain niin huippu!:) mut niin mietin vaan kun Nuutti on tuol Wiknerillä ja se vuokra on aivan järkyttävän kallis ainakin tämmöisen itä-suomalaisen korvaan ja kun maneesiinkaan ette oikein ikinä vissiin pääse, niin miksi et vaihda tallia vaikkapa juuri tuonne Lohjalle?:)Tai jollekkin vaikka maneesittomalle tallille ja säästäisit pitkän pennin, kun ette muutenkaan tuonne maneesiin pääse? Okei tää on ehkä liian henk. kohtainen kysymys mut oon vaan miettiny tätä pitemmän aikaa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit, ja mukavaa jos tykkäät, kiitos ! :)

      Tallin vaihtoa ollaan kyllä mietitty itseasiassa jo useampi vuosi, muutamalle tallille ollaan soiteltu ja oltu jonossa, mutta sitten kuitenkin yritetty sinnitellä Wiknerillä... se on niin vaikeeta kun Nuutti on asunu siellä melkeen koko aikansa meillä ollessaan, ja mäkin alotin siellä ratsastuskoulun tunneilla 10 vuotiaana :D tunneside ! Ja puitteet on upeet, on kiva porukka ja kaikkee... mutta kyllä toi tosiaan on aika suolanen hinta maksaa. Täällä päin vaan ei kauheesti oo talleja, jonne haluttais vaihtaa ;s tai sit just on joku monen vuoden jono, tai älytön hinta taas suhteessa niihin ratsastusmahdollisuuksiin jne... HUOH vaikeeta ! :D Mutta toi Lohjan paikka on kyllä mahtava, sen suhteen elättelenkin nyt toivoa..... :)

      Poista
  11. Oot niin taiteellinen XD

    VastaaPoista
  12. Mitä hevosia teillä ennen ollu? Onko nuutti eka hevosesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuutti on eka mulle ostettu hevonen, ennen sitä meillä oli äidin vanha Patrick heppa :) Ja on meillä ollut jotain ravureitakin, mutta niitä en laske kun en niiden kanssa touhunnut... :P

      Poista
  13. "milloin syödään" XD jooo:D

    ihanan sula kenttä siellääää !
    Ja toi sun piirros on taas aiva mahtipontinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Must toi oli nii söpö ♥ XD

      Joo nyt on kyllä nopeesti sulanu lumet veke ja kuivunu lätäköt veke, vielä viikko sitte näytti siltä ettei ne lähe ikinä :D

      Haha kiitos XD

      Poista
  14. mikä toi teidän entinen heppa on ? Voisitko joskus tehdä siitä postauksen jos et ole tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äidin vanha heppa, Patrick :) Voisinhan mä yrittää ! Meillä vaan ei oo mitään kauheen loistavia kuvia siitä... ;(

      Poista
  15. Oi että tää sun blogi on aina päivän pelastus <3 vihreet pikku-ukot ja kuvatekstit on ihan superpiristäviä !! Kiitos ihanasta blogista :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista, kiva jos tykkäät ! ♥

      Poista
  16. Eiihh en kestä! nauroinko edes tuolle piirrustuksellesi?!? :D Ja tuo viimeinen kuva, ihankun mie, aina kysymässä millon syödään! :D Nää on jotain niin parhautta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaha hyvä jos nauroit ! ;) Joo Aku Ankassa on välillä kyllä loistavia yksityiskohtia XD hih kiitos ♥

      Poista
  17. Ha ha ha tuo vihreät miehet! Nuutti parka! ;D

    Jokos te pian Nuutin kanssa muutatte Lohjalle? Se kuulostaa niin paljon mukavammalta se meno siellä, varsinkin kun noi maneesi ongelmat nykyisellä jne. ^_^

    Ja tunsin hengenheimolaisuutta myös tuohon possuun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kauheet ihmiset vie pienet ponit vihreiden miesten maahan peloteltaviksi ! Hyi meitä... !

      Hehe, saa nähdä... ;) siellä kyllä ois paaaaaljon helpompaa, ainoana miinuksena pitkä matka...

      Haha symppis possu ♥

      Poista
  18. et kuule usko susanna, miten piirustuksesi pienistä vihreistä miehistä pelasti minut ja päiväni! oon ollut tänään tosi uuvuksissa ja itkuinenkin jopa, niin täällä käynti sai nauramaan makeasti! kiitos sinä ihanainen immeinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, että toi piristystä ! ♥ mullekin tuli nyt tosi hyvä mieli :) Voimia ja jaksamisia sulle sinne ♥

      Poista
  19. Hei jes ! Mä löysin sun blogisi uudestaan, joskus aikaisemmin olen tätä lukenut, mutta silloin en jostain syystä pitänyt pitkistä postauksista... (hölmö minä), mutta nyt taas innostuin. Luin itseasiassa eilen bussimatkalla pari vanhempaa postaustasi ja sait tästä lukijan takaisin! :)

    Pidän kirjoitustyylistäsi, kuvasi on laadukkaita (muistinkin sinun olevan hyvä kuvaaja), ja muutenkin postauksiasi ei ole enää tylsä lukea! :)Ja erityisesti Nuutti on söpö <3

    ps. Hauska tuo "pieniä vihreitä miehiä" kuva :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva että liityit lukijoiden joukkoon uudemman kerran ! Oon kyllä itsekin kattonut välillä vanhempia postauksia ja todennut että ainakin kappalejako pissii ja pahasti, mutta ehkä sitä tässä kehitytään... ;)

      Kiitokset, tosi kiva kuulla !! Nuutti on kyllä suloinen mies ♥

      Poista
  20. Mua kiinnostais tosi paljon jos kirjoittaisit joskus jonkun postauksen siitä patrick hepasta. :) ja eise haittaa niin paljoo vaik ei oo mitään edustuskuvia. Olis kiva tietää vähän rotua, ikää, korkeutta, luonnetta yms. Ja miksi ei enään teillä ole. :) sulla on tosi kiva blogi ja oot kaunis + nuudeli on aika komistus hihhihii oon aina tykänny rautiasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitääpä koittaa sit tommosta postausta värkkäillä !! Jos vaikka jostain vanhoista valokuva-albumeistakin löytyis skannauskelpoista kuvamatskua ;D

      Kiitos, hihi rautiaat on munkin lemppareita ollu aina... ♥

      Poista
  21. Meillä team Paukkujen kesken jo ihan vakioläppä siitä miten "ne" taas tulee... :D Oivoi, vihreät miehet olivat myös tänään, NE olivat tänään maneesin oven takana. Ilmeisen laajalle levittyneitä myös täällä Etelä-Suomessa. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei, kaikkialle ovat ehtineet pieniä poneja kiusaamaan ! XD

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !