maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannuksen jälkeiset kuulumiset

Jasso, juhannukset taas juhlittu ja kesä jatkukoon - samanlaisen sään kera mielellään edelleen, kiitos ! Mitenkäs teidän juhannus meni? :) Me oltiin tosiaan perheen kanssa tavalliseen tapaan mökillä ja oli varsin kivaa. Voitin meidän perinteiset juhannuskisatkin ! ;) Ensimmäistä kertaa ever, hah. Tässä muutamia viikonlopun aikana otettuja kuvia...

J.C. Le Roux, mmm... !
Arvon prinsessa tappipää nautiskelemassa auringonpaisteesta.
Näin käy kun menee liian villiksi =( edes xcoveri ei siis kestänyt mun käytössä........
Mölkky ! Olin ihan sukka, parhaita pisteitä sain silloin kun viskelin kapulaa silmät kiinni.

Juhannusyön Nuudeli sai viettää laitumella, kun en päässyt tallille sitä sisään hakemaan. Ilma oli onneksi mitä mainioin, joten heppa oli varmasti oikein onnellinen. Se on nyt joitakin päiviä ollut vähän väsyneen oloinen, mutta tänään kun taas päästiin pellolle laukkailemaan niin johan tuntui virtaa löytyvän... :) Siellä se Nuudeli painoi korvat töttöröllä tuhatta ja sataa.

"Sä et voi nähdä mua kun oon täällä piilossa !!!"

Ihanaa kun heppanen on kesäisin aina niin lunkki maastokaveri. Ehkä sillä on aina laitsakaudella niin iso maha ettei se jaksa loikkia................... :D höhö. No ei, kyllä se tänäänkin jaksoi yhden sivuloikan tehdä... Hassua miten pellon vierestä reipasta ylinopeutta ajava prätkälauma ei liikuta vähääkään, mutta noin 100 kertaa ohittamamme maastoeste on kerta kerralta hurjempi. Väistöliike oli suorastaan välttämätön. Hölmö poni.

Tiedättekö muuten mikä on peltolaukkailun ohella toinen ihan sikasiisti juttu ! No MÄKILAUKKAILU tietty ! Meillä nousee yhdeltä pellolta metsätielle oikein mainio hiekkamäki ja Nuutti onkin nyt muutamilla viime reissuilla oppinut, että se saa viilettää sen ylös. Tänäänkin meinasi mopo karata lapasesta siinä kun ohjia keräilin, ja voi ah miten mahtava fiilis se on, kun hevonen lähtee täysillä eteen heti kun päästää ! Ihan sairaan siistiä, Nuutti menee niin voimalla ! Pakko saada jotain kuva- tai videomatskua tuosta joku päivä.

Töyhtöhyypiö suihkussa rankan maastoreissun jälkeen :)

Lopuksi on vielä ihan pakko hehkuttaa vähän jalkapallojuttuja, sillä Espanja eteni lohkovoittajana Confederations Cupin välieriin ! ;) Torstain ja perjantain välisenä yönä pelattiin Espanja - Tahiti, joka päättyi vaatimattomasti 10-0 (vaikka Espanja pelasi kokonaisuudessaan suorastaan surkeasti... ihan juosten kustu peli, mutta tällä kertaa siihen oli varaa), ja viimeyönä Espanja otti Nigeriasta 3-0 voiton (jahuuuu tulosveto kiinni !). Torstaina Espanja kohtaa Italian, huuu jännää. Onko joku muukin seuraillut tätä Confederations Cupia? :) Sattuuko olemaan suosikkijoukkueita mukana? Innolla odottelen ainakin näitä Espanjavihaaja-anonyymien kommentteja siitä kuinka kannatan Espanjaa vain hyvännäköisten pelaajien takia, haha............. ;)

Oho.

Minkäs sille voi jos ne parhaat sattuvat vielä silmääkin miellyttämään ! Tätä se Nuudelikin varmaan huutelisi mikäli puhua osaisi. Komea pallomasi ♥

Juu, semmoset pikaiset kuulumiset tähän väliin. Tällä viikolla yritän saada blogia taas enemmän kasaan, kun tuppaa välillä vähän muiden kiireiden vuoksi leviämään... vuorokauteen lisää tunteja kiitooos ! Loppuviikosta on ainakin tulossa kivaa kuvamatskua, mutta vielä en sen tarkemmin paljasta mistä on kyse... ;) Näkemisiin !

49 kommenttia:

  1. XDDDDD TOI EKA LAITSAKUVA NUUTISTA .... *toi sen maha.... itken oikeesti :DDDDDDD ahahahahhaaa ei se voi olla noin iso, luulin et oot muokannu tota kuvaa... :D hahahahaa eikä oikeesti XD

    Mut mäkilaukkaus on parasta ♥ aah, olin tässä muutama viikko takaperin ISSIKALLA maastossa, ja voi että se meni kovaa ku antoi mennä :"D vaikee kuvitella et sen kokonen poni pääsee oikeesti niin kovaa :D ois pitäny olla joku mil pystyy mitata sen vauhdin hahaa :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää olla pieni kesämasu :)

      Nii onki ! Haha ihana :D Sports trackerhan mittaa huippunopeudenkin, jos sen laittaa maastolenkin ajaks päivittämään :) Pitääki vitsi testaa joku kerta... !

      Poista
  2. millon tulee uus bennei? miks sotä vanhaa ei voi pitä sitä aikaa et uus tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En haluu pitää vanhoi bannui ku en tykkää niistä :D yritän kyllä saada jotain inspistä siihen uuteen bannuun...

      Poista
  3. Äää, voi ei, olen Espanjan ehdoton vihaaja (ja Italian rakastaja), mutta myös Nuutin suuri fani, saanhan anteeksi? Hahaaa, onnea lopputunaukseen ja Nuutille paljon terveisiä!

    T: Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no Nuutin fanina saat anteeks tän kerran ! ;) Ei vaan, eihän kaikki voi kaikista tykätä... :) Mäkään en Italiasta (jalkapallon saralla siis, maanahan se kuulemma on ihana) tykkää, mutta silti oon sitä mieltä että niillä on kyllä hyviä pelaajia ! Ja jännittää tosiaan kun kohtaavat Espanjan torstaina, jaiks ! Samat sanat vaan, ja kiitos terkuista, vien ne perille ;)

      Poista
    2. Ja niinhän siinä sitten kävi, onnea sunnuntain finaalin!

      T: Noora

      Poista
    3. Huh joo, olis voinu kyllä tilanne olla toisinki päin, aika tasainen taisto ! Mutta kiitos, ja samoin tsempit pronssiotteluun :) Jännät pelit tulossa taas... !

      Poista
  4. miten sä onnistuit tuon kännykän kans?! itellä on kans xcover, nyt alko pelottaan :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tosiaan tiedä, kuvittelin että viimeinki on keksitty mun käyttöä kestävä luuri....... :D se vaan tippu rappusiin (mitä on tehnyt muutamasti aiemminkin) ja varmaan sattu vaan jotenkin hölmössä kulmassa tömähtämään... :D hassuu sinänsä ku toi on kestäny mm. Nuutin päälle astumisenki !

      Poista
  5. xcover-Duudsonin kestävä puhelin, muttei Susannan;)

    VastaaPoista
  6. Varmaan ihanaa kun on pelto missä voi välillä vähän rallitella, itse pääsen vain talvisin.. :/ mutta olin itsekin laukkamaastossa n viikko sitten ja vitsit oli kivaa kun heppa paineli ihan täysillä ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan :( Mutta hyvä sentään jos jossain pääsee vähän päästelemään ! :)

      Poista
  7. Mä!! Siis oon seurannu Conf. Cupia! :) Toivon että Italia tai Brasilia voittavat. Mun rakkaani Argentiina ja Saksa ei pelaa kisoissa joten jompikumi noista sitten. :)
    Brasilia on mun mielestä pärjänny hurjan hyvin, kun miettii niiden lohkoa. Italia, Meksiko ja Japani on kuitenkin kaikki tosi kovia. Ja oikeestaan minkään noista jatkoon meno ei olis ollu suuri yllätys.
    Espanjalla taas kävi vähän tuuri kun pääsivät tohon lohkoo, Uruguaylla on viime aikoina ollu itseluottamus pohjamudissa surkeesti sujuneiden E-Amerikan MM-karsintojen jälkeen (menee aika hilkulle pääsevätkö ollenkaan kisoihin). Nigeria taas on aika kokematon, kun miettii että esim niiden vanhin toppari on vaan 25 ja Tahitista ei tarvi muuta sanoa. :D
    Mä en ite niin tykkää Espanjasta, vaikka siellä pelaa monia kivoja pelaajia niin siellä pelaa varmaan myös eniten sellasia joita inhoan. Mutta toivottavasti tulee viihdyttävät pudotuspelit ja pronssiottelu ja finaali! Ja anteeks kamala stoori, ei haittaa jos et jaksa lukea. Innostun aina vähän liikaa jalkapallosta kirjottaessa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa yhtään pitkät stoorit, mulla on sama vika, ihanaa vaan jos löytyy samanhenkisiä ihmisiä !! :)

      Italia ja Brasilia on kyllä hyviä, olivat tosiaan vähän pahemmassa lohkossa. Voi vitsi Tahiti, en kestä, mut siis ne oli jotenki niin ihania ku tajushan ne tietty itekki ettei oikeesti oo mahiksii pärjää... :D niiden tavotteenahan oli saada brassien kannatus, ja siinä ilmeisen hyvin onnistuivatkin :) oli varmaan kuitenki hieno kokemus, ja mahtavaa jos toi avais ovia joillekki yksittäisille tähdille (kuten vaikka hyökkääjä Chon Huelle tai maalivahti Merielille), jotka edukseen esiintyivät. Japani oli mulle tosi positiivinen yllätys, en oo oikein niiden tasosta ollu perillä.

      Nii, taitaa vähän kaikissa näissä kovemmissa joukkueissa olla aina semmosia muutamia "inhokkipelaajia", tai kuten esim. mulla Brasilian Neymar ja Italian Balotelli, vaikka noistakin molemmat on kyllä hirmu taitavia ! Ja aina sitä omaa joukkuetta kattoo vähän eriväristen lasien läpi ;) ... vaikka en mäkään ihan kaikkien Espanjan pelaajien mikään suurin fani ole.

      Mutta joo, varmasti tulee hyvät pelit, kova jännitys on päällä jo ! :)

      Poista
    2. Italialla on kyllä ollu epäonnea mukana, Brasilia pelissä Abate & Montolivo loukkaantu jo ekalla puoliajalla, ei hyvä. Eikä Italia oo muutenkaan pelannu parasta peliään, Japaninkin kanssa ne oli aika pulassa mutta toivon että ne nyt sais pelin pyörimään paremmin. :)
      Jep, Tahiti oli kyllä tosi symppis. :3 Näitkö kun ne anto pelin jälkeen ne korut Espanjan pelaajille? Sulosia :D

      Mä tykkään Neymarista, se on kamalan symppis eikä kusi oo noussu hattuun vaikka on jo noin nuorena julkkis. Balotelli taas on vähän ärsyttävä kaikkine tempauksineen. Hyvänä päivänä se on loistava, mutta huonona päivänä ylimielinen kakara. :D Kaikista muista Italian pelaajista tykkään ja brasilialaisista tykkään kaikista. :)
      Espanjasta rakastan Xavia, Puyolia ja Jordia, mutta sitten siellä pelaa inhokkejani joten en oikein osaa tykätä siitä joukkueena. :D Onneks noi kaikki kolme pelaa Barcassa josta tykkään niin siellä voin katsella niiden peliä. :)

      Jep, totta tuokin. Jos esim. joku oman joukkueen pelaajista rikkoo vastajoukkueen pelaajaa, niin ei se niin kamalaa oo. Mutta heti jos vähänkin joku tulee potkimaan "oman" joukkueen pelaajia niin se on ihan kamalaa. :D Mutta toisaalta se on osa kannatusta

      Poista
    3. Joo totta, ja eiks Pirloki oo jotenki loukkaantuneena tällä hetkellä? Toivottavasti tosiaan kuitenki saisivat tsemppiä loppupeleihin !

      Eikä oikeesti !! :D En nähny, voi vitsi miten sulosta tosiaan :D

      Joo no toi taitaa kyllä olla totta, ettei Neymarilla oo kusi noussu päähän, mut jotenki mulla tulee siitä silti mieleen Ronaldo :D Ja Ronaldosta kun en tykkää, ärsyttää kun seurajoukkueissa kannatan eniten Real Madridia ja se on siellä kaatuilemassa... :D Ja Balotelli on tosiaan aika jännä, semmonen mielialapelaaja. Sen saa kyllä toisinaan tosi herkästi kihahtamaan :D

      Jep noista kolmesta kaikki on ihan huippuja, mäki tykkään hirmusti ! Nonni, hyvä sitte :D Barcan pelejä mäki tykkään kattoa, varmaan ku pari kaveria on ehdottomia faneja. Mun on jotenki vaikee asettaa La Ligan joukkueita kovastikaan järjestykseen, ku kaikki on espanjalaisia kuitenki... xd Mutta Real Madrid on siks ykkönen, kun siellä pelaa Ramos ♥ (+ Casillas ja Xabi Alonso).

      Haha älä vaan ! :D Todettiin kans iskän ja veljen kanssa tota Espanja - Nigeria peliä kattoessamme että jos ei oltais Espanjan kannattajia niin kyllä niiden pelityyli välillä ärsyttäis ! Tossaki pelissä ku välillä vaan passiivisina pyörittelivät palloa siinä keskikentän tuntumassa ja tuntu et oikeen ärsyttivät Nigerian pelaajia... :D Ja tosiaan oma lempparipelaaja ku on Ramos, niin sekin varmaan ärsyttää monia muiden maiden kannattajia, kun osaa olla aika rikkova. Mut musta se vaan on niin ihanaa kun se aina menee palloon niin apinan raivolla :D Ja totta kyllä tosiaan että se tietynlainen puolueellisuus kuuluu kannatukseen, ei sille mitään voi :)

      Poista
    4. No Pirlolla on ollu lihasvaivoja eli sen pelaaminen on epävarmaa. Montolivo joutu aivokuvauksiin eli sekään tuskin pelaa ja Balotelli ja Abate puuttuu mun tietojen mukaan varmuudella. Ei yhtään hyvä Italialle, varsinkaan Pirlon ja Montolivon puuttuminen koska keskikentälle tulee aukkoja... toivon että saavat nuo paikattua vaikka huolestuttavalta näyttää! :/

      https://twitter.com/Hassan97_FCB/status/347826002879205376/photo/1
      Tossa on kuva. :3 Tahitin pelaajat on liian symppiksiä!

      Joo Ronaldo on ihan hirvee. Sillä jos kellä on noussu kusi hattuun, nauran aina makeesti kun Messi päihittää sen joka kerta. :D Ja mulle on ihan jees että se pelaa Realissa, koska en tykkää Realista.
      Ja voi ei, mä taas en tykkää Ramosista ja Casillasista yhtään. Varsinkaan Casillasista, viime talvena kun Mourinho peluutti Adania La Liga peleissä niin Casillasilta ihan hirveetä ruikutusta että miten hän, pyhä Iker voi joutua penkille vaikka hän on ollut Realin ykkös maalivahti kymmenen vuotta. Mun mielestä oli jotenkin tosi epäurheilijamaista käytöstä, olis vaan ilonen kun nuori maalivahti saa tilaisuuden. Mutta silti loistava maalivahti kyseessä, sitä en kiellä. :)
      Ja Ramosista en oo tykänny sen jälkeen kun se riehaantu siinä Clasicossa muutama vuosi sitten ja löi Puyolia ja Xavia. Siitäkin on kyllä aikaa mutta jotenkin en osaa silti vieläkään tykätä Ramosista. :D
      Jep, toi voi olla syy siihen että Ramos ei oo niin tykätty. Toki on hienoa että antaa kaikkensa joukkueen eteen, kunhan ei mee muiden vahingoittamiseks. Toisaalta eiköhän jokasessa joukkueessa oo niitä pelaajia, jotka pelaa vähän kovempaa ja rikkovammin. :)

      Mun on aina kamalan vaikee sanoa suosikkipelaajaani, koska niitä on niin monta. Kai se on Thierry Henry, joka on syy siihen että tykkään Barcasta koska se pelas Barcassa kun aloin seurata jalkapalloa. Mun jumalani, harmi että se pelaa nykyään jenkeissä. :/ Nykypelaajista varmaan Xavi ja Messi :)

      Poista
    5. Ahaa okeii... outs D:

      VOI EI MÄ EN KESTÄ IHANIA ! :D Mua kans huvittaa jotenki noi Xavi ja Navas tuolla penkillä sillee "monta simpukkaa sun korus on?" XD

      Haha jep sama... :D Aah, mua taas harmitti kans se ettei Casillas ollu maalilla... tulee aina semmonen "Casillas ois torjunu ton !" fiilis jos menee pussiin... XD ku siihen on jotenki nii suuri luotto.

      Voi ei, se on kyl välil vähä äkkipikanen :D mut must se on vaa nii söpöö ku se on nii aito ! Eikä just ainakaa mitää filmailuu harrasta. Ja joo löytyyhän niitä rämäpäitä varmaan vaikka mistä ! Vitsi muistan viime EM kisoissa Kroatian, joka oli joukkueena kokonaan jotenki tosi aggressiivinen ! Nehä oliki kisojen rikkovin joukkue, mut ei ees ollu semmosii "fiksui rikkeitä" :D

      Joo munki on ollu vaikee valita sitä yhtä ylitse muiden mut kyl se kuitenki on Ramos ♥ Thierry Henry on kyllä hyvä, mä mietinki et mihin se on menny mut aa jenkkilässä siis, hö D: Xavi ja Messi on molemmat jotenki tosi symppiksen olosia, vaikee selittää mut niitä on vaa hauska katella :D

      Poista
    6. Haha nii onkin :D onkohan ne ite tehny ne korut, se ois söpöä :3

      Mun mielestä oli vaa hyvä että Mourinho anto Adanille tilaisuuden kun Realissa harvemmin nuoret pelaajat lyö itteään läpi ka saa kunnon tilaisuutta. Mun mielestä Casillas ois siinä tilanteessa voinu pitää turpansa kiinni eikä ruikuttaa tilateen "epäoikeudenmukaisuutra". Mutta joo, nyt kun Mourinho lähti nii eiköhän Real myy nuoret vahdit pois ja Casillas pääse torjumaan. Surullista vaan Lopezinkin kannalta joka pelas hyvän kevään.

      Mulla saattaa kyllä olla Ramosin kaa sitäkin että se pelaa Realissa ja en voi sietää sitä. Niin se ei ainakaan lisää mun tykkäämistä Ramosia kohtaan. :D
      Joo mäkin muistan että luin jotain juttua siitä et Kroatia oli kisojen rikkovin joukkue. :)

      Poista
    7. Joo kelaa siellä askarrellu innoissaan, aaw :D

      Niin no totta toiki. Ja Lopez kyllä pelas hyvin, tykästyin siihenki !

      Haha voi ei :D mä meen aina vähä pelaajien mukaan, tai sillee... en niin "kiinny" noihin seurajoukkueisiin, vaan tykkään niistä missä suosikit pelaa XD

      Poista
  8. No nuo anonyymivalittajat nyt ei mistään mitään tiedä, joten niistä ei kannata välittää ;-) Sinä sentään omalla nimelläsi seisot mielipiteidesi takana!

    Itse kannatan Italiaa, mutta Espanja on kyllä pirun hyvä. Ei kai sitä oikein millään voi kiistää, kun tuloksetkin puhuvat niin hyvin puolestaan... ;-)

    Aivan ihana pörröpäinen Nuutti, siinä on kyllä kaunis hevonen. Kiitos ihanasta blogista, tämä on aina sellainen päivän piristys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se ! Mutta niille on kyllä kiva naureskella :D

      Niin, Espanjalla on kyllä viime vuodet menny aika hyvin putkeen. Pitää toivoa että ne saa ajettua sisään näitä nuorempia pelaajia vanhojen tilalle ilman että tulee mitään "tyhjää kautta"... :) Italia on hyvä myös, ei käy kieltäminen.

      Hih, Nuutti on kyllä söpö ♥ Voi miten ihana kuulla, kiitos ! :)

      Poista
  9. Kaverin xcover tipahti maahan pöydän vierestä ja näyttö meni samaan jamaan :D et eipä sekään kaikkee kestä vaikka niin on 'luvattukin'

    VastaaPoista
  10. Ite en kato noista peleistä muita kun ne Espanjan ja se onki ollu mun lemppari jo piiitkään, ihan vaa ehkä niitten pelaajien ulkonäköjen takia ;) En tajua, miten vasta nyt ymmärsin liittyä lukijaks, vaikka oon vaik miten pitkää tienny tän blogin... Teet tänne aina nii upeita bannereita, kirjotat kivasti ja sit viel kaiken lisäks otat ihania kuvia! Plus tietysti blogin nimi on ihan huikee :) Sait kyl uuden megastalkkerin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei voi moittia !! ;) Mun mielestä on kyllä niin tyhmää välillä ku just jotku anonyymit tulee riehumaan et "et oo todellinen fani plaa plaa", koska jokaisen oma asiahan se on miks jotaki joukkuetta kannattaa? :D Espanjan pelaajien pitäis varmaan olla rumia ku rullatuolien niin sais olla fani rauhassa xd

      Voi kiitos hirmusti, ihanaa että tykkäät ja liityit seuraajien joukkoon ! :)

      Poista
  11. Nois ekois X-covereis on ollu näytön lasissa pintajännitystä ja on hajoilleet ihan turhistakin tyyliin taskussa itsekseen. Kannattaa kysäistä, että meniskö takuuseen.

    Ja voihan Nuutti, miten suloisia kuvia taas herrasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, höh :o pitääpä sit tosiaan kysyy !

      Hih kiitos, Nuuttilaisesta on helppo ottaa semmosia ♥

      Poista
  12. Ihana blogi sulla, oon jo pidemmän aikaa seuraillut mutten kommentoinut ja nyt päätin jotain sepustaa :)Sulla on tosi upeita ja hyvälaatusia kuvia ja Nuutti on jotain niin söpöä ♥ :-D En haluaisi painostaa, mutta olis kiva jos jonkun kesäisen bannun väsäisit mahd. pian koska ne on aina niin hienoja ja blogia on kivempi lukeakin kun on kiva ulkoasu. Hyvää kesää sulle ja Nuutille ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, tosi mukavaa jos tykkäät ! :) Joo tiedän, ärsyttää itteeki ku en oo saanu uutta ulkkaa valmiiks... tälläkin hetkellä se on photarissa auki, mutta ei vaan inspaa yhtään... pitää yrittää kuunnella jotain kivoja biisejä ja saada niistä jotain ideaa ! :)

      Poista
  13. Hah kai sitä jokanen saa kannattaa joukkuetta millä perustein haluaa! Ite naureskelin sille kuin Espanjan pelaajat on about kulmalipun mittasii:DD Mun lempijoukkue on ehkä Portugali, koska siel pelaa Ronaldo:)Ei vaan tässä cupissa pääse pelaamaan:/ Ja Saksan pelaajista tykkään kans ja niitten peli on parhaimmillaan aika kaunista katottavaa. Toi Tahiti on kyllä aika symppis jengi;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, kaikki ei vaan tunnu sitä käsittävän ! :D Haha joo muutamat on kyllä aika pätkiä, just esim. Xavi joka yleensä siellä kulmalipulla hilluu... :D mut onneks siel on ihan miehen mittasiakin ;)

      Voi ei mä en tykkää Ronaldosta, mutta munki kavereissa on monia sen faneja :D Ja taitavahan se on ! Saksa on tosiaan aika kova je pelaavat kyllä hyvin. Aina pelottaa kun pelaavat Espanjaa vastaan :D

      Joo älä muuta sano, niitä niiden haastatteluiki oli hauska kuunnella ku ne oli jotenki nii fiiliksissä tästä mahdollisuudesta :D aw !

      Poista
  14. Haha mun poikaystävä aina naureskelee, kun kerron että taas tää heppabloggari bloggaa jalkapallojuttuja. :D

    VastaaPoista
  15. ite oon kattonu pelkät espanjan pelit (paitsi pari ekaa peliä ku en ekaks tienny et tää confederations cup on nyt käynnissä, missä puskassa mäki oon ollu, hehe XD!) iha sen takia koska espanja ♥ espanjan pelaajista eniten tykkään Xavista, Villasta ja Casillasista! :) Busquets ehkä vähän ärsyttää mua ku se välillä kaatuilee iteksee siellä kentällä turhista asioista ;D mun mielestä on tosi tyhmää tuomita jotain toista ihmistä aiitä ettei oo kunnon fani jos kannattaa vaan ulkonäön tms. takia, sehän on ihan jokasen oma asia, enkä tajuu miks joitaki ihmisiä liikuttaa se niin pirun paljon! :D mun mielestä italia pelaa kyllä tosi hyvin mut ne vähän turhista asioista kaatuilee siellä kentällä (anteeksi nyt kaikki italian kannattajat! hehe :D) ootan innolla ens vuoden MM-kisoja! itekki kun pelaan fudista niin on hauska kattoa näitä matseja ja se on kiva nähä miten nää huippupelaajat pelaa ja voi ottaa ehkä vähä jopa vinkkejä niiden harhautuksista, syöttöpelistä tms! varsinki mulle hyvä kun harhautukset ei oo mun alaa XD ! espanja on kyllä niin loistava ♥ oho tulipa pitkä tästä :D ! pahoittelut. lopuksi vielä, tulipa sun postaus millon tahansa oon aina lukemassa sen heti ku se tulee, tää blogi on niin superhyvä, vaikutat niin aidolta, rehelliseltä ja superystävälliseltä (sitä varmasti ootkin ;)!) kirjotat ihan superkivasti ja sulla on kivat ulkoasut ja kuvat ja kaikki! ja Nuuttikin on söpö, hyvin sovitte yhteen! :) oon jo pitkään sun blogia lukenut ja aina vaan palaan luettuani muiden blogeja siihen että tää blogi on ihan huippu (ei kai siitä mihinkään pääse!) ♥ jatka samaan malliin! :) terveiset täältä espoon perukoilta Nuutille ja sulle! :) okei ehkäpä vaikenen nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ihana kommentti ♥ :D Tosi kiva jos tykkäät, kiitos, oon ihan otettu ! Ja kiitokset terveisistä, vien ne perille ;)

      Kivaa että säkin kannatat Espanjaa ! Ne kyllä pelaa niin taitavasti, että siinä silmä lepää :) Tosiaan kaikki noi nopeet syötöt ja harhautukset on välillä ihan mielettömiä ! Busquets on juu välillä vähän liikaa turhaa siellä nurmen pinnassa.... vois vaan pelata ihan sillä taidollaan :)

      Ja siis joo mä en tiedä miks joidenki takapuolta tuntuu muiden lempparijoukkueet niin paljon kaivelevan ! :D Kuvitellaan jotenkin niin muka tietävänsä miksi joku jotakin joukkuetta kannattaa jne. xd Kai se on jotain omaa epävarmuutta tai katkeruutta. Mua ei ainakaan liikuta se minkä joukkueiden faneja muut on, syitä kannatukselle on niin monia ! Musta on vaan hauska eri maiden fanien kanssa leikkimielisesti lyödä vetoa siitä kumman joukkue pääsee pidemmälle jne. :) Vaikka ei kaikista joukkueista pitäiskään, niin kaikkia voi silti arvostaa !

      Mukavaa että jalkapallo puhututtaa muitakin, tästä aiheesta on kyllä niin helppo keksiä tarinoitavaa... ! :D

      Poista
    2. Siis sun mielestä Italian pelaajat kaatuilee turhasta!? Et oo tosissas. Italia filmaa vähänverrattuna esim Espanjan pelaajiin. Espanja muutenkin filmaa kaks kertaa enemmän kun mikään joukkue maailmassa.Espanja on toki loistava joukkue mutta filmaaminen menee usein vähän yli. :) älkää ottako pahalla!

      Poista
    3. Kerroppa toki missä oon sanonu noin.

      Jokaisessa joukkueessa on niitä filmaajia, että ihan turha väittää jonkun filmaavan "kaks kertaa enemmän kun mikään joukkue maailmassa", ennen ku on esittää jotain virallisia tilastoja.

      Poista
    4. Siis en mä sulle sanonu vaan tolle saarelle. Et sä oo missään vaiheessa vättäny niin. Mun mielestä oli vaan outoa kun joku sanoo Italian filmaavan paljon koska mun mielestä Italia ei tosiaan oo mikään filmausjoukkue.

      Ja Espanjassa on mun mielestä enemmän filmaavia pelaajia kun monessa muussa joukkueessa, mutta ei toki mitään niiltä pois, pelaavat muuten tosi hyvin. :)

      Poista
    5. italia todellakin taitaa filmaamisen paljon laajemmin ku vaikka espanja. kokonaisuudessaan siis. kyllähän espanjaltakin löytyy just mm. busquets joka heittäytyy maahan ku joku juoksee ohi kahen metrin päästä, ja iniestakin mun mielestä välillä näyttelee vaikka muuten pelaajana siitä pidänkin, mutta italialla on ties kuinka monia kitisijöitä. enkä oo espanjan fani, italiassakin pelaa mun yks suosikkipelaajista eli pirlo. mä kannatan joukkueena brasiliaa, mutta sielläkin se neymar pyörii joka toinen minuutti naama turpeessa ja itkee. totta tosissaan, niitä filmaajia löytyy ihan kaikista joukkueista.

      Poista
    6. Aa katos, yritin senki kommentin lukea läpi mut meni ohi toi kohta... :D

      Mut siis joo no, tää filmaaminen on aina vähän kaksjakonen juttu kun ainahan sitä oman joukkueen turhaa kaatuilua sun muuta kattoo vähän sormiensa läpi... :D Kuten sanoin niin jokaisessa joukkueessa on filmaajansa ja sille ei vaan oikein mitään voi. Vaikka oishan se tietty mukavampaa ku semmosta ei esiintyis :D

      Poista
    7. Mutta kun miettii näitä Espanjan filmaajia, niin oikeestaan ois helpompi alkaa miettimään ketkä ei sieltä filmaa.
      Kuitenkin filmaus on nykyjalkapallossa osa peliä joten en siitä jaksa lähtee jauhamaan.Kuitenkin pisti silmään toi Italian muka filmaaminen joten aattelin vaan sanoo ettei Italia tosiaan filmaa mitenkään erityisen paljon muihin joukkueisiin verrattuna. :) mutta jokaisella mielipiteensä

      Poista
    8. Oho taispa tosta mun pitkästä kommentista unohtua kappaleenjaot! :D

      Anonyymi joka puutuit tähän mun kommenttiin, niin oon kyllä sitä mieltä että Espanjassakin on pelaajia jotka makaa turhanki paljon nurmen pinnalla esimerkiks just toi Busquets jonka mainitsinki jo, mut ehkä mä vähän katonki sormien läpi Espanjan filmausta, lempijoukkue kun on, haha. ;)

      Arvostan sun asiallisuutta ja hyvä kun on tollasiakin anonyymejä jotka osaa esittää oman kantansa ilman turhaa ilkeilyä. :) ja oon samalla kannalla tosta filmaamisesta sun kanssa Susanna! :D

      Poista
  16. Millä ohjelmalla muokkaat sun videot ja kuvat?:) Miten sait tehtyy ton pohjan ulkoasuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoita teen ihan Windowsin Movie Makerilla, ja kuvat muokkaan Photoshop CS5:lla :) Ton taustan oon tehny valmiista patternista.

      Poista
  17. no ei oo ainakaan liian laiha heppa...

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !