sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

This is summer !

Voi tätä riemua, Nuudeli pääsi eilen viimeinkin laitumelle ! Siellä onkin tänä vuonna pari uutta kaveria, joiden kanssa tulivat heti ihan loistavasti juttuun :) No more words needed, kuvat kertovat kaiken oleellisen... !






Castello & Gastello :D "ollaa melkee kaimoi, let's be friends !!"
Yritin ottaa kuvaa Locrista, mutta sen sijaan kamera päätti että muistikortille tallentuu heinä sekä ohitse kiitävä itikka............... miettikää miten hyvä ajoitus ! ;)

Vähän taidan nyt edetä epäloogisessa järjestyksessä, mutta näin laitsatunnelmien jälkeen ajattelin vielä julkaista toissapäiväisessä jalkapallopelissä sekä Wiknerillä eilen järkätyssä match showssa ottamiani kuvia.

Perjantaina tosiaan oltiin Sofian ja Jessican kanssa stadikalla katsomassa vuoden 2014 MM-kisojen karsintaottelua Suomi - Valko-Venäjä, ja kuvia tuli napsittua reilut 500. VAAN ! Yleensä niitä on hirveesti enemmän. Todettiin Sofian kanssa, että jalkapalloa on vaikee kuvata... :D ne ukkelit on aina ihan ihme mutkalla. Ja vielä sekin, kun ei juuri pelaajia tunne... ei tiedä ketä pitäisi zoomailla. Espanjan pelissä sitten kyllä tasan tietää mitkä naamat muistikortille päätyvät... ;) hihi ♥

Anyways, peli päättyi Suomelle 1-0, hyvä hyvä. Kaiken kaikkiaan yleinen tunnelma pelissä oli ihan hyvä, joskin mun oli vähän vaikea päästä siihen sisään... :D ei ollut mitään tunnelatausta. Lisäksi mua kyllä ärsytti Suomen fanien buuaus, kun Valko-Venäjän pelaajat toisen puoliajan alussa kävelivät kentälle....... Tommonen on mun mielestä jotenkin niin inhottavan epäurheilijamaista. Miksi ei vain voi keskittyä siihen omiensa kannustamiseen? En ymmärrä. Mutta tosiaan, tässä perjantain kuvasaldoa, syksyllä tulee sitten tuplasti parempaa tietty.................. ! ;)


Pohjoiskaarre Maamme -laulun aikana.






16 (etualalla): "Pää olkapää peppu polvet varpaat, kaikki mukaan !!", 13: "Ootas kadotin rytmin iha kokonaa et viittis alusta alottaa?"
"Hei toverit, mihkä mää tän pyörylän ny viskasen sitte?"
10: "No älä ny viitti omiin jalkoihis kompastella !", 15: "SÄÄ TUUPPASIT MUT ! PUNANEN KORTTI !!"
Vähän satoi muutamaan otteeseen.
FIN 1 - 0 BLR ! Tosin aika pelle maali oli... Valko-Venäjän omari... :D

"Kyllä neljällä jalalla on pakko päästä lujempaa ku kahdella !"

"Let's dansa !"

Ja Suomi on voittanut.

Kiva ilta-aurinko ! Värit vaan vammaa.

Ja sitten eiliset match show kuvat. Voi, Nuuttikin ois varmaan halunnu osallistua. Ehkä seuraavalla kerralla rohkaistun... :) En kai sanonu noin viime kerrallakin? Eheh. Puolustaudun sillä etten ihan oikeasti tiennyt eilisen aamupäivän ohjelmasta tarkkaan vielä edellispäivänäkään... niin en uskaltanut ilmoittautua. Snif. Onneksi kuvaaminenkin on hauskaa ! ... silloin kun en epäonnistu kaikessa mahdollisessa. Tässä joitakin niistä onnistuneista... !






Tyytyväiset :D









BIS I !
Ylpeänäkö? ;)

Ja viime postauksessa näyttäytyneestä vauvelistakin sain muutaman kuvan, saatte ihastella sulonassua vähän lisää... :)




NOIN ! Siinä oli kaikki julkaistavat kuvat tällä erää. Eiku ei ihan, huijasin. Loppuun vielä pari Sofian nappaamaa kuvaa eiliseltä kun haettiin Nuudeli laitumelta yöksi talliin. Söpöläinen ! Kohta suuntaan katsomaan onko se jo levinnyt mammutin mittoihin............


Vähän matkittiin kun Nuutin laitsakaveri haettiin samalla tyylillä :D ... mä tosin en päässy ite selkään !

P.S. Mun oikee käsi palo eilen ja siihen tuli rajat mun Nominationista... :( ihan pälliä.

51 kommenttia:

  1. MITEN VOIT OLLA NOIN HYVÄ KUVAAMAAN??? okei no onhan se sun kameraki aika nami, objektiiveistä puhumattakaan! mut oikeesti iha sikahienoja kuvia, ja nauroin tolle 7 kuvalle missä on toi ötökkä :----D eikä! vitsi mikä ajotus hahahahaaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kamera ja obba on kyllä kieltämättä aika hyvät... ! :) Haha mustaki se on aika loisto-otos, huomasin ton ötökän kuvassa vasta ku koneella katoin kuvat läpi ! XD mun piti poistaa tää kuva, mut olinki vaa poistanu sen toisen heinänkorteen tarkentuneen, ja epähuomiossa onneks jättäny tän talteen ! :D

      Poista
    2. Tuli nyt tosta mieleen kun kameraasi kehuitte et mikäs kamera sulla sitten on? :D
      Ja sitten postausehdotuksena ajattelin että voisitko tehdä postauksen missä esittelet kaikki kameratarvikkeet. Objektiivit, ja jos sulla on jotain pokkareita niin nekin;) Ja etsit vaikka netistä (tai otat itse?) kuvan kyseisestä jutusta (esim. se objektiivi). Olisiko mitenkään mahdollista että tekisit semmoisen? :)

      Poista
    3. Mikäs objektiivi sulla on?:)

      Poista
    4. Kamera on Canon eos 60d ja objektiivi Sigman 70-200mm f/2.8 :)

      Ja joo toki voin tehdä kameratarvikepostauksen ! Rupeen heti väsäämään :)

      Poista
  2. Nää sun postaukset on niiiin ihania ja pirteitä, tulee aina hyvä fiilis itelleki! Ja kuvat on supereita! :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihastuttava varsa! ja muutenkin tosi hyviä kuvia. juuri sen vuoksi tätä blogia on kiva lukea (:

    VastaaPoista
  4. nauroin ihan sikana näille kaikille kuville! Taino lähinnä noille jalkapallo kuville ja tolle ötökkä kuville XDDDD upeita kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitti ! XD tosta ötökästä oon kyllä aika ylpee... ! ;)

      Poista
  5. Oot oikeesti NIIN hyvä kuvaa ! :) miul on ollut kohta kolme vuotta heppa meil kotona, mut meist ei oo vieläkää kunnon yhteiskuvia.. :( (nimim.omistan jonkun digikameran XD) ja sit kukaa kellä ois järkkäri, nii ei oo innostunut tulee kuvaa :D no kesätyörahoilla sitte jos ostan :) söpö toi itikka! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ! :) Voii... :( Joo osta ihmeessä ! Eihän sen tartte olla mikään "ammattilaisjärkkäri", noita edullisempiakin on tosi laadukkaita :)

      Poista
  6. oi söpö nuudeli ::) ! hei haha oon ton suome joukkuee maalivahdin kanssa leikkiny hiekkalaatikolla mun siskojen kaa..:D:D: naapurin poika.hieno fakta.

    ja tosi hienoja kuvia..taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi niin se on ♥ Oo vähä hauska ! :D Mä oon just mietiskelly et ihan hassuu ku alkaa olee jo niin vanha, että tuolla huipulla on pelaamassa suunnilleen samanikästä porukkaa....... :D sit ite ei oo saanu mitää aikaseks ni tulee vähä pönttö olo ! Mut kiitti ! :)

      Poista
  7. Niin hienoja kuvia!! Ja voiko mikään olla söpömpää kuin varsat (tai eläinlapsoset yleensä)? <3 No, ehkä Nuutti tietenkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä !! Niin pieniä ja pehmosia ♥ Hihi, Nuutti on toki oikein söpö myös ♥

      Poista
  8. Tuo väärään asiaan tarkennettu kuva on kyllä paras:D Aluks ei ollu mitään hauskaa, kunnes luin kohdan "Sekä ohitse kiitävä itikka":D Aloin ääneen nauramaan. Täällä ilmottautuu kans yks, jolla on Nominationista jäänyt vaalea raita käteen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD hahaa, ihan häirikkö itikka. Voi ei, että rusketusrajat on ärsyttäviä... ! :D

      Poista
  9. Kepal selkeesti onnenpaita ;) ihanii kuvii taas!

    VastaaPoista
  10. Ei vitsi miten ihania ja niiin hyvälaatuisia kuvia (jälleen kerran ;)! ) muutenkin kiva postaus :)

    VastaaPoista
  11. kuvat on taas aivan ihania ja kirjotat paaaaljon paremmin kun hyvin! :) ootko ajatellut tehdä kysymyspostausta jossain vaiheessa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii miten kiva kuulla, kiitos ! :) Juu voishan semmosta taas johonkin väliin laitella, viime kerrasta vaan ei oo vielä kovin pitkää aikaa... :)

      Poista
  12. Ihan liikaa ihania kuvia!! <3 Ja aivan huippu toi itikkakuva.. :D Sä oot niin hyvä kuvaamaan, eksy joskus tännekkipäin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitus ! :D Joo mielelläni kyllä eksyisin ympäriinsä kuvailemaan... ! ;)

      Poista
  13. Mahti kuvia jälleen kerran! Ihana tyytyväinen laitsa Nuutti! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! Se oli ihan onnesta soikeena ♥ :D

      Poista
  14. Toi ötökkä on oikeesti paras! Ihan mahtava ajoitus! :D

    VastaaPoista
  15. okei soriii, mut miun on pakko kertoo, ku avasin tän postauksen ni katoin aluks,että olit muokannu ekan kuvan ku Nuutti näytti niin lihavalle! XD Anteeks, ei se muissa näyttäny niin isolta! Ja toi heinänkorsi kuva on tajun hieno + tietty kaikki muut! Tää blogi on vaan niin paras ja noi kuvatekstit!! :) okei oon käyttäny liikaa huutomerkkejä, joten lopettelen nyt.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ! XD haha, toi kuvakulma ei tosiaan oikein imartele Nuutin muutenkin melko tuhtia olemusta.......... :D Haha voi kiitän ! :)

      Poista
  16. Tilaan kuvia yhdestä tai useammasta komeasta espanjamaisesta, mutta varsinkin siitä yhdestä überherkusta! ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, überherkusta tulossa 100383725839302 kuvaa vähintään !!! ♥ Ja muistakin herkuista toki ;) ah !

      Poista
    2. saako kysyy kestä te puhutte? :o

      Poista
  17. Taas ihania kuvia! Vitsi ku nauroin tolle ötökkä-kuvalle :'D ! Ihan täydelliseen aikaan otettu! :D vavva on taas niiin suloinen, etten kestä! ;3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos, aika hauska tuuri kyllä ! :D Ja joo, vauva = ♥ !

      Poista
  18. voe että mite ihania kuvia taas! tulipa taas hyvä mieli näistä, kiitos ! <3

    VastaaPoista
  19. Voi miten kaunis hevonen sulla on! Tosi hyvän näkönen, ja hyvässä kunnossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos !! :) Se on kyllä upea otus, joskin vähän pullukka tällä hetkellä... :D mutta eiköhän se maha taas syksyllä saa kyytiä ! ;)

      Poista
  20. Mahti tuo itikkakuva! Ja voi ei, kuinka söpö voi varsuli olla! Tosi ihania kuvia noi kaikki muutkin, ihanan värikkäitä.

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  21. Nuutti näyttää ihan kauheen läskiltä tossa ekassa kuvassa XXD eikä ahahahaa...... oon ilkee mut oikeesti :---D upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää...... :D se on vähä läski poika, mut niin kauan ku se pupsuttaa vihreetä niin no can do XD onneks se sit syksyllä myös laihtuu helposti :D

      Kiitos ! :)

      Poista
  22. Siis aivan mahtavia kuvia !!!! Ootko erikseen muokannun jokaista kuvaa vai kamerassa asetuksia ? Voikun osais itekkin kuvata tolleen :/

    VastaaPoista
  23. HAHAHAHHA TOI ITIKKAKUVA!!!! :D:DDDD Ihan sikahyvä :D Toi ansaitsisi melkein jonkun "vuoden kuva"-palkinnon. Oikeasti! :D Ja muutkin kuvat hienoja :))

    VastaaPoista
  24. voi hitto :D tuli mielee tosta ekasta kuvasta tää kuva... http://i44.tinypic.com/2n1rv3k.jpg

    okei, nuutti ei oo viel iha ton näköne, mut melkei ;) ::DD::D:D

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !