torstai 20. helmikuuta 2014

Mahtava hevonen !

Tämän päivän onnistuneen treenin jälkeen voin hyvällä omalla tunnolla jättää hepan viettämään rennompaa viikonloppua hoitajansa kanssa, kun itse hillun taas pari päivää serkun luona Mikkelissä ! Sunnuntaina jos vain ehdin niin julkaisen kyllä yhden valmiiksi kyhäämäni kuvapostauksen (ajastus kun ei yleensä mun kohdalla oikein worki...) ettei pääse blogi ihan kuolemaan. Mutta mikäli en koneelle ehdi, niin sitten palaillaan ensi viikon puolella :) Hyvää viikonlopun odotusta kaikille !!

Tältä päivältä, © Jonna !

P.S. Postaustoiveita voi jättää, ensi viikosta yritän taas postaustahdin suhteen hieman reipastua ! ;)

P.P.S. Saatan puhelimen välityksellä julkaista kommentteja reissun aikana, mutta vastaan luultavasti vasta ensi viikon puolella kun pääsen kunnolla koneen ääreen !

24 kommenttia:

 1. eihän huutomerkin jälkee tuu väliä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä huutomerkin jälkeen tulee väli, muttei ennen sitä! Tilulilulei :D

   Poista
  2. Hahaa joo jälkeen tulee väli kyllä ;) Eteen ei oikeesti tuu mutta mun aivoissa vaan on joku semmonen vika minkä mielestä huutomerkki näyttää kauheen ahtaalta kiinni sanoissa niin näin siinä sit käy !!! :o

   Poista
 2. Hieno kuva ja hevonen! Varuste postaus olis kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! :) Joo nyt kun on uus kamerakin (taino... kamerapuhelin) niin on intoa varmasti kuvaillakin, pitää ottaa kuvausoperaatio ohjelmaksi nyt tällä / seuraavalla viikolla ;)

   Poista
 3. Hah, jos nään sut täällä Mikkelissä niin tuun moikkaamaan! :D Mulla muuten tuli mun blogissa toivekuvapostaukseen yhdeksi toiveeksi "lempiblogin banneri", niin voinko kopioida sun blogin bannerin siihen ja linkata sitten tänne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no näitkö? ;) Ai kauheeta pyörin kyllä pariin otteeseen kaupassakin niin nukkuneen rukouksena että oisin varmaa halunnu vajoo maan alle jos joku ois tullu moikkaa... :D

   Voi kiva kun kysyit, tietty saat !! :)

   Poista
 4. Kuvia vuosien varrelta nuutin kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, kiitos, tämän toteutan varmasti ! :)

   Poista
 5. Tää ulkoasu on niin upea, varsinkin toi banneri. Oot tosi taitava kuvien muokkaaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos !! Pitäisi kohta laittaa ulkoasu taas vaihtoon mutta saa nähä millon ehdin uuden ilmeen väsäämään :)

   Poista
 6. Tallipäivä kuvina olis huippu ! :)) mistä tiiän että hevonen menee peräänannossa ku en tuunnnee niit takajalkoi olleska :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tän voisin yrittää jo tällä viikolla toteuttaa tai ainakin kuvata, jos vaan suinkin tästä räkätaudista tallille selviän ! :D

   Hevonen menee peräänannossa sitten kun se on työskentelee aktiivisena rehellisesti selkänsä läpi, eli silloin kun susta tuntuu että istut takajalkojen päällä ja koko hevonen on sun edessä :) Tätä on tosi vaikee selittää, sen vaan oppii sit tuntemaan !! Tosi hyvä kuitenkin kuulla, että ymmärrät tässä sen pääpointin: takajalat ! Monesti ihmiset vaan luulee, että kun hepalla on niska nyökyssä niin se on automaattisesti peräänannossa, vaikka totuushan on ihan toinen :) Nuuttikin osaa varsin hyvin tämän laiskottelumallin... Sillon heppa vaan pitää saada työskentelemään paremmin ja oikeesti pohkeen eteen, jalan ja käden väliin niinsanotusti :)

   Poista
 7. hauskaa viikonloppuu sulle :-) ja ihana kuva !

  VastaaPoista
 8. Hiano Nuudeli :3 pidä hauska viikonloppu! Olisi kiva saada taas kunnon kuvapostaus niillä ihanilla kuvateksteillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhäiset kiitokset sullekin !! :) Hahaa, onneksi olin kirjottanu jo valmiiks ton sunnuntaikävelypostauksen, niin pääsi tämä toive heti toteutukseen ;) Yritän saada erilaisia kuvapostauksia aikaiseksi useamminkin !

   Poista
 9. maailman hienoin nuudeli<3

  VastaaPoista
 10. Kysymyspostaus ois kiva jos jaksat jossain välissä tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo edellisestä onkin taas jo jonkun aikaa, joten voisi hyvinkin pikapuoliin taas toteuttaa ! :)

   Poista
 11. harmi että on myynnissä

  VastaaPoista
 12. Linkkaa blogisi ja esittelet tai arvostelet parhaat? Tai jos tuntuu et kerral liian mont blogia, niin aina joku kategoria esim kisablogit, suokkiblogit, lvblogit?

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !