keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Voy a reír, voy a gozarVoy a vivir el momento, para entender el destino.Voy a escuchar en silencio, para encontrar el camino.


Ohessa pari Jonnan ottamaa kuvaa helmikuun ensimmäiseltä sunnuntailta. Heppa oli tuolloin aivan kuin ihmisen mieli, niin tarkkaavainen ja herkkä joka ikiselle pienimmällekin avulleni. Nämä ovat niitä hetkiä kun koko muu maailma tuntuu ympäriltä katoavan, ja jäljelle jää kaiken melun takaa paljastuvan hiljaisuuden lisäksi vain puhdas, lämmin onnellisuuden tunne. Sitä ei voi edes sanoin kuvailla. Believe me; olen tässä ainakin tunnin yrittänyt.... Ajatus juoksee kuin halvaantunut etana. Mutta Nuutti on paras. Se on mun maailman paras. Ja mä toivon, että saadaan luoda näitä mahtavia hetkiä yhdessä vielä pitkään. Ainakin ikuisuus kuulostais hyvältä...


P.S. Postauksen alkuun liittämäni biisi on Marc Anthonyn ihana Vivir Mi Vida, ja ensimmäisen kuvan alapuolelle lainasin siitä pätkän. Se kuuluu vapaasti suomennettuna näin: "aion elää hetkessä ymmärtääkseni kohtalon. Aion kuunnella hiljaisuutta löytääkseni tien". Kuulostipa taas ihan pälliltä käännettynä... :D

P.P.S. Nuudeli oli tänään jälleen ihan mielettömän hyvä ratsastaa. Työmaata tasaisuuden saralla on toki edessä runsaasti, mutta hepan liikkuminen menee nyt tosi isoin askelin oikeaan suuntaan. Oon vaan niin iloinen, että voisin itkeä !

34 kommenttia:

 1. onpa kauniita kuvia ♥

  tosi hyvä et teillä menee parempaan suuntaan jo ratsastus puoli :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja joo oon kyllä niin ilonen, viimein alkaa tuntua siltä, että ehkä vielä kisoihinkin päästään !! :)

   Poista
 2. voi ihanaa,kumpa mäki jossain vaiheessa löytäisin itelleni sellasen hevosen joka oikeasti olis vaan se paras.Onhan toi pikkupulla ihan super ihana,mutta meillä ei kemiat ainakaan vielä kohtaa ihan täysin :/no,onha tässä vielä aikaa tutustua paremmin,melkeen 2 vuotta on silti suht. lyhyt aika ! ainakin jollain mittakaavalla.

  kiva tälläinen lyhyt ja ytimekäs postaus,josta sai silti paljon irti ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, kyllä "Se Hevonen" varmasti tulee vielä vastaan !! :) Ja tietenkin mitä kauemmin sitä yhteistä taivalta kertyy, niin sitä enemmän todennäköisesti kiintyy ja jopa "oppii rakastamaan". Mutta eihän se haittaa, vaikka se elämän hevonen ei vielä vastaan olisi tullutkaan, sillä mä uskon vahvasti että se sattuu vain kerran elämäsä !! Mä yritän nyt tämän oman elämäni hevosen pitää rinnallani mahdollisimman pitkään, sillä en usko että yksikään kaviokas voi vallata mun sydämestä lähellekään näin suurta palaa... :)

   Kiitos, ihana kuulla ! ♥

   Poista
 3. aawwww ihana postaus ootte niin sulosii <3 :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat:) ootko joskus menny nuutilla vaan kaulanarulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu oon ! Viime kerrasta tosin on aika monta kuukautta... :) Vois taas joskus mennä kun vaan pääsis maneesiin silleen ettei siellä ois muita !

   Poista
 5. Mukava kuulla, että Nuudeli on taas hyvä ratsastaa!

  VastaaPoista
 6. Voi kun olette suloisia yhdessä! :-) Ja onpa ihana tuo March Anthonyn biisi, heti tuli matkakuume kuunnellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos :) Ja joo älä muuta sano, mä oon tääl iha tippa linssis kuunnellu Spotifyssä tommosta espanjankielisten biisien soittolistaa ja haaveillu ottavani äkkilähdön Aurinkorannikolle :D

   Poista
 7. sun postaukset on aina niin ihania <3 huomaa kyllä, että tosissaan välität nuutista :)

  VastaaPoista
 8. Olen sun blogia lukenut jo monta kuukautta mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin.. pitää ryhdistäytyä! Kuitenkin, ihana blogi ja Nuutti vaan on niin mahtavan oloinen hevonen!! :) Sun teksteihin ei ikinä kyllästy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit ja voi kiitos, ihana kuulla ! :) Nuutti on kyllä huippu ♥

   Poista
 9. ihana biisi!! <3

  VastaaPoista
 10. kumpa mäki voisin joskus vetää mun ponil riimun kaa mut taitaa olla turha luulo kun on semmone jänö :DDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mikään ei oo mahdotonta ! :D On Nuuttikin aikoinaan ollut aikamoinen roistoryökäle ja heitelly mua pitkin poikin, mutta ajan myötä ollaan opittu vähän paremmin ymmärtämään toisiamme... ;)

   Poista
 11. Nuutilla on kyllä jotenkin vaan niin hieno ilme, ei voi kuin ihailla. :-) Ja nämä sun postaukset vaan ihastuttavat kerta toisensa jälkeen, keep on going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no sillä on kyllä kieltämättä hyvä ilme, mäki tykkään ♥ ;) Voi kiitostaa, mahtava kuulla !!

   Poista
 12. mahtava blogi :)

  VastaaPoista
 13. mistä nuutti on tullut sulle ? kun se näyttää yhdeltä hevoselta mikä oli joskus monta vuotta sit mun entisellä tallilla mut en muista sen nimee eikä kaverikaan muistanu .. :DD

  VastaaPoista
 14. bababababamama bababababanana bababababanana potatooo

  ei mulla muuta 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin jo et kuka tänne oikee tuli riehuun mut oisha se pitäny arvaa et sinää !!

   Tuossahan oli kyllä kaikki tarpeellinen ;) Harmi ku facen arskahymiö ei pelitä tääl...

   Poista
 15. Ihana kuulla, että olette päässeet jo kunnolla töiden pariin!

  Intolla ja Torstenilla olisikin Nuudelille haaste; http://jillanblogi.blogspot.fi/2014/02/ystavanpaivana.html#comment-form

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä ihan huippua ! :)

   Kiitos haasteesta vielä tätäkin kautta, aivan ihana !! :D

   Poista
 16. Joskus aikoja sitten eksyin jostain sun blogiin, ja totesin että ihan huono en jää seuraamaan. Joskus kuukausi sitten löysin tän kuitenkin uudestaan, ja mitä ihmettä mä oon ajatellu sillon ensimmäisellä kerralla?! Tää blogihan on aivan mahtava! :D Varsinkin sun kirjotustyyli on ihana, jatka samaa rataa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no mutta hyvä jos yllätti nyt positiivisesti !! :) Kiitti !

   Poista
 17. hey!
  Usted tiene un muy, muy maravilloso blog, así como caballo manso y encantador. He leído tu blog sólo un poco de tiempo, y es bueno cuando se selecciona el número de publicaciones de las lenguas españolas en los titulares. Incluso si escribo en español, finlandés, entiendo todavía bastante bien, aunque todavía queda mucho, mucho que aprender!

  Mieluusi ha seguido el hielo, y la vida cotidiana de Knut es un gran caballo! Yo personalmente tengo su propio caballo, Santiago Ver Erez pero racialmente Pura Raza Espanjola. Actualmente en Helsinki y Santiago en Madrid, España, donde se encuentra el centro ecuestre de mi padre. No veo muy a menudo en Santiago, por lo que te he echado mucho de menos por ello. Sin embargo, me da la fuerza para seguir su texto!

  Saludos a usted y su caballo aquí en Helsinki!
  Amor Elena Remova y Santiago

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muchas gracias, me alegra escuchar eso !!

   ¿qué estás hacienda en Helsinki? :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !