keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeskymmeneskolmas: linkitä blogisi


Jaahas, viimeisiä viedään. Aatonaaton kunniaksi päätin pistää tulille postauksen, joka on ollut suunnitteilla varmaan vuoden verran. Kuten otsikkokin kertoo: linkitä blogisi! Tarkoituksena on löytää omalle lukulistalle tuoretta sisältöä ja niin antaa, kuin myös vastaanottaa mahdollisia kehitysehdotuksia. Rakentava kritiikki on sitä, mitä jokainen edetäkseen kaipaa ja pienillä kehuilla on helppo saada toiselle hyvä mieli. Osallistuaksesi toimi siis näin:

- Linkitä blogisi 15.1. mennessä tämän postauksen kommenttikenttään ja kirjoita siitä pieni, hyvin epämääräisesti ohjeistettuna noin muutaman lauseen mittainen kuvaus. Ei se ole niin tarkkaa.
- Kerro tästä, Puoliverinen Prinssi -blogista vähintään yksi hyvä ja yksi huono puoli. Missä olen onnistunut ja missä on kehitettävää?

Riippuen linkitettyjen blogien määrästä, valikoin joukosta n. 10-20 eniten kolahtanutta omaan postaukseensa tammi-helmikuun aikana. Heidän joukostaan yksi voittaa pienen palkinnon. Linkittää saa tosiaan kaikenlaisia blogeja, mutta varoituksen sana muille kuin hevosaiheisille: muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta en niitä juuri lukulistalleni poimi, sillä koen hevosten tuovan sen tietyn tarttumapinnan, jota blogeissa yleisesti ottaen jo lähtökohtaisesti, ennen ensimmäisenkään postauksen lukemista kaipaan. Mutta olen valmis yllättymään, joten rohkeasti mukaan vain mikäli mieli tekee! Tervetuloa myös niille vanhoille tutuille, joiden lukijana jo mahollisesti keikun! Postaukseen valikoituneista blogeista kirjoitan perusteellisemmat esittelyt ja arvostelut, mutta jokaiselle bloginsa linkittäneelle lupaan raapustella jonkinlaisen pienen kommentin. Osallistuneiden kesken ajattelin myös arpoa yhden bannerin! Sitähän ei sitten tietenkään mahdollisen voiton kohdalle sattuessa ole pakko ottaa, vaan voin hyvin arpoa seuraavalle :)

Eipä siis muuta kuin linkittämään!

62 kommenttia:

 1. http://elliauroran.blogspot.com/

  Blogissa seikkailee 18 vuotias tyttö, sekä kaksi 15 vuotiasta hevosta - Karisma Boss sekä Maciek II. Eli Karma ja Masi.

  Masi on yltiöpullukka ja hapannaamainen ruunanrupsukka, kun taas Karma ystävällinen ja enemmän sporttimallinen tamma. Tervetuloa seuraamaan! :)

  En keksi mitään huonoja puolia blogistasi, pitkään olen jo lukenut tätä ja rakastan persoonallista Nuuttimiestä :) Laadukkaita kuvia, laadukasta tekstiä. Hieno ulkoasu. Ehkä videoita voisin ihan sileätyöskentelystä kaivata!

  VastaaPoista
 2. www.thestoryinblackandwhite.blogspot.com
  Blogista löytyy kaksi lyllertäjää joilla on ainakin toisella tavoitteet päästä pitkälle.Blogi on ollut nyt vähän hiljaisella yrittäen miettiä miten voisi mistään oikein kertoa.

  Sun blogissasi on parasta tietenkin Nuutti ja sinä. Ei tätä blogia muuten olisi, teidän arkea on niin kiva seurata.
  Huonointa on varmaan ei oikeestaan mikään, muu kun että puhelimella blogin heino lay out ei näy (ellei vaihda interneti versioon.)

  VastaaPoista
 3. http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ne heppafanit, jotka tunnustavat välillä kaappaavansa tallikissan kainaloonsa suukoteltavaksi, saattaisivat viihtyä kissablogissani Hupsu ja tosi höpsö. Blogissa seikkailee ragdoll-tyttö Nuppu, joka on pörröinen kuin jäätiköllä tölttäävä issikka, sekä ragdoll-poika Juju, joka voisi päästä estehyppytaidoillaan vaikka HIHSiin.

  Teidän blogin paras puoli on ainutlaatuinen huumori ja ihana elämänasenne. Kuvat ovat upeita, ja on mahtavaa, että jaksat panostaa myös kommentteihin vastaamiseen. Niillekin on tullut hihitettyä monta kertaa. Jouduin oikeasti miettimään ja miettimään, mikä muka olisi huono puoli. Ei sellaista ole. Kehittyä voi tietty jokainen jossakin, mutta ehkä se ei ole huono->hyvä-akselilla vaan ihan muuten vain muuttumista tilanteiden mukaan.

  VastaaPoista
 5. http://maalissa-taas-voittajana.blogspot.com/
  - Hevosalan opiskelija, joka blogissaan kertoo koulun tapahtumista sekä vapaa-ajan hevosteluista! Mitään vakituista pollea ei ole, vaan blogissa seikkailee toinen toistaan söpömpiä poneja ja hevosia :)

  + ihania kuvia ja vielä ihanampia kuvatekstejä ❤️
  - en mä tiiä :D apua, ehkä sillo yhessä vaiheessa oli hieman yksitoikkoisia(en tiiä millä sanalla kuvailisin?) postauksia kun nuutti ei ollut enää treenikunnossa, mutta nyt joulukalenterin aikana on tullut ihania postauksia :D

  VastaaPoista
 6. http://huiskuhantammme.blogspot.fi/

  Yhden enkelikoiran ja kolmen cavalier tytön elämää valokuvin ja tekstein.

  --
  Tykkään hurjasti blogissasi kuvista (syy, miksi aikoinaan liityin lukijaksi) blogisi ulkoasut ovat aina olleet mieleeni ja kirjoitusasu ja tyyli ovat ihan huippuja. Ehdottomasti yksi suosikki blogeistani (hevospuolella) Vaikka kovasti yritin, en keksinyt mitään pahaa sanottavaa blogistasi.

  VastaaPoista
 7. Linkitän muiden blogeja, mikäli se on sallittua :-)

  herttakoiruus.blogspot.fi
  aadanhevoselamaa.blogspot.fi
  bonbonpinja.blogspot.fi
  lillivoitto.blogspot.fi
  jalludali.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Siirin blogi kertoo nykypäivänä keväällä syntyvän varsan odotuksesta, mutta menossa mukana välillä muutakin!

  Syksyä kohden postaustahti hiljeni olemattomiin, mutta oot tsempannut hyvin joulukalenterin yhteydessä! Pidä siis lippu korkealla ja buutin silmät kierossa myös joulukalenterin jälkeen :P

  VastaaPoista
 9. http://camillan-blogi.blogspot.fi/ Tervetuloa seuraamaan pian 14-vuotiaan tytön hevosarkea niin puskissa kuin kisakentillä.

  + tosi hyviä ja laadukkaita postauksia, ja mahtava ulkoasu
  -joskus postaukset on hitusen tylsähköjä

  VastaaPoista
 10. kavionkopsetta-silja.blogspot.fi

  Nuoren 13-vuotiaan hevostytön blogi, joka kertoo lähinnä viikottaisista ratsastustunneista ratsastuskoulussa. Blogissa esiintyy siis ratsastuskoulun poneja ja hevosia joista selkeä suosikki on musta eestinponitamma.

  Blogissasi parhaita puolia on kiva kirjoitustyyli ja hyvät kuvat. Ehkä parhaita ikinä on kuvat joissa Nuutti on selvästi ilmaissut mielipiteensä ja kirjoittanut sen kuvatekstiinkin. Huonoja puolia ei "valitettavasti" nyt tule mieleen..:)

  VastaaPoista
 11. Sun blogin ehdoton plussa on mukaansatempaava ja hauska kirjoitustyyli ihanasta päähenkilöstä. Nuutti on ihan loistava! Miinusta olisin antanut hidastuneesta postaustahdista mutta joulukalenterin myötä olen saanut nauttia kirjoituksistasi päivittäin. Ulkoasu ei tällä hetkellä oikein iske, se on mielestäni ehkä vähän liiankin pelkistetty.

  http://friisilainen.blogspot.fi
  Unelmien musta kertoo nuoren friisiläisori Albertin elämästä ja arjesta. Unelmat tulivat todeksi kun tämä musta hurmuripoika asteli elämääni. Unelmien musta on blogi ystävyydestä ja matkasta aikuisuuteen.

  VastaaPoista
 12. Uuu banneri!!

  D-you.blogspot.fi
  Melko hiljaiselle elolle jäänyt blogi joka on tällä hetkellä aiheeltaan melko pitkälti mun pääsykoelukemisten ympärillä pyörivä :) Kameran ja kuvaajan ja muokkausohjelman puuttuessa matsku jäänyt vähän vajavaiseksi, mutta viimeistään ensi kesänä tänkin pitäisi korjautua mutta blogi on tarkoitus herätellä horroksista jo ennen sitä. Toivottavasti ensi syksystä alkaen voin kirjoittaa jo lääkisopiskelijana!

  VastaaPoista
 13. http://jsphotoworld.blogspot.fi/

  Hirnahteleva lifestyle-hevosblogi pyörii lähinnä hevostelujeni parissa, yhdessä kuvien ja videoin. Blogista ei löydy korkealle tähdättyä kilparatsastusta, vaan mukavaa humputtelua ja yhdessä oloa!

  Puoliverinen Prinssi blogista +/-
  Pienenä miinuksena mielestäni bannerista alaspäin blogi on hieman liian valkoinen, tuntuu myös, että sivussa olevat jutut sekottuvat itse blogi tekstiin, kun välissä ei ole mitään.
  Mutta plussia sitten löytyyksin enemmän, mutta mm. Banneri on aivan ihana (toki talvella hieman talvisempikin olisi kiva), tekstit sujuvia ja suurta plussaa ovat hienot kuvat!

  VastaaPoista
 14. viljanelama.blogspot.fi
  Ratsastuskoululainen tyttö kertoo elämästään. Ratsastan kerran viikossa tunneilla. Postausten pääpaino on hevosissa, mutta muitakin postauksia joskus tulee.

  Tässä blogissa paras asia on ehdottomasti hyvä ja persoonallinen kirjoitustyyli. Jos on jotain negatiivistä pakko keksiä, niin ulkoasu ei ole niin mun makuun ja se on ehkä vähän tylsä.

  VastaaPoista
 15. http://totuudensilmat.blogspot.fi/
  Blogi on vasta alkanut edellisen blogin lopettaessani, kun halusin muuttaa kokonaisuuden kokonaan uusiksi. Siellä pohditaan ja syvennytään omaan ajatusmaailmaani sekä välillä myös hieman heppajuttuja mm. kuvien muodossa.

  Ja sinun blogi. Tämä on ainut blogi jonka postauksia aina odotan innolla. Kirjoitat hyvin, kuvat ovat ihania (koska Nuutti on yli söps) ja osa myös harmoonisia. Tuli monta hyvää puolta, mutta ei se kai haittaa. :D

  Huonot puolet. En osaa sanoa. Näin äkkiä läpi silmäillessä, luulen kyllästyneeni tähän koko valkoiseen taustaan. Banneri ihan valtavan hieno, mutta maaginen tunnelma ehkä hieman lässähtää, kun tulee tekstiin ja tajuaa kaiken olevan mustaa ja valkoista. Ehkä keksimällä keksitty huono puoli, mutta oli pakko! :D

  Hyvää joulua kaikille! :3

  VastaaPoista
 16. http://hevospaivakirjani.blogspot.fi/

  Blogi kertoo pääosin 3- vuotiaasta tilastovarsasta. Välillä on postauksia myös lämppäri ruunasta, sekä ratsastustunneilta.

  Kuvat ovat todella hienoja, ulkoasu kivan yksinkertainen, sekä teksti helposti luettavaa. Ihan perus treeni postauksia kaipaisin enemmän, sekä videoita! :)

  VastaaPoista
 17. www.lamocajajohanna.blogspot.fi

  Blogi kertoo minusta ja hoitohevosestani Lamocasta jota käyn hoitamassa melkein joka päivä! Olen myös tallimme kouluvalmennusryhmässä Lamocan kanssa ja postauksia tulee myös treenailuista videoiden kera.

  +tosi hyviä postauksia, joita jaksaa aina lukea!
  -vähän liian harva postaustahti

  VastaaPoista
 18. http://denppu.blogspot.fi/
  Lehtiä mäessä -blogissa keskitytään 20-vuotiaan Joensuussa asuvan opiskelijatytön yliopistoelämään, vähän lifestyleen sekä suurimpaan intohimoon - valokuvaukseen. Valokuvauksen saralla etenkin hevosvalokuvaus on isossa roolissa kuvauskauden aikana, vaikka kai talvellakin pitäisi vähän kesän kuvia fiilistellä... c;

  Suurin miinus minusta blogissasi on ajoittainen täyshiljaisuus - vaikka tosin itsekin "sorrun" (tai ehkä pikemminkin joudun) siihen ajoittain. Tämä joulukalenteri onkin ollut todella kiva sen takia, että täälläkin on riittänyt elämää. Pidän myös hirmusti kirjoitustyylistäsi, joten sen suhteen pidä vain taso yllä. c;

  VastaaPoista
 19. Hymyillen Huomiseen

  Blogi kertoo vuonna 2000 syntyneen tytön harrastuksista, joita ovat ratsastus ja valokuvaus. Blogissa seikkailee mukana pari ex-ravuria ja suurempikokoinen, osaava poni, joka on hiukan tuoreempi tuttavuus. Blogiin kuvataan materiaalia Nikon D5200 kameralla.

  Blogisi hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti kirjoitustyylisi! Osaat kirjoittaa niin, että teksti on mielenkiintoista lukea ja parhaimmillaan se on jopa koskettavaa!

  Tämänhetkisestä ulkoasun "mallista" en pidä, koska tässä tausta ei pääse oikeuksiinsa(eikä asia ole vain sun blogin kohdalla näin) :D

  VastaaPoista
 20. my-finest.blogspot.fi
  16v tyttö kertoilee ahaa-elämyksistään ja hiustenlähtöä aiheuttavista kommelluksistaan ensimmäisen oman hevosensa, 6-vuotiaan neitimäisen ratsutamman kanssa. Mukaan mahtuu valmennuksia, omia treenejä ja tulevaisuudessa todennäköisesti myös kisoja!

  Sun blogia oon lukenut tosi pitkään, ja rakastan sun hauskaa kirjoitustyyliä ja näitä mahtavia kuvia mitä täältä aina löytää! Ainoana pienenä miinuksena joskus hieman harva postaustahti, mutta eipä sekään nyt sinällään häiritse. Hyvää kannattaa odottaa! :)

  VastaaPoista
 21. http://birkjajessica.blogspot.fi/
  Mun blogi kertoo pääosin mun, ja mun vuokrahevosen Birkin arjesta. Meillä ei ole mitenkään tavoitteellista ratsastusta, yritetään vaan kehittyä yhteisvoimin! Joskus kisaillaan, mutta pääosin vaan puskaillaan :D

  Mun mielestä sun blogi on varsinkin tekstien perusteella aivan loistava! Tapa millä kerrot herättää tekstit eloon ja tekee niistä juuri sen takia niin hyviä niinkun ne on.

  Tää ei sinäänsä mikään miinus ole, mutta banneri voisi olla "ei niin yksinkertainen". Vähän huono on kyllä sanoa kun itse tekijä banneriin tyytyväinen pitää olla, eikä muut. Mutta ymmärsit varmaan :D

  VastaaPoista
 22. http://kruunubaba.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 6 vuotiaan Baba ruunan arjesta, valmennuksista ja kisoista. Postauksia tulee omistajan kiireiden mukaan :)

  Blogissasi pidän erityisen paljon siitä huumorista jonka saat teksteihin ja kuviin.
  Parannettavaa olisi videoiden määrän puolesta.

  VastaaPoista
 23. Blogini ei ole hevosblogi (vaikka heppojakin siellä joskus saattaa vilahdella, ratsastusta kun kuitenkin harrastan) vaan keskittyy valokuvaukseen, mutta uskallan kuitenkin yrittää. Omien kuvailujeni seasta löytyy aina myös tekstiä ja joskus kirjoitan valokuvausvinkkejä :)

  Kuviakin kiinnostaa


  Tykkään sun blogissa erityisesti hauskasta kirjoitustyylistä ja erityisesti kaikki "Nuutin kirjoittama" jaksaa aina hymyilyttää! :D
  Kehitettävää se, että muokkaisin blogia vähän enemmän pois tuosta bloggerin valmismallista, mun makuun esimerkiksi valkoinen tausta on vähän tylsä.

  VastaaPoista
 24. www.suomineidotninjailee.blogspot.com
  Blogi kertoo 19-vuotiaan ratsastuksenohjaajaopiskelian ja suomenhevostamman elämästä, kyseessä todella tuore blogi joka startannut vasta tällä viikolla!

  Blogisi plussat ja miinukset:
  +omaperäinen banneri sekä muu ulkoasu ihastuttava
  + teksti selkeää, kuvat hyvä laatuisia ja isoja
  + huumoria mukana
  - ainut miinus on että ns.normi treeni postaukset nyt ymmärrettävistä syistä vähentyneet.

  VastaaPoista
 25. http://words-of-love-vw.blogspot.fi
  Espoolaisen 97 syntyneen tytön elämää oman hevosen kanssa. Päätähtenä 13vuotias oldenburg ruuna Leroy. jonka kanssa treenataan enemmän ja vähemmän vakavasti koulua.

  Hyvää ehdottomasti tekstin laatu ja erilaiset postaukset, joukukalenteri on ollyt tosi hyvä!
  Kuvia olisi kuva saada enemmän kun ne kuitenkin on yleensä todella laadukkaita.

  VastaaPoista
 26. Blogisi on mielestäni aivan ihana, tekstit ovat helppolukuisia, mukaansatempaavia ja persoonallisella tavalla huumorilla höystettyjä. Blogin tunnistaa pitkälti erityisesti ihanista kuvateksteistä, joita lukiessa aina tulee vähintäänkin hymy huulille! :) Joulukalenterissa on ollut upeita, "ennennäkemättömiä" ideoita ja sitä on ollut ilo seurailla päivittäin.
  Blogissa on mielestäni ihania kuvia ja fiilis hevosen kanssa on onnistuneesti tallennettu. Pienen pieni "ylimuokkaus" satunnaisissa kuvissa näyttää minusta kivalta, kun sitä ei tuputeta liikaa ja kuvista saa selvää.
  Parannettavaa blogissa olisi ainoastaan teidän omat välilehdet. Ne ovat mielestäni hieman alhaalla ja "massaan hukkuvat", ne löytyisi helpommin, jos olisivat esimerkiksi kuvina, eikä vain teksteinä. Mulla kesti hieman etsiä sivut uutena lukijana.

  Oma blogini löytyy osoitteesta tumminsilmin.blogspot.fi. Blogin päähahmoina pyörin minä, yläasteikäinen tyttö sekä vuokraponini Rommi. Rommi on nuori welshponi, jonka kanssa puuhailen kerran-pari viikossa. Blogissa käsitellään meidän kehitystämme ratsukkona ja matkasta kohti kilpakenttiä.
  Blogini on vähäisen lukijakunnan omaava "päiväkirjablogi", jota mun on mukavaa lueskella läpi vielä vuosienkin jälkeen. En oikeastaan tarvitse suosiota kirjoitusinspiraation saamiseen, mutta onhan se mukavaa saada vuorovaikutusta aikaan lukijoiden kanssa ja parantaa tällöin blogin viihtyisyyttäkin. Ajattelin siis, ettei varmaan ole pahasta mainostaa blogia vähän ja saada siitä vielä palautettakin! Toivottavasti blogini kolahtaisi! :)

  VastaaPoista
 27. http://sabinanponit.blogspot.fi/
  18-vuotiaan tytön elämää 6 hevosen, ja monen muun kotieläimen kanssa. Blogissa kerron 2-vuotiaan risteytysori-varsan koulutuksesta, ja vanhempien tammojen kanssa puuhaamisesta. Kirjava sakki erikokoisia, näköisiä ja luonteisia hevosia, joten ainakaan ei tekeminen lopu.

  Sinun blogissasi tykkään hyvistä kuvista ja kauniista bannerista, mutta suurin syy miksi seuraan teidän menoanne on sinun kirjoitustyyli, jota on aivan ihana lukea! joten pointsit siitä :)

  VastaaPoista
 28. http://qheppa.blogspot.fi/
  - Blogini on kokoelma vähän kaikkea elämästäni. Lähinnä se siis kertoo -97 synt. tytön tallielämästä, mutta kyllä kyllä näin lukion abivuotena voin luvata, että sitten eksyy vähän muutakin. Hevosarkeen kuuluu valkoinen unelmamme (talvella täysi karvapallo) Quu ja muut ratsastettavat/hoidettavat ihastuttava suomenhevosherra Jäpälä, ikinuori suomitamma Vire ja oman tiensä kulkia puoliverinen Olli.
  ps. blogini on juuri nyt vielä odottamassa uutta ulkoasua joten elä peljästy ;)

  Blogissa ei sinänsä ole mitään muutettavaa koska se on niin teitä ja niin omanlaatuisensa juuri tällaisenaan, mutta jos joku ehkä voisi olla lukijalle/minulle mukavampi niin olisi esittelyt hieman ylempänä :)
  Onnistunut asia blogissasi on se, että olet saanut sen luotua niin omalaatuiseksi ja niin teille sopivaksi että toisenlaista et kyllä löydä mistään! :)

  VastaaPoista
 29. http://heppahoperojenelamaa.blogspot.fi/

  Heppahöperöjen elämää- blogiin olemme kaverini kanssa jo pari vuotta kertoilleet ratsastuksesta, kuulumisistamme ja kaikesta muusta, pääpaino kuitenkin hevosissa. Hevostähdet blogin puolella ovat vaihtuneet, vanhoja rakkaita hevosystäviä on jouduttu lopettamaan ja joistain on jouduttu irti päästämään, mutta vastaavasti uusia hevostuttavuuksiakin on tullut. Tällä hetkellä meillä on kummallakin vuokrahevoset, joiden lisäksi kaverini ratsastaa ratsastuskoulussa, itse lopetin tunnit (ja päästin samalla irti itselleni rakkaasta ponista) juuri hetki sitten, mutta valmentaudun vuokrahevosellani. Blogissa kerrotaan rehellisesti itkut, naurut ja motivaationpuutteet, kisaratojen jälkeiset pettymykset ja ne hetket, kun päästään kunniakierrokselle laukkaamaan. Pääpaino ei silti suinkaan ole kisoissa, vaan tavallisissa hetkissä tavallisten heppatyttöjen elämässä.

  VastaaPoista
 30. http://annisstyle.blogspot.fi
  Lukiolaistytön elämää ensimmäisen oman poninsa Pinkin kanssa. Pinkki on kolmevuotias ponitamma, jonka kanssa kasvetaan ja opitaan yhdessä.

  Blogisi...
  hyvät puolet: kaunis ja huoliteltu ulkoasu, kuvatekstit (!!!), persoonalliset tekstit muutenkin, sekä hauskat kuvat
  huonot puolet: ei videoita ja teksti melko pientä ja vaaleaa (pidemmän päälle raskas lukea).

  VastaaPoista
 31. Esteheppa Codan elämää -blogi kuvaa vuonna 2007 syntyneen hevosen elämää 18-vuotiaan omistajan kanssa :) Sisällön pyrin pitämään mahdollisimman monipuolisena, mutta pääpaino on esteratsastuksessa, valmennuksissa, ja kilpailuissa.

  Tämän blogin isoin plussa on ehdottomasti persoonallisuus, heti kun törmäsin tähän, huomasin ihan erityisen otteen kirjoittamiseen. Luin jokaisen sanan mielenkiinnolla, ja jäin heti koukkuun :) miinuksena: videopostaukset olisi tosi kivoja!

  - www.iddejacoda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 32. N-my-life-with-ponies.blogspot.fi
  Kerron elämästäni asukuvien, leipomisohjeitten ja erikoispostauksien kautta. Käyn myös kerran viikossa ratsastamassa ja kerron välillä tunneista ja tallijutuistakin.

  Hyväpuoli sun blogissa on, että sun postaukset on mielenkiintoisia ja niissä ei ole kirjoitusvirheitä, joten niitä on kiva lukea :)).

  Huono puoli taas on, että ennen joulukalenteria sulta tuli postauksia aika harvoin.

  VastaaPoista
 33. http://suskiponi.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 12-vuotiaan Monika nimisen tytön hevosharrastuksesta kahden hoitoponin ja tuntihevostan parissa, ratsastustuntien ja pienen kisaamisen merkeissä.

  VastaaPoista
 34. jennijasipuli.blogspot.fi

  16-vuotias ratsastaja kertoo arjestaan ehkä hiukan omalaatuisen ylläpitohevosensa Sipulin kanssa. Kisaillaan enemmän tai vähemmän vakavasti sekä este- että kouluratsastuksessa, hauskanpitoa unohtamatta ;)

  Sun blogissa tykkään ehdottomasti eniten upeista kuvista ja hauskoista kuvateksteistä, Nuutti vaikuttaa ihanalta persoonalta :) Jos nyt oikein koetan etsiä jotain kehitettävää, instagramiin voisit päivitellä useammin heppajuttuja!

  VastaaPoista
 35. http://kouluratsu.blogspot.fi/
  Olen -00 syntynyt kouluratsastaja ja kirjoittelen blogiini arjen treeneistä sekä kilpailuista kahden hevoseni kanssa :)

  + Blogisi on täynnä aivan upeita kuvia ja vielä upeampia ulkoasuja!
  - Ymmärrettävästi aktiivisen treenaamisen jäätyä pois on blogin kiinnostavuus hieman kärsinyt.

  VastaaPoista
 36. Http://riskiraja.blogspot.fi

  Blogi kertoo 11-vuotiaaksi kääntyvän trakehnerin ja 18-vuotiaaksi kääntyvän tytön arjen riemuista ja suruista, mahdollisimman realistisesti. Rakastan valokuvausta joten yritän mahdollisimman paljon saada postauksiin kuvia ja elävyyttä. Pyrin pitämään blogin postaukset kattavina ja mielenkiintoisina, sekä hippasen humoristisina ja hyväntuulisina!

  +rakastan kuvia ja sitä kun yleensä niitä on PALJON! kirjoitat hyvällä huumorilla maustettua tekstiä, ja ihan jokaisen tekstin blogistasi olenkin lukenut alusta loppuun!
  -miinusta satunnaisista (ilmoittamattomista) postailutauoista. Tottakai niitä saa olla, eikä se välttämättä ole huono asia, mutta jos jotain piti nyt sanoa niin tuo tuli mieleen, muuta negatiivista en keksi!

  VastaaPoista
 37. http://faniunelma.blogspot.fi

  Blogi kertoo 14 vuotiaasta pv ruuna Fanista ja hänen palvelijastaan, allekirjoittaneesta, 25v. Varsinais-Suomeen vastikään Trelta muuttaneesta Emmistä. Blogissa seikkaillaan treenien, tulevaisuudessa toivottavasti kisojen sekä arjen ympärillä ja mukaan kuuluu niin ylä -kuin alamäkiäkin.

  + sulla on niin omaperäinen ja persoonallinen blogi että tätä ei voi edes verrata kenenkään toisen blogiin. Omia henk.koht. Suosikkeja ovat kuvanmuokkaukset, kuvapostaukset sekä tää joulukalenteri joka on yksinkertaisesti ollut kaikkien aikojen paras joulukalenteri! :D
  - muuta miinusta en keksi paitsi että joulukalenteri on loppu :( :D

  VastaaPoista
 38. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi, jossa usein mukana myös oma tärkeä 18-vuotias pv-ruuna. :)

  Tulin ensimmäistä kertaa blogiisi, enkä nyt ainakaan keksi mitään kehitettävää. Blogissasi on hieno banneri, selkeä ulkoasu ja kirjoitukset ovat mielenkiintoisia. Liityin lukijaksi joten tulen toistekin! :)

  VastaaPoista
 39. http://suurinonnielamassa.blogspot.fi/
  Blogiin tulee raapusteltua Onnin ja meikäläisen arjen kommelluksista yhtä sun toista. Onska on 10v. aito puolalainen mies, jonka sydän on täyttä kultaa (jos vaan hevosesta näin voi sanoa !). Kirjoittaja sen puolestaan 19v. välivuotta pitävä likka Tampesterilta. Teksteissä seikkailee toisinaan myös tallin muut hevoset sekä koiruudet.

  + näitähän olisi niin vaikka miljoona ! Kuvia tuntuu aina löytyvän ja ne on vieläpä kivan laadukkaita, tekstit on omalla tyylillä kirjoiteltu, ulkoasut on aina mageita! Eikä tuota Nuutin suloista turpaa voi olla kehumatta. :D
  - Tosiaan tuo, mitä muutama onkin sanonut, hieman harventunut postaustahti (ennen tätä kalenteria). Ja videoita olisi hauska nähdä useammin!
  Tämä nyt ei ole plussa eikä miinus, mutta olisi hauska tietää miten teidän naksutintreenailu sujuu vai hiipuiko innostus! Vaikka oma postaus tästä tai jotain. :)

  VastaaPoista
 40. Sinun blogissa ehdottomasti parhaita puolia on todella kauniit ja persoonalliset kuvat ja ulkoasu! Nämä kiinnittivät ensimmäisenä mielenkiinnon ja siksi jäi lukulistalle. Nyt myöhemmin olen myös ihastunut hauskaan ja miellyttävään kirjoitustyyliin!
  Parannettavaa on vaikea keksiä, mutta ehkä postauksia voisi olla monipuolisempia ja vähän erityyppisiä... Tai sitten ei? :D Vaikea kyllä sanoa, niin on mukavaa luettavaa!

  Minun ja ystäväni blogi ei varsinaisesti kyllä hevosblogi ole, mutta kokeilempa onneani! Hevoset kun saattavat seikkailla postauksissa vaikka eivät se ainoa aihe olekaan.
  Kaksi kuvakulmaa (-- > www.kaksikuvakulmaa.fi) on siis kahden nuoren tytön valokuvausblogi. Sinne laitetaan kaikenlaiset kuvat mitä matkan varrella tulee räpsittyä ja mukaan mahtuu myös muita postauksia. Blogissa jaetaan onnistuneiden otosten lisäksi myös niitä jotka meni metsään ja pohditaan ratkaisua valokuvauksen ongelmiin. Tervetuloa katselemaan! ;)

  VastaaPoista
 41. Window to our life

  Eläinkahjo opiskelija kirjoittelee karvaperheensä arjesta ja ajanvietoista. Kuvapainotteisen blogin päätähtiä ovat suokkitamma Tohina, suuri saksanpaimenkoiralauma, pari pikkuhurttaa ja kolme kissaherraa.

  Sun blogissa on paljon hyviä puolia. Tykkään sun persoonallisesta kirjoitustavasta. Teksti on aina helppolukuista, mutta juuri sopivasti huumorilla höystettyä. Kuvat ovat tietenkin kauniita ja bannerit on toinen toistaan tunnelmampisia ja ajatuksia herättäviä. Tykkään sun itseironisesta tavasta suhtautua aisoihin. Ja tietenkin Nuuti on hieno ja tärkeä osa tätä blogia.

  Huonoa on tästä vaikea kesksiä, mutta ulkoasu voisi olla vielä mielenkiintoisempi jos sitä viimeistelisi esim. kuvin sivupalkeissa yms. pienillä yksityiskohdilla bannerin lisäksi.

  VastaaPoista
 42. Tämä on hyvin kirjoitettu, graafisesti kaunis ja upeilla kuvilla varustettu blogi (rakastan banneriasi yli kaiken). Valitettavasti sisältö laskee kuitenkin hieman mielenkiintoa.

  http://tmhopeless.blogspot.com
  Kenttäratsastukseen kajahtaneen alan opiskelijan arkea treeneistä kisoihin ruunansa kanssa.

  VastaaPoista
 43. http://ponitytonpilvilinnnatt.blogspot.fi
  17-vuotias lukiolainen ja ikuinen ponityttö kirjoittaa, kuvaa ja videoi melko monipuolista hevoselämäänsä epäaktiivisen ja aktiivisen postaustahdin välillä sompaillen.

  Sun blogissa ehdottomia hyviä puolia on ihanat bannerit ja selkeä ulkoasu, sekä tosi luonteva ja omalaatuinen kirjoitustyyli. Oon lukenut tätä jo useamman vuoden ja edelleenkin jaksaa postaukset usein naurattaa, varsinkin Nuutin ilmekuvien kuvatekstit on ihan huippuja! Kuvat täällä on myös tosi hienoja ja hyvälaatuisia, minkä lisäksi niitä on ihanan paljon :) Myös piirroksille ja upeille kuvanmuokkauksille on pakko antaa kehuja! Kameravalintakin on vallan erinomainen, itseltäkin löytyy 60D... :D

  Ja se huono puoli, noh.. Ehkä niin hitsin hyvä blogi kaikin puolin, ettei huonoja puolia löydy? (Oon viivästyttänyt tän kommentin kirjoittamista juurikin siksi, että oon yrittänyt näitä huonoja juttuja pähkäillä, mutta kun ei vaan löydy niin ei löydy :Dd)

  VastaaPoista
 44. http://world-with-horses.blogspot.fi

  21-vuotiaan ratsastajan blogi kertoo tavoitteellisesta treenaamisesta, rakkaudesta kenttäratsastukseen, kilpailuista kolmessa lajissa, rennosta menosta ilman satulaa sekä hevosarjen iloista ja suruista. Mukana seikkailee niin ratsastuskouluhevosia kuin yksityisiäkin. :)

  Sun blogi on tosi ihana! Tykkään ulkoasusta, bannerit on aina tosi hienoja, kuvat on ihania postauksissa ja kirjoitat hyvin. :) Miinuksena sanoisin toisinaan harvan postaustahdin, kun nyt jotain pitää sanoa. :D Mutta kaikillahan niitä välillä tulee, enkä ole itsekään mikään superaktiivinen bloggaaja. :)

  VastaaPoista
 45. Sun blogissa on kaikki hyvää! Sun teksti on helppolukuista ja jotenkin huumorista. Bannerit on taivaallisia ja kivat hienoja! Nuuttikin on ihana ja tärkee osa tätä blogii.

  http://ystavyydentaikaaellijama.blogspot.fi/
  Blogia kirjoittelee 12v pirteä tyttö ja hänen ex ravurinsa. Blogin aiheena on ravurista kouluttaminen ratsuksi ja ystävyys. Tekstissä seikkailee myös tallin muut hevoset osittain.

  VastaaPoista
 46. Blogisi hyviä puolia ehdottomasti te Nuutin kanssa!;) Ja sun ihana kirjoitustyyli. Pystyt kuvailemaan tapahtumat niin, että lukija voi samaistua siihen. Ja useimpiin postauksiin olet löytänyt jotain hauskaa, jotain joka onnistuu aina piristämään päivääni.:) Treenipostauksia ois kiva lukea pitkästä aikaa, mutta niiden putteen kyllä ymmärtää, kun nuutti ei ole kunnossa. Onko kaikki muutkin hepat, millä oot ratsastanut, jäänyt kokonaan pois tallin vaihdon, tai jonkun muun syyn takia vai onko niistä tulossa juttua? Ja ihan tavalliset kuulumispostauksetkin ois tässä vaiheessa ihan kivoja, kun ei ole kuullut teistä mitään ainakaan kuukauteen:) esim. mitä teet, kun käyt katsomassa Nuuttia?
  www.unelmiaunelmista.blogspot.fi
  Blogi kertoo 16.v. tytöstä, elämästäni ja hevosista joiden kanssa touhuilen. Nykyään myös koulusta jossa on suunnitelmissa suorittaa eläintenhoitajan ammattitutkinto kolmen vuoden kuluttua kaksoistutkinnon kera. Tervetuloa lukemaan!:)

  VastaaPoista
 47. http://hereandnow-sofkulen.blogspot.fi/
  Sekamelskablogi, joka kertoo ''opiskelijan'' arjesta sisältäen hevosia, valokuvausta ja katsastellaan maailmaa luovemmasta näkökulmasta.

  Blogisi on yksi persoonallisimmista yksilöistä, mihin olen törmännyt! Teksti mielenkiintoista, upeat ulkoasut sekä kuvat ... Monipuolisuutta postausten puolelle ehkä kaipaisin, jos jotan miinusta keksin. Olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteitä hevosmaailman jutuista, joista tällä hetkellä puhutaan kuumasti. Myös erilaiset erikoispostaukset tuovat värikkyyttä arkipostauksiin!
  Mutta toki ymmärrän, ettei mikään tällainen synny helposti ilman inspiraatioita. Mutta jos miinusta pitää sanoa :D

  VastaaPoista
 48. joskunstoori.blogspot.fi
  16- vuotias tyttö kirjoittelee hevoselämästään ratsastuskouluoppilaana. Mukaan mahtuu valmennuksia, kisaamista ja muuta talleilua iloineen sekä suruineen.

  Puoliverinen Prinssi on yksi ihana inspiraationlähde. En voi kuin ihmetellä elävästi kirjoitettua tekstiä, joka todella tempaisee mukanaan. Tykkään kovasti juurikin blogin persoonallisuudesta ja Nuutin hauskoista mietteistä. Ihana blogi!

  Miinukseksi tai enemmänkin parannusehdotukseksi sanoisin ehkä sen, että olisi hauska nähdä videota teidän talliarjestanne ja muusta touhuilusta. :)

  VastaaPoista
 49. liianvanhaponitytoksi.blogspot.com

  Enemmän ja vähemmän syvällistä pohdintaa ratsastuksesta harrastuksena ja kaikkeen siitä liittyvästä 16-vuotiaan silmin. Mietin mm. kuinka suuri osa ensivaikutelmista hevosurheilussa ja miten harrastelijaan vaikuttaa tämän itsetunto. :)

  Kirjoitat hyvin samaistuttavaa ja rikasta tekstiä, jota on miellyttävää lukea. Miinukseni on pikkiriikkinen: blogin sivupalkki on mielestäni vähän epäselvä tai vaikea hahmottaa muutoin niin selkeässä ulkoasussa :)

  VastaaPoista
 50. http://lotta-horselifestyle.blogspot.fi/ Huimaa menoa-blogia pitää tuntiratsastaja lempiponeineen. Pohditaan millälailla elämä ilman omaa ponia, mutta kuitenkin ponin kanssa luonnistuu täällä päin ja kuinka (tällä hetkellä) hankalaa ja epäonnista kisauraa pystyisi rakentamaan edes joidenkin turvapaalujen varaan.
  Tässä blogissa tykkään todella paljon ihan tästä ulkoasusta ja kirjoittamistyylistä, miinuksena ehkä se, että blogi on hiljentynyt nyt syksyllä/talvella hiukan :)

  VastaaPoista
 51. http://mruggla.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 17-vuotias tyttö. Blogin päätähtenä on 4-vuotias englantilainen täysiverinen, jonka kanssa pyritään kehittymään rauhallisesti eteenpäin, tulevaisuuden suunnitelmissa vaikka kilpakentille asti. Sitä ennen on kyllä vielä paljon opittavaa.. Kirjoitan blogiin sekä ylä- että alamäistä, nyt blogissa on enemmän ollut niitä alamäkiä, jonka takia on myös aika hiljaista. Mutta enköhän ensi vuoden alussa pääse pikkuhiljaa taas aktivoitumaan kun saadaan uusi satula ja asiat taas muutenkin oikeille raiteilleen :)

  Hyvät ja huonot puolet:
  Blogisi on todella mukavaa luettavaa; hyvälaatuisia kuvia, tekstiä, johon on oikeasti nähty vaivaa ja aikaa sekä lisäksi vielä aina super hienoja ulkoasuja! Mitään valitettavaa en keksi, mutta ainut mitä voisi olla mahdollisuuksien mukaan enemmän niin videoita :)

  VastaaPoista
 52. www.ystavanihevonen.blogspot.fi Blogissani kerron oman puoliveri-tammani ja minun ylä-ja alamäistä. Postauksissa kerron valmennuksista, sekä arjesta, unohtamatta mielipidepostauksia.

  Rakastan tapasi kirjoittaa, ja minusta on ihanaa, että jaksoit panostaa joulukalenteriin. Luen bloglovinista jokaisen postauksen jonka julkaiset. <3

  Ainoana miinuksena, että blogi on ehkä ulkoasultaan hieman valkoinen, muuten ihan täydellinen blogi. <3

  VastaaPoista
 53. No, ei kai tässä hävittävääkään ole!

  19-vuotiaan insinööriopiskelijan luontokuvaukseen painottuva amatöörivalokuvausblogi. Kuvia maailmasta ympärilläni, toisinaan myös jotain hieman erilaista, kuten halloweenkuvaukset hevosen kanssa. Revontulia, auringonlaskuja, lumisia järvimaisemia, hevosia: http://momentemory.blogspot.fi/

  Puoliverisen blogissa ehdottomasti parasta on kauniit kuvat ja sopivasti huumoria! Ihanan erilainen hevosblogi, johon ei vain voi kyllästyä. Plussana kauniit kuvaeditoinnit, joita jää aina ihailemaan! Videoita monet ovatkin täällä jo huudelleet, enkä minäkään oikeastaan muuta ole jäänyt kaipaamaan.

  VastaaPoista
 54. tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.com
  Olen 18v nuori leidi ja blogini sisältö keskittyy ajatuksiini, kuvaamiseen ja elämän ihmettelemiseen. Pian lähden hevostilalle Unkariin töihin ja siitä teen postauksia ^^

  Luen blogiasi anonyyminä. Tykkään siitä, kun panostat blogisi postauksiin ja sen huomaa, että käytät aikaa ja vaivaa tähän. Propsit siitä!

  Videoita kaipailisin hieman enemmän, mutta niissä tietenkin on oma työnsä.. Hyvähyvä, hieno blogi(:

  VastaaPoista
 55. Hmmh, tulikohan edelliseen linkki vai ei... Varmistan vielä. tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.com ... :D

  VastaaPoista
 56. Minäkin linkitän, jeejee! :))

  Ride love laugh
  Meikä on 25v ja asustelee Tukholmassa, ylläpidossa ihanan kamala pv-tamma ja satunnaisesti ratsastelen mitä ihanimmalla friisitammallakin. Tänä vuonna olisi tarkoitus alkaa kilpailemaan kouluratsastuksessa mutta en tiedä tuleeko siitä mitään tuon herkkiskuumakalletamman kanssa. :D

  No sun blogin lukija olen ollut jo ihan liian kauan, mutta tykkään sun hauskoista teksteistä ja hienoista kuvista. :) Jos saan valittaa niin välillä jotkut tekstit tuntuvat suuntautuvan vähän nuoremmille, mutta mikäs siinä - jokaiselle jotakin. :D Kokonaisuudessaan sun blogi on kuitenkin aina ollut mun yksi lemppareista ja välillä ärsyttää kun et kirjoittele niin usein. :(

  VastaaPoista
 57. http://ponitsuvi.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 18-vuotias tyttö. Päiväkirjamainen kyhäelmä kertoo kehityksestä 7-vuotiaan vuokrahevostamman kanssa. Itsenäistä treeniä ja vähän valmentautumista - maastoilua, peltoilua ja muuta hauskanpitoa unohtamatta. Onnistumisia, epäonnistumisia ja arvokkaita kokemuksia hienon lajin parissa! (Tällä hetkellä tosin koulutöistä johtuen hieman hiljaisempi kausi meneillään!)

  Olen lukenut blogiasi jo aika pitkään ja alkuajoista asti olen rakastanut ihanan rempseää kirjoitustyyliäsi (etenkin hassunhauskoja kuvatekstejä hupsuissa Nuutti-kuvissa)! Postausten kuvat ovat aina upeita ja ihanan persoonallisia! :) Jos jotain risuja on pakko keksiä, niin ehkä olisi kiva hieman useammin lueskella teidän kuulumisianne! ;)

  VastaaPoista
 58. https://tavoitteellistaratsastusta.blogspot.fi/

  Blogi kertoo -02 vuonna syntyneen tytön Saaran ja kohta 8 vuotiaan söpön & taitavan shetlanninponi Nanan arjesta, kisoista & valmennuksista. Kisaamme Nanan kanssa 1- tason kisoja suht aktiivisesti, enimmäkseen enimmäkseen estekisoja 60-70cm. Postauksia on kuvittamassa aina paljon kuvia ja videoitakin tulee kuvailtua blogiin. Nana jäi sairaslomalle tossa juuri ennen jouluaattoa, joten nyt ollut tää treenailu vähäisenä, toivottavasti päästään nyt tammikuussa takasin treenaamaan helmikuun kisoja varten! ;)


  Blogissasi ehdottomasti plussaa aina hienot ulkoasut ja kuvat, selkeästi myös panostat kuvien jälkikäsittelyyn paljon. Miinusta epäaktiivinen postaustahti..

  VastaaPoista
 59. Mulla ei tällä hetkellä blogia ole, mutta halusin tulla kertomaan plussat ja miinukset :D
  + ehdottomasti ulkoasu ja nuudelin kuvatekstit
  - tää ei ihan taida miinus olla, mutta Nuutti postauksia olis kiva lukee enemmän, eli niitä jossa Nuutti on ns. kertojana.

  VastaaPoista
 60. http://yli-esteiden.blogspot.fi/

  21-vuotiaan opiskelijan ratsastusarkea pääkaupunkiseudulla. Uutena vuokrahevosena 11-vuotias FWB-ruuna, jonka kanssa etsitään yhteistä säveltä. Tavoitteellista puskaratsastusta, hauskanpitoa ja paljon kuvia :)

  Puoliverinen Prinssi -blogi on kuulunut lemppareihini iät ja ajat, lähinnä mahtavan eläväisen kirjoitustyylin ansiosta. Itse en osaa siirtää huumoriani kirjoitettuun muotoon, mutta sun huumorintaju osuu ja uppoaa täydellisesti omaan ajatteluuni :D Teidän kahden suhde on myös upeaa katseltavaa, harvoin lukijalle välittyy noin syvää kiintymystä ja luottamusta! Miinuksia puolestaan on todella vaikea keksiä... Välillä postauksia tulee aika harvoin, mutta toisaalta hyvää jaksaa aina odottaa :)

  VastaaPoista
 61. Blogin tekstit ovat hyvin kirjoitettuja! Nuutin kuvat kuvateksteineen ovat älyttömän hauskoja. :D Ulkoasu on tällä hetkellä hieman liian pelkistetty omaan makuun.

  http://riikkajahepat.blogspot.fi/
  Kirjoitan nuoresta FWB-tammasta, jonka kanssa valmentaudun ja tulevaisuudessa myös kilpailen. Lilli on oikein herttainen tapaus, jonka kanssa ei tule ikinä tylsää!

  VastaaPoista
 62. pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  Ala- asteikäisen kirjoittama pieni bloginalku, joka kertoo pääasiassa Pörri- koiranpennusta, sekä ratsastustunneistani MänRassa. Mukaan mahtuu kuitenkin kaikenlaisia postauksia, ja erikoispostaukset ovatkin yleinen näky tässä blogissa.

  Blogissasi rakastan kaikkein eniten sun ulkoasuja, ja kuvia. Ne on tehty todella taitavasti, enkä voi muuta kuin ihailla...:O. Miinusta hiukan epäaktiivinen postaustahti, sekä postauksia (tekstin määrää) voisi ehkä hiukan vähentää (kyllä, jaksan lukea. En oo myöskään mikään sanomaan tästä, kun itellä tekstit venähtää vaikka kuinka pitkiksi!)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !