sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Poika on tullut kotiin

Okei, okei, jalat maan pinnalle. Playsson.netin BlogiExpon palkintopysti saapui viimein tammikuun loppupuolella muutaman mutkan kautta perille (suuri kiitos Penina!) ja pääsi koristamaan olohuoneen lipastoa. Harmittaa edelleen, etten päässyt tapahtumaan paikan päälle palkintoa vastaanottamaan, mutta kaikkialle ei vain valitettavasti voi revetä... Seuraavaksi sitten. Kiitos joka tapauksessa vielä kaikille, jotka äänensä kera olivat sitä mieltä, että vuoden visuaalisimman blogin palkinto kuuluu juuri tälle blogille. Olen todella otettu! Kilpailu on kovaa ja muut ehdokkaat olivat tässä(kin) kategoriassa todella upeita. Tiedän, että tämä valinta ei ollut kaikkien mieleen, eikä jokaista nassulaa tietenkään voikaan miellyttää, mutta tuntuu hyvältä saada tunnustus bloginsa eteen tekemästään työstä - vaikka postaustahti syksyllä melkein olemattomiin hiipuikin.

Tammikuukin oli edelleen vähän kohmeinen, sillä siviilielämässä tapahtui aika paljon kaikenlaista ja konekin pirulainen päätti edellisen postauksen kirjoitettuani tehdä tenät. Viimein eilen sain tämän rullaamaan niin, ettei masiina sammahda viiden minuutin välein, hurraa! Hurraamista löytyy tosiaan myös muiden asioiden saralla. En muista olenko täällä blogin puolella asiasta mitään maininnut, mutta tosiaan viime vuoden lopulla sain varmistuksen siitä, että sopimukseni nykyisessä työpaikassani jatkuu ja olen siitä tooooosi iloinen! Alkuvuosi on pitänyt sisällään runsaasti uuden opettelua, enkä malta odottaa mitä tuleva tuo tullessaan. Myös Nuutin kanssa menee hyvin. Tai siis, ihan samaa rataa kuin tähänkin asti, mutta tuntuu, että olemme jollakin tapaa todella kivasti samalla aaltopituudella. Kevään mittaan saadaan tietää millaisena meidän yhteinen tulevaisuutemme näyttäytyy ja jos onni suo, saatetaan päästä hiljalleen takaisin liikkumisen pariin. Sen ajatteleminen saa mielialan nousemaan entisestään, mutta yritän pitää itseni vähän kurissa - korkealta kun putoaa niin kovaa.

Visuaalisimman blogin palkintopokaali innoitti minut väsäilemään loppuun jo useampi kuukausi sitten aloittamani kuva-/piirrostekeleen October and April. Inspiraation lähteenä mikäpä muukaan kuin Anette Olzonin ja The Rasmuksesta tunnetun Lauri Ylösen samanniminen duetto, josta on nuo sanatkin lainattu. Pohjana toimineen kuvan on napannut Conal Gallagher. Ette uskokaan miten paljon aikaa näihin (näinkin yksinkertaisiin!) saa uppoamaan, huhhuh. Myös parisen viikkoa sitten aloittamani ulkoasuremppa alkaa lähentelemään sitä pistettä, että saan räpeltämäni tekeleet esille saakka. Ehkä. Kohta. Välillä on rankkaa olla perfektionisti.....

En ole ihan varma onko tämä parempi vaalealla vaiko...
... tummalla tekstillä. Mitä olette mieltä?

Lopuksi vielä muutama ilmoitusluontoinen asia! Meinasi unohtua täällä blogin puolellakin ilmoittaa nuo joulukalenteriarvontojen voittajat, hupsista... Eniveis, Happy Socksin yksisarvissukat voitti nimimerkki mmid (eyrhas@gmail.com), Happy Plugsin sporttikuulokkeet Heidi (heidi.fontell@hotmail.fi) sekä samaisesta arvonnasta pinkit earbud-kuulokkeet + micro-usb kaapelin Sanni (sannikouhia@gmail.com), siluettikuvatekeleen Sofia (koistinensofia@gmail.com) ja piirroskuvajutskelin anonyymi sähköpostilla villmaz@retteug.com. Lisäksi lupasin arpoa kaikkien joulukalenteriluukkuun sähköpostiosoitteensa kera kommentoineiden kesken ylläripalkinnon ja sehän oli tällä kertaa 50 euron lahjakortti Hööksiin! Sen voitti Jassu (jassunum@gmail.com). Kiitokset kaikille osallistuneille ja onnittelut voittaneille! Onnettaren suosikkeihin on otettu yhteyttä sähköpostitse. Linkitä blogisi -postauksen arvostelut sun muut tulevat tässä kuussa, en vielä ihan tarkalleen tiedä mihin väliin, mutta stay tuned! Paljon upeita blogeja mukana :) Olikohan vielä jotain muuta...? Eipä kai. Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille, palataan pian!

20 kommenttia:

 1. Ihana postaus, onnea palkinnosta, ansaitsit sen todellakin! Omasta mielestä kuva on hiukan parempi vaalealla tekstillä, mutta molemmilla se on kyllä todella upea, siitä ei pääse yhtään mihinkään!

  VastaaPoista
 2. toi alempi versio on ehdottomasti parempi!

  VastaaPoista
 3. Vaalea teksti on parempi! :)

  VastaaPoista
 4. Eikä, huikeeta! Mä en ikinä voita mitään. :D

  VastaaPoista
 5. Wau mikä kuva taas, oot kyllä niin taitava!! Visuaalisimman blogin palkinto meni todellakin ihan oikeeseen osotteeseen. :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon palkinnosta, ansaitsit sen!

  VastaaPoista
 7. Molemmat kuvat upeita mutta vaaleella tekstillä ehkä mun mielestä parempi! Onnea visuaalisen blogin palkinnosta, tää on kyllä niin hieno blogi että ihan oikein meni! Jos et muuten oo vielä tehny sitä postausta Nuutin uudesta tallista niin se ois tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :) Ja hei hyvä kun muistutit, pitää ilman muuta julkaista tuo postaus!

   Poista
 8. kauniita kuvia molemmat, mutta musta parempi on tuo vaalea teksti :) ps. Tykkään kovasti lukea sun blogia, selkeestikkin top 3 listallani!

  VastaaPoista
 9. Mukava postaus ja onnittelut palkinnosta! Kuulokkeita odotellessa..❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei sori, mulla on ihan venähtänyt niiden kanssa... Lähtevät postiin tämän viikon aikana! :)

   Poista
  2. Ei ole kiirettä, mutta ei ole vieläkään kuulokkeet tulleet perille... :)

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !