sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Pieni palanen leopardia

Eläinkuosit ovat muodissa vuodesta toiseen, sen tietää Nuuttikin. Kun pukeutuu johonkin vähän erikoisempaan, saa usein huomattavasti tavallista enemmän katseita, kehuja ja rapsutuksia - myös niiltä ihan ventovierailta. Se on hauskaa, erityisesti jos joku ihastelemaan pysähtyneistä on unohtanut taskuunsa porkkanan tai pari. Kyllä sitä hetkisen voi tiikerinä tai vaikka marsupilamina pörrätä mikäli sillä ylimääräisiä herkkuja tienaa!

Kuukauden takainen vierailu Veljekset Wahlsténilla poiki eläimelliseen kokoelmaamme lisäystä Horse Comfortin tyylikkään leopardiriimun muodossa. Hieman tavanomaista villimmästä printistä huolimatta se on kokonaisuutena melko hillitty, sillä pehmusteosien kuviointihan ei riimun päässä ollessa juuri näy. Klassista mustaa läheltä havaittavilla leopardiyksityiskohdilla, me like. Positiivisena seikkana mainittakoon vielä riimun napakka istuvuus. Turparemeli on Nuutille juuri sopiva, mikään ei roiku ja niskassa on reippaasti säätövaraa. Oikean kokoinen riimu on puhdas turvallisuuskysymys - etenkin mikäli ko. päävärkkiä on tapana pitää yllä talutuksen lisäksi myös esim. tarhassa tai karsinassa. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen nähnyt tilanteen jossa hevonen on päätä rapsuttaessaan saanut ujutettua riimun alle jalkansa ja paniikkiin mentyään pahimmassa tapauksessa loukannut itsensä pysyvästi. 


Onko teidän hevosillanne varusteita eläinkuosissa?

7 kommenttia:

 1. Ihana riimu, hillitty, mutta ihana❤

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva riimu, tuollaisen haluan omallekin pollelle! Onneksi sillä on synttärit ensi kuussa. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana riimu, sopii Nuutille! Aina tuota riimua kuolaan mutten (vielä) ole hankkinut!

  Ostin Oodille viime kesänä seeprakuvioisen hyönteisloimen, se oli aika metka kimolla hepalla! Toivon mukaan se sopii Fantille niin saa hän pitää sitä kesällä jos kovin itikat kiusii :) Tuo riimu on kyllä ehkä pakko hankkia..

  VastaaPoista
 4. Ompa makee riimu ja komea on mallikin!

  VastaaPoista
 5. Hieno Nuutti! <3

  VastaaPoista
 6. Onpas söpö riimu! :)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !