perjantai 4. marraskuuta 2016

Kaikki on kohdallaan, meil on all good everything

Viime lauantaisen muuton jälkeen uusi arki on Nuutin kohdalla pyörähtänyt käyntiin yhtä mutkattomasti kuin aina ennenkin. Ensimmäisenä yönä heinä oli maistunut vähän huonosti, mutta muuten hevonen on ollut oma itsensä. Velmu pieni vintiö, joka joko haluaa haleja, pusuja ja rapsutuksia (sekä tietenkin samalla myös vähän paljon namupaloja...), tai kiskoo mammaa narunjatkeena pitkin maisemaa. Kaikkialla on katseltavaa niin paljon, ettei meinaa ehtiä millään!

"Oho! Sapelihammaskepardi pongattu!"


Itse ajelin varhain maanantaiaamuna takaisin Espooseen, mutta tytöt ovat viestein ja kuvin pitäneet minut tiukasti mukana jokaisessa päivässä. On ollut ihan mahtavaa huomata, miten innokkaita ja tunnollisia tallitonttuja serkuksista on vuosia isosiskojen harrastuksen mukana kuljettuaan kasvanut. Niin paljon kuin nykynuorisoa milloin mistäkin moititaan ja hevospiireissäkin hoitajakulttuurin vauhdikkaasta hiipumisesta ankarasti puhutellaan, niin pakko sanoa, että ainakin näissä kahdessa tiivistyy ahkeruus ja puhdas halu oppia lisää. Olla hevosen kanssa ja ymmärtää sitä. Kiitos Jonna ja Kukka

Tämän viikon Nuutti on saanut ottaa rennosti ja kotiutua kaikessa rauhassa. Se on tarhaillut aamusta iltaan ja käynyt päivän päätteeksi vähän kävelemässä sekä pällistelemässä itseään maneesin peilistä. Sen jälkeen tytöt ovat kylmänneet sen jalat ja pukeneet yöksi lämppärit. Antaneet herkkuja, harjailleet ja hellineet. Kurakeleihin rivin vuoksi herkästi reagoivien koipien turvotus on laskenut suunnilleen olemattomiin - kiitos hiekkatarhan - ja lämpöily on sitä myötä loppunut kuin seinään. Naapuritarhassa ulkoilevista on löytynyt samanhenkistä porukkaa (lue: riekkuleita) ja askel on ollut kevyt kuin kesäisellä varsalla. Toivotaan sen olevan sitä myös satulan alla, jahka viimeistään sunnuntaina päästään ottamaan ensimmäiset luvalliset ravit yli puoleen vuoteen. Takapään tosin soisi tällöin pysyttelevän hieman lähempänä maata.....Pakko sanoa, että vaikka viikolla olen saattanut muutamankin kerran miettiä kuinka nyt tarvitsisin iltaa tallilla, niin ihmeen vähän varsinaista ahdistusta tämä välimatka on aiheuttanut. Ehkä tässä jo kuluneen vuoden mittaan ehti tottumaan siihen, että Nuutti kyllä pärjää ja on onnellinen, vaikka en osa sen jokapäiväistä elämää olisikaan ja nyt on helpompi antaa ohjia myös muihin käsiin. Se ei missään nimessä tarkoita sitä, ettenkö ikävöisi. Koska kyllä ikävöin, paljonkin. En sairaalloisesti, mutta paljon. Onneksi huomenna taas nähdään

"Hoi äiskä! Mitä sä siellä uunoilet?"


Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmat pitävät sisällään?

16 kommenttia:

 1. Vietän koko viikonlopun tallilla. Eilen olin tunnilla ja tänään ja huomenna ratsastan itseisesti ja hoidan pari muuta heppaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta, toivottavasti ratsastukset sujuivat ja oli kiva viikonloppu! :)

   Poista
 2. Ihana Nuutti ❤️ Hyvä, että kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ❤️ Ja älä muuta sano, tuntuu niin hyvältä!

   Poista
 3. Mulla ei oikein ole mitään suunnitelmia. Hyvää viikonloppua ja ihana Nuutti♥

  poninponeilut.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sekin on ihanaa, ei tarvitse aikataulujen perässä juoksennella :) Nuudeli kiittää ❤️

   Poista
 4. Niin ihanaa, että ootte bäk! Vitsi, tätä on odotettu :-) Tosi kiva kuulla, että uudessa kodissa on kaikki hyvin. Miten teidän kesä meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kuulla, oli kyllä niin mukava palata!

   Kiitos kysymästä, meidän kesä meni oikein mainiosti :) Rennosti ja yhtä nopeasti kuin aina ennenkin! Elokuun lopussa saatiin elliltä loistavia uutisia ja sen jälkeen fiilis on vain kohonnut! Mitä teille Peikon ja kumppaneiden kanssa kuuluu? :)

   Poista
 5. Ihana nuunuu 😍 Ja hieno loimi t beeduli

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla teistä taas. :) Nuutti on kyllä niin söpö!

  VastaaPoista
 7. Mikä blogi pohja sulla on käytössä, kun sulla on banneri tuolleen koko näytön leveydellä mutta kuitenkin tekstit ja kaikki muut keskitettynä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi malli? Tää on kai ihan joku tommonen yksinkertainen ja koodattu sen pohjalta. En oo sitä ite tehny niin en valitettavasti osaa sanoa miten on käytännössä asetettu :(

   Poista
 8. Nuutin ja sun kuulumisii on kyl kiva aina lukee! :)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !