perjantai 8. maaliskuuta 2013

We're flying high, so high to the sky

Siis haloooo Suomen kevät ?! Mitä tää ny on olevinaan et eka paistaa aurinko, sit tulee hirvee lumimyräkkä ja kymmenen minuutin kuluttua on taas auringonpaiste. Eihän tästä mitään tuu jos lunta tulee lisää sitä mukaan kun se ehtii sulamaan... :D No, sentään on kauniin valkoista taas................... !




No can do, ehkä se kesä sieltä kuitenkin vielä joku kaunis päivä saapuu. Eilen sentään ei tullut lunta !! Muutenkin oli ihan hirmu hauska päivä (samoin tänään, ja luultavasti edessä on ihan mahtava viikonloppukin). Life is so good !

Eilen lähdin taas Nellin ja Roosan mukaan Lohjalle, ja meillä oli maastopäivä ! Nopalla oli vapari ja se pääsi muiden riehuilun ajaksi heppakaruselliin. Mä sain ratsukseni iki-ihanan Sintin, se on ihan mahtava maastotykki kun se vaan kerää kierroksia, mutta selässä ei oo kuitenkaan ongelmia pysyä. Näin Nuutin jälkeen osaa arvostaa heppoja, jotka eivät pukittele tai loiki niin että kuski lentää jorpakkoon...... ;)

OLI KYLLÄ PARASTA ! Sää oli ihan mahtava, edessä suuri pelto ja koskematon hanki. Hepat oli kaikki suhteellisen pirtsakoita, aika yllättävää kun Nelli oli mukana ! Sehän siis on tunnetusti semmonen rämäpää että kun sen kanssa lähdetään maastoon niin hepat pomppii eikä tasan mummoilla. "Kukin valitkoon itse askellajinsa, nähdään portilla", ja heissan, Nelli lähtee. "Mut ei mennä kauheen kovaa !" Roosa yrittää huutaa jostain meidän takaa, mutta kuinka ollakaan myös hänen ratsunsa päättää lähteä kovaa ohi. Tai no ainakin suurella loikalla jos ei muuta ! Mä vaan toivoin että Roosa pysyy Kallen selässä, koska sillä oli mun kamera !! :D Haha, pysyhän se tietty. Ja sit me kaikki vaan mentiin kovaa ja oli ihan hirveen hauskaa, hii hepat on parhaita.

Simou ♥ Ja mulla päässä kamera hii, jahka saan kaikki klipit itselleni, voisin yrittää koota jonkinlaisen pikku pätkän meidän peltoilusta ! :)

Sukkulamato tulee !

Maastolenkin jälkeen kuvailtiin Nellin kanssa vielä vähän tallin pihallakin... :)

Tui tui Nelli ja Koge !
Simi poseeraa !
Sintti ja kinkki !


Nuudeliduudelilla oli eilen taluttelupäivä koska tunnit. Toissapäivänä työskentelin sen kanssa vähän yläkentällä, ja se oli alkuun ihan omissa maailmoissaan....... Kerran mun piti herättää se ihan kunnolla, mutta sen perään se olikin sitten niin kuuliaista poikaa että oksat pois. Ratsastuskuvia ei juuri viime ajoilta ole, mutta tässä kuitenkin joitakin otoksia Nuudelista öö keskiviikolta siis !

Nuutin mielestä on parasta kun itse on hommansa tehnyt ja saa katsoa kun muut joutuvat juoksemaan !
Haa haa Duudeli tollopää ! ♥ Sofia onnistui nappaamaan loistavan kuvan kun ukkeli tarhassa kauhistui katolta tippuvaa lunta :D
"Huh meinas tulla päälle ! Onneks on refleksit kunnossa."

TÄNÄÄN... ylläri pylläri lähdin taas Roosan kanssa Lohjalle :D Nellin hepoilla oli vapari, eli ne pääsi kävelytyskoneeseen, mutta Roosa ratsasti omat heppansa maneesissa. Meikä hengasi ensin Nopan kanssa sen aikaa kun neiti meni Kallen ja sitten tehtiin vaihtarit :) Mä siis vain taluttelin tänään, ja kiitos ponit, mun takin selkämys on AIVAN kuolassa... :D ... mä ku luulin että Nuutti on se kuolapelle ?!

Noblesse sekä Hagrid !

Nuudelin ratsastelin tänään normisti maneesissa, kun sinne pääsi jopa JO klo 19 ! Huisia. Nuutti oli tänään hmm... välillä tosi hyvä, välillä ei yhtään hyvä. Eli vähän jäi ristiriitaiset fiilikset. En tiedä olinko itse vaan jotenkin ihan kujalla, vai eikö heppa meinannut jaksaa keskittyä työntekoon. Saatiin kuitenkin aikaiseksi pari tosi hyvää laukannostoa, eli ei homma nyt ihan kokonaan penkin alle mennyt... !

Viikonloppuna Nuuden liikutus on taas luultavasti vain kävelyä, koska lähden sekä lauantaina että sunnuntaina hoitamaan Roosan ja Nellin heppoja Lohjan kisoihin. Ensi viikolla yritän saada Nuuttilaisestakin taas enemmän kuvia, eli hyvät säät (SE KEVÄT) kiitos tänne... ! Nyt nukkumaan jotta jaksan ahkerana pallota apulaisena koko viikonlopun ;) heips !

P.S. Ihanaa (myöhäistä) naistenpäivää kaikille ihanille leideille ;)

10 kommenttia:

  1. nuude oli eilen taas ihan kummallinen ja nous pystyy ku menin laittaa loimee (enkä ees tullu sillai äkkinäisesti sinne karsinaan!) katoin sitä sillai wtf, se katto mua korvat luimussa, ja sit viskasin sen loimen sinne ja se tömisteli ja mä ignasin sen nii sit se jatko mussuttaa loput heinänsä mut korvat luimussa. iha weirdo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä en tajuu mikä vamma sil on ?! :D Sit ku se välil saattaa olla iha jee jee tui tui, sit niiku yhtäkkii vaa rupee riehuu omiaan...... tarviin jonku oppaan tohon hevoseen.

      Poista
  2. Hahah, joo meilläkin päin on tää sama ongelma sään kanssa. Oltiin vielä laskettelemassa koulun kanssa, ja kauhea tuuli ja lumituisku tuli vaan naamalle sieltä mäen alta, niin oli ihanaa mennä ihan puolisokeana.. :'D

    Mutta taas tosi ihana ja kiva postaus! Tykkään lukea näitä, ja kirjoitat tosi hyvin ja mielenkiintoisesti, ja muutenkin blogisi on tosi ihana! Tykkään! <3 (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuts tosi kiva... :D

      Kiitos, ihanaa jos tykkäät !! :)

      Poista
  3. Kivoja kuvia! Nuutti on suloinen! <3

    VastaaPoista
  4. Vau tuo Nelli ja Koge kuva on ihan ku maalaus!
    Ihanan keväinen postaus ja paljon todella kivoja kuvia!
    Täällä myös ihmetelty tuota vaihtelevaa säätä, tunnin sisällä sää vaihtuu jotain kolme kertaa. Mitä ihmettä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! Kuvauksellinen pari niin kuvaajalla on helppoa ;)

      Joo siis tuntuu ihan ihmeelliseltä et miten toi on mahdollista, varsinki tähän vuodenaikaan... :D

      Poista
  5. Oli varmaan hurjaa menoa teillä pellolla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, välillä oli kyllä vähän jännää ! :D

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !