torstai 23. toukokuuta 2013

Arvonnan tulokset selvillä

Heipsan ja suuret pahoittelut arvontatulosten julkistamisen viivästymisestä. Omien kiireiden takia venähti näin pitkälle, vaikka arvonta jo viikon päivät sitten päättyikin... sori sori. Samoista syistä blogissa on muutenkin taas ollut tämän viikon ihan hiljaista. Yritän saada huomenna aikaiseksi parempaa postausta, sillä tänäkään viikonloppuna en varmaankaan juuri koneelle ehdi...

No mutta, koska teitä arvontaan osallistuneita varmasti kiinnostaa ketä se onni oikein tällä kertaa suosi, niin tässäpä pidemmittä puheitta print screen kuvat puolueettoman arvontakoneen (http://www.tulisielu.net/virtuaalisia/arvontakone.php) heittämistä tuloksista ! Voittajiahan tosiaan siis on kaksi, joista kummankin arvoin erikseen.

Ensimmäinen onnettaren suosikki on..... (kannattaa klikkailla kuvaa suuremmaksi niin näkeekin jotain !)


... ja toinen.....Onnittelut siis Ainolle sekä Tiiulle ! Heille lähtee kummallekin kaunis LUMOAN -koru, Ainolle tekstillä "DRESSAGE" ja Tiiulle "JUMPING". Tarkkailkaahan sähköpostianne, lähetin teille viestiä... :)

Kiitos vielä kovasti kaikille osallistuneille, teitä oli taas oikein mukava määrä. Arvontaan otettiin osaa yhteensä yli 300:lla arvalla ! Mikäli tällä kertaa ei onnistanut, niin seuraavaksi sitten uutta yritystä, eikö ! ;) Arvontojen lisäksi yritän jatkossa järkkäillä enemmän muitakin kilpailuja "blogin arkea" piristämään......... :)

Suuren suuri kiitos myös mahtavalle yhteistyökumppanillemme SuviMaria Designille upeista palkinnoista ! Mikäli haluaisit suunnitella itsellesi, tai vaikkapa lahjaksi läheiselle uniikin tekstikorun, suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan TÄNNE. Ajatonta kauneutta, koruja joilla on tarina... :)


Heipsan ja luultavasti huomisiin !

8 kommenttia:

 1. ihan mielettömän kauniita koruja! kiitti, tiedänkin nyt mitä seuraavaksi toivon synttärilahjaksi...:)

  VastaaPoista
 2. onnittelut voittajille:) ! Itseä kun tuo arpaonni ei oo oikein suostunu suosimaan millonkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ei auta ku ahkerasti yrittää niin ehkä vielä joskus tärppää ! :D

   Poista
 3. On kyllä hienoja koruja nuo, onnea voittajille! Muuten tuli nyt mieleen että hyppäätkö Nuutilla miten usein? Ja johtuuko vähäinen hyppääminen siitä Nuutilla olleesta "vammasta"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään ihan hirmuisesti ! :)

   En hyppää kovin usein, vaikka periaatteessa hepalla ei siis mitään rajoituksia sen suhteen ookkaan. Musta vaan on tullut tosiaan Nuutin jalkaongelmien kautta vähän "arka", ja yritän säästellä sitä aika paljon :) Hypätään kuitenki välillä ihan mielenvirkistysmielessä, ja esteet enää harvemmin kamalasti sinne metrin paremmalle puolelle nousee :)

   Poista
 4. Tosi ihania koruja. Olen aina hirvittävän huono miettimään lahjoja lähipiirin ihmisille, mutta joku koru sillä omalla tekstillä olisi varmaan mieluinen ihan kenelle vain :-)

  Kiva muuten kun sun arvonnat on välillä myös niille anonyymilukijoille avoimia. Kovin monet on rajattu rekisteröityneille, niin mukava välillä näinkin :-) Sulla on muutenkin todella hieno blogi, ja vaikutat mukavalta ihmiseltä - sellaiselta johon mielellään tutustuisi paremminkin. Tekstit eivät myöskään ole turhan vakavia ;-) Vaikka itse olen jo lähempänä kolmeakymmentä, niin välillä löydän itseni täältä jutuillesi hihittelemästä.

  Hyvää kesän alkua sinulle ja komealle hevosellesi! Teidän yhteisistä päivistänne on ilo lukea :-)

  T. "varhaistäti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lahjojen miettiminen on välillä tosi vaikeeta !! Noi korut on kyllä aivan ihania lahjaideoita :)

   Voi kiitos ihanista sanoista, sait leveen hymyn mun huulille :) Tosi mukava kuulla että tykkäät ♥ Mahtavaa kesän alkua sullekin ! :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !