lauantai 4. toukokuuta 2013

Nuutti postailee: maastoreissu !

Juu minä täällä, Nutiainen ! Tää postaus piti laittaa tuloilleen jo eilen mutta koska Susanna ei ikinä osaa tehdä mitään ajoissa ja sit se viel keksi syyttää puhelintaan ku se ei muka halunnu siirtää kuvia niin siks tää tuleeki vasta tänään ! Perus Susanna, aina vierittämässä syyt muiden niskoille.

Mut siis kuitenki, asiaan. Tää on ihka ensimmäinen kerta ku meikäpoika pääsee tänne kirjottelemaan oikein kunnolla, vaikka tietääkseni tää mun blogi onkin ! En oo saanu suunvuoroa kun tolla pahvipäällä on niin hirvee tarve olla aina pätevänä pölpöttämässä vaik eihän kukaan ees taatusti seurais tätä blogii ellen mä pyöris pääroolissa. Ketä muka kiinnostais häh niin ei varmasti ketään !

Joo mut mun pitää nyt kertoo teille vähän eilisestä maastolenkistä. Me ollaan maastoiltu viime aikoina aika paljon, koska Susannasta on tullu nii laiskapallero ettei se jaksa tehdä mitään fiksua. Se valittaa et sil on polvi kaaaaauheen kipee mut mä luulen et se vaan yrittää luistaa työnteosta. No mut ei se oikeestaan silleen mua ihan kauheesti haittaa ku maastoilu on yleensä aika jees !

Eilen kuitenki huomasin heti tallin pihasta poistuttaessa et nyt ei oo kaikki ihan kohdallaan. Haistoin ilmassa muutoksia ja yritin ehdottaa Susannalle et jos ei vaikka mentäiskää tänää maastoon. Se melkeen suuttu kun ihan vaan vähän kysyin oisko ok jos käännyttäis takasin. Ihme skitso. No sit suostuin kuitenki kävelee yläkentän ohi ja siellä sit tajusinki mistä oli kyse ! Joku uuno oli kaatanu kaikki puut ! Kuka semmosta tekee ! Joku tosi törppö, ei oo kyllä yhtään aatellu. Siis mähän en nyt mitää sillee pelkää mut olin kuitenki vähä varuillani ku niitä puukasoja oli siellä ihan kauheesti. Tiedättekö nyt ku möröt ei voi enää piiloutuu puiden taakse tai kiivetä niihin, nii ne juoksee valtoimenaan siellä metsässä ja etsii uusia piilopaikkoja ja kerääntyy niiden puukasojen taakse. Susanna ei yhtään tykänny ku puhistelin ja säpsyilin mut sepä ei surkeilla pienillä ihmisenkorvillaan kuulekaan kuinka ne möröt pusikoissa juoksentelee.

Täs mä tsiigaan et tääl on kyl jotai outoo nyt tekeillä.
Joku oli käyny tämmösen istuttamassa tien viereen !
Täs meitsi hokaa et joku on riehunu tääl !

Kauheesti kaikkee töllättävää !
Okei ehkä liiottelin vähä ku sanoin et kaikki puut on kaadettu mut kyl näytti aika alastomalta ! Ja tajuutteko paljo mörköi tuollaki piileksii !

Voin kertoo sen verran et möröt on tosi taitavii pysyy piilossa silleen et niitä ei nää. Mäkään en oo kauheen usein nähny mörköi, mut kuullu senki edestä ! Ihmiset nyt ei varmaan näkis niitä vaikka ne tanssis porukalla ripaskaa keskellä tallinpihaa. Mut yleensä kuitenki möröt on hirveen rumia ja niitä on monenlaisia et en jaksa alkaa kertoo tarkemmin. Susanna kysy et näyttääks ne muumien haisulilta mut mikä ihme se semmonen kaveri on en oo koskaan tavannu. Mut kyl ne saattaa haisuleitaki olla, jotkut haistaa kilometrien päähän.

Eilenki haistoin ihan selkeesti et metsä oikee kuhis mörköi mut Susanna ei tiettykään tajunnu mistään mitään. Sit se vaa huus mulle et "nyt Nuutti lopeta !" ku vähä vaa sillee aina välillä yritin kääntyy takas tallille. Eihän se mun vika oo että metsä on täynnä mörköi huutais niille ! Vaik siis eihän mua pelottanu, mä en pelkää mitään. Oisin kuitenki mieluummin kääntyny tallille, vielä mieluummin aika vikkelään. Ihan vaa huvikseni. Mut Susanna ei antanu lupaa, se on nii jääräpää välillä. Sit se on aina nii polleena ku saa mut suostuteltua liikkeelle, eikä se pienessä päässään ymmärrä et voisin halutessani ihan hyvin viskata sen pusikkoon ja karauttaa kotia kohti. Oonhan mä muutamasti niin tehnykki ja se on kyl ollu kauheen hupaisaa mut samalla on käyny vähä tota onnetonta sääliks, ku eihän se maha mulle yhtään mitään.

Eilenki ku kerran ihan vaan vähän loikkasin sivuun ettei hukuta suohon (Susannan mielestä se oli mutakohta mut ku mä sanon et se oli suo ni se oli suo) nii se urpo meinas heti kellahtaa kyydistä. Sit se räyhäs kuinka oon ihan apina, keskenkasvunen hörhö ja mitä vielä, enkä tottele yhtään vaikka mä vaan en halunnu hukkua ! Oisko mun muka sit pitäny pysähtyy ja vajota maahan vaan koska neiti pallonaama haluaa et nyt pysähdytään? Häh? Tai olla niiku mato ongessa ja oottaa että joku mörkö hyökkää? Ihmiset on välil nii omituisii otuksii, Susannallakaan ei taida ihan olla kaikki muumit kanootissa. Mut silleen ihan hyvä kun se kanootti kyl sit varmaan uppois.

Ohopsis tää taitaa olla napattu yhessä kohassa ku vähä hypähdin ja Susannalla tuli kiire tarraa ohjat kätee ! Hihi hyvä minä.

Me ei kuitenkaa siis upottu ku en suostunu pysähtyy. Tai suostuin sit joku kymmenen metrin päästä ku oltii taas kuivalle maalla. Sit Susanna taputti mua ja sano et oon ihan ok välillä. Ok? Välillä ?! Mä en iha ymmärtäny mitä se meinas ku mähän oon paras, aina. Mä oon niin cool etten meinaa aina itekkää uskoo mut hei toisinaan sitä vaan sattuu syntyy parhaaks !

Joo no mut kuitenki sit suon ja perus mörköjen lisäks kohdattiin eilen lisääkin kamaluuksia. Siis joo siellä metsätiellä oli nimittäin kaks hepansyöjä monsteria !!! Ne oli kauheen isoja ja hirveen rumia enkä ois ollenkaa halunnu mennä niiden lähelle. Susanna sano et ne on ihan normaaleita koneita enkä pelkää niitä, mut mun mielestä ei oo yhtään normaalia että metsässä on koneita !!! Metsässä on puita, sieniä, kiviä, sammalta, metsämansikoita ja mörköjä, mut ei koneita ! Tallin pihassa koneet on ihan ok, mut metsässä koneet on varmasti juonimassa salakavalia juonia viattomien heppaeläinten päänmenoks.

Täs vaihees tein ekan stopin.
Sit täst en ois kyl yhtää edemmäs suostunu menee.
Äiti onks mun ihan pakko mennä mä en millään viittis !

Yritin siis taas kääntyy takas tallille, tää oli ehkä sadaskuudeskymmeneskolmas kerta. Sanoin et ei en haluu mennä noiden monstereiden ohi mut Susanna oli toista mieltä. Se pienillä jaloillaan potki mua eteenpäin ja uhkaili ettei enää tykkää musta jos en tottele. En viel siinä vaiheessa kauheesti huolestunu ku se ny tykkää musta enivei. Kaikkihan musta tykkää. Mut sit se sano et me tapellaa tääl niin kauan kunnes tottelen ja sit muistin et koht jaetaan iltaheinät ! Ni sit tuli vauhtii töppösiin. Oisin halunnu laukkaa täysii niiden koneiden ohi (mieluiten siel ojan pohjalla), mut Susannan mielestä piti kävellä. Suostuin tekee kompromissin ja hipsuttelemaan pikkuravia. Kuski vaan jäkätti kyydissä kuinka voisin joskus kuunnella pidätteitä ja muuta lässynläätä mut mua ei kiinnostanu. Sit se kyl vähä kostautu sillee et mun piti loppumatka mennä melkee koko aika jotai idiootti pohkeenväistöö......

Kattokaa tää näyttää ihan aidolta sarjakuvalta ! Talli häämöttää edessä päin !

Maastoreissun jälkee mentii viel yläkentälle pyörii ku olin kuulemma ollu nii torvi. Mun mielestä mä olin ollu ihan cool nii kyllä pisti ärsyttää ! Yritin vähä naruttaa et yläkentän kulmissaki ois mörköi mut Susanna ei menny lankaan ollenkaa. Koitin kans tehä parit lähdöt kentän takapäädystä mut tyhmä mamma oliki aina iha liian hyvin ajan tasalla. Haikeena rupesin vaa muistelee niitä kultasia aikoja ku harvase päivä vedin sitä höplästä eikä se yhtää tajunnu. Nykysin ei enää onnistu nii helposti, mut alan mestarille mikää ei oo mahdotonta ! Vaik Susanna nyt kauheesti leveileeki sillä ettei lentäny mun kyydistä kertaakaan maalis-huhtikuun aikana, kuten jokaisena vuonna aiemmin, niin kyllä mä sen vielä maanpinnalle palautan ! Kirjaimellisesti, hehhelihee !

Hei mitä me tääl tehään.
Ihan mälsää mul on nälkä.
Täs kuvas piti olla hyttynen mut Susanna oli nii hidas rähmänäppi et se ehti jo lentää pois ! Eli täs on nyt mun masu. Pääsen kuulemma suihkuun kohta ku oon niin likanen...
Sit ku se urpo viimein sai hyttysen tallennettua muistikortille ni kuva on tätä laatuu ! Hei kamoon hyvä et joku siellä ht.netissäki just sano et eihän Susannan kuvat oo mistään kotosin se oli kyllä oikeessa. Mun mummoki kuvais paremmin !!
Joo ime sieltä verta tyhmä itikka !
Hei pitääkö sun änkeä se naamas joka paikkaan tää oli mun postaus urpo !!!
Tässä mä ootan iltaruokia juoskaa tallitontut mulla on nälkä !

Mä kuitenkin painun nyt nukkumaan jotta oon aamulla heti ensimmäisenä hereillä ku aamiainen jaetaan, joten kauniita unia vaan kaikille ! Kommentoikaa tähän postaukseen et tää oli paras postaus eikä teitä enää kiinnosta lukee Susannan juttuja ni ehkä saan kertoilla teille kaikkii siistei stoorei useemminki. Ulkona on muuten oikeesti jo ihan kauheesti ötököitä iih kohta tulee kesä ja saa olla nakulaisena koko ajan !! Moikka !

94 kommenttia:

 1. eikä, ihan paras xD<3 Nuutti, sä oot vaan niin paras ;) Kannattaa alkaa laulamaan möröille, siitä ne lähtee karkuun ainankin täällä meillä päin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta ja kehuista, oon kyl munki mielestä aika paras ! T. Nuutti

   Poista
 2. Hahaa ihan huippu postaus!!! :DDd

  VastaaPoista
 3. Voi Nuutti <3 paras postaus mitä oon ikinä lukenu, parissa kohassa oli pakko nauraaki ku oli nii osuvasti sanottu :D lisää tälläsiä, kiitos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, pitää ruveta tulkkailemaan pollea useamminkin... ;)

   Poista
 4. XXXDDDDDD tää oli paras postaus koskaa! Oikeesti härregyyd :DDD tee tälläsii lisää, ihan huippuja ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton Nuutti haluski kuulla ! ;) Haha hyvä jos tykkäsit, pitääpä retkeillä heppasen pään sisään siis jatkossakin..... ;D

   Poista
 5. ihana postaus! <3

  VastaaPoista
 6. Haha, niin kiva postaus! :D

  VastaaPoista
 7. Tää oli kiva vaihteluu:) ja mun mielestä sun kuvat on kyl hyvii, mut ht.nrtti onki asia erikseen, kun siel ei oo ketään muit ku täydellisii ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no älä, meinaan aina unohtaa sen... ! Oikee asiantuntijoiden foorumi ;)

   Poista
 8. Hahhah! xd Ihana postaus! (: Jostai syystä repesin noille ripaskaa tanssiville möröille.... :D

  VastaaPoista
 9. "tää oli paras postaus eikä teitä enää kiinnosta lukee Susannan juttuja"
  No ei nyt sentään :D Tosi hauska postaus ja Nuutti voi tulla kirjottamaan useemminki! Mutta kyllä mää sunkin juttuja jaksan lukea ;DD

  VastaaPoista
 10. Eikä tää oli niin paras!!:D 'Nuutti' kirjoittaa superhauskasti, ja kuvatekstit jälleen kerran mahtavasti keksitty! Erityisesti nauroin tolle 'Metsässä on puita, sieniä, kiviä, sammalta, metsämansikoita ja mörköjä, mut ei koneita !' , lisää tämmösiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa kiva jos tykkäsit, täytyy tosiaan toimia hepan tulkkina jatkossakin ;)

   Poista
 11. Tää oli paras postaus! Haluun enemmän nuutin näkökulmasta postauksii! Kun nuutti on niin söpöläinen<3 Lähetä sille terkkuja mun puolesta ja sokerinpala tai porkkananpala kans!!<3


  T; Elmo;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Nuudeli kiittää ja vien terkut perille ! ;)

   Poista
 12. Tää oli oikeesti ihan paras !! Kiva, kun Nuuttikin pääsi ääneen :D

  VastaaPoista
 13. EIKÄ XD EHKÄ SÖPÖIN POSTAUS IKINÄ ! ♥

  VastaaPoista
 14. Haha ! Ihana postaus! :) vitsi toi on söpö kuva Nuutista ku oli pelottavat koneet ees ja se kattoo sillai iha pikkuse näkösen :Dd Vähän hyvä postaus taas! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaha joo itekki nauroin sen ilmeelle, ihan hädissään raasu :D mut kiitos, kiva jos pidit ! ;)

   Poista
 15. Ihana postaus! :--D Nuutti on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuutti kiittää, ja on samaa mieltä sun kanssa ! ;)

   Poista
 16. Voi että tää oli ihan paras ! XD
  En sitte yhtää nauranu.. Vai ymmärtääks Nude sarkasmii ? :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, uskon että ymmärtää ;) se on yleensä oikein huumorintajuinen hyypiö !

   Poista
 17. Hauska postaus on kyllä Nuutti:) mutta kirjotit melko pitkästi....mutta ei se haittaa :D kirjoita joskus toistekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Tosiaan juttua riitti mut oli kyl nii hurja reissu et huh. Joo taatusti kirjotan hihi ! T. Nuutti

   Poista
 18. Tää oli ihan huikee :D Nauratti ihan hulluna!

  VastaaPoista
 19. voi ei tää oli ihan paras XDDD

  VastaaPoista
 20. Hihi, piristi ihanasti päivää tää teksti! Nuutille paljon rapsutuksia täältä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla ! Kiitos, vien rapsutukset Nuudelille ;)

   Poista
 21. Tää oli huippu!! :D

  VastaaPoista
 22. Nuutti on niin ihana !:3 tömmönen nassukka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NASSUKKA XD hahaha, vähä söpö ! Mut on se ihana ukko kyllä ♥

   Poista
 23. Ihana postaus!! Nuutti on niin symppis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuutti kiittää, semmonen se kyllä tosiaan on ! :)

   Poista
 24. Ihan mahtava postaus, tykkäsin! :D

  VastaaPoista
 25. Ihan sairaan hyvä postaus :D nauroin melkein kokoajan kun luin tätä, lisää tälläsiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, kiva kuulla ! Pitää toteutella tosiaan toistekin... ;)

   Poista
 26. Oon lukenu tän joku neljä kertaa läpi ja nauran edellee... XXDD mun hepalla on sama juttu että tallin läheisyydessä kaikki tollset isot koneet sumuut on iha okei, mutta sitte maastossa ne on hirrween pelottavia ja niiden ohi ei mennä, mutta jos saakin suostuteltua menemään siitä ohi niin tämäpä jästipää lähtee laukkaamaan niin kovaa ku jaloistaan pääsee :D sitte tallipihassa se kattoo mua sillee "älä suutu äiti älä suutu pliis se oli vaan vahinko ja muutenki ne on iha sikapelottavii pliis älä suutu lupaan etten tee tällästä enään" :D voi näitä nelijalkaisija ystäviämme ♥
  Hei olis kiva jos saisit jokukerta jonkun kaverin mukaan ja kuvaisitte sellasen tallipäivä videopostauksen.. voi olla vähän hankala toteuttaa mutta jos olisi mahollisuus nii olisi ihan huippujuttu! :) tulipas varmaan romaani tästä viestistäni. Kivat keväät sulle ja nuutille! :) (toivotaan josko nää hevoset joskus aikuistuisi ja ne koneet ei olisi niin pelottavia sittenkään :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä ihana ! XD Hassuja otuksia tosiaan ♥

   Voisin yrittää toteuttaa videopostausta joskus, kunhan vaan tosiaan saisin jonku kuvaajaks ! :D Videokameran hankinta on ainakin edessä, eli toivon mukaan edes jotain videomatskua tulee jossain vaiheessa sit näkymään enemmän ;)

   Mutta kiitos ! Ja hyvää kevättä sinne myös :) Haha joo ehkä niistä vielä joku kaunis päivä tulee vanhoja ja viisaita....... ! ;)

   Poista
 27. Hihii, tää postaus oli hauskaa luettavaa, kun tää oli Nuutin näkökulmasta :D Emmä keksi mitään sanottavaa, tää oli vaan hyvä! Juuri tuoilein nuuttimaisesti olit kirjoittanut ;) I like it

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Nuutti kiittää, kiva että tykkäsit ! ;D

   Poista
 28. Kiva postaus, Nuutti! Minunkaan kaaliin ei uppoa nuo mörköjutut. Uskon kyllä että omaat hyvän kuulon, mutta oletko aivan varma, että metsä on mörköjä täynnä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! Oon ihan varma siitä ! Etenki keväisin mörköi on liikkeellä hirveesti en tiedä miks ! T. Nuutti

   Poista
 29. ähähähhäää ihana postaus!:3 Nauroin ihan liikaa!:DD

  VastaaPoista
 30. Ihana :D Ja hyvä toi kolmas metsäkonekuva (x

  VastaaPoista
 31. " Mä oon niin cool etten meinaa aina itekkää uskoo mut hei toisinaan sitä vaan sattuu syntyy parhaaks !"

  :---------DDDDD ihana, niin totta ;) Tää oli ihan paras postaus, rakastan sun (siis Nuutin) kirjotustyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! Munki mielestä toi on totta ja oon hirveen hyvä kirjottaa ! T. Nuutti

   Poista
 32. Ihan paras postaus! :D Useemminkin tällasia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Nuutti kiittää, pitääpä antaa puheenvuoro hepalle toistekin... ;)

   Poista
 33. Haha vähä hauska! :D tee ihmees lisää tämmösii ;)

  VastaaPoista
 34. Haha! :D Tosi kiva postaus! :D ♥
  Nuutti on ihana ! :D

  VastaaPoista
 35. Voi Nuutti, kyllä sun mammas on välillä hölmö. Vaikka se kai kuuluu noiden kaksijalkaisten työnkuvaan, että pitää olla hölmö, ja välillä tyhmän rohkea. Mitä he tekisivätkään ilman meitä? Yhden metsälenkin aikana möröt olisivat syöneet, koneet rääkänneet ja kaiken päälle suohon upottu. Hohhoijaa ... Minä hilpaisen myös nukkumaan, odottamaan niitä aamuheiniä! Nähdään joskus!

  Terkuin, Torsten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta ! Ne ois varmaan suoraan sanottuna pulassa ilman meitä ! Sit ne ei edes tajua sitä...... mut kiittämättömyys on maailman palkka vai miten se sanonta menikään.

   Joo ! Kiva kun laitoit viestiä Torsten, näkemisiin !

   T. Nuutti

   Poista
 36. huippu postaus, mun heppa on aina samanlainen maastossa ja aivan sama ilme kun tulee jotain pelottavaa " äippä onks ihan pakko?!* ! :D

  VastaaPoista
 37. Ihan mahtava postaus :Dd otitko noi kuvat puhelimella ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuutti kiittää ;) Juu otin, ja laatu onkin sen mukainen... :D

   Poista
 38. AAAAAW mikä ihana teksti! Ihana tuo "Äiti onks mun ihan pakko mennä mä en millään viittis !" -Kuvaki! Nuutti niin ihanan epäileväinen siinä :D

  Ja mitä ihmettä, varmaan joku HT.netissä morkannu kuvia! On ne vaan niiiiiin... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha kiitos ;)

   Jooooo ! En ite nähny sitä keskusteluu mut kaveri kerto XD se joku hemmo oli kuulemma linkittäny sinne keskusteluun jotain kuviiki mitä en ees ollu ottanu ?! :D haha, mut joo, perus ht.net meininki...... ;)

   Poista
 39. Moi Nuudeli!! Täällä kirjottelee russtamma Fina :)Vähän oot paras hevonen ikinä, joka kirjottaa blogia! Tai siis sillon ku sun äitis antaa. Munkaa äiskä ei tajua noista möröistä mitää, ihan tyhmää. Viime viikollaki pusikossa oli tiikeri, siis ihan oikee tiikeri, ja se vaani mua heppapoloa. Ja sä varmaan tajuut mitä siinä olis pitäny tehä. No tehä mitä pikimmiten uukkari ja sitte pinkoa mitä jaloista lähtee takasin rakkaalle kotitallille. Eihän nyt äiskä voi noilla pelkistetyillä ihmistenaivoilla tajuta, et oli henki kyseessä! No sitte se kiristi iltakauroilla, ja toki mun piti olla nyt kiltisti sitte se loppuaika, vaikka murjotin korvat iha lurpallaan. No jospa se nyt lukis tän ja tajuais mitä siel pusikossa oli. Ei se mun selityksiä tajunnu millää. Heh, me ollaan nyt kyllä samalla aaltopituudella. Korkeemmalla mitä noi kaksjalkaset! Jatkoja sullekki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Fina, siistiä että laittelit mulle viestiä ! Vitsi noi ihmiset on kyllä välillä niin paksupäitä ! Kyl toi uukkari ja täysii tallille kuulostaa must ihan loogiselta ratkasulta, sillee kaikki fiksut - niiku me - toimittais !

   Kiitos ja hyvää jatkoa sullekin, ehkä me viel saadaan ihmisemme hokaamaan nää jutut, vaikka vaikeelta se välillä tuntuuki !

   T. Nuutti

   Poista
 40. Täällä ilmottautuu yks jonka heppa on just Nuuttisen sielunkumppani! Tänäänki maastossa se vaan puhisi ja "puuhpuuhprööt", kaikki kivet ja kannot ja kaatuneet puut ja kaikki oli ihan kaaauheen pelottavia ;) on siellä maastossa pakko olla JOTAIN mitä me ei nähdä, kun noi on tollasia puupäitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha kuulostaa niin tutulta ! ;) No älä, ehkä se on joku toinen ulottuvuus...?

   Poista
 41. emppuuppupuuu!toukokuuta 06, 2013

  Tää oli kyl iha törkeen siisti! Useemmin tälläsii!! :)

  VastaaPoista
 42. Sulla on ihan älyttömän kiva blogi. Tykkään myös tyylistäsi kirjoittaa näitä postauksia. Ja ei parane unohtaa mainita miten persoonallinen ja hurmaava hevonen sulla on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset, ihanaa jos tykkäät ! :) Nuutti on kyllä varsin hieno poika ♥

   Poista
 43. voi apua, hyvä etten vuolattanu vettä paria litraa enempää ku pisti nauramaan nämä sun jutut nuutti!! ;) lisää vaan nuutin höpinöitä, vaikka sitten niistä möröistä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha niistä varmaan riittäiski juttua ! ;)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !