lauantai 10. elokuuta 2013

All the world is made of faith, trust, and pixie dust

Mun heppa on paras. Tietenkin oma heppa on paras. Siitäkin huolimatta, että se eilen "pelästyttyään", mun ohi loikatessaan kopautti suuren tohvelinsa mun nilkkaan. Se sattui jonkun aikaa, mutta kun sain mäkkiruokaa niin unohdin kivun. Yön aikana jalkaan ilmestyi ruma pieni mustelma.

Eilen siis pidettiin Sofian kanssa taas kerran mäkkipiknikki ja kerättiin kuolaavia katseita nälkäisiltä ohi kulkevilta. Tai sit ne vaan aatteli että just joo taas noi läskit mussuttaa hampparia täällä. Mutta hei truu heppatytöt suosii mäkkiruokaa, niin se vaan menee. Se on niinku melkein osa tätä lajia. Oltiin tallilla kuutisen tuntia, kuvasin kun Sofia ratsasti Ermin ja Foxin, ja illalla käytiin Nuudelin kanssa pienellä kävelyllä pellonreunoja pitkin. Metsään ei viitsi mennä, kun siellä on jo ihan hirveesti hirvikärpäsiä. Ne on ällöttäviä, eikä ne meinaa kuolla millään. Viime viikolla löysin mun päästä yhden. Idiootti hirvikärpä näytänkö muka hirveltä........


Nuudeli oli niin maailman söpöin, toisinaan se on kuin ihmisen mieli. Kuten varmaan tosta kuvasta huomasitte, niin oltiin ihan hurjia ja mentiin aika rennolla varustuksella, hassua miten paljon sitä onkaan luottamus puolin sun toisin tässä kuuden vuoden aikana kasvanut. Jokunen vuosi sitten tällainen ei olisi tullut kuuloonkaan, ei tosiaankaan. Välillä oli hetkiä kun pelhamit sekä gramaanitkaan eivät tuntuneet tuota sotanorsua pidättelevän. Se oli sitä aikaa kun heppa vielä päivästä toiseen höynäytti mua ihan surutta. Nuutti sano vaan että nyt sä joko leikit tai sä itket ja leikit. Yleensä mä sit itkin. Tai no en ehkä itkenyt (ainakaan joka kerta), mutta ei sitä aina kauheasti kyllä naurattanutkaan. Kuten vaikka silloin kun heppa päätti lähteä pellolta täyttä kiitoa kohti tallia vailla aikomustakaan pysähtyä, ja mä tein mahaplätsin keskelle sänkkäriä. Mulla oli niinku suu täynnä mutaa. Tai silloin kun Nuutti ei metsätien päässä kotiin päin käännyttyämme suostunut etenemään muutoin kuin tien laidalta toiselle loikkien sekä pukitellen. Koko matkan takaisin tallille se ainoastaan pyrähteli ja pörisi ihan villinä. Vannoin etten enää koskaan maastoilisi muilla kuin pomminvarmoilla pumpuloilla, joiden selässä saisi rauhassa esimerkiksi hengittää.

Pumpula ♥


Ehkä ne lisääntyvät ikävuodet tosiaan tuovat mukanaan myös hieman viisautta ! Vaikka Nuutti sellainen ikuinen kakara (etenkin keväisin) onkin ;) Mutta on se kiltti ja kultainen, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Maailman kiltein ja viisain pieni poika. Katsokaa nyt miten iloisena se yhtenä päivänä käveli Sofian poikaystävänkin taluttamana !

Sofia oli helpottunut kun Nuutti oli lunkisti eikä riepotellut Petskua ympäriinsä :D

Loppuun vielä taiteellinen kuva eiliseltä, kun Nuutti ihmetteli pellonreunassa poltettavaa jotain ihme kasaa ja vastavalo teki sen silmästä tosi hienon. "Pienen" muokkauksen (ei kai !) jälkeen siitä tuli tällainen hmm... Nuutti pallomasi avaruudessa -kuva.


Mun oli tarkoitus julkaista tää postaus yöllä ennen ku meen nukkumaan, mutta unohdin ! Siis unohdin painaa julkaisunappia, kuinka tyhmää arh. Eli tämä on kirjoitettu 9.8., tänään on 10.8.. Tänään lähdetään Sofian kanssa katsomaan ja kannustamaan oman tallin ratsukoita Keravan kenttäkisoihin jahuu ! En ole ikinä livenä seurannut "oikeita kenttiksiä", joten oon ihan innoissani. Kamera lähtee mukaan ilman muuta, joten ehkä saan jotain tunnelmia sieltä sitten tännekin kiikutettua :) Heipsan !

48 kommenttia:

  1. Oi nuudeli ja sinä ootte hyvä pari :) ♥

    VastaaPoista
  2. Nuo sun muokkaamat kuvat on kyllä uskomattoman hienoja! huh huh!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia,varsinkin tuo missä Nuuti n silmä on tuollein ihanasti:3

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  5. Mää niin rakastan näitä sun postauksia! :) Ootta Nuutin kanssa tosi upea pari. :D

    VastaaPoista
  6. Yritin kattoa kuvasivultasi laakson amazing race kisoista luokasta 4 kuvia, mutta niitä ei näkynyt, niin lagaako mun puhelin vai etkö oo vielä laittanut niitä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siis niistä PunRan järjestämistä? Vai tarkotatko noita viime kisoja? En ollu nimittäin noita Amazing Race pippaloita kuvaamassa :D Ja noita viime kisojen kuvia en tosiaan viel oo ladannu, alkuviikosta varmaan tulee :)

      Poista
    2. Amazing race by punra ;)

      Poista
    3. Niin niin, mutta kun en oo ollu niitä kuvaamassa... :D

      Poista
  7. Ihana kuva toi viimeinen!

    VastaaPoista
  8. Way kuinka upeita kuvia ! Ja muutenki teksti sopi kuviin hyvin, oli jotenki tunnelmallinen postaus:)

    Toi vika kuva<3

    VastaaPoista
  9. Hieno muokkaus :D ja kiva postaus!

    VastaaPoista
  10. Hirvikärpäset on yököttäviä,meilläkii niit oli viime syksyn hirveesti, tos yks päivä oltiin mettässä lenkillä, mut ei onneks silloo viel tarttunu yhtää mukaan. Jää kyllä taas vähemmälle noi metsäs ratsastelut, kun niit ilkimyksii taapertaa hiuksiin, häntään ja karvaan, yäk!
    Tosi upeita kuvia taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kaikista ällöimpiä !! Ja ne ku jotenki onnistuu menemään niin syvälle ettei meinaa saada ees pois, yök !

      Kiitos ! :)

      Poista
  11. Nää sun postausten alotukset on jotain niin parasta :D
    Hei saat opettaa mullekki kuvien muokkausta, toi vika on iha huikee! En mä osaa säätää vähä kontrastia ja valoja niinku opetit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun heppa on paras = paras alotus tiettyki ! ;)

      Pyh sä osaat kyllä kuules Ankka !! Musta on ihan sika kiva muokkailla tommosii tähti avaruus mitälie kimalle juttui :D

      Poista
  12. Mukava postaus ja noi sun muokkaamat kuvat...siis WAU! Aivan käsittämättömän mahtavia!!! :)

    VastaaPoista
  13. Haha toi mäkki juttu on niin totta! Ite oon paikallisessa mäkissä töissä ja meidän ravintolapäälliköllä on oma heppa, niin tyylii puolet työntekijöistä on heppatyttöjä. LOL :D ja ihana toi vika kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha vähä siistii, ainaki on samanhenkistä porukkaa ! :D Kiitos ! :)

      Poista
  14. Aivan ihania kuvia, olette kaunis pari. Tätä blogia on aina ilo lukea.

    VastaaPoista
  15. Hyvää Nimipäivää. :) Ihana postaus jälleen kerran. ♥

    VastaaPoista
  16. Luin just pari minuuttia sitte Harry Potter ja puoliverinen prinssi-kirjaa! :D mutta kiva postaus ja saatan liittyä lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hauskaa ! :D Se on kyl hyvä kirja ;) Kiitos, kiva jos tykkäsit ! :)

      Poista
  17. nuutti on kyllä niiin hieno!! ootte mahtava kaksikko. :)

    VastaaPoista
  18. ihana postaus taas kerran! Sun blogin kuvat on huikeita, tämmösii ei monista kyllä löydä! :)

    VastaaPoista
  19. RAKASTAN sun blogii!!! Tästä tulee aina nii iloselle mielelle. :)b Muokkaat kuvia tosi hyvin. Mikä sun mielestä on paras ilmainen kuvan muokkaus ohjelma? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi miten kiva kuulla, kiitos ! :)

      Riippuu vähän, miten haluat kuviasi muokata? Jos etsit ohjelmaa ns. "perus kuvanmuokkaukseen" niin esim. Picasa tai Phototoscape voisivat olla siihen sopivia. Mukavan simppeleitä ohjelmia kumpikin :) Jos taas haluat myös tehdä bannereita tms. niin sitten paras olisi varmaankin Gimp. Mulla on ollu myös Photofiltre, joka oli ihan käyttökelpoinen ja osa toiminnoista jotenkin ehkä helpompia käyttää kuin Gimpissä :)

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä! :) Joskus latasin photofiltre studion mut se oli vaan joku kokeilujuttu enkä tajunnu et siin on ilmanenki versio. :D Kuinka paljon photoshop maksaa? Pitää ehk toivoo sitä joskus jonaki lahjana kun se varmaan on kaikista paras kuiteskii?

      Poista
    3. Joo niin se studio taitaa olla maksullinen :D Photarin hinta vaihtelee riippuen siitä kuinka uuden version haluut. Vanhemmat on luonnollisesti edullisempia, tarkemmin kannattaa kattoo adoben sivuilta :) Ite kyllä tykkään Photarista tosi paljon, mutta enitenhän se on kiinni siitä miten ohjelmaa osaa käyttää :) Gimp on ilmaisohjelmaks aika kattava ja kun sitä oppii käyttämään niin taatusti saa aikaan tosi hienoja teoksia !

      Poista
  20. oot oikeessa tosta mäkki jutusta mutta katoppa tää video niin oot varma että oot oikeessa http://www.youtube.com/watch?v=FcPhSLfg0vc

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihan loistava ! XD Vitsi mäki haluun tehä tollee :D

      Poista
  21. Ihania kuvia! <3 ja ootte te vaan niin ihania :) kyllä ainakin omasta heposesta on huomannu että ajattelu on lisääntynyt ijän myötä :D

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !