lauantai 31. elokuuta 2013

Sänkipellolla ihmettelemässä

En oo pitkään aikaan ollu näin ilonen. Tai onnellinen, miten sen nyt haluaa sanoa. Tiedättekö, mun vähän kadoksissa ollut treenausintokin tekee kovasti paluutaan ! Tekee mieli taas päästä haastamaan itseään ja oppimaan uutta. Haluan takaisin siihen rytmiin mikä meillä oli viime vuonna.

En kuitenkaan halua mennä asioiden edelle tai "intoilla liikaa", vaan edetä ihan rauhassa päivä kerrallaan. Tällä hetkellähän tilanne tosiaan on se, että odotetaan kengittäjää. Sitten kun Nuutilla on uudet tossut uusilla ohjeilla, aloitetaan Metacam -kuuri ja ollaan vielä viikko kävelylinjalla. Sen jälkeen (mikäli kaikki menee hyvin, sormet ristissä...) päästään palaamaan takaisin normaaliin liikutukseen, ilman minkäänlaisia rajoitteita. Ensin otetaan tietenkin vähän kuntoa ja lihaksia takaisin, sitten ruvetaan lisäämään liikunnan määrää. Mulla ei ole kiire, toivon vaan sydämeni pohjasta, että onni pysyttelee visusti meidän matkassa edelleen... :)

Eilen taluttelin Nuudelia, muuten olen kävellyt selästä käsin. Tänään käytiin sänkkärillä pyörähtämässä, ja voi miten olisi tehnyt mieli vaan laukkailla ympäriinsä ! Varsinkin kun Nuutti tuntui niin hyvältä. Se vaan oli ihan mahtava, kevyt ja kuulolla, siitä olisi ollut tosi hyvä lähteä työstämään muissakin askellajeissa. Pitää vaan vielä malttaa mielensä - meidän molempien... ;)

Oikeaoppinen nojatuoli-istunta ! Piti ottaa kuvaa puhelimeen kun Nuudelin korvat vaan on niin söpöt ♥

Katse on tietenkin noin koska piti varmistaa että kädet ovat levällään ja ranteet mahdollisimman mutkalla.
"Enkös olekin taitava äiskän mielestä ainakin olen !"
... vähän piti myös toki kuikuilla, oltiinhan sitä ihan kokonaan uudella (suurella !) sänkipellolla.

Kohta saa kesämasu kyytiä !

Tänään tehtiin lähinnä pysähdyksiä, sekä muutamia hyvin loivia, etuosakäännösmäisiä "väistöjä". Pitkästä aikaa meillä oli selässä oikein koulusatula ! Kieltämättä mulla oli jo vähän ikävä sitäkin... ;) Suunnitelmista jatkon kannalta voisin sanoa sen verran, että mikäli toipuminen tosiaan menee kuten on suunniteltu, niin meitä tullaan varmasti taas näkemään kisaradoillakin. Tuntuu, että meillä on koko maailma edessämme, ja mä oon onnekas kun saan kulkea sitä kohti näin mahtavan hevosen rinnalla.

Urpolainen ♥

Kuvista kiitokset Sofialle. Ensi viikolle on alustavasti suunniteltu muutamia kivoja juttusia, joten toivon hartaasti että onnistuvat... :) Uutta ulkoasuakin olen jo alkanut suunnittelemaan, mutta katsotaan josko saataisiin vielä pidettyä joitakin kuvauksia sitä varten... ! Lupaan myös seuraavaksi vähän valottaa teille sitä, miten muokkaan kuviani hieman "erikoisemmiksi", kuten esim. tässä postauksessa. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille, ja muistakaahan osallistua edellispostauksessa julkaisemaani arvontaan !! :)

26 kommenttia:

  1. Kiva että pääsette taas arkeen, tällä peukut pystyssä, että kaikki sujuu ongelmitta. Ja ihania kuvia!!! <3 <3 <3
    Nuudeli on niin syötävän söde ja ootte kyllä loisto parivaljakko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, en millään malttais odottaa ! :) Kiitokset ♥

      Poista
  2. Nuutti on komea♥ Olen aina ollut aika rakastunut Nuutin ulkonäköön:D Toivottavasti pääsette normaaliin liikutukseen pian:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuutti on ♥ Hih, kiva kuulla, mäki kyllä oon aina tykänny sen ulkonäöstä ! ;) Kiitos, toivotaan näin ! :)

      Poista
  3. Ihanat te!<3
    Tässä postausehdotus, olisin tositositositosi happy jos sen toteuttaisit, eli esittelisit omat ratsastuskamasi vaikka sitten kuvina jos ei muuten (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥

      Jooo ilman muuta, sen voiski liittää osaks varustepostausta... :)

      Poista
  4. Tästä postauksesta tulee esille jotenki sun ja Nuutin luottamus.. Mä en vaan voi tajuta miten upee pari te ootte ja Nuudeliki näyttää jotenki tän postauksen kuvissa vielä upeemmalle mitä muissa kuvissa ♥ ! Toivottavasti kaikki menee nyt suunnitelmien mukasesti ja pääsette pian taas treenailee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanasti sanottu, kylläpä sait mut hyvälle mielelle ♥ Kiitos ! Toivotaan tosiaankin niin ! :)

      Poista
  5. Ei varmaankaan liity aiheeseen, mutta mistä olet löytänyt tuon taustan? Siis joka on nyt tässä blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehny sen ite erään patternin pohjalta :)

      Poista
  6. ihanat noi sun hiukset! Sopii täydellisesti nuutinkin väriin;)

    VastaaPoista
  7. Nuutti on kyllä mielettömän komea hevonen, raamikas. Etenkin tuo kolmas kuva on hieno! Ihana kaulalihas. :)

    Odotan niin innolla, että pääsette palaamaan normaaliin liikuntaan ja ehkä kisoihinkin! Kaunis pari olette. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä halutessaan tosi hieno ! ;) Mäki tykkään sen kaulasta, vielä kun saadaan siihen lisää lihasta niin ai että... !

      Mäki odotan, tuntuu että siitä on ikuisuus kun oon viimeks ollu näin innoissani ! Kiitos kiitos ♥

      Poista
  8. Upeita kuvia, taas kerran! Toivottavasti kaikki sujuu nyt teidän suunnitelmien mukaan ja pääsette taas treenaamaan. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  9. mä oon niin iloinen teidän puolesta, ootte niin ansainnu kaikki yhteiset hetkenne. Ihailen Susanna sua ja sun asennetta, huomaa että Nuutti merkitsee sulle tosi paljon. Tää blogi on ihan helmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanista sanoista, ihan mahtava kuulla ♥

      Poista
  10. Sun ilmeestä näkee, että oot tosi iloinen. :D ihana nähdä hymyilevä ratsastaja! Tsemppiä teille, toivottavasti kaikki menee putkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no hyvä, koska oon super iloinen ! :D Kiitos kovasti, toivotaan näin :)

      Poista
  11. Kysyttekö luvat pellon omistajilta? Tä ei siis oo mikään negatiivinen tietäväinen kommentti, vaan meinasin oman ponin kanssa kans kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tallin omistajien pelto, niin saa vapaasti ratsastella :) Muuten tietenkin pitäisi maanomistajalta kysyä lupa.

      Poista
  12. Anteeksi kun häiritsen tälläisellä kysymyksellä mutta saisinko kysyä minkälainen puhelin sulla on?? Jos ei saa kysyä niin ei tarttee vastata!;-) On toi sun hepos kyllä aika ihanan näköinen ja luonnekkin on vissinkin kiva!! Minä(kin) pidän Nuutin tyylisistä hevosista!!:-)Tämä on postausidea eli kävisikö ihan normaali videopostaus tai MyDay??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Nuudeli on kyllä hieno mies ♥ Kiitos postausideoista, yritän toteuttaa, jos vaikka joskus saisin sen videokameran hommattua... :D

      Vastasinkin ton puhelimen merkin ja mallin tohon sun toiseen kommenttiin uudemmassa postauksessa mutta Xcoveri se tosiaan on ! :D

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !