tiistai 22. lokakuuta 2013

Helsinki International Horse Show 2013

Nonni, se on paketissa taas, yksi vuoden odotetuimmista hevostapahtumista. Joka paikkaa kolottaa, väsyttää ihan pirusti ja taitaa vähän kuumettakin olla, mutta todellakin oli kaiken tämän arvoista jälleen !


Jos joku ei siis tiedä, niin olin tänä vuonna kolmatta kertaa mukana rataporukassa ja töissä areenalla torstaista sunnuntaihin, aamusta iltaan (tai no yöhön...) saakka. Ei mun mielestä lainkaan huono tapa viettää pitkää viikonloppua... ?! Varsinkaan kun seura on noin loistavaa ;)

Torstaina oli tosiaan ensimmäinen hulinapäivä ja tavattiin areenalla klo 7. Katsottiin, että ollaan kaikki paikalla ja opastettiin ryhmän uusia jäseniä sisään hommaan. Rataryhmähän on jaettu ööm ehkä viiteen eri porukkaan, joista jokaisessa on suunnilleen saman verran ihmisiä. Meidän ryhmässä oli kai 10? Ja ihan parhaita ihmisiä olikin. Laatuporukka ! Jokainen ryhmä toimii "itsenäisesti", mutta muita autellaan tarvittaessa.

Areena aamun hämärissä.
Hevosten sisään kulku verkasta areenalle, tässä paraikaa käynnissä aamun verkka ennen radan rakennusta.
Estevarikkoa. Kuormat mönkkäreiden kyydissä odottamassa radalle ajoa.
Kansliaa, Aada siellä ahkerana työn touhussa !

Ensimmäisen päivän ohjelmistossa olivat näytökset Finland Finals sekä International Dressage GP. Iltaa kohden alkoi juttujen taso nousta sen verran, että ihan hirvitti ajatella mitä tuokaan loppuviikko tullessaan.................


Ihana häntä !
Alvari katselee että mihis sitä oikein onkaan tultu !


Kouluhepoista jos oisin saanu valita, niin tän oisin itelleni napannu ! Ihana !

Más Guapo = kovin komea indeed !
Olihan se hieno.
Seuraavana aamuna päivä alkoi pienellä masennuksella kun ulkona satoi lunta. Lunta? WHAT ?! En voinut käsittää sitä. Talvi hei, sä oot ihan kiva, mutta hieman liian aikaisessa kyllä... ! Yleisen aamukooman johdosta olin jälleen myöhässä aikataulusta ja luonnollisesti siis kiiruhdin areenalle tuli hännän alla. Niin, kiiruhdin. Kunnes tuli poliisisetä. Se oli oikein mukava poliisisetä ja mielissään kun ilmoitin olevani vapaaehtoistyöläinen. Horse Showssa. Ahaa, heppoja ! Toivotti oikein mukavat päivänjatkot hevosvoimien parissa.

En muista saatiinko torstaina vai perjantaina meidän tuollaiset "passit", joissa lukee meidän nimi ja teksti "volunteer". Hyvät naurut saatiin siitäkin. "Mä yliviivaan tän ja kirjotan päälle slave".


Seuraavaksi meinasin kuolla nauruun kun selitin Pialle, että täällä oli eilen radalla ihana rautias läsipää sukkajalka (tuo Niklas, mistä on kuvakin ylempänä) ja tämä vastaa että "kaikki rautiaat sukkapäät on ihania". SUKKAPÄÄT ! Nauran tolle vieläkin ihan katketakseni, joko uskotte että siis hieman väsymys painaa...?

Perjantainakin oli ohjelmassa kaksi näytöstä: Finland Finals & International Welcome sekä City of Helsinki Evening. Meillä oli hirveä stressi illan tulishowsta, kun viime vuonna ei ihan mennyt homma putkeen............. Tällä kertaa siis oli eri esiintyjät kyllä thank god. Säästyttiin palovammoilta. Muutenkin meni järkkäily ihan helposti, turhaan panikoitiin.


Tää oli niin söpö aasiheppa !Horse first.

Joku vähän rysäytti päin Hevosurheilun porttia ja se meni rikki. Luokan loputtua portti korjattiin "kunnolla", mutta seuraavaksi kun sitä yritettiin nostaa niin irtosi toisen puolen "kehys"....... :D

Perjantaina ehdittiin Aadan ja Steffin kanssa expoakin kiertämään. Etsin koko aika jotain hyviä tarjouksia, mutta vähän oli hintsusti kyllä... Sitten yhden telineen kohdalla: TÄÄL ON KINGSLANDIN VILLAPINTELIT 3 PAKETTIA 35 € ?!? Siis 3 x 4 pintelin pakkaus !!! Me ostettiin siis kaikki hepoillemme sellaiset, eli kustansivat reilun kympin kullekin. Ihan jees kun normi hinta 79,95 € / pakkaus............ ! Hyvä ostos, piti niin heittää yläfemmat !


Samalla expokierroksella jäin myös kuolaamaan erästä toista ostosta, mutta jätin sen vielä hyllyyn. Myöhemmin oli pakko kipittää varaamaan se lauantaille, sillä unohdin aamulla lompakon kotiin........

Areenalta päästiin edellispäivän tavoin puolen yön aikoihin. Ja siis maa oli niin jäässä. Ei sitä edes tajunnut. "Tääl on varmaan -17 astetta !". Meidän porukan vanhat ja viisaat (siis "vanhat", vanhemmat ! Ei meil mitää mummoi oo) huutelivat että hei tie on sitten jäässä, ajakaahan varoen ! Juu ainahan me............ :)

Lauantaina miitattiin Aadan kanssa areenalla ennen ysiä ja siitä suunnattiin kulku erääseen toiseen paikkaan. Siitä mä en voi vielä kertoa tarkemmin, hehe, mutta kivaa oli. Paitsi tiet oli niin liukkaat, että nähtiin varmaan kolmen ihmisen vetävän lipat. Olin ihan varma että mä oon seuraava mutta onneksi epäonni ei ehtinyt tavoittaa mua ennen kuin ehdittiin autolle.

Sitten takaisin areenalle, hakemaan eilen varaamani ostos ja kiireen vilkkaa radalle auttelemaan ! Koko lauantain aamupäivä oli meidän ryhmän heiniä, mutta loppupäivä saatiinkin tulishowta lukuun ottamatta olla vapaalla. Tai siis "vapaalla", pitihän meidän aina kuormat laittaa, esteet kasata ja kuormat taas purkaa, mutta radalla ei jouduttu luokkien aikana heilumaan.
Lauantai-illasta mulla alko särkemään pää ja tuli ihan nuutunut olo. Suunnitelmissa oli lähteä after ride kemuihin, mutta mun osalta jäivät väliin kun päätin mennä kotiin nukkumaan muutamaksi tunniksi. Oli kyllä niin hiekkainen olo että vähintään suihkun olisin ennen bileitä tarvinnut...

Seuraavana aamuna palasin siis areenalle pirteänä ! .............. not. Ne parin tunnin yöunet oli ihan turhat. Unimasa ei saapunut sovittuun aikaan, vaan jouduin venailemaan sitä kauhean kauan. Aamulla olin niin väsynyt, että teki vaan mieli itkeä. Varmaan puoli tuntia istuin mun sängyn laidalla ja mietin miltä kuolleista tuntuu. Sitten vaelsin muumiona ympäriinsä ja olin taas myöhässä areenalla..........

Klo 7.30 oli sovittu tapaaminen, mutta onneksi ensimmäinen näytös alkoi vasta ysiltä ja radan rakennukseen oli varattu tunti. Olin ihan pihalla kaiken aikaa ja mun ainoot sanat tais olla jotain "mihin tää menee?" tai "niin siis mihin tää menee?" kun heiluin kentällä puomi kädessä. Siitä mä sitten hissukseni heräilin kai.
Ylimääräistä tavaraa ruvettiin heittelemään varikolta ulos jo keskellä päivää, kun normaalisti ollaan hoidettu se muistaakseni vasta viimeisen luokan päätyttyä. Tällä kertaa oltiin fiksui !

Päivän, sekä samalla koko Horse Shown kruunasi Longines FEI World Cup -näytös, jossa oli alkuun kouluratsastusta ensin kür -luokan ja sitten hauskan knock-out -kilpailun muodossa. Sen perään tuli jälleen tulishow sekä Elmon palkitseminen, joiden suunnittelu meinasi mennä hieman säädöksi. Ihan kunnialla kuitenkin suoriuduttiin... !

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä alkoi sitten WC 160cm. Saatiin kaikki toimihenkilöt tähän näytökseen 2 ilmaislippua, jotka olisin antanut Nuudelia koko viikonlopun hoitaneelle Clarissalle, mutta tämä ei päässyt paikalle :( Löysivät sitten onneksi ottajan kun Kersti oli halukas tulemaan kaverinsa kanssa, ja areena olikin aika täynnä ! Tunnelma oli hyvä, porukka oli hienosti mukana jokaisessa radassa. Olin katsomassa World Cupia riders -katsomossa kun ihanat Aada ja Steffi olivat pitäneet mulle paikkaa vaikka se oli ihan tupaten täynnä :D Oli siistiä istuskella siinä kaikkien ihme maailman huippu epeleiden keskellä ja salakuunnella niitä, khehe.Venyy, venyy !
Suomi !
Esteillä kokoa sen 160cm, mutta Bostyn heppa on sitä mieltä että vois noi puomit olla viel puol metrii ylempänäkii...

World Cupin jälkeen esteet vaan pihalle ja se oli siinä. The end. Kieltämättä oli vähän haikea fiilis, vaikka toisaalta ei sitä kovin montaa päivää enää olisi jaksanut 2-3 tunnin yöunilla vetää... VANHUUS SE ISKEE. Oli kyllä aivan huippu viikonloppu, ja jos nauru pidentää ikää niin mä hankin itselleni taas muutaman lisävuoden ! Vitsi miten hyvä porukka meillä oikeesti oli taas, kaikki ihan parhaita. Aadan ja Steffin kanssa viettelin aika paljon vapaa-aikaa, ja jos mulla ei ollut hommia niin istuskelin kansliassa heidän seuranaan.

Patrice Delaveu vei voiton. Palkintojen jaon jälkeen oltiin free to go ! Heippa taas vuodeksi Areena.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Kiitokset kaikille ihanille ♥ Toivottavasti ollaan koossa samalla porukalla myös ensi vuonna ! Teen muuten todennäköisesti vielä toisen, hieman erilaisen postauksen Horse Shown aikana kuvaamaani materiaalia hyväksi käyttäen, ja toivon mukaan saan sen julkaistuksi tässä parin viikon sisään.

Saatetaan olla ihan fiksun näkösii, ihnu Aada !

Eilen näin Nuudelin ensimmäistä kertaa sitten keskiviikon, ja oii miten ikävä mulla sitä olikaan ! Meinasin valehtelematta ruveta itkemään kun se tapitti mua karsinan perällä sellainen "ai hei mamma, missä sinä oikein olet luuhannut ?!" -ilme naamallaan. Minun pieni ♥ Käytiin heppasen kanssa kävelylenkillä metsässä, mikä olikin ilmeisen kamala paikka. Nuutti oli siellä ihan uunona, en muista milloin se viimeksi olisi NOIN kuumana käynyt. Sille kasvoi kyllä aika komea kaulalihas.......... Ja piaffinkin se nähtävästi osaa. Takaisin tallille palattuamme kuulin, ettei Nuutti suinkaan ollut ainoa hevonen joka oli tänään metsässä höyrynnyt, siellä taitaa olla hirviä tai jotain.

Clarissan kuvaterveiset sunnuntailta ! ♥ Tuii !

Melkein ihan unohdin esitellä teille mun toisen HIHS ostoksen, mutta oikeastaan hyvä että unohdin, sillä näettekin sen vasta myöhemmin ! Kunhan saan siitä hienot kuvat... ;) Kuinka moni teistä oli Horse Showta seuraamassa? Teittekö exposta hyviä löytöjä? Linkittäkäähän postauksia tai kuvia, mikäli sellaisia viikonlopulta löytyy !! Niitä on kiva katsella :) Ensi vuonna HIHS on 23.-26.10., pistäkäähän ylös... ! ;)

P.S. Terkut kaikille moikkaamaan tulleille blogin lukijoille, ootte ihania !

83 kommenttia:

 1. oi mä kans tykkäsin tosta Niklaksesta ihan hirveenä!! voiko olla hienompia jalkamerkkejä, toi yli polvenki wau!
  taas niin kivoja kuvia, ois mageeta päästä kans tonne hommii!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan, ihan super magee !!

   Kiittii ! Sun pitää tulla ens vuonna ;)

   Poista
 2. en tiiä tuliks se mun edelliin kommentti ku koe tilttas, nii jos se tuli nii poista tää viesti :D Nii miten tonne HIHSii on mahollist päästä töihi :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullu :D Mä pääsin kaverin kautta :) Yleensä ihmiset just tuttujen kautta menee, sit ku tiedetään tarvitaanko vielä lisää porukkaa. Jonnekki järjestyksen valvonta tiimiin tosin on kai ihan julkisesti facessakin haettu ihmisiä. Ja niin meillä ainaki radalle 18 vuoden ikäraja, en tiedä pääseekö alaikäset johonki muualle (esim. kukkaryhmään) mutta siitä en enempää tiiä :)

   Poista
 3. Eikö sulla ollut kuvia siitä tulishowsta? Olis ollut niitä kiva nähdä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo muuta ku pari surkeelaatusta kännykkäkuvaa mistä ei erota mitään :D Roudattiin ne tulishown kamat kentälle ja pois niin ei ehtiny siin välissä kameraa hakemaan :)

   Poista
 4. Etkös se sinä siellä apinoi ............... ;) http://i.imgur.com/cR4gO40.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh god minähän se siellä XD Kiva pullanaama ! Hahaa, saanko kopioida ton kuvan? :D

   Poista
 5. Näin sut tv:ssä kun katsoin hihsiä :). Kun siinä näytettiin kun te rakensitte rataa tai jtn :D.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus! Ite en paikalle tänä vuonna päässy niin kiva tätä kautta vähän saada otetta tunnelmasta:) Sun kuvat on ihan mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Voi harmi :( Mutta kiva jos sait vähän fiilisteltyä, ens vuonna sit paikan päälle ! ;)

   Poista
 7. Ihan riepu tuo heppa tuossa kuvassa nro 21. :D Se näyttää vähän siltä että sillä ois hevosten downin syndrooma <3

  VastaaPoista
 8. Äh, mun piti tulla moikkaamaan sua kun olen innokas blogisi fani mutta vetelin koomasena tuken työt, kun oli hieman univelkaa jo viikolta ja kun la aamuna olin vielä aamutallia tekemässä ja illalla after partyissa nii täällä oli yks ihan taliaivo :D .. ehkä ens vuonna vois nukkua pari tuntia enemmän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha voi eii ! :D Tota koomaisuutta oli tosiaan liikkeellä, siinä rupes lauantain ja sunnuntain aikana tuntuu siltä ettei tajuu enää mistään mitään, kuulee ihan omiaan ja muuta mukavaa... :D

   Poista
 9. Mulla on susta perjantailta kuvia, kun olit ratahenkilökuntana :D salakavasin sua >:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh shit, varmaan hyvää materiaalii... ! :D

   Poista
 10. sä ja aada ootte mun lempi bloggaajii ja näin teidät siel expos en muista olikse perjantaina ja lauantaina ja olitte niin hauskan olosii!! en uskaltanu tulla moikkaa:DDD sit kans näin sut radalla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa voi eii ! :D Meil oli varmaan hyvät jutut... ;)

   Poista
 11. Haha, olit niin viisaan ja ahkeran näkösenä sillon kun sitä WC rataa rakentelitte, kaikki muut rakens ja sä seisoit siinä tumput suorana XD kyyläiltiin äitin kanssa silver star cafesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihä, oikeesti ?! XD Ou nou... Mut muut vaa tuli säätää meidän esteelle ! Mä oisn ollu siel iha coolina mut sitä mun hommat vietii, törkeetä :D

   Poista
 12. Vau mitä kuvia, niin hienoja! :)

  VastaaPoista
 13. Hienoja kuvia! Mulla oli ensimmäistä kertaa kamera tänä vuonna mukana, ja voi sitä tuskan määrää... Vaikka istuttiinkin rivillä yksi, tuntui musta että olisi ollut pakko päästä vielä matalemmalle, sillä tarkennus tarjosi usein suoraan katsomoa... ;) Ja bongasin mä lauantaina sutkin, on teillä vaan rankkoja - vaikka varmasti tosi kivoja - päiviä.

  http://jillanblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Haha voi ei ! Toisinaan mullaki sama ongelma, tai sit tarkennus on jossain kukkapuskissa sen esteen edessä.......... No, onneks suurin osa kuitenki osunu kohteeseen :D Meillä on kyllä kuvaamisen kannalta hyvässä paikassa se passikatsomo !

   Haha nice ! :D Ja joo on siellä kyl tosi kivaa - väsymyksestä huolimatta :)

   Poista
 14. Arvelinkin nähneeni sut siellä töissä. Yleensä oon niin huono bongaamaan ihmisiä, että tämä on melkein saavutus!

  VastaaPoista
 15. kiva postaus! mitä siellä viime vuoden tulishowssa siis kävi?XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) No siis se sammutus meni hieman pieleen ja ratahenkilökunnan piti sit kuitenki lähtee salamana juoksee niit joitai patoja sieltä kentältä pois, nii varmaan 10:llä tyypillä oli kädet ihan palovammoilla eikä ne pystyny enää kantaa mitää esteitä tai mitää...... :D

   Poista
 16. Toi Aadan ja sun yhteiskuva XDD Kauniita olette!

  VastaaPoista
 17. Voi, et uskokkaan miten meitä Ekun kanssa jännitti tulla sua moikkaamaan silloin torstaina :) Mietittiin varmaan aamusta asti uskaltaako vai ei...! Mutta uskallettiin kuitenkin, joskin aika jännittynein fiiliksin, enkä ole katunut;)

  Aww, mun sydän vitsit suli kun sua alkoi hymyilyttää, sulla on maailman kaunein hymy. Ja hiukset :)

  Peeäs. Sanoithan Nuutille terkkuja??? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihanaa kun tulitte !! ♥ Kiitos ! :) Joo sanoin sille tallilla että "kuules sulle käskettiin lähettää terveisiä kun oot niin söpö poika" ;)

   Poista
 18. Vitsit, ihan hirmu kiva postaus ja tästä tuli just sellanen fiilis et haluan ens vuonna duuniporukkaan messiin, jos vaan aika ja muut antaa myötä.. Ja vau, miten upeita kuvia !! Jos ois löytynyt mun suosikkihepasta nii heti olisin varmaa pyytäny koneelle käyttöön ja seinälle jajaja.... :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti mukaan vaan jos onnistuu, on tuolla kyllä ihan hirmu kivaa ! Hahah kiitos ! :D

   Poista
 19. Taas kerran superkiva ja ihanan PITKÄ postaus, juurta jaksain, kiitos siitä! :) Seisot yhdessä mun kuvassa hämmästyneen näköisenä harava kädessä. :D Blurraantuneena, mutta tunnistin heti kun katselin ne läpi. Ja julkaisin tietty. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! :) HAHAA katoinki yks päivä areenalla kännykällä et oho oonko eksyny sinne urpoilee.... XD Pitää tulla kattoo viel näin koneeltaki !

   Poista
 20. Voiei joku valkonen muumipeikko urpoilee tuolla taustalla, eiii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MUUMIPEIKKO XDDDDDDD Ei juma hajosin ahhaha ! Sinä ihana siellä ♥

   Poista
 21. Kivoja kuvia!! ärysttää ihan sikana kun multa meni tänkin vuoden HIHS ohi :( ens vuonna on kyl pakko tulla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Vooih, no mut tosiaan ens vuonna sit ! ;)

   Poista
 22. voiih oot niin symppiksen olone ihmine! :D Siis miten toi ratahomma käytännös menee, miks ootte ryhmis ettekä niinku kaikki ratahenkilöt yhdessä`? Jos siis ees ymmärsin oikein ton... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha no voi kiitos ! :D

   Siis ollaan eri ryhmissä, koska siten on helpompi jakaa kaikki ratavuorot, passivuorot, vapaat ja tosivapaat :) Lisäks meil on kaikil ryhmil yleensä aina 2-4 estettä laitettavana, niin se on sit simppelii kun laitetaan omat kuormamme ja kasataan esteet, eikä tartte juoksennella päättömästi ympäri areenaa :)

   Poista
 23. Olipa kiva postaus! Itse en (taaskaan) paikalle päässyt, mutta ensi vuonna pitää tosissaan yrittää. :) Tosi kiva kun laitat noita kuvia sieltä teidän toimihenkilöiden tiloista, pääsee vähän lukijakin kurkistamaan kulisseihin! Sun blogi on aivan huippu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Joo ens vuonna paikalle vaan ! Voii tosi kiva jos tykkäät :)

   Poista
 24. Niklas oli tosiaan ihan sairaan hieno! Minkäs oisit estehepoista ottanu jos oisit saanu valkkaa?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ! Estehepoista oisin ottanu Shane Breenen Golden Hawkin ;)

   Poista
 25. Mä olin perjantai illalla. Yritin bongata sua areenalta ja sitten lopulta löysin pipon ja pitkien hiuksien perusteella :D

  VastaaPoista
 26. onnekas clarissa kun saa hoitaa hienoa nuuttia!:) mäki haluisin yksityisen hoitohepan ku tuntsareiden kaa ei oikein saa tehdä mitään muuta ku harjaa ja pestä kamoi, ei ees saa talutella tai mitää:( mut kiva postaus taas!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmänki mä oon onnekas kun on tommonen hoitaja !! :) Niin onhan se tosiaan vähän eri juttu hoitaa tuntiheppaa kun yksäriä... Usein tuntsaritki tekee niin paljo hommii, että niiden sit halutaan antaa ola rauhassa muun ajan. Yksityisten kanssa tosiaan on mahdollisuudet ehkä vähän suuremmat :)

   Kiitos ! :)

   Poista
 27. HAA NÄIN SUT RAKENTAMAS RATAA PE! :DD Harmi ku en ottanu kameraa mukaa ois saanu paljo hyvää kuvamateriaalii! Varmaan kyl rankka viikonloppu toimihenkilöille :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh noes.......... :D Onhan toi rankka rupeama, mut sen arvonen ehdottomasti ! ;)

   Poista
 28. Mukava postaus! Mä olin katsomassa sunnuntaina ton World Cupin, oli kyllä tosiaan hyvä tunnelma. :) Exposta löytyi vaan yksi takki, joka oli -50% tarjouksessa, mutta muuta ei lähtenyt mukaan. Oli aika köyhä tarjonta taas... On toi HIHS kuitenkin sellainen jokavuotinen must juttu, varmaan kivaa olla töissä siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! :) Oii millasen takin? Olikohan se siitä liikkeestä, missä oli kaikkee Pikeurii ja Kingslandii sun muuta just jopa -50% alennuksella, joku saksalainen liike? :D Muuten oli kyl kieltämättä taas vähän heikko expo, tuntuu et se vuosi vuodelta pienenee kun ne hinnat vaan on ihan järkyttävät............

   Niin munki mielestä, ihan must ! On siellä kyl ihan superia palloilla :)

   Poista
 29. vautsi mitä kuvii.!

  VastaaPoista
 30. Hitsi tipuin tuolle Sukkapäälle! XD
  Huh, on teillä kyllä ollut viikonloppu! Mahtavaa, että teidän laisia "orjia" on olemassa! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha hyvä et joku muuki ! XD Mä nauroin niin et pelkäsin naaman irtoovan :D

   Sanos muuta ! Siinä sunnuntai aamuna toi homma tuntuu kyl niin hullulta ku väsymys tahtois vaan viedä voiton, mut on toi kyl tosi kivaa puuhaa, varsinki ku on tosiaan niin hyvä porukka !

   Poista
 31. Ihana ulkoasu ja tosi paljo hienoja kuvia!! (:

  VastaaPoista
 32. NÄÄ KUVAT <3____<3

  okei meen töihin koska muuten tää jatkuis tää kommentti silleen IHANAA LEIJONAT IHANAA

  mistähän toi tuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitto repesin XDDDDDDD Siis sä oot niin outo.

   Poista
 33. näin sut näin sut näin sut!!!! olin iha fiiliksissä :DDDD olitte rakentaa sitä world cup rataa ja naureskelit just jonku toisen kaa siin jollekki ja sun hymy on kyl ihana!! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha rauhassa, haha ! :D Ounnooou hehe siin vaihees oltii jo nii väsyneit et kaikki oli ihan sika hauskaa......... :D Mut voi kiitos :)

   Poista
 34. Vaan miksi ihmeessä sulla on koko ajan päässä se älyttömän iso ja paksu pipo, joka ei ollenkaan sovi sisätiloihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oisko vaikka siks et siellä alhaalla oli ihan hemmetin kylmä :D

   Poista
 35. Ihan paras tapahtuma kyllä! Tosi kiva postaus :) ps. Ois kiva nähdä sen dressage future luokan muistakin hepoista kuvia jos satuit mahdollisesti ottamaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan must juttu joka vuos ! Kiitos :) Joo onhan mulla niistä kuvia, voisin laittaa kuvasivuille kunhan saan muokkailtua... :D Saattaa mennä hetki kun kuvia tuli napsittua taas yli 4000 kappaletta.........

   Poista
 36. Sun postaukset on niin huippuja, osaat kertoo aina kaikesta tosi elävästi tai silleen! :) Hienoja kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
 37. Ihana postaus! Näin sut siellä rataa rakentelemassa kun olin la-kokopäivän ja sunnuntainkin! Oikeen katseella etsin sua sieltä, sillä arvelin että oot taas tänä vuonna siellä. Ja sitten mä sut bongasinkin! :D Meinasin huutaa sulle, sillä istuin aivan siinä vieressä mistä te tulitte mönkkäreitten yms kanssa ulos. Ihania kuvia! :) Terv. salainen ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! :)

   Haha jee ! :D Oisit huutanu ni oisit varmaan saanu ainaki hölmistyneen katseen osakses... XD

   Poista
 38. Kiva postaus:) Oot kyllä tosi hyvä kuvaaja! :D

  Täs viel mun HIHS-postaus: http://heidijaponit.blogspot.fi/2013/10/hihs-2013.html

  VastaaPoista
 39. Heh heh, tunnistin sut piposta, lauantaina ;)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !