keskiviikko 9. lokakuuta 2013

If you love me, I'll make you a star in my universe

Moikka. Tässä on nyt muutama päivä mennyt vähän ankeissa fiiliksissä, sillä pari tuttua hevosta on poistunut keskuudestamme ja matkannut pilvien taa taivaslaitumille. Taas kerran sitä on havahtunut tajuamaan miten hauras se elämän lahja onkaan. Kukaan ei elä ikuisesti, mutta aina sitä toivoisi, että edes pienen hetken vielä...

A N G U S   &   J U L I A   S T O N E   -   F O R   Y O U

Eilen en päässyt tallille ollenkaan ja voi miten ikävä mulla oli Nuuttia. Luonnollisesti ne ajatukset aina tällaisina hetkinä harhailevat sinne oman hevosen luokse. Onneksi Nuutilla on maailman paras hoitaja, parempaa ei voisi ollakaan. Hän piti Nuudelista taas huolen. Sunnuntainakin Clarissa oli ollut jo päivällä (mun kanssa samaan aikaan) tallilla, mutta tuli vielä illalla takaisin kävelläkseen hepan kanssa. Ja mun sydäntä suorastaan lämmitti, kun hän sanoi: "me oltiin Nuutin kanssa maneesissa ja meillä oli hirveen hauskaa !" ♥ Clarissalla on kaikki se mitä tuon hevosen kanssa touhutessa vaaditaan; riittävästi päättäväisyyttä, sekä hyvä huumorintaju !

Maanantaina sekä tänään käytiin Nuutin kanssa maastossa ihan kävelemässä. Siellä se yleensä tarpoo niin reippaasti, että käy kyllä ihan kunnon liikunnasta. Jalkoja olen kopeloinut ja ihmetellyt enemmän kuin tarpeeksi, ja tullut siihen tulokseen, että merkittävää turvotusta tai lämpöä ei ole missään havaittavissa. Kylmännyt olen ihan normaaliin tapaan, samoin BOT -patjat sekä -suojat ovat jälleen taukoviikon jälkeen olleet käytössä. Loppuviikosta olisi tarkoitus katsoa miten hevonen liikkuu, ensin ehkä liinan päässä ja mikäli näyttää hyvältä niin sitten selästä käsin.

"Ainahan minä näytän hyvältä !"

Näin. Jospa tunnelma tästä vähitellen taas lähtisi nousemaan. Huomenna on varmasti ainakin luvassa kiva päivä, ja ensi viikolla onkin jo HIHS ! Saa mukavasti ajatuksia hetkeksi vähän muualle... :) Mikäli vain suinkin ehdin, niin huomenna yritän saada valmiiksi myös työn alla olevan ulkoasun, joten toivottavasti palaillaan uuden lookin (sekä hieman iloisemman mielen) kera ! Heipsan !

24 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja söpö nuutti <33

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti nuutissa ei mitään suurta vikaa ole ! Kannattaa kokeilla jotain kylmäys linimenttiä, sais pitempi vaikutteisen kylmäyksen :) oletko ikinä muuten pliistrannut nuutin jalkoja? Meilläkin eilen lähti kaksi hevosta matkalle vihreämmille laitumille :/ mutta nyt kaikkien on hyvä laukkailla sielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ! Linimentteihin suhtaudun aika kriittisesti, ja uskon, että vedellä / jäällä kylmääminen on tehokkaampaa :) Pliistraustakaan en ole koettanut, sillä uskon sen linimenttien tavoin vaikuttavan oikeastaan vain pintaverenkiertoon. Ennaltaehkäisevänä hoitona ehkä toimii, mutta syvemmälle sen ei uskota vaikuttavan.

   Voihan... :( Mutta tosiaan, siellä niiden on hyvä olla... ♥

   Poista
  2. Totta ettei mikään voita tavan kylmäystä ! :) Mutta pliistarusta suosittelen kyllä ainakin ylläpidon kannalta :) meillä muutamalla ravurilla jouduttu polvia piikittämään. Piikitysten väliä on saatu pliistrauksella pitkitettyä, mutta tottakai asiaan vaikuttaa se että missä mahdollinen vika on :)
   Jaksamisia sinne ja Nuutille rapsutuksia :)

   Poista
  3. No hyvä jos on koettu et siitä on hyötyä ! :) Kiitoksia kovasti, vien rapsutukset perille ;)

   Poista
 3. komea Nuutti, toivottavasti pääsisitte taas pian jatkamaan siihen mihin jäitte. :) vitsi mä ootan tota uutta ulkoasua, sä oot niin taitava niiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nunuu on ! :) Joo toivotaan näin. Hihi, saa nyt nähdä, takkuilee hieman tää tekeminen kyllä nyt... :D

   Poista
 4. Aivan ihana toi biisi. Ja Nuutti on ihan oikeassa, se näyttää aina hyvältä. :) Voimia vielä sinne oikein kovin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mustaki :) Hahaa, no näyttäähän se toki ! ;) Kiitoksia ♥

   Poista
 5. noi nuutin "ajatukset" on nii huippui.! :DD

  VastaaPoista
 6. Komea Nugetti. <3

  VastaaPoista
 7. daisy.mikkola93lokakuuta 10, 2013

  Jee, uutta ulkoasua onkii ooteltu!!:) Ihana Nuutti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo oon vähän saamaton näiden kanssa... :D Nuudeli on ! :)

   Poista
 8. :/ Elämä on niin ikävää, aina kuitenkin jonkun on poistuttava maanpäällisestä elämästä, jotta uusi elämä mahtuu syntymään.

  VastaaPoista
 9. Ooh Nuutti on vaan niin Söpö! Kyllä kelpais itellekkii tollanen hevonen;) Komea poika, ja sun kirjottamat Nuutin "ajatukset" on hyviä! Ja rakastan sun hiuksia! Mä vaan ihailen teitä! Kaikkea hyvää teille, iloista syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Nuudeli kiittää ;) Se on kyllä suloinen poika ♥ Haha voi kiitos, hyvää syksyä sullekin !! :)

   Poista
 10. Jes, uus ulkoasu ! En voi tajuta miten hyvin osaat bannerit ja ulkoasut muutenki tehdä nii hienosti !
  Nuudeli upee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nyt nähdä mitä tästä tulee ku ei vaan taidot riitä ei millään !! :D Voi olla että jää melko simppeliks......... ellei tapahdu ihmettä niin et saanki kuvat sommiteltuu... ;) Kiitos, Nude on ♥

   Poista
 11. Olipa pakko tulla ilmoittautumaan. Olen aivan koukussa blogiisi; aitoa elämää sen koko koreudessaan niin ylä- kuin alamäkienkin kera. Kirjoitat niin aidosti, ja kuvien laatukin on mitä mainioin.

  Olen todennäköisesti saattanut kommentoida aiemminkin, mutta olen niin huono muistamaan näitä asioita. Joka postauksen olen kuitenkin lukenut!

  Jos joskus päätän itselleni hevosen hankkia, toivon saavani siihen noinkin vahvan siteen, kuin sinun ja Nuutin välillä on. Pakko ihailla! Toivon teille molemmille loisteliasta ja pitkää yhteistä taivalta. Ilman alamäkiä, ylämäet eivät merkitse mitään. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti, sait hymyn mun huulille ! :) Viimeinen lause on kyllä totisinta totta, jäisi monet elämän hienoimmista riemuista kokematta jos ei koskaan kävis pohjalla... :) Kiitos ♥

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !