keskiviikko 11. joulukuuta 2013

11.12.13 ja 11 random faktaa musta ja mun elämästä !

11. joulukuuta vuonna 2013, eli 11.12.13. Hahaa, jännää. Melkein yhtä jännää ku tää postaus: 11 pientä juttusta mitä ette musta tai mun elämästä ennen ole tienneet. Tai no... joku on ehkä tiennyt jotakin, harva kaikkea.

1. Mulla on murtunut naamasta nenä sekä uskottavasti toinen poskiluu, kun ala-asteella eräs poika löi mua isolla kepillä naamaan. Sen vuoksi mun nenässä on pieni möykky. Tai no ei edes pieni, vaan oikeastaan aika häiritsevä. Ainakin mun mielestä. Valehtelematta olisin heti täysin valmis leikkauttamaan nenäni uuteen uskoon, tai siis... sellaiseksi kuin sen "kuuluisi olla".

2. Kuten monet tietävätkin, rakastan Espanjaa. Joka suhteessa, kaikkea siihen liittyvää. Espanjan kieli on mun mielestä maailman kaunein kieli ja kuuntelen todella usein mm. tunnettujen hittibiisien espanjankielisiä versioita. Oikeastaan kuuntelen niitä varmaan enemmän kuin originaaleja. Ne vain iskevät, voi että. Tässä pari esimerkkiä, kuunnelkaa ihmeessä.

K E V I N ,   K A R L A   &   L A   B A N D A   -   Q U I Z A S   M E   L L A M E S   ( C A L L   M E   M A Y B E )

K E V I N ,   K A R L A   &   L A   B A N D A   F T .   D A N I   R I D E   -   S P A N I S H   V E R S I O N   O F   M I R R O R S

K E V I N ,   K A R L A   &   L A   B A N D A   -   D E M O L I C I Ó N   ( W R E C K I N G   B A L L )

D E M I   L O V A T O   -   R A S C A C I E L O   ( S K Y S C R A P E R )

K E V I N ,   K A R L A   &   L A   B A N D A   -   M I L   A Ñ O S   ( T H O U S A N D   Y E A R S )

S H A K I R A   -   S U E R T E   ( W H E N E V E R ,   W H E N E V E R )

S H A K I R A   -   W A K A   W A K A

3. Rakastan pehmoleluja, ja keräilen niitä. En tietenkään enää niin "hulluna" kuin joskus pienempänä, mutta en mä edelleenkään voi kuvitella noista luopuvani. Yhteensä omistan ihania pehmo ötököitä yli 300 kappaletta, osa tosin on todella pikkuruisia. Jokaisella on nimi ja oma tarina, ja jokainen (toivon mukaan) suojelee mua öisin möröiltä.

4. Mulla on ennen tätä Puoliveristä Prinssiä ollut yksi blogi, jota kirjoittelin ehkä vajaan vuoden verran. Siellä en koskaan julkaissut ainuttakaan kuvaa itsestäni, sillä mulla oli siitä jotenkin tosi epävarma olo. Vasta tämän blogin perustettuani päätin rohkaistua.

5. Ennen Nuuttia oltiin ihan tosissamme ostamassa erästä toista hevosta. Sille oli varattu ostotarkastukset ja kaikki. Onneksi saatiin kuitenkin kautta rantain kuulla, ettei hevonen todellakaan sovellu junnun kisapeliksi. Kaupat peruuntuivat ja jatkettiin etsintää. Olen aina uskonut kohtaloon, ja vaikka tuossa tilanteessa kovasti harmittikin, niin uskoin että jossakin mua vielä odottelee Se Hevonen. Sitten sattui vastaan Nuutti, ja loppu onkin historiaa.

Maailman paras Nuudeliduu ♥ Kuva © Laura M. 2012

6. Mulla on ehkä maailman huonoin iho, minkä vuoksi lääkkeitäkin popsin. Niiden lisäksi käytössäni on suuri määrä erilaisia voiteita sun muita tököttejä. Yleensä ihmiset ihmettelevät kun saavat tästä kuulla, että eihän sun iho nyt niin pahan näköinen ole ?! Niin no, meikki tekee ihmeitä. Eikä tämä nyt enää niin paha olekaan, kuin joskus. Mutta hyvin kaukana hyvästä edelleen...

7. Juon alkoholia tosi harvoin. Yhtenä syynä on tuo yllä mainitsemani lääkitys, mutta asiaan vaikuttavat myös omat henkilökohtaiset juttuni. Tykkään pitää hauskaa ja käydä baarissakin, mutta humalatilaa en ikinä hae. Kohtuudella, kohtuudella. Haluan aina olla tietoinen tekemisistäni ja muistaa tapahtumat vielä seuraavanakin päivänä. Lisäksi kammoan oksentamista yli kaiken, joten en todellakaan halua tieten tahtoen itseäni siihen ajaa.

8. Meillä on kotona pieni kennel (nimeltään Tikaretten), jossa kasvatetaan toy- sekä kääpiövillakoiria (mustia). Tällä hetkellä meillä on yhteensä seitsemän koiraa, joista kaksi on mun omia, ja kaksi pentuikäisiä vielä. Seuraavat koiravauvelit ovat tulossa varmaankin muutaman kuukauden kuluttua.

Manuel ihan piskuruisena vauvelina ♥

9. Olen ihan kamala syöppö ! ... okei no tää ei varmaankaan tullut yllärinä monellekaan. Mutta siis syön lähes kaiken aikaa, ihan vain syömisen ilosta. Kamalaa. Onneksi on hevonen sekä joukko koiria, jotka pitävät liikkeessä, sillä muuten olisin varmasti levinnyt muodottomaksi jo aikapäiviä sitten...............

10. Rakastan autolla ajamista, etenkin talvella ja pimeässä ! Voisin ajaa vaikka maailman ympäri, se vaan on niin kivaa. Ratin takana olen kyllä toisinaan aika äänekäs. Ei tee eroa olenko autossa yksin vai onko mukana muitakin... "pois edestä sokea apina ootko löytäny ajokortin muropaketista vai mistä ?! Kaasu on se poljin missä sun jalkas ei ainakaan tällä hetkellä ole !". Heh, helppo huudella kun itsehän aina ajaa täydellisesti.........

11. Mun oikea nimi on Ida, jota käytetäänkin perheen kesken. Tai siis oikeastaan se on "Iita", jäänyt varmaan päälle pikkusisarusten tavasta tuo "Ida" lausua. Susannaksi mua siis "julkisesti" kutsutaan, en oikeastaan edes tiedä miksi. Ja kavereiden kesken olen Susi !

Olipas taas vaikea miettiä tähän sopivaa kerrottavaa, hehe ! Kuinkas monta kohtaa te ennestään tiesitte? Koittakaapas listata omat 11 (tai ihan kuinka monta vain haluatte) ! Jos sen julkisen postauksen muodossa teette, niin linkittäpäähän ihmeessä... ;) Tätä tänään, palaillaan taas pian, moiksu !

60 kommenttia:

 1. ooh. mites vaikka koulussa sun nimeäsi sit sanotaan ja entä johonki virallisiin papereihin? susannaksi sitä kirjoitetaan ja sanotaan vaikka työhaastattelussakin? :D aika jännä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina virallisesti Ida Niemi :D Yleensä esittelen aina itseni kuitenkin Susannana, ja sanon että se on sitten se nimi millä mua yleensä kutsutaan :)

   Poista
 2. Hehe jee melkein kaikki tiesin ainakin osittain ;) et voi väittää ettenkö ois kuunnellu haha !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa hyvä Esterii olet niin hyvä ! ♥

   Poista
  2. Tiiän ;) no ei ku oot onneks puhelias !

   Poista
  3. Kyllä, aina höpöttämässä jotain turhuuksia ! :D

   Poista
 3. Tiesin 7 noista ;) oon stalkkeri

  VastaaPoista
 4. Tuli aika paljon uutta infoa susta :) kiva postaus vaikkakin jäin kaipaamaan enemmän 'höystökuvia' esim pehmoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei niistä mun pitikin ottaa tähän kuva mutta unohdin kokonaan !!! Pitää joskus muulloin laittaa :D

   Poista
 5. Oks sun oikee nimi Ida?! Eikä! Oon aina luullu et oot Susanna ku kaikkialla (fb, lähtölistat, blogi) lukee Susanna! Mitä sul lukee ajokortis? :D
  - Jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joo ! XD Siis siinähän lukee mun koko nimi, mutta Ida Niemi on allekirjotus :D

   Poista
 6. Eikä, muakin sanotaan Iitaks! Vihaan sitä nimeä ja toivon aina, että ihmiset unohtaisi sen. Tosin turha toivo :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaha voi ei !! XD Mäkin kyllä tykkäisin ihan jos vaan sanottais Ida, mutta toi on niin juurtunu että tosiaan turha toivo täälläkin......... :D

   Poista
 7. Olipas oikein mukava postaus! Tiesin että kasvatatte villiksiä ja tuon kasvattajanimenkin olen jossain blogisi ehkä kommenteissa nähnyt, mutta en tiennyt että koiria on teillä noin monta ^_^
  Kaikki muu oli ihan uutta (mutta mukavaa) tietoa!

  Mäki rakastan autolla ajamista, varsinkin pimeellä! Ja talvella tietenkin on uudet ulottuvuudet sivuluisujen muodossa ;)
  Enkä myöskään juo paljon, hyvin paljon samasta syistä kun säkin eli en halua hukata tuntiakaan elämästäni jonkin alkoholin vuoksi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos tykkäsit ! :) Haa, en oo muistanukkaa et oon tota kennelnimeä ennen täällä maininnut !! :D

   Ja joo älä vaan, niin parasta ! XD Mä olin aina ihan fiilareissa autokoulun liukkaan radoilla kun sai oikein luvan kanssa slaidia pitkin poikin ! Ja siis musta on jotenki terapeuttista vaan ajaa, kuunnella musiikkia ja... OHITTAA KAIKKI :D

   Jee oikein, näinpä !! Ja säästää muuten aika paljon rahaa kun ei baarissa (tai no missä ikinä) kittaa määräänsä enempää !

   Poista
 8. Mulla on kirjotettuna tälläinen ihan samanlainen joulukalenteriin D: soulmate !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan niin samalla minioni aaltopituudella ! :oooooooooo

   Poista
 9. Aika hyviä nuo espanjankieliset ;) Aloin heti kuunteleen! :D Ihana tuo koirakuva! Oon seuraillu sun blogia aika vähän aikaa, joten kaikki tais tulla yllätyksenä!

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus! Kiva tietää susta enemmän kun juuri aloin lukea blogiasi. Se on muuten ihan paras!!:D

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva postaus, tuli paljon uutta (mielenkiintoista) tietoa! Hirveen hyviä noi espanjalaiset biisit! Mä opiskelen espanjaa koulussa ekaa vuotta, ihana kieli tosiaan. :)

  Tää on kyllä mun lempi blogi ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ! :) Uuuu hienoa, voi kunpa mäkin olisin tajunnut koulussakin sitä opiskella !! Onneksi mun pitkä ranska auttaa asiaa ja ymmärsin aika paljon jo siinä vaiheessa kun aloin itsekseni espanjan oppikirjoja pläräämään... :)

   Voi ihanaa jos tykkäät, kiitos ! :)

   Poista
 12. Muutama juttu oli aiemmin tullut blogin kautta esille, mutta paljon oli uusia. Hauska postaus, etenkin kun tässä oli aika monipuolisesti juttuja :D

  Mutta voi vitsit, täytyy kyllä sanoa että itse inhoan autolla ajamista yli kaiken, ennenkaikkea talvella ja pimeässä. Oonki monta kertaa sanonu et jos voitan lotossa niin palkkaan hovikuskin enkä ikinä aja metriäkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos, kiva kuulla ! :D

   MÄ VOIN SIT OLLA SUN HOVIKUSKI !! Kannattas vaan ehkä tehä siihen kuskin ja matkustajien tilan (ku sullahan sit tietty on semmonen hieno limusiini) välille semmonen lasi tai seinä mikä äänieristää........ :D

   Poista
 13. sun postaukset on aina aivan huikeita ja piristää päivää ! Ihana muuten tuo eka kuva ♥

  haha "ala-asteella eräs poika löi mua kepillä naamaan", miten kuulostaa jotenki tyhmälle XD

  noi espanjalaiset versiot biiseistä on muute tosi hyviä ! Osaatko sä ite puhuu espanjaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi miten ihana kuulla, tulee itelleki niin hyvä mieli kun kuulee että on onnistunut toista piristämään !! :) Kiitos ♥

   XD kuulostaako ahahah voi ei mutta true story hei !

   Eikös vain !! ;) Osaan jonkun verran puhua, mutta ymmärrän huomattavasti paremmin :)

   Poista
 14. siis laulaako tuon skyscraperin espanjalaisenkin version demi lovato ? :o _rakastuin_ <3

  samoin kuin rakastuin tohon sun ja nuudelin yhteiskuvaan <3 ootte niin ihana pari ! söpö toi koiran pentukin en tiennytkään että ihan kasvatatte niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu laulaa !! :) Se on munki mielestä ihana ♥

   Hihii voi kiitos ♥

   Poista
 15. Gracias Susinen, nyt nuo biisit koukuttivat mut oikein kunnolla. Maailman kaunein kieli indeed.

  http://3.bp.blogspot.com/-ufarAscdWNY/Uqj1qtsPqRI/AAAAAAAAOlo/DpEzTYZ2lrA/s1600/111201.png, que foto más bonita.

  Te echo de menos, mil besos <3

  Mindi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mi amor ♥ Gracias y besos !!!

   Poista
  2. <3

   P.s. 14.12. Albarán, dos años... :( Duro desagradable. Aunque el tiempo todo lo cura, por lo que creo.

   Mindi

   Poista
  3. :( Albuuu ♥ Eso es cierto... "Los años algún día nos enseñan que así es la vida, las personas se van, pero los sentimientos son más fuertes que la misma vida y quedan por siempre." - Jesús Medoza Moneta

   Poista
 16. tää oli kiva tämmönen erilainen postaus:) puhutko itse espanjaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla ! :) Puhun joo jonkun verran, mutta ymmärrän paremmin ;)

   Poista
 17. Wihii kiva postaus !! Mulla olis suunnitelmissa kirjoitella myös jotain random-faktoja itsestäni ja kaveritkin lupasivat auttaa :D

  P.S. Kun kerran tykkäät ajella, niin voisitkin joskus tulla kuvailemaan heppasia tänne Järvenpäähän ;) Siis jos vaan suostut, vaikka bensakuluja vastaan.... ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos ! Jee hyvä, näitä on mun mielestä hauska lukea ! :D

   Haha joo, ei se ole ollenkaan mahdoton ajatus... ;)

   Poista
  2. Kunhan vaan saatais tännekin lunta ettei joka paikka oo vaan ihan peilijäässä... Peukut pystyy vaa :D

   Poista
  3. Joo älä vaan, sitä odotellessa............... !

   Poista
 18. Tää oli tosi kiva postaus! :) Mä en kyl jotenki pystyis sua miettimään Ida nimellä :D On niin tottunut tohon Susannaan:D

  VastaaPoista
 19. sun blogi on tosi hyvä! yks mun lemppareista vaikka oon vasta vähän aikaa lukenu:) nuutti on ihanan näköinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tosi kiva kuulla, kiitos !! :) Nuutti on ihana ♥

   Poista
 20. Ihan älyttömän kiva postaus, noi biisit kyllä sulatti sydämmen ihan täydellisesti ! Itsekkin olen pienimuotoinen espanjafani ja jo pienestä pitäen Serranon perhe on kuulunut lempisarjoihin ! Toteutimpa itsekkin samankaltaisen postauksen :)

  http://pinjan-elamaa.blogspot.fi/2013/12/13-asiaa-jota-et-meista-tiennyt.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uii, ihana kuulla ! Siistiä ! Mäki oon aatellu et pakko pitää joku Serranon Perhe -maraton, kun en oo nähny muuta ku ihan satunnaisia jaksoja vaan ! Kaikki on kehunu niin paljon :)

   Jee kivaa, käyn lukemassa !! ;)

   Poista
 21. Eksyin blogiisi jonkun muun blogin kautta. Oikein hauska ja positiivinen blogi! :)

  ps. isot RESPECTit tosta juomattomuuslinjasta.Itsekään en juo ja ärsyttää kun aina pitää hirveästi perustella juomattomuutta. Aika paljon tunnen ihmisiä, jotka haluaisivat vähentää juomistaan, mut sosiaalisen paineen takia eivät rohkene tehdä omia valintoja.
  Mun mielestä rohkeata kertoa avoimesti näin blogissa omista motiiveista olla juomatta. Ja sulla näkyy aika paljon olevan lukijoita (varmaan nuorempaakin väkeä aika paljon), niin toimit todellakin hyvänä esimerkkinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, kiitos ! :)

   Joo, aivan totta !! Munkin pari kaveria ovat joskus sanoneet, etteivät edes haluaisi juoda niin paljon, mutta eivät kehtaa olla juomattakaan kun pelkäävät mitä muut ajattelevat... Mä koen, että en ole kenellekään velvollinen selittelemään. Juon sen verran kuin juon, ja määrät on yleensä tosi pieniä koska ei oo tarvetta enempään - ei oo koskaan ollut... :D Hauskaa kun voi pitää selvin päinkin !!

   Kiitos kommentistasi, lämmitti kyllä mieltä ! Ihanaa että löytyy ihmisiä jotka ajattelevat samalla tavalla ! :)

   Poista
 22. En tiiä ootko jo saanut tän haasteen, mut nyt ainakin sut on haastettu tekemään tää! :)

  haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Siirikin mut jo haastoi mutta kiitos !! Teen ton ensi viikolla :)

   Poista
 23. Löysin itseni kohdasta 10... Helpottavaa, etten oo ainut nainen jolla on kommentoitavaa liikenteessä :D

  VastaaPoista
 24. Oon seuraillut blogia vasta tosi vähän aikaa, mutta vaikuttaa ihan huipulle! :) Sulla on tosi kiva kirjoitustyyli, jotenkin eläväinen ja omalaatuinen. Blogin kuvat on myös tosi hienoja! Ootko tehnyt koirista postausta, äkkiseltään en ainakaan löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi kiva jos tykkäät !! :) En oo tainnu, semmonen voiski olla hyvä, kiitos ideasta ! ;)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !