perjantai 7. helmikuuta 2014

Tuulta purjeisiin ! (+ Apassionata -kilpailun tulokset)

Menipä taas myöhäiseksi tämä postailu, mutta onneksi runsas kuvamateriaali saa tällä kertaa olla tekstiä suuremmassa roolissa. Jos vain suinkin kykenen pitämään puheripulini kurissa. Eilen meillä oli jälleen kranio, ja räpsin söpönassuhepasta reippaat parisataa kuvaa. Ei edes käynyt aika pitkäksi noita selatessa tai muokkailessa kun Nuudeli suurimmassa osassa niin hassusti naamaansa vääntelee... ;)



Marsupilami ja Michelin ukko !
"No en kyl oo mikään marsu."

Nuutin tilanne oli Pekan mukaan eilen huomattavasti parempi kuin ensimmäisellä käsittelykerralla. Sään vasen puoli oli yksi paikka mistä tiukkasi vähän isommin, mutta kokonaisuus näytti jo lupaavalta. Etenkin kaulalinja oli kuulemma hyvän näköinen. Huippua ! Myös ravin suhteen ollaan nyt varsin positiivisella mielellä, eli uskotaan sen tästä hitaasti mutta varmasti muuttuvan ainoastaan parempaan suuntaan.



Pieni korvaeläin.

"Voi ihme miten tuli väsy !"


Oli taas kyllä tosi vaikuttavaa seurata vierestä miten Nuutti nautti ja rentoutui kireyksien kadottua. Välillä kyllä vähän myös kiukutti, ja päättipä läskipää yhden riimunnarun lukonkin rikkoa. Eniten heppasta taisi kuitenkin harmittaa se, että hänen käytävällään kehdattiin pokkana tepastella ees sun taas vähän väliä ja ihan ilman mitään lupaa ! On se kumma. Onneksi Nuutin oma mökki on käytävän päässä, niin se saa siellä ylhäisessä yksinäisyydessään lepuuttaa hermojaan ihan ilman turhaa vahtaamista.

"Hei et viittis tökkii sielt ku mua nyt vähä suututtaa tää !"
"Lähen kyl iha justiisa hanee täst."
"Tai ehkä mä voin viel hetkeks jäädä..."

"Tuu kuule äiti ite tähä tuupittavaks ni katotaa kuka sit nauraa !"
"Mitennii oon sun jakkaran päällä älä nyt höpötä !"

Käsittelyn jälkeen Nuuskapoika oli jälleen aivan naatti, joten tänään se sai ihan vain kävellä Clarissan kanssa. Huomenna liikutaan taas normaalisti, ja toivotaan tietenkin että heppa tuntuu hyvältä. Saan varmaan kuviakin, mikäli Linda ennättää tallille ennen kuin pitää kiiruhtaa hakemaan meidän sushit ! ;)

"Hoi kuule, oisko sul porkkanaa !"
"Vai ei porkkanaa, jahas..."

Kuvia tulikin lätkittyä tähän taas vähän enemmän mitä piti, hupsis... ! En osannut oikein karsia kun Nuudeli oli niin söpö kaikissa. Hihi. Vähänkö muuten olen tällä hetkellä tosi innoissani tämän Nuutin tilanteen lisäksi eräästä toisestakin asiasta, ja mulla on aika suuria vaikeuksia pitää kaikki sisälläni ! Ensimmäistä kertaa ehkä koko elämäni aikana mulla on nyt sellainen tunne, että tiedän mitä siltä oikeasti haluan ja myös jonkinlainen suunnitelma löytyy. Ja oikeastaan myös suunnitelma B. A on tietty parempi, mutta jaiks... saa nähdä mitä tästä tulee. Intoa ei tosiaan ainakaan puutu, tuntuu että voisin tältä seisomalta loikata vaikka kuuhun ! Toivottavasti pääsen tästä jossakin vaiheessa kertomaan teillekin... ;)

* * *

Loppuun vielä Apassionata -kilpailun tulokset ! Teidän tehtävänännehän tosiaan oli arvuutella kuinka monta tonnia hiekkaa Hartwall Areenalle kärrätään Apassionataa varten, ja oikea vastaus oli 135 tonnia ! Tismalleen oikeaan osui anonyyminimimerkki sähköpostiosoitteella nettanette7@gmail.com ja seuraavaksi lähimmäs pääsi Vekku (tuhkimoponit@gmail.com) arvauksellaan 125 tonnia ! Heille siis lähtee palkinnoksi kummallekin oma Apassionata CD, joka sisältää upean shown musiikkia. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, mutta mikäli heitä ei tavoiteta maanantaihin 10.2. mennessä, on Hippolalla oikeus jakaa palkinto uudelleen. Tarkkana siis ! Suuret kiitokset vielä kaikille osallistuneille, hirmu hyviä arvauksia te kyllä heititte ! :)

* * *

Seuraavaksi pääsen postailemaan varmaan vasta ensi viikon puolella, mutta instaan sekä blogin fb sivuille pyrin päivittelemään ainakin fiiliksiä huomisten ratsastusten jälkeen :) Näkemisiin taas !

26 kommenttia:

  1. haha,et oo ainoo myöhään postaileva..:D

    mut näytti Nuutti nauttivan kovasti ilmeistä päätellen :D ! ja noita kuvia oli juu aika monta ja samanlaisia,mutta mun mielestä sopi oikeen mainiosti tälläseen,ja ihan hyvä että laittelit näin monta niin näkee periaatteessa tota ilmeskaalaa vähän :)

    ++ voi ei kun jotain tollasta vinkkailit heräs kiinnostus iha kattoon asti että mitäs suurta salaisuutta piilottelet? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no hyvä... :D Aina tuppaa venähtämään ennen ku saa ittensä kunnolla koneen ääreen !

      Joo ja siis noita kuvia ois ollu vaikka millä mitalla, että nääki oon karsinu paljo isommasta joukosta... :D Mut just tosiaan halusin tuoda ilmi sen, että käsittelyssä taas jotakin tosiaan tapahtui ja jumeja aukesi :)

      Hihii, vielä en voi paljastaa, mutta kerron kyllä heti kun voin ! ;)

      Poista
  2. ihana nuudeli <3 :D hyvä että se on parempi, toivottavasti myös ridatessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on ! ♥ Niinpä, ja juu oli hyvä myös ratsastaa !! :)

      Poista
  3. Voi Nuudeli kuule kyllä sinä hieman marsuu muistutat!

    Hienoa, että osaat lukea hevostasi ja analysoida ongelmia. Toisinaan se on tietenkin todella kuluttavaa, mutta kuuluu hevosenomistajuuteen. Minä olenkin nyt jo reilun vuoden ollut hevosettomana huoleton, ja pakko sanoa että on kyllä tehnyt hyvää. Vaikka en sitä sano, etteikö uuden hepan hommaaminen olisi aika ajoin käynyt mielessä... ;-) Ehkä taas joku päivä!

    Zemii teille, olette kyllä mainio kaksikko! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, niinpä !

      Joo no, analysointia on tosiaan tullut harrastettua melko runsaasti... :D Mutta siis ihan totta; tämä kuuluu hevosenomistajuuteen. Ohho, se on pitkä aika ! Mä en jotenkin osaa ajatella elämääni ilman hevosta... Siihen on niin tottunut !! Mutta uskon kyllä, että hevosettomuus on omalla tavallaan aika vapauttavaa. Ainakin jonkun aikaa :D Mulla vois pidemmän päälle käydä ahdistamaan ! Mitäs sitte ku yhtäkkiä rahaa ja vapaa-aikaa oiski ihan hirveesti... ?! XD

      Kiitos !! :)

      Poista
  4. okei nyt oon kauheen utelias ku sanoit et oot innoissas jostaa.. :DDDDDDDD kerro kerro kerro!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee voi eii ! Vielä en voi kertoa, mutta kerron kyllä heti kun pystyn ! Pitää nyt vain toivoa että kaikki menee suunnilleen kuten suunnitelmissa... ;)

      Poista
  5. Mukava kuulla, että Nuutin tilanne on parempaan päin! Mun makuun näitä kuvia ei ollut lainkaan liikaa, kyllä noin suloista heppaa tosissaan kelpaa katsella! ;-)

    VastaaPoista
  6. nuutti on niin söpö <33 ja tää on paras blogi:)

    VastaaPoista
  7. Jes mä voitin! Milloin laitat s-postia? :)

    VastaaPoista
  8. Onnittelut voittajille :·3

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus:))

    VastaaPoista
  10. rakastan niin noita sun bannereita! oon saanut tosi paljon inspistä niistä omiin bannereihin :)klik!

    VastaaPoista
  11. Sulla on tosi hieno blogi ja hienoja kuvia! :) Ootko menossa tänä vuonna Tampereen hevos messuille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Mä en vielä yhtään osaa sanoa :)

      Poista
  12. Ihania kuvia:)! Nuutin ilmeet on niin söpöjä ja noi kuvatekstit on kyllä parhaita:D

    VastaaPoista
  13. voi nuuttia kun se on niin hassun näköinen! :) sun blogin kuvat on aina ihan parhaita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, onhan se vähän... ;) Kiitos, kiva jos tykkäät !

      Poista
  14. Voi elämä nauroin noille kuvateksteille! Ihana nuudeli! <3

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !