keskiviikko 13. elokuuta 2014

Blogikirpputori avattu

Näin alkuviikon ajan vaivanneen oksennustaudin jälkimainingeissa sain viimeinkin kuvatuksi kaappien perukoilla lojuneita heppatavaroita, ja näin ollen avattua pitkään suunnitteilla olleen blogikirpputorin ! Kaikista tuotteista ei vielä ole kuvia, mutta lisäilen ne kunhan ehdin. Käykäähän kurkkaamassa löytyisikö myytävien joukosta mahdollisesti teille tarpeellista tavaraa !


P.S. Aamun pahoinvoinnista huolimatta päätin tänään marssia tallille ja suunnata maastoilemaan - ihan siltä varalta, että oksennus kesken urheilun yllättäisi. Ei onneksi sentään, vaikka mahan pohjasta vähän yhtenä hetkenä kouraisikin. Laukkasimme Nuudelin kanssa metsätietä pitkin kun kohdalle sattui maassa lojuva koivupuomi. Herra päätti ponnistaa sen yli astetta isommalla loikalla ja täysin siihen varautumattomana lensin tietenkin lärvi edellä hevosen kaulalle. Ja toinen vain jatkoi matkaansa tyytyväisenä pärskien. "Vitsi mä hyppäsin hyvin !"...

10 kommenttia:

 1. Jos mulla vielä ois Laikku, oisin ostanu sille ton korvahupun! Annas kun arvaan: Nuutin korvat eivät mahdu siihen..? ;)

  VastaaPoista
 2. kivaa kun teit blogikirpputorin :) näiltä oon muiden blogeista aika ajoin tehny tosi hyviä löytöjä. sattuisko sulta löytymään cob kokoisia tavaroita? mulla on uusi pikkuhevonen, jolle ponin kamat ovat aavistuksen verran liian pikkuisia, mutta fullit taas liian isoa. suitsia, riimuja, rintaremmiä..?

  t. tintti o.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kirpparit on kyllä loistava keksintö ! Hmm, en ole ihan varma, mun pitää käydä penkomassa autotallin heppakaapit ja katsoa ! Joitakin huopia on ainakin cob -kokoisina.

   Poista
 3. Hyvä että oksutauti on voitettu! Onko kirpputorille tulossa jotain talli/ratsastusjalkineita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onneksi ! Vatsalihakset alkoivatkin jo anoa armoa kun yhen päivän oksensin lähestulkoon puolen tunnin välein... :D

   Saattaa olla ainakin yhdet talvitallikengät tulossa ! En ole vielä aivan varma jos jotain muitakin. Kannattaa tarkkailla kirpparisivua, päivittelen sitä aina kun olen uusia myytäviä kuvaillut !

   Poista
 4. mä oksensin kerran maastossa kun olin tunnilla :DD oli vähän noloo mut onneks en sentään hevosen niskaan yrjönny.. :DD kerran yhissä kisoissa joku oli oksentanu trailerin lastaus sillalle, en ois halunnu olla se joka siivoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei !! Se oiski hyvä ku koko hevonen ois ihan oksennuksessa, varusteista puhumattakaan....... XD

   Poista
 5. Vitsi miten mun ilme kirkastu kun näin ton korvahupun tossa bannerissa... Ei, en mä oikeasti tarvitse sellaista, mutta kun mä niin haluaisin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, toi probleema on mullaki niiiiin usein... !! :D

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !