sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeskymmenes: Nuutin kirje joulupukille



Hei joulukäppänä!


Olen tänä vuonna ollut tosi kiltti poika. Ainakin tosi monena päivänä olen ollut kiltti. Kerran jokusen kerran olen viskannut äiskän tonttiin, mutta ne oli ihan puhtaita vahinkoja kaikki. Ihan tosi. Eläinlääkäreitäkin on taas tuettu sellaisilla rahasummilla, ettei niiden ainakaan nälissään tarvitse olla. Mulla puolestaan on aina nälkä. Senpä vuoksi toivoisinkin, että joulun kunniaksi tarhan keskelle kasvaisi jättimäinen porkkanapuu, josta saisin napsia porkkanoita niin paljon kun napa vetää. Eli aika paljon. Mitenniin ei ole olemassa porkkanapuita? Höhlä äiskä tuolla huutelee, huoh, ei kai ne nyt taivaastakaan tipahda.....

Joo. Porkkanapuun lisäksi toivoisin sitä porkkana-automaattia, mutta äiskä vaan edelleen väittää ettei semmosiakaan oo olemassa. Just joo. Voisitteko sitten siellä Korvatunturilla ihan ottaa projektiksi? Siellähän sulla on niitä tonttuapulaisia jotain sata miljoonaa ja jouluunkin vielä vaikka kuinka monta päivää! Eihän siihen tarvis muuta ku semmosen laatikon joka on aina täynnä porkkanoita ja sitten semmosen napin mistä voin painaa aina kun haluan lisää. Tai ei tartte sitä nappiakaan, kun vaan ois aina porkkanoita. Porkkanat on mun lemppareita.

Muutenkin ois kiva saada jouluna tosi paljon ruokaa. Äiskä leipoo mulle aina pipareita, mutta ne ei oo kamalan hyviä. Yleensä syön vaan ne kuorrutteet ja syljen piparit pihalle. Semmosta kuorrutetta vois muuten myös laittaa sinne automaattiin! Sitten siihen kyllä tarvis napin tai oikeastaan kaks niin että voin sit painaa haluanko porkkanaa vai kuorrutetta. Ja sit oikeestaan vois olla myös nappi kookoskarkeille, banaaneille ja vaikka omenoille. Ei oo niin välii mitä omenoita ne on mut honeycrisp omput on musta parhaita. Niin niitä mielellään.

Sit haluaisin vähän uusia vaatteita. Mulla on vaan kaikki vanhoja ja risoja kun äiskä ei suostu ostamaan uusia ennen ku noi on jotain tuhat kertaa paikattuja ja ihan käyttökelvottomia. Musta ois kivaa saada jotain tosi siistejä takkeja niinku vaikka jotain kuviollisia. Mä tykkään tosi paljon kaikesta erikoisesta niin esim. joku bätmän tai spaidermän -kuviollinen ois tosi kiva. Tai supermän. Se oiski paras! Olenhan itsekin eräänlainen supermies. Myös eläinkuosit on kai muotia niin vaikka jotku leopardi- tai seeprasäärystimet ois tosi nastat. Toiselta nimeltään siis pintelit mut sä et varmaan tätä termistöä niin hyvin tunne niin selvensin vaan.

Ois myös tosi kivaa jos, rakas pukki, voisit tuoda mulle semmosen samanlaisen kopan millä sinäkin sitten jouluaattona lentelet! Siis reen! Äiskä sano et se on reen. Onpas muuten tyhmä sana. Reen. No ihan sama, mutta semmosen mä haluisin. Semmosen, joka menis yhtä kovaa ku sun oma kun ehdit yhdessä illassa koko maailman ympäri. Tai kyllä vähän hitaampikin käy koska en kyllä tartte mitään petteri punaneniä tai muitakaan tänne pyörimään ja syömään mun ruokia ku haluun vaan sen reen. Onhan meillä täällä toi Likka joka voi sit mua kuskailla ku se on ihan aito suomenhevonen. Ei hirveen nopee mut nehän on käytännössä luotu tekeen kaikkee tommosta niin kyl se varmaan ois ihan riittävän hyvä. Itsehän en siis tietenkään sitä vetäis vaan istuisin äiskä kanssa kyydissä ja ehkä Kvebekakin voi tulla jos se on kilstisti. Yleensä se ei kyllä oo. Mut joka tapauksessa, sit tarttis kans vähä lunta! Tai mieluummin vähä enemmän. On kyllä tosi ankeeta jos jouluna ei oo lunta. Meillä muodostu joskus ihan perinteeks se että jouluaattona viskaan äiskän lumihankeen mutta eihän se nyt tiettykään onnistu jos ei oo sitä lunta. On ehkä vähä liian tuhmaa heittää äiskä kuraan mut pakko kai se on jos ei muutakaan oo kun äiskäki kuitenki oikee oottaa sitä. Tai ainaki kuulin just eilen ku se jutteli puhelimeen et se ei malta oottaa ekaa ratsastuskertaa ja sitä että lentää maahan. Niin kai se senki mielestä sit on ihan hauskaa.

Joo ei mulla sen kummempia toiveita tähän nyt ole kun aika vaatimaton kuitenkin luonteeltani olen. Äiskä varmaan väittää muuta mut se huijaa kyllä sit. En tiedä saako tästä lisäpisteitä mut laitan nyt varmuuden vuoks et sit toivon myös maailmalle rauhaa. Ettei kukaan tappelis ja vaikka löis toista. Paitsi leikillään. Kyllä leikillään saa välillä löydä ja töniä ja potkiakin, mutta vaan leikillä. Ei saa ikinä olla ilkee ja satuttaa toista tahallaan. Sitä kuuluu vankilaan ikuisiksi ajoiksi jos niin tekee. Ja äiskälle toivon muuten sitten hyviä joululahjoja myös koska se on ihan hyvä äiskä. Se yrittää esittää ettei tartte mitään mut kyl se oikeesti varmaan haluis ainaki karkkii. Myös uus kamera ois aika kova juttu kun toi vanha ottaa musta ihan tosi huonolaatusia kuvia. Oon aina ihan nukkavierun näkönen niissä kun se jotenki vääristää sikana.

Kiitos jo etukäteen kaikista toiveista jotka toteutat ja niistä joita et meinaa toteuttaa niin tosi kurjaa kyllä. Mut ymmärrän et tää toivelista lähti matkaan vähän myöhässä eli annan armon aikaa ensi jouluun. Siihen on jotain tuhat päivää niin luulis kyllä onnistuvan sitte tuoda kaikki kun ei sullakaan muuta tekemistä siellä oo. Kivaa kun joku voi vaan laiskotella suurimman osan vuodesta! Ei ihmekkään että on vähän tota painoa kertynyt! Mutta mä en tuomitse ketään vaan rakastan kaikkia tasapuolisesti paitsi äiskää vähän enemmän. On pikkusen pakko tai tulee tupenrapinat... Semmosia ei kannata ottaa, ihan tälleen vinkkinä vaan. Mut siis tosiaan kiitos ja toivottavasti toiveeni toteutuvat, T. Nuutti.


* * *

Mitäs te ootte toivonu?

18 kommenttia:

  1. Eikä tää oli hyvä :D

    VastaaPoista
  2. Oon vuosikausia seuraillut kaikenlaisia blogeja ja ikinä en oo jaksanut puolikasta postausta enempää varmaan mitään joulukalenteria lukea, vaikka muuten blogista tykkäisinkin. Kuitenkin luin äsken koko tän sun joulukalenterin läpi ja nauroin useammalle postaukselle niin että vedet valu silmistä ja henki meinas lähteä, siis aivan loistavia postausideoita ja vielä loistavampia toteutuksia!! :D Superiso kiitos siitä että piristit tietämättäsi yhtä hyvin surkeeta ja ankeeta hetkeä, en edes muista milloin olisin viimeksi oikeesti nauranut näin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kuulla! Älä kuitenkaan ihan henkeäsi menetä, haha! Kiitos kovasti kommentistasi, tästä tuli tosi hyvä mieli ♥

      Poista
  3. Tää on ihan huippu! :D Osaat hyvin kyllä kirjotella nää Nuudelin ajatukset "paperille", aina vaan naurattaa!

    Sitten täytyy kysyä, että mikä koulusatula teillä on käytössä? Yritän epätoivosesti etsiä omalle koulusatulaa ja oon jo hetken katsellut, että Nuutin selkä on hyvin paljon Onnin selän näköinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiva kuulla, kiitos! :D

      Nuutilla on Bruno Delgrangen Syracuse :) Aivan ihana penkki, suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  4. Ihana Nuutti! :D <3

    VastaaPoista
  5. Voi höpsöä Nuuttia! Peikkokin voisi taatusti mielellään tuollaisen automaatin ottaa... ;-)

    VastaaPoista
  6. Minä oon toivonu likit herkkuja, mutta kyllä pitää vielä lisätä listaan toi porkkana automaatti.

    T. Hermanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Likit herkut on kyl hyviä nekin vois lisätä tohon automaattiin, T. Nuutti

      Poista
  7. Niin ihana postaus :). Niin sulosesti kirjotettu :').

    VastaaPoista
  8. Voi.hauska Nuutti xd
    -janina

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !