maanantai 30. tammikuuta 2017

Vuosi 2016 puhelinkuvissa, osa 1

Viime vuosi oli blogin osalta hiljainen, mutta elämä sen takana luonnollisesti rullasi eteenpäin siinä missä aina ennenkin. Kamera kulki mukana verrattain vähän, mutta puhelimen muistiin tallentui hetkiä senkin edestä. Sain vuoden alussa työsuhde-etuna uuden luurin (iPhone 6) ja niin paljon kuin näitä omenoita moititaankin niin kyllä vain olen ollut tyytyväinen! Omani on uinut kerran vessanpöntössä, kerran tallin lavuaarissa ja lennellyt maahan kymmeniä kertoja, mutta edelleen toimii moitteetta. Näyttö toki on palasina, mutta sen saa vaihdettua.

Viime vuoden puhelinkuvakansioita selatessani tajusin arkeni tiivistyvän lähinnä kahteen asiaan: hevosiin ja ruokaan. Yritin parhaani mukaan poimia näihin postauksiin vähän muutakin, mutta varautukaa. Tässä tulee ensimmäinen puolikas!

1. Kaunis tammikuinen aamu Katajanokalla. Kävin töiden puolesta morottamassa Tax Freen porukkaa Mariellalla tai Gabriellalla ja oli pakko hetkeksi pysähtyä ihailemaan maisemaa. 2. & 3. Tallinnan kaunis vanhakaupunki, jonne Noonan kanssa suuntasimme pienelle minilomalle heti uuden vuoden alkajaisiksi. 4. Samaisen toverin kanssa koiramiittinki, tortillaillallinen ja elokuvallinen hömppäkomediaa. Toimii!
1. Serkkuni ja parhaan ystäväni Anniinan sekä hänen poikaystävänsä Antin kanssa laatuaikaa hampparin äärellä. #kolmaspyörä 2. Stairway to Finkino. Käytiin kattomassa The Revenant, oli kova! 3. Parkkihallikammoisen (jollainen en siis onneksi ole) painajainen: Sello keskellä yötä. Missäköhän se auto olikaan...? 4. Nuudeli ja hänen silloinen tyttöystävänsä romanttisella päivällisellä keskellä kirkasta pakkassäätä.
1. & 2. Helmikuun lopulla piiiitkän tauon jälkeen kisahoitamassa Ypäjällä. Ensimmäinen kuva tarkkaavaisesta apukuskista menomatkalla, toinen itse pelipaikoilta. 3. Työporukan kanssa pikkujouluristeilyllä Tallinnaan (hieman myöhässä, kuten tavallista) ja paluumatkan á la carte -illallisella Viking XPRS:llä. Ensimmäistä kertaa elämässäni maistoin nieriää, joka kyllä oli ihan hyvää, mutta haisi hieman hikisille housuille. 4. Pastorissa yksillä edellä mainitsemani pikkujouluristeilyn jälkeen. Ehkä parhaat juomat ikinä!!!
1. Kauniina maaliskuisena päivänä piristämässä syöpää vastaan kamppailevaa mummia. Serkusten kesken kyhättiin oikein viiden ruokalajin lounas alkupala-susheineen päivineen. Nam! 2. Työskentelen viisi päivää viikossa sukkien parissa, mutta tämä ongelma ilmeisesti on ja pysyy: kahta samaa on aamun kiireessä liki mahdotonta löytää. 3. Hämeen Linnassa yöllisellä seikkailulla Siirin ja Anun kanssa. Nähtiin kummituksia. 4. Ei niin gourmet, mutta yksi parhaista aamu-, väli- ja iltapaloista.
1. Vauvanaamainen Nuudeli kävelylenkillä keskellä keväistä peltoa. 2. Ymmin ja Lilyn (Ymmin mamma) kanssa metsässä. Etualalla Lily, joka kuumeisesti odottaa siskolta herkkupalaa poseerattuaan kameralle n. 0,2 sekunnin ajan. 3. Tampereen hevosmessuilla huhtikuussa. Unohdin kameran kotiin, joten tämä on yksi harvoista päivän aikana räpsimistäni otoksista. 4. Yritin ottaa rakastavaisista söpöä kuvaa, mutta Nuutti tyypilliseen tapaansa oli... no... ihan normaali.
1. Ymmi pikku takkutukka vielä melkein näyttelyturkissa. 2. Tässä vaiheessa vuosi yhteiseloa Kian kanssa. Helppoa ei ole aina ollut, mutta kyllä me useimmiten melko lailla sovussa päästään paikasta A paikkaan B. 3. Kiitos Hööksin kisakaapin, siskoni näytti hetken kauniimmalta kuin koskaan. 4. Pörrömammutin kanssa pienellä hölkällä.
1. Siskon kanssa maastossa kera papparaisten. Toinen oli kiltti, toinen luuli olevansa aikapommi. 2. Vanhojen tallikavereiden Sofian ja Jessican kanssa kauhuelokuvailtaa, valintanamme Hush. Oli muuten aika karmiva! Suosittelen katsomaan erityisesti mikäli olet yksin kotona ja mielit menettää yöunesi. 3. Turussa istumassa tyttöporukalla iltaa ja heti alkajaisiksi sotkemassa, tottakai. En enää muista kuka oli syyllinen, mutta minä se en ainakaan ollut. 4. Samalla reissulla pääsin kokeilemaan Henun ihkua Latukkaa! Heti kun saan sen lottovoiton, ostan hänet itselleni...
1. Nuutti näytti kai lintujen mielestä vessalta. 2. Vaaleanpunaisia pilviä Helsingin yllä huhtikuun lopulla. 3. Värisuora kentällä nauttimassa kevätauringon lämmöstä. 4. Se ratsastuskerta, jolloin tajusin, että kaikki ei ole hyvin.
1. Ritu mietteliäänä, se odotteli tuolloin vauvoja saapuvaksi hetkenä minä hyvänsä. 2. & 3. Se päivä, jolloin kuulin, että Nuutti ei välttämättä koskaan tule toipumaan. 4. Seuraavana taas pääsin todistamaan syntymän ihmettä kun tämä pieni rotta (= puudeli) tupsahti maailmaan. Olikin ainoa Ritun masussa ollut kaveri, ja melkoinen köriläs!
1. Kisahoitajan hommissa jälleen! 2. Vanhoja laatikoita penkoessa laskin ruusukkeeni. En enää muista paljonko niitä oli, mutta tässä suurimmaksi osaksi Nuutin kanssa ansaittuja. Voi noita aikoja... 3. Ehkä parhaita muroja ikinä: Pirkan suklaataskut. Jos ette ole maistaneet niin kannattaa! 4. Ei, en ottanut kyytiini sarjamurhaajaa, vaan ainoastaan kasvonaamiosta nauttivan serkkuni. Hän ei puhelimitse osannut neuvoa minua uuden kotinsa parkkiin niin tuli näyttämään tietä.
1. Vapun naamiaiskekkerit ja maskeeraukset redi! Olin lepardi. 2. Anniinan naminami smurffibooli. 3. Koristelut on top! Itse juhlistuksista ei sitten juuri julkaisukelpoista materiaalia olekaan. 4. Yöllä vielä pakolliset pitsat naamaan ennen nukkumaanmenoa.
1. Seuraavan aamun olotila oli lievästi väsynyt, mutta muuten varsin mukava. Sen siitä saa kun osaa ottaa kohtuudella! 2. Tulin edellispäivän pukukilpailussa kakkoseksi joten voitin vauvapullon Baileysin kermalikööriä. 3. Jääkiekon maailmanmestaruudet! Yksi niistä tapahtumista, jotka on aivan pakko seurata alusta loppuun. 4. Kyllä jokaisella työpaikalla pitäisi olla tällainen välipalakulho, vai mitä?
1. Sushi in the making! Lemppariruoka. 2. Ja kattaus valmiina, mmm! 3. Piknikillä Anniinan ja Antin kanssa toukokuun kuumassa iltapäivässä. Kolmantena pyöränä jälleen. 4. Samana iltana vähän kasvohoitoa merilevänaamioilla. Näiden jälkeen on aina ihan uudestisyntynyt olo!
1. Omenapuun varjossa vanhan kodin pihalla. Tuolloin elämä vielä eteni aika lailla tutuissa uomissaan. 2. Ymmin kanssa lenkillä ja hetki vapaudessa pellolla. 3. "Mami anna nami." 4. Kesän ensimmäiset grilliherkut puoliksi raadeltuina.
1. Yksi elämäni hienoimmista hetkistä kun kynsilakkoja pois raaputellessani kyhäsin täysin vahingossa itselleni sormen koristeeksi pikkuruisen Suomen. 2. Ymmi viimein kotitrimmissä ja hienossa polkkatukassa. Minun lakas linsessa  3. Vähän tikanheittokisaa kesken työpäivän. Pomo voitti, pah! 4. Perus tarjoilut meidän officella.
1. & 2. Toukokuuta edelleen. Ja ihan mielettöminä helteitä. Koiratkin nauttivat täysin siemauksin. 3. Maailman onnellisin laiduneläin 4. Rico iso lötköpoika reilun kuukauden vanhana.
1. "Tässä minä äsken pötköttelin." 2. Zaffe-raukka ilmeisesti kauhistui meikäläisen hurjaa lippalakkia kun karsinaan mennessäni puhahti ja siirtyi takaseinälle. Ihan en ehtinyt saamaan kuvaan sen hölmistynyttä vilkuilua. 3. Seuraamassa siskon ja hänen silloisen vakkariheppansa Apollon tuntia entisellä kotitallillamme. Tuonne on kyllä välillä iso ikävä. 4. Hevosenelämää parhaimmillaan.

1. Varastossa täysi kuhina ja muuuutama lava. Mietin vain, että näistähän saisi rakennettua vaikka kokonaisen tallin. 2. Kesäkuu hellii. Ei hullummat laidunmaisemat. 3. Se on kiva kun filttereillä voi tehdä itsestään ihmisen näköisen vaikka todellisuus olisi ihan toinen. 4. Kun yrität päästä kesäkuntoon, mutta Mäkki on elämä.

1. Iilareita! Nämä saapuivat parantelemaan ihottumaponeja. 2. Työkone päivitti omin neuvoin Windows 10:een, suututti!!! 3. Työpuudeli Ymmi varastolla hommissa. Nökötti tosin lähes kaiken aikaa tuossa säkkituolissa - kuten työnjohtajan toki kuuluukin. 4. Vihdoin viimein: elämäni ensimmäinen (eikä taatusti viimeinen) tatuointi. Kliseinen, mutta merkitsee niin paljon...
1. Mökillä jalkapallon EM-kisoja, kannatti taas seurata... Ehkä se Espanja vielä joku kaunis päivä taas nousee. 2. Mummin ja vaarin apuna halkoja pinoamassa. Real life Tetris. 3. Riilahti Heitin Jonnan ja Kukan sinne leirille ja jäin hetkeksi ihailemaan maisemia. Niin monet ihanat hetket niissäkin vietetty, voi että! 4. Piknikristeilyllä Turusta Maarianhaminaan ja sieltä takaisin Turkuun, töissä tottakai, heh...
1. Juhannuksen vietossa Puumalassa. Kuvassa Miikka ja hänen lempityttönsä Venla. 2. Samalla reissulla nähtiin myös iki-ihana Ellinoora! Tai no, ainakin kuultiin. 3. Seuraavana päivänä käytiin hirrrrrmu korkealla sillalla katselemassa maisemia. Kaunista oli. 4. Paluumatkalla.

Siinä kuvat keskikesään saakka, loput ilmestyvät varmaankin ensi viikolla.
Mitä piditte? Jaksaako näitä katsella?

14 kommenttia:

  1. ah noi suklaataskut <3 oon koukuttanu tosi monta noihin heh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Mä teen samaa koska pelkään et noiden tuotanto lopetetaan jos ihmiset ei mätä ihan sikana :D Noi on niin parhaita!

      Poista
  2. Todellaki jaksaa katella, tää oli kiva! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana koira sulla! Munkin haaveissa on oma villis, allergian takia se on yksi niistä harvoista roduista jota voin edes harkita. Muutenkin ovat kyllä kivoja koiria mitä olen tuttavapiiristä käsittänyt. :)

    Tää oli mun mielestä hauska postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puudelit on kyllä kivoja! Monilla tuntuu olevan niistä vähän vääränlainen kuva nirppanokkaisina fifeinä, vaikka ovat todellisuudessa yleisesti ottaen tosi iloisia ja reippaita puuhastelijoita, joihin moni kotikoiraa etsivä vasta allergian "pakottamana" tutustuu :)

      Kiitos, kiva jos pidit!

      Poista
  4. jaksaa katella! Tosi nättejä kuvia 💗 ja hirmuinen ikävä tuli kesäratsastuksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Sama täällä, ja seuraavassa osassa vielä enemmän kesäkuvia... ääh!

      Poista
  5. Sun kaikki postaukset on hyviä! 😊 Joka päivä käyn aina ekana kattomassa onko tänne tullu uusia postauksia ja vasta sitten muut. Ootte niin ihana pari Nuutin kanssa! ❤️

    VastaaPoista
  6. Ja jos saa toivoo niin tee kysymyspostaus! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa tietenkin toivoa! Pitää toteuttaa tämä johonkin väliin :)

      Poista
  7. Ihania kuvia! Todellakin jaksaa katsella! :D

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !