keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Every day brings a chance to live free of regret and with as much joy, fun, and laughter as you can stand !

Moii ! Tänään me hypättiin taas pitkästä aikaa, ja oli tosi kivaa :) Tunnit loppuivat tänään jo kahdeksalta (tai siis kun ennen on ollut vähintään puolikkaalla ysiin saakka, nykyisin parina päivänä tuplatkin ysiin...), joten suunnattiin maneesiin ja kasattiin "takapäätyyn" kaksi estettä. Sofia oli siis mukana auttelemassa ja kuvailemassa, suuret kiitokset ! :) Siskonkin piti tulla ottamaan videota mutta perui taas kerran viime tipassa... tosi yllättävää.

Nuudeli ei ollut eilen ihan parhaimmillaan kun ratsastelin sen yläkentällä. Se oli alkuun jotenkin tosi jäykkä, mitä se oikeastaan harvemmin on... ;s Eikä edellispäivänä (sunnuntaina) ollut edes mitenkään rankka liikutus, Inari ratsasteli maneesissa ihan normaalisti. Eilen liikkeestä kuitenkin tuntui puuttuvan kaikki ilma ja letkeys, mitä Nuutilta tätä nykyä aika mukavasti löytyy... onneksi sentään parani hieman loppua kohden, mutta vähän jäi kyllä vaivaamaan...

Tänään ei kuitenkaan jäykkyydestä ollut tietoakaan ! :) Nuutti oli tosi mukava ratsastaa ja oli ilmiselvästi innoissaan kun pääsi taas pomppimaan. Tehtävänä oli tänään ihan kahden pystyn sarja vain, kahden laukan välillä. Alkuun laskin sen 10,5m mutta Sofia joutui väliä matkan varrella hieman pidentelemään kun Nuudelilla on niin iso laukka... :) Kaikki meni tosi kivasti, hypyt tuntuivat hyviltä ja helpoilta, mitä nyt alkuun säädin itse taas vähän kaikkea turhaa enkä malttanut odottaa estettä... Lisäksi Nuutti teki pari hassua loikkaa, vaikka askel olisi ihan hyvin sopinut hieman paremminkin? :D Hassu poika.


Nuutti handlaa !











Ei hypätty kovin paljoa, ja estekorkeus oli aika alhainen. Yritin vain keskittyä omaan ratsastukseeni ja siihen, että istun rauhassa enkä hätiköi ja hyökkää esteelle. Alkoikin sujua ihan kivasti ja kaarteetkin paranivat. Loppuun taisi esteen korkeus olla 110cm ja siinä vaiheessa huomasin tosiaan sen oman istunnan ja ratsastuksen merkityksen ! Kun a-osalle tuli pieni hyppy, lähdin välissä turhaan tuuppaamaan vaikka olisi vain pitänyt olla hiljaa ja odottaa, sillä ponnistuspaikka b:lle tuli aivan liian lähelle ja etuset ottivat puomin alas. Kun seuraavalla yrittämällä vain rauhotuin, kaikki sujui hyvin ja Nuutti pääsi hoitamaan homman kotiin :) Jotenkin olen aina ihan hädissäni mikäli hyppy a-osalle ei olekaan ihan optimaalinen, vaikka tässäkin tapauksessa väli oli hiukan ahdas, eli pieni hyppy ei haitannut. No, ehkä mä vielä joskus opin... :)

Ensin tuli puomi alas...

... mutta sitten muisti kuski hillitä itseään...

... ja Nuutti oli ihan että no tajushan se urpo jotain !! :)

Pomppuiluiden jälkeen korjasimme Sofian kanssa tietenkin esteet pois ja jäimme vielä hetkeksi hengaamaan maneesiin Matildan & Shakiran kanssa :) Tallissa sitten melko reippaasti kamat kasaan, jotta päästäisiin pian kotimatkalle, Sofialla kun taitaa olla herätys klo 4... nice ! Lopuksi heitin vielä mössöt Nean Armani -hepalle ja voi vitsit se söi suloisesti !! Mässytti sillai hassusti, aws... :)

Kotona olin kymmenen maissa ja päätin ryhtyä siivoamaan huonettani... :D Joku vimma iski ! Tämä on taas päässyt aika räjähtäneeksi... se on vain sitä luovaa sotkua juuu ! Huomenna jatkan kun en nyt saanut siistiksi kuin vaatekaapin toisen puolen sekä lipaston ylimmän laatikon... Ehkä sitten kehtaa tehdä sitä videopostausta täältäkin, kun ei taustalla näy ainoastaan vaatekasoja tai paperiläjiä... :D Joo. Tämän päivän kuvista siis tosiaan kiitokset Sofialle, mielestäni ihan tosi suloisia :) Nuutti 

P.S. Ostin toissapäivänä Onlyn mustan nahkatakin (tekonahkaa), samaiselta kirpparilta kuin nuo viimepostauksen kengätkin. Tuollaista olen jo pitkään etsiskellyt vähän kaikkialta, mutta ei vain ole yhtään sellaista "tän mä haluun !" -yksilöä sattunut vastaan. No nytpä sattui, ja hintakin oli kai 6,50€ niin ihan jees... ! Tässä kuvanen... :) © Jonna.


En tajunnut että nuo kengät eivät kuvassa oikein näy... :( Nekin ovat aika uudet, en muista tarkalleen milloin tulivat mutta en ole ehtinyt käyttää kuin ehkä kerran? Aivan ihanat kengät, merkiltään Sixtyseven (made in Spain ♥) ja hintaa en muista.

10 kommenttia:

  1. voi piruvie susi mene ny herrane aika johoki malliks ku oot noin kuvaukselline! kerra määki oon tällä petolinnun perse naamalla tehny rahaa nii iha synti pitäytyy tuolla piilossa:) voe kun nuuttiskin on söpis, iha itelläki tekee mieli hyppäileen mutta myö vaa papsun kanssa maastoillaa ja ehkä uskalletaa jokunen maaha kaivettu ristikko viikonloppuna hypätä...:) ihanaa ku piät tätä blogia!!
    - H.H -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai petolinnun perse, nii vissii......... !!! :D

      Nuuttilainen on :) ! Terkkui papsulle, varo vaan kun se entinen estetykki herää niin ei löydy jarruja enää... ;)

      Poista
  2. Voi miten söpö Nuutti on noissa hyppykuvissa! <3 Onko teillä kisoja tiedossa nyt syksyllä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi niin se on ♥ Joo ens kuussa on koulu ja estekisat ! :) Ja sit seuranmestaruudet marras-joulukuussa, ulkopuolisista en vielä oo varma... :)

      Poista
  3. Käyttekö Nuutin kanssa missään valmennuksissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla nyt vähään aikaan käyty kun yksinkertaisesti mun työt on menny niin tyhmästi ja sit vaan on muutenki ollu kaikkee... toivon mukaan taas pääsis kerran viikossa tai parissa ottamaan tunteja ainaki koulussa :) esteilläki ois kiva valmentautuu mut mulle riittäis estetunnit harvemminkin kun sit voi itekseen tehdä juttuja pienillä esteillä, kavaleteilla ja puomeilla :)

      Poista
  4. Ihania hyppelykuvia ! Nuutti on muutenkin juuri tuollainen unelma hevonen ! Muutenkin tämä blogi on aivan ihana ja käyn joka päivä katsomassa, että onko postauksia tullut. :)Sun kirjoitustyyli on tosi kiva ja luen poikeuksetta kaikki postaukset. Sitten vielä pakko sanoa, että sulla on ihanan pitkät hiukset ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Nuutti on kyllä mahtava ♥

      Voii ihanaa jos tykkäät, kiitti ! :'----)

      Poista
  5. Voisit nostaa käsiä ylemmäs ku hyppäät. Muuten on tosi kivoja kuvia ja nätti hevonen(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän nuo kätöset välillä huitelee vähän väärissä paikoissa... Kiitos ! :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !