lauantai 22. syyskuuta 2012

Phuuh...

Sori taas pientä hiljaisuutta täällä suunnalla... tämä viikko vain on mennyt jotenkin ihan sumussa, ja koko ajan tuntuu olevan kauhea häslinki? Tallillekaan en ole pariin päivään päässyt lainkaan ja minulla on tietysti Nuuttia hirmuinen ikävä :( ♥ Onneksi se on saanut osakseen hyvää hoitoa, niin ei hätää sen puoleen. Huomenna vielä viikon viimeisenä rutistuksena pikkusiskon synttärijuhlat, eli sukulointia (ja hirveesti herkuttelua) luvassa. Sitten jos ensi viikolla pääsisi hieman rauhoittumaan ja palailemaan "normaaliin arkeen", ja viettämään tallillakin enemmän aikaa... :) Lupaan vielä hyvittää tämän blogikuolleisuuden kunhan päästään kuvailemaan kaikenmaailman matskut kasaan................. ;) Sopivaa ajankohtaa odotellessa...

Tänään meillä on ollut ihan hullu siivouspäivä, eli koko perheen voimin ollaan laitettu huusholli siistiksi. Ensin tosin kävin töissä, eli heräsin kuudelta semmoisen hmm... nelisen tunnin unien jälkeen... pirteänä kuin peipponen, oikeesti ! Reippaana tyttönä siivosin toki sitten vielä omankin huoneeni, eikä siis tämänkään kohdalla mitään pintapuolista siistimistä vaan ihan kunnolla kaikki laatikot ja kaapit läpi ! Huhhuh, että mulla on hirveesti tavaraa... mutta mistään ei silti raaskisi luopua? Esimerkiksi tuo yli 200 yksilöä käsittävä pehmolelukokoelmani... no way, niistä en luovu ! Jokaiseen liittyy omanlaisensa muistot... :)

Muistojen lisäksi siivoaminen voi olla ihan kannattavaa muutenkin: rahaa löytyy vaikka ja mistä ! mm. sukastani? Ihan kelpo piilo kyllä, olihan siellä jopa huimat kaksi euroa, 10 ja 20 sentin kolikkoina........... Sitä paperirahaa vain ei sattunut vastaan. No, aina ei voi voittaa mutta sentään mulla on nyt ihanan siisti huone ! Seuraavaksi voinkin ruveta antamaan sille hieman uutta ilmettä askartelemalla kaikkea jännää... ;)

Olipas vähän plaa plaa postaus... mutta oli pakko tulla tänne hillumaan (kun viimein pääsin istahtamaan, ah) ja ilmoittamaan, että elossa ollaan vaikka bloggaamaan ei oikein ehtinyt olekaan... :) Huomennakin taas aamuksi töihin ja sitten iltapäivällä tosiaan villit kemut hoho. Ensi viikolla paluuta aktiivisempaan postailuun ! Tähän loppuun vielä kuva mun uudesta ratsastuskaverista. Hänellä on kovin pitkät jalat ja hyvät vatsalihaksetkin varmasti löytyvät... tuolta jostain... eli ihan passeli ratsastaja Nuutille !

8 kommenttia:

 1. Sinut on haastettu blogissani!! - http://j-k-equestrian.blogspot.fi/2012/09/unohtunut-tunnustus-ja-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Ihan saman oon kokenut siivotessani! Pikkuhiluja kyllä löytyy vaikka mistä, mutta miksi ei niitä seteleitä sitten mistään..? Nyyh!
  Superratsastaja! :D Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä miksei niitä oo voinu mihikää kätkee? :D

   Hahha, kyllä vain !! ;)

   Poista
 3. Ihanii kuvii! =)
  Miten teet noi sydämmet? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Siis ihan alt + 3 tuolta sivussa olevista numeroista :D

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !