tiistai 4. syyskuuta 2012

Life is good after all

Heipsan ! Haluan vielä oikein näin tässäkin kiittää kaikkia ihanista tsemppauskommenteista viimeisiin postauksiin, olette huippuja ♥ Ontumisesta ei tänään onneksi ollut enää tietoakaan... :)

Kävimme kävelemässä maastotien ja sieltä sitten laitumien takaa tallin vieressä olevalle suurelle sänkkärille. Sen pohja oli tosi hyvä, lähes täydellinen etten sanoisi ! Siistiä kun siellä paraikaa puimuroitiin myös toista kaurapeltoa ja vielä on yksi toooooosi iso (tai siis pitkä) pelto puimuroimatta. Eli pääsee aika moneen paikkaan sitten tykittelemään kun ne kaikki on ajettu, huippua !

Otin ensin pienen ravipätkän vasempaan ja tunnustelin Nuutin liikkumista. Ajattelin että jos se on yhtään omituinen, niin en tee enempää, mutta heppa liikkui tosi hyvin ! Paremmin kuin vähään aikaan. En ottanut kuin yhden ravipätkän kumpaankin suuntaan ja sitten molemmissa laukoissa yhden suoran pellon poikki. Nuutti oli aivan intona, ja olisi lähtenyt varmasti painelemaan paljon kovempaakin ellen olisi hieman pidellyt. Toista laukkaa rupesi jo ennakoimaan eikä kunnon innostuminen varmaan ollut kaukana ;) niin ihanaa ! Joku päivä annan sen sitten toki mennä ihan täysiä, toivon mukaan pysyn itse menossa mukana... :)

Tomera poika :) Ja katsokaa tuota taustaa, ihana eikö !


Sänkkäriltä kierrettiin sitten laitumien takaa takaisin tallille, Sofia oikaisi yhden laitumen kautta ja nappasi Gazebon matkalla mukaansa, kun oli sen kanssa menossa tunnille. Nuutti oli aivan hämillään siinä vaiheessa kun Sofia pujahti sähkölankojen alitse aidan toiselle puolelle, "hei mihin sä oikee oot menossa, pääseekö siitäki?" hupsuli. Huomenna mennään ehkä sinne toiselle sänkkärille :) Hepan liikutuksessahan ei siis ole mitään rajoituksia, sillä se ei aro jalkaa lainkaan, mutta ajattelin kuitenkin nyt ottaa vähän kevyemmin varmuuden varalta.

Nubasen hoideltuani kuvasin Sofian & Gazebon tunnin, poni oli hieman virtaa pullollaan :) Tunnin aikana löysin päästäni hirvikärpäsen, yäk ! Nuutinkin hännässä hillui yksi, tai siis ainakaan en enempää löytänyt... viheliäisiä otuksia, saisivat jo kuolla pois.

Sofia oli tänään siis kuvaamassa ja tulee varmaankin myös huomenna :) Yllä näkyvät kuvaset siis hänen ottamiaan, kiitokset ! Hihi, mitähän kaikkea kuvattavaa me tuonne pellolle vielä keksitäänkään... ;) yksi juttu on ainakin suunnitteilla, mitään sen tapaista ei ole ennen tehtykään... Joten, stay tuned !

10 kommenttia:

 1. tykkään tosta 'hirvikärpäset' tunnisteesta ! se sai mut nauraa :D:D hahahah jooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ne on oleellinen osa mun postausta kuule :D:D

   Poista
 2. Anteeksi kun korjaan : puida, puimatta, puitiin. Ite oon maanviljelijä, ku oli pakko sanoo :p hih puimuroida sanast tulee mieleen imuroida x)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Pääsit sänkkäreille ja Nuutin jalka on kunnossa Jesh!

  VastaaPoista
 4. Sun blogia on aina vaan niin ihana seurata kun on hieno ulkoasu, kirjoitat aivan ihanasti ja kuvat ovat aina vaan hienompia ja hienompia! :> Ootte aivan upea pari! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos hirmusti, ihana kuulla !! :'---) ♥

   Poista
 5. Peltoilu on kyllä niin kivaa! Ja varsinkin se, kun saa vaan antaa ponin mennä laukassa niin kovaa kuin haluaa :)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !