keskiviikko 17. lokakuuta 2012

I think I'll never trust anyone the way I trust you

Helouhelou nyt tulee pikainen postaus, kun kello on puoli kymmenen ja pitää mennä kohta nukkumaan jotta jaksaa huomenna heräillä viideltä... !

Elii... tänään aamulla oli herätys samoihin aikoihin kuin eilen, mutta tallille lähdettii tunnin verran myöhemmin. Mentiin taas Sofian kanssa Ermi ja Nuutti maneesissa, kun ulkona satoi... Tänään oli pelleilypäivä ! Meillä oli kummallakin käytössämme kahvavyö (joka ei ensin meinannut mennä kiinni kun Nuutilla on iso masuli mutta sitten kiltti kengittäjä setä tarjoutui auttamaan ja sai vyön ensimmäisiin reikiin, maneesissa sitä pystyi yhdellä kiristämäänkin) ! Sofian pitää hääriä Ermin selässä kaikenlaista ja totuttaa sitä erilaisiin tilanteisiin vammaisratsun uraa varten, niin toki munkin piti sitten Nuutin kanssa vähän samistella.

Nuuuuuutti ihana pikku mies oli niin kiltti ! Tänään me ainoastaan käveltiin ja minä sitten pyörin siellä selässä milloin mitenkin päin. Nuudeli on suloinen kun sen selässä saa hääriä vaikka ja miten ♥ Lopuksi tulin vielä alas hepan pyllyn päältä ja heppanen vain seisoi aloillaan korvaansa lotkauttamatta. Neakin sieltä suuren Armaninsa selästä huuteli että ihan epistä mäki haluun hepan jonka kanssa voi tehä kaikkee tollasta... :D Nuutti ♥

Nuuttipa seisoo oikein ryhdikkäästi ja edustavasti.......... :)
Miksi se halata mun peba?
"Tuus ny sieltä jo...." :P en ehkä suosittele ihan ensimmäiseksi testaamaan joka hepan kanssa. Kaikki eivät tietenkään tykkää selässä pelleilystä mutta Nuutista se on ihan se ja sama miten siellä on tai mistä tullaan alas. Nuudelsson on ainoa hevonen johon olen koskaan näin luottanut (koskien ihan kaikkea puuhaa sen kanssa) 

Talleilun jälkeen suunnattiin taas Hartwallille, kun piti hakea kulkuluvat jotta päästään huomenna sisään. Sitten seurailtiin vähän estelämmittelyä ennen kuin päätettiin lähteä kotiin nukkumaan :D Oli oikeasti pakko saada päikkärit, jotta viikonlopun jotenkin jaksaa... ! Voi olla vähän väsynyttä menoa sitten loppupuolella... :D Huomenna huomenna huomenna alkaa whoooopsan ! Niin kivaa :)

Siistin värinen eikö ! Uuuu.

P.S. Tuohon KILPAILUUN lupasin antaa vähän vinkkiä meidän (minun & Sofian) lookista kun päästään lähemmäs tapahtumaa. Noh, meillä siis on tietenkin toimihenkilövaate, eli mustavalkoraidallinen paita joka on kaikilla (radan rakennuksen aikana tosin saattaa sen päällä olla joku muu paita, valkoinen väri kun likaantuu niin herkästi...). Itse laitan huomenna lisäksi tummat farkkuleggingsit, sekä valkoiset tennarit tai jotkut. En vielä tiedä mitä teen hiusten kanssa, mutta voi olla että tungen pipon päähän, koska areenalla on KYLMÄ ! Sofia ei osannut vielä sanoa muuta kuin että laittaa mustat farkut. Yrittäkäähän noilla bongailla jos jo huomenna tulette ;) ... huomatkaa että muutokset vaatetuksessa kuitenkin ovat mahdollisia.

Kilpailussa kannattaa tosiaan yrittää bongata meidät Sofian kanssa molemmat (!), joko samaan tai eri kuvaan / videoon ! :) Pyöritään mitä luultavimmin aika toistemme lähettyvillä koko ajan, samassa ryhmässä kun ollaan.

Eipä muuta, ihanaa HIHS viikonloppua kaikille sinne tulijoille ! Saa nähdä miten ehdin postailemaan ennen ensi viikkoa... ehkä tulee jotain, ehkä ei :) Nyt kuitenkin suihkun kautta nukkumaan, moooi !

10 kommenttia:

 1. on pakko nyt tulla kommentoimaan, mutta sain viime vuonna ikuistettua (hieman epätarkasti kuitenkin) sut mun kameraan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh heii et haluis lähettää mulle sähköpostilla sen kuvan / kuvat? :D susanna.niemi@live.fi ois osote, ois tosi hauskaa !

   Poista
 2. Mä sain teistä molemmista kuvan eilen (perjantaina 19.10) ! :) Lähetän sen sulle tänään ehkä myöhemmmin illasta, koska en juuri nyt ehdi! :) Me mun kaverien kanssa vaan kokoajan sanottiin et hei onks noi ne ja mä olin paparazina koko ajan teitä etsimässä :) Sain muuten välillä semmosia kuvia missä sun ilme oli sellanen et "älä kuvaa mua pliis" niinku ihan kun olisit nähny mut kuvaamassa sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha voi ei............. :D ! Mutta jee kiitos !

   Poista
 3. Pitää vaan kehaista, että sulla on ihan mahtis blogi! Kateellisena tullut seurattua kun oma on vielä niin kesken :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis :'---) ! Kyllä se siitä kun käyntiin pääsee ! ;)

   Poista
 4. Miten pääsit HIHS:iin töihi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverin kautta viime vuonna, kun ratalaisia tarvittiin lisää :)

   Poista
 5. haha näin teijät hihsis mut en saanu kuvaa kun kamsuystäväiseni on huollossa (jee kolmas kerta toden sanoo??) :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii ois varmaa tullu mahti otoksia... ;) ! Kolmas kerta huollossa? Voi raasua ootko pahoinpidelly sitä ! ;ooo tuhma !

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !