tiistai 2. lokakuuta 2012

I'm wearing the smile you gave me :)

Ensimmäiseksi mun pitää sanoa, että wow, yli 500 lukijaa ?! Kiitos ihan hirmusti kaikille, ootte parhaita :) Tämän rajapyykin kunniaks yritän saada blogiin piakkoin jotain pientä kivaa vielä sen tulevan arvonnan lisäksi... !

Pelleilin vähän webcamilla Sofiaa odotellessani... ! Voi harmi kun ihana suuri pehmopupuni nimeltään Väinö ei näy tuolta taustalta ihan kunnolla :( hän on ihana unikaveri ♥

Tänään meillä oli HIHS toimihenkilöiden Kick-Off tilaisuus Hotel Scandicilla Helsingissä, Horse Show lähestyy taas kovaa vauhtia ja oon ihan fiiliksissä :) ihana valopilkku tähän lokakuuhun. Olin toimihenkilönä ekaa kertaa viime vuonna, ja tänä vuonna tietenkin uusiksi kahta suuremmalla innolla. Sofiakin on tulossa mukaan ensimmäistä kertaa, ja voin vaan veikata että tulee aika hauska viikko ! :) Meidän rupeama kestää tiistaista sunnuntaihin (16.-21.10.), sillä tiistaina ja keskiviikkona areenalla on showharjotuksia sekä sitten ihan normi ratsastusmahdollisuus niin sileällä kuin esteidenkin kera, ja paikalla pitää olla porukkaa esteitä sun muita roudailemassa. Ihan huippua olla siellä taas pyörimässä !

"Ota must kuva ku otan kahvii !"

Laatu 10+ !

Tilaisuuden alkuun Tom Gordin kertoili Horse Showsta ihan yleisesti sekä kaikesta puuhasta mitä siellä tapahtuman aikana riittää. Hahha, ensimmäiseksi sanottiin että "käsi ylös, ketkä on täällä ensimmäistä kertaa" ja minä innokkaana viittasin kunnes tajusin että hups taidettiin puhua ensikertalaisista toimihenkilöinä, eikä ensikertalaisista siinä kick-off tilaisuudessa........... hehe, nolo. Noh, häslään siellä varmaan kuitenkin ihan samaan malliin kuin viime vuonna niin joo..... :) Anyways, nähtiin siinä myös ratsastajalistaa, joka on tänään annettu median tietoon, ja siellä on yksi mun ehdottomista suosikkiratsastajista: Rodrigo Pessoa ! Tosi hienoa saada "the legend" Helsinkiin taas monen vuoden tauon jälkeen, ihailen hänen ratsastustaan todella suuresti :) Lisäksi tänne on tulossa monia muitakin huippunimiä (mm. Steve Guerdat, Kevin Staut yms...), oikeastaan oon jopa tosi yllättynyt, että niin monet maailmantason ratsastajat matkustavat tänne peräkylään saakka kisailemaan ! Ihan mahtavaa.

Varsinaisten löpinöiden jälkeen kokoonnuimme vielä kaikki eri toimihenkilöt omiin porukoihimme kuuntelemaan ryhmänohjaajaa ja lähdimme sieltä sitten pois sitä mukaa kun ryhmän asiat oli käsitelty. Rataryhmä on paras ! ;) Meillä oli Sofiankin kanssa oikein hauskaa hehe, omaakivaa takarivissä. Lähtiessämme pöllittiin vielä mukaamme nam nam herkkuvoileivät ("missä ne pullat on ?!") ja kotimatkalla naureskeltiin Sofian kamerasta Ermi ponin kuville, voi toista... :) Joku päivä otetaan siitä hienoja poseerauskuvia !

Eipä tänään sen kummempia, nyt pitäisi pari viikkoa jaksaa odottaa... ei malta ! Noo, äkkiä se menee, koulukisatkin on vielä tässä välissä ja kaikkea... :) Taidan tästä hakea jotain syötävää ja mennä sitten kohtapuoliin nukkumaan kun väsyttää jostain syystä aivan hirmuisesti... palaillaan, moiks !

19 kommenttia:

 1. Oi, vähän siistiä varmaan! :) Mitä siis teet siellä?
  Ei kyllä jaksaisi odottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on siistiä kyllä ! :D Oon siellä radalla, eli rakennetaan ja puretaan eteet + hääritään radalla luokkien aikana nostelemassa puomeja, tasottelemassa pohjaa jne. ! :)

   Ei nii, äää sais hurahtaa nopeesti nää kaks viikkoa !! :D

   Poista
 2. Mä olin kans viime vuonna HIHS:issä töissä, tosin vain yhden päivän :D Tänä vuonna oon töissä, niin en pääse :/ Mutta pidä sinä hauskaa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai olit ! Missä häärit? :) Voi hitsii ois ollu hauska törmäillä siellä... :D Ja joo kiitos, pidän ! :)

   Poista
 3. Olis kyllä aika mahtia päästä sinne hjelppimään kaikessa. Behind the scenes meininkiä. :D On kivaa kattoa ulkopuoleltakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä omalla tavallaan aika jännää ! :) On kiva päästä seurailemaan sitä miten huiput verkkaa niiden hevosia ennen isoja luokkia ! Mut joo on se kivaa katsomostakin käsin, siinä on ihan oma fiiliksensä myös. Se ei oo niin hektistä ku ei tartte koko aika kyttää missä pitää olla ja milloin, ja voi rauhassa kierrellä expoa yms. :) HIHS on paras tapahtuma kaikin puolin !! ;)

   Poista
 4. Mä oon siellä expo-puolella töissä, kannattaa eksyä osastolle 341! Meillä on vaikka mitä ihanaa siellä Ridmerillä (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh pitää yrittää ehtii siellä käymään ;) ! Apua mun pitää varmaan unohtaa lompakko kotiin tai meen johonki vararikkoon, uskon hyvin että sieltä löytyy vaikka ja mitä ihanaa........ ! :D

   Poista
 5. Hei miten sinne pääsee töihin? Ois kiva mennä ensvuonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä miten muihin "toimihenkilöryhmiin" pääsee, mutta tonne rataryhmään pääsin viime vuonna kaverin kautta kun se oli siellä (tallinsa / seuransa porukan kanssa) ja tarvittiin vähän lisää ihmisiä mukaan :) Sit viimevuonna oli kai facebookissa joku ryhmä (?) missä etittiin porukkaa turvatiimiin ja mun yks kaveri sit ilmottautu mukaan sitä kautta.

   Yleensä tonne joka vuos otetaan mukaan vähän uutta porukkaa, riippuu tietenki varmaa siitä kui suuressa määrin ne vanhat on innokkaita osallistumaan ! Eli siis jonkun siellä (ainakin rataryhmässä) olleen kautta mahdollisesti onnaa päästä, kun tänäkin vuonna tuli viestiä että jos tietää jonkun joka ois innokas liittymään mukaan porukkaa niin saa kutsua ! Hitsi kun ois aiemmin ollu jotaan puhetta niin oisin voinu laittaa sulle viestiä ! D:

   Poista
 6. kattelin noita sun vanhoja postauksia ja löysin ton yhen videon mikä olit tehny windowsin movie makerilla tai windowsin elokuvatyökalulla? osaisitko auttaa siihen liittyvään asiaan. miten saat siirrettyä valmiin videon siitä ohjelmasta youtubeen? tiedän kyllä mistä mutta se video putää muuntaa enkä löydä siihen oikein ratkaisua. miten sinä olet tehnyt? :)

  VastaaPoista
 7. Joo windows movie makerilla teen videot :) Ne pitää tosiaan muuntaa, elii mulla ainakin on tuolla vasemmassa laidassa semmonen painike ku "finish movie", ja sieltä valitsen sit "save to my computer". Sit vaan tiedostolle nimi ja tallennus haluttuun kansioon ni movie maker muuntaa videon muotoon jossa sen voi sit käydä lataamassa tubeen :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kuuluu sulle, kun aina niin ihania postauksia kirjoittelet ! Olisi kyllä tosi siistiä joskus päästä HIHS:iin töihin ! Tänä vuonna en pääse edes katsomaan, kun ollaan syyslomareissussa Kroatiassa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa jos tykkäät ♥ !!

   Joo siellä on kyl kiva olla töissä, eikä sinne oo mikään mahdottomuus päästä jos vaan on innokas ja pystyy sitoutumaan koko viikonlopuksi aamusta iltaan :) Oi no mut pidä hauskaa siellä !! Kyllä kelpais mullekki... ! :)

   Poista
 9. Voi, epäreilua!!:D Mäkin haluaisin töihin sinne HIHSiin! Mutta olen silti tulossa kaverini kanssa lauantain iltanäytökseen, tosin olisin halunnut kaikkiin näytöksiin:D Tai no voikohan niitä edes näytöksiksi sanoa? Mutta pidä hauskaa siellä ja missä sä muuten oot? Niinku rakennatko rataa, vai mitä sä teet sielä, yritän bongata sut sieltä sitten jollakin tavalla!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, no mutta kivaa se on katsomostakin käsin ! :) Joo mä oon siellä radalla, eli rakennetaan ja puretaan esteet (/ muutetaan rataa) ja ollaan radalla luokkien aikana nostelemassa puomeja ja huolehtimassa radan kunnosta :) Haha, yritä ihmeessä ! Kannattaa tsekkaa vielä toi tuleva HIHSiin liittyvä kilpailu, josta kerron lisää tässä kohtapuoliin... ;)

   Poista
 10. Ja vielä yksi juttu: Miten sinne olisi mahdollista päästä töihin? Tai siis kun olisi tosi siistiä päästä sinne..! Vai pitääkö olla täysi-ikäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ainakin rataryhmään pitää olla täysi-ikäinen, muista en tiedä D:

   Poista
 11. Eikä miten en nähny sua. :D Mietinki et olitko siellä. Mä oon tänä vuonna ekaa kertaa toimihenkilönä, estekunnostusporukassa. :) Ehkä kisaviikolla törmäillään!

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !