keskiviikko 31. lokakuuta 2012

So hold on, be strong, every day hope will grow...

Moi kaikki, ja hauskaa Halloweenia ! Mun oli tarkoitus saada tänne blogin puolelle yksi Halloween jutska tälle päivälle, mutta se tuleekin vähän myöhässä kunhan ehditään toteuttamaan... :) onneksi pyhäinpäivä on lauantaina, niin ehkä ennen sitä ehditään. Silloin on meidän tallillakin Halloween pippalot. Harmittavasti en kuitenkaan tänä(kään) vuonna paikalle pääse, kun lähdetään Haminaan tapaamaan sukulaisia... :) Alla linkki hurjaan Halloween korttiin, tsekatkaa !


Sori muuten (myös etukäteen) nämä vähän ehkä hmm alakuloiset postaukset... Mä vaan oon tällä hetkellä niin surun murtama, että kaikki tuntuu ihan ylivoimaisen vaikealta. Kotona ollessani vaan itken ja yöt valvon miettien tulevaa... Välillä tuntuu etten saa henkeä. Miten tästä Nuutin kanssa jatketaan, se on vielä toistaiseksi todella hämärän peitossa. Musta tuntuu tosi tylsältä kirjoittaa tänne blogiin tällaista masistekstiä, mutta kai se välillä on ihan ok? Yritän kyllä ryhdistäytyä ja nousta hieman tästä epätoivosta...

Maanantaina oltiin tosiaan Sofian kanssa tallilla aamuvuorossa ja mun piti kuvata teille videopostausta, mutta hitto kun oli ongelmallista ton Galaxyn kanssa... se on vähän hankalan muotoinen, ja mahdoton käyttää hanskat kädessä, joten taas jäi sekin projekti. Kohta on onneksi mun synttärit (kaksi viikkoa !) niin toivon, että sitten onnistuu hommailla joku kiva näpsäkkä pikkukamera :) Sofian uusi Powershot on aika jees, joten se on ainakin yksi varteenotettava vaihtoehto.

Muina päivinä ei sitten olekaan mitään erikoisempaa tapahtunut. Nuutin olen joka päivä käynyt taluttelemassa, ja kylmännyt sen jalkaa. Hepalla on kyllä virtaa ihan kiitettävästi... yhtenä päivänä se päästyi maneesissa irtikin, kun innostui niin Sofian ja Lordin juoksentelusta....... Intoa enemmän kuin kuntoa. Eilen koettiin myös jännittäviä hetkiä, kun pyörittiin yläkentällä Sofia Shakiran kanssa seuranamme, ja nähtiin aika lähietäisyydeltä kaksi hirveä ! Ne olivat siellä metsätien alussa, ihan yläkentän tuntumassa ja juoksivat sieltä mäen alas päätyen maneesin taakse sokerijuurikkaita mussuttamaan. Ihmettelinkin alkuun että mitä se Nuutti rupesi metsikköön tuijottelemaan, kun Sofia sitten Shakiran selästä huusi että tuolla on hirvi ! Äkkiä video pyörimään ja aika laatupätkää tuli... :D Voin laittaa videon tänne blogiin kunhan sen Sofialta saan :)


Tänään meillä oli tallilla pieni palaveri seuramme kotisivuihin liittyen. Me olemme nimittäin Sofian kanssa saaneet hoitaaksemme sen urakan, ja käytiin vähän Lotan kanssa läpi juttusia; miten toteutetaan ja mitä kaikkea sivuille halutaan. Parin viikon sisällä pitäisi saada jonkinlaista tulosta aikaiseksi, saa nähdä mitä syntyy !

Ei sen ihmeempiä taas. Huomenna lähdetään siskon kanssa vähän shoppailemaan, tarvitaan kumpikin päivitystä vaatekaappiin... :) Illalla sitten tallille hoitamaan Nubsula, ja siinä nyt ei mitään sen erikoisempaa varmaan tapahdu. Ihan tylsää nyt kun pimeneekin jo niin aikaisin, niin ei oikein useinkaan ehdi mitään söpöstelykuviakaan hepasta / meistä hepan kanssa saamaan... :( Eilen kuitenkin sain ennen hämärän tuloa napattua Nuutista pari otosta, jotka tässä postauksessa nyt ovatkin... :P söpöläinen heppa.

HIHS kilpailun kuvaset julkaistaan myös tässä joku päivä, kunhan saadaan voittaja selville :) sen perään tulossa sitten se pitkään lupailtu arvonta. Erikoispostauksiakin voisi tässä vaiheessa ruveta ahkerammin toteuttamaan......... Joo, pysykäähän siis mukana... :)

14 kommenttia:

 1. Millä tallilla Nuutti asustelee? :D

  VastaaPoista
 2. mitkä ne teidän seuransinut on ? tai siis mikä osote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ei vielä oo ollenkaan, vanhat oli muistaakseni kyifratsastus.com, mutta tehdään kokonaan uudet :) Voin linkitellä tänne kunhan saadaan valmiiksi !

   Poista
 3. Ihanat ilmeet hevolla aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, sillä on kyllä aika ilmeikäs nassu :'---)

   Poista
 4. upee hevonen sulla. ja ihastuin myös soittolistaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se ♥ Oi kiva, se on vielä aika kesken mutta kiva jos tykkäsit ! :)

   Poista
 5. Moikka! Bongailin tuolta Anniinan blogista (http://lovelylotte-anniina.blogspot.fi) kommenttisi Zerasta (http://www.sukuposti.net/hevoset/zera/343901), ja ymmärtääkseni olet sitä joskus vuokrannut?:)) Olen kovasti kiinnostunut Zeran menneisyydestä ennen meille tuloaan, ja sen takia kyselen, että onko tämä sinulle tuttu hepoinen?:)

  T. Zeran nykyinen omistaja, Niina Pursiainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo oon vuokrannu joskus öö millonkohan se oli... 06? :'---D Voi ihanaa mitä Zeralle kuuluu?? :) Onko sulla jotai sähköpostia tai jotain missä vois laittaa viestiä?

   Poista
  2. Apua, anteeksi kun kesti näin pitkään vastata, en huomannu ollenkaan että olit vastannut, vaikka seuraan tätä sun blogia ihan vähän väliä :D! Oon seuraillut jo pitemmän aikaa, tää on kyllä yks parhaista hevostelublogeista!:)

   Zeralle kuuluu tosi hyvää! Minun sähköposti on niinapursiainen94@gmail.com, laittele viestiä niin jutustellaan lisää!:)

   Poista
  3. Haha ei mitään, mullaki välillä menee kommentit ohi vaikka luulen olevani niin tarkkana ! :D Kiitos, tosi kiva jos tykkäät !! :)

   Oi ihana kuulla ! Juu kipitän laittamaan sulle postia ! :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !