maanantai 4. maaliskuuta 2013

I don't wanna think, I just wanna dream

Heipsan ! Oon viime päivinä varmaan pohtinu niin paljon kaikenlaisia asioita, että nyt on pää kipeä. Ei mutta oikeesti, oon pohtinu, enkä vaan käsitä miks elämän pitää olla niin vaikeeta ?! Varmaan siksi, koska kaikkea ei vaan aina voi saada. Ei ainakaan kaikkea samanaikaisesti. En siis ole minkään pakottavan ahdistuksen keskellä, mutta ärsyttää vain kun päässä pyörii miljoonat vaihtoehdot enkä kykene päättämään mikä niistä olisi se oikea...

Okei, lopetan ennen kuin menee liian vaikeaksi. Joo ! Eilisestä siis sitten. Mun oikeestaan piti postaillakin jo eilen mutta menin ja nukahdin ennen kuin sain koneen auki. Sitten heräsin joskus puolilta öin ihan töttöröö enkä tosiaan jaksanut ruveta mitään raapustelemaan......... :P Onneksi napsin eilisestä aikalailla kuvia puhelimeen, niin eipä tarvitse niin kovin teitä tekstiin hukuttaa. Olin siis Roosan kisahoitajana Wiknerin koulukisoissa, kun en tällä kertaa itse osallistunut... :) tässä tätä laatumatskua ny tulee... !

Aamu alkoi vähän seiskan jälkeen näissä puuhissa, kun joku sääukko oli päättäny heittää meidän pihalle ainakin puoli metriä lunta, eikä koirien ulkoiluttamisesta voinut puhuakaan ennen kuin kävi lapioimassa... Ehkä tää lumi alkais jo pikkuhiljaa riittämään...?
No läskipää täs moi, onneks ei oo pipokaan yhtään vinossa ! ... kävelin pihapuun oksaa päin niin siinä meni ihan mullin mallin kaikki.
Roosa kävi nappaamassa mut kyytiin ysin maissa, ja tässä onkin suunta kohti Lohjaa ! Huomatkaa kuvassa tämä Suomen keväinen sää... ihan selkee maaliskuu ?!
Ihana aurinko kuitenkin päätti tulla esiin kun päästiin tallille :)
Tietty ahkeran kisahoitajan työhön kuuluu nauraa tarhan laidalla kun ratsastaja itse noutaa aitauksen perukoilla kyyhöttävän ratsunsa ;) Go Roosa !
Carlos (varmasti sukua Ihaalle) letitettävänä.
Käytiin varastossa noutamassa tavaroita, ja kukapa muukaan kuin Konsta se sieltä rakennuksen takaa kurkisteli ! Tui :)
Heppa sekä kamat kunnossa, sitten on auton vuoro. "Tää virtakytkin ei käänny......... !", mutta onneksi Roosa löysi jotain taikasprayta, minkä avulla vipu suostui taipumaan :)
Kello about puoli 12 ja Kalle kyydissä, hyvissä ajoin ollaan siis ! Tällä kertaa ei jääty rekan kanssa tallin mäkeenkään, hehhe........ !
Piti kuitenkin varmuuden varalta ottaa vähän vauhtia vielä viimeiseen mäkeen pois tallin pihasta... 
Kisapaikalla (etuajassa) ! Katsokaas, tuttu mesta ?! ;)
Wiknerillä siis tosiaan ollaan ! Taustalla näkyy Nuudelin ikkuna, joka on taas miltei kokonaan lumikasan takana... =(
Käytiin Roosan kanssa maneesissa maksamassa lähtömaksu ja katselemassa muutenkin. Sen perään tietty evästauko heppiksen livingissä !
Kalle pölkkypää, joka meinasi että on tosi nasta juttu laittaa etujalat kuvassa näkyvän syöttötason päälle !
Aivan pakollinen kuva, t. tonttu. Huomatkaa että toi peilin reuna vääristää, eikä mun sormet siis oikeesti oo tollaset ! :D
Tästä välistä ei ole kuvia, mutta Kalle tosiaan laitettu kuntoon ja tässä tyylikäs ratsukko on juuri päässyt verkkailemaan maneesiin :) Kameraksikin vaihtui hetkeksi järkkäri, ette varmaan huomanneetkaan.
Kui hienoi voi olla ! Loput kisakuvat muokkailen myöhemmin... :)
Nelli sekä Lempi saapuivat myös Wiknerille katselemaan, Roosan ja Kallen kilpailusuoritusta tosin eivät ehtineet näkemään :D
Maneesista päästyämme hain Nuudelin mukaan käppäilemään Kallen loppukäyntien ajaksi :)
Maneesissa kisat jatkuivat vielä, joten pistettiin Kalle suosiolla koppiin. Roosa saisi sitten mennä jalkaisin palkintojenjakoon jos niin sattuisi käymään (mulla oli kyllä vakaa usko siihen !). Kuvassa Nuudeli katselee haikeana kun toinen pääsee matkustamaan. Sehän siis tosiaan tunnetusti rakastaa kaikenlaisia traikkuja ja heppa-autoja, sekä matkantekoa :) ... koska yleensä kopissa on tapana saada ruokaa, haha.
Ja näinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävi !
Sinivalkoinen ruusuke tuli, vaikka pikku kisamaskotti vähän myöhästyikin ;)
Hyvä kisapäivä ! Tässä ollaan juuri käännytty pois Wiknerin pihasta ja suunnattu nokka kohti Lohjaa :)
Kotona Lohjalla ! Ihana aurinko.
Kalle ja ruusuke iltapäivän auringonpaisteessa :)

Tästä eteenpäin ei taida ollakkaan kuvamatskua päivästä ! Tallilla kuitenkin hoidettiin tietty Kalle pois ja käytettiin muut hepat kävelytyskoneessa sillä aikaa kun laitettiin kamat sekä heppa-auto kuntoon. Tallilta päästiin lähtemään joskus puoli kuuden maissa ja menin taas hetkeksi hengaamaan Roosan ja Nellin luo. Syötiin kiinalaista ja katsottiin ratsastusta nauhalta, kunnes kahdeksan aikoihin Roosa lähti hakemaan porukoitaan lentokentältä ja heitti mut samalla kotiin.

Olipa taas kiva, heppailuntäyteinen päivä :) Arvatkaa vaan onko ikävä taas niitä "vanhoja hyviä aikoja", jolloin oltiin vielä Roosan ja Nellin kanssa samalla tallilla... YHY !

Tänään Nuudella oli myös vapari, koska maneesiin ei päästy. Huhhu mikä lumimyräkkä ulkona oli !! Nuutti oli ihan kaheli, se ei ole ollut tuollainen oikeasti ikuisuuteen, jos koskaan ?! Juuri kun pääsin kehumaan rauhalliseksi niin tänään se sitten vei mua ympäri tallinpihaa loikkien ja käpöstelyn sijasta steppaillen. Kerran se teki jonkun ihme hypyn yhden lumikinoksen yli ja meinasi vetää mut nenälleen. Hölmö polle, mutta ei sille oikeesti voinu ku nauraa ! Se vaan oli niin hassu... :)

Huomenna sitten viimein vastauspostaus julkaisuun, ainakin toivon mukaan ! :D

22 kommenttia:

  1. Vie Nuudeli Lohjalle myös! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi arvaa oonko sitä justii hirveesti miettiny ! :D ÄÄH !

      Poista
  2. Hyvä, että oli onnistuneempi reissu edelliseen verrattuna :) Tosi kivoja kuvia oot taas räpsinyt !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo hieman meni enempi putkeen... :D Kiitos ! :)

      Poista
  3. veit kuule sanat suustani alkuteksteissä! :D miks tosiaan elämän pitää olla niin hankalaa välillä ja pää meinaa seota siinä sivussa :D pitäis päästä kyllä nollaamaan mittaristo tuolla pääkopassa ihan kunnolla :D tsemppiä sullekin sinne pähkäilyn maailmoihin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo älä vaan, mä en ymmärrä miksei joku vaan vois tiputtaa selkeitä ratkaisuja nenän eteen ?! :D Liian vaikeeks menee välillä, mut ehkä asioilla loppupeleissä on tapana selkiintyä... :) Voi kiitos ja samoin sulle ♥

      Poista
  4. tosi kiva postaus ja hyviä kuvia oot ottanu! :)

    VastaaPoista
  5. Mikä talli toi lohjan talli on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä viittinkö nimeltä sanoa, kun on kuitenkin yksityistalli eivätkä oo mun omia hevosia nämä siellä asustelevat... :)

      Poista
  6. tosi kiva postaus, hienoja kuvia ja hauskat kuvatekstit kruunaa kaiken !:D sulla on tosi ihana blogi !:)

    VastaaPoista
  7. Täytyy sanoa, että kylmät väreet kulki selkää pitkin, kun katsoin tuota sun peilikuvaa. Creepy hands! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo no älä mäki katoin hetken tota kuvaa sillee mikä täs mättää, ennen ku tajusin........ hyh ! :D

      Poista
  8. Mielenkiintoinen ja kiva kuvapostaus, tällaisia on aina kiva lukea vaikka omat aivot toimisi ilta-aikaan puoliteholla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti !! :) Haha joo ei tartte skarppaa tekstin kaa nii kauheesti ;D

      Poista
  9. Heippa! Oon lukenu sun blogia näin anonyyminä jo yli vuoden ja tykkään tästä tosi paljon! :) Kirjotat mun mielestä hurjan hyvin ja tekstit on sopivan pitusia ja kiinnostavia lukea.
    Haluaisin kuitenkin antaa vähän kritiikkiä. Ekana se että voisit laittaa postausten otsikot vähän isommiksi. Jos selaa sivua alaspäin niin ei välttämättä aina huomaa missä postaus vaihtuu toiseen, kun otsikot on niin pienellä.
    Sitten laitat mun mielestä välillä liikaa kuvia, niitä voisi siis vähän karsia. Ja sitten olis kans kiva jos laittaisit johonkin linkkinä noi tunnisteet. Kun siitä olis helppo tsekata jos haluaa lukea johonkin tiettyyn tunnisteeseen liittyvää juttua :)
    Mutta kokonaisuutena tää blogi on mahtava. Tykkään ulkoasusta tosi paljon ja sun ottamat kuvat on ihan kuin ammattilaisen! Toivottavasti blogi pysyy jatkossa yhtä hyvänä ja jaksat kirjottaa ja panostaa tähän. Kiitos hienosta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveesti kivasta ja rakentavasta kommentista, tämmösiä on tosi mukava saada ! :)

      Voisin tosiaan katsoa noita otsikoiden kokoja tai mahdollista muutosta fonttiin. Kuvien määrä vaihtelee aika paljon, mutta yritän karsia liian samankaltaisia kuvia pois... oon vaan tosi huono siinä ! :D Ja juu, noi tunnisteet vois olla hyvät !!

      Kiitos vielä kovasti ! :)

      Poista
  10. tää oli tosi kivasti toteutettu! (:

    VastaaPoista
  11. Kyllä tänne Lohjalle kuule mahtuu! ;) Sekaa vaa meidän extreme urheilijoiden sekaan! Täällä kyllä voi sellanen hulluus kärpänen purasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo mul on tääl kunnon keskustelu äidin kaa siitä onko Lohja liian kaukana :D "ei sinne aja ku puol tuntii !!!" ÄÄ me halutaan sinne hullujen sekaan XD

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !