perjantai 15. maaliskuuta 2013

It's not a hobby, it's a lifestyle

Siis, mun hiukset ei oo punaset, NE ON LIILAT. Mut nää tuoksuu hyvältä ♥ se on tärkeintä eikö?

Tänään heräsin ahkerana kuudelta. Ensimmäiseksi tietty ryntäsin peilin ääreen kattomaan millaset hiukset mulla oikein onkaan päässä, mutta kunnolla värin näki vasta kun tuli oikeasti valoisaa ja aurinkokin vähän paistoi. Oh my god. Mä en osaa sanoo näistä oikein juuta enkä jaata, vaatii ehkä vähän totuttelua ainakin. Mutta siis kiva väri ! En vaan oo varma onko tää mun väri...? :D Yritin ottaa kuvaa, mutta eihän siitä nyt todellista väriä taas nää alkuunsakaan.

Ne on oikeesti vähän punasemmat ja paljon kirkkaammat, kai? Onneks mul on toi huivi niin voin piilottaa sinne puolet naamasta ! Peikko.

Huomasitteko että tästä tuli kertaheitolla mun hiusblogi. ANTEEKSI, teitä varmaan kiinnostaa ihan sikana. Joo, en puhu hiuksista enää piste........

Aamulla lähdettiin seiskan jälkeen Roosan kanssa Lohjalle, sillä meidän piti ehtiä ratsastaa Noppa ja Sintti maneesissa ennen siellä alkavia valmennuksia. Mä siis menin Sintillä, ja ai että se oli huippu !! Tehtiin vähän kavalettiharjoituksia oppaa. Nelli oli antanut ohjeeksi ratsastaa uusintateitä eli... nopeeta reagointia, nopeita käännöksiä ja vauhtia ! Hii Sintti oli aivan innoissaan, eipä kauheesti tarttenu viritellä ! Heti kun nousin kevyeen istuntaan, se ampaisi täykkärilaukallaan matkaan ja wiuu kolmella askeleella oltiin menty maneesi päästä päähän. Ja ei jumsi toi heppa kääntyy niin pienessä tilassa ettei oo tosikaan, huh ! Oon aina tykänny Sintistä, mutta tänään oikeesti rakastuin siihen. Aivan huippu !

Kallen ja Konstan kanssa käytiin tekemässä maastolenkki ja sen jälkeen suunnistettiin vielä Sohvin luokse läheiselle pikkutallille. Otin siitä muutamia kuvia ihanassa auringonpaisteessa, ja laitoin tähänkin näytille pari :) Tammahan siis on kantavana, eli ihan pelkkää heinää ei tuossa masussa ole... !

Konsta ja katsokaa mikä ihana sininen taivas !
Carloos !
Sohvi ja vauvamasu kevätauringossa :) ohjat muokkasin veke, minkä takia toi varjo on vähän hassu...
Kuva ei ole oikeasti näin yksisävyinen, mutta pelleilin vähän photarilla !

Ellen ihan valehtele, niin kotona taisin olla joskus yhden maissa. Koomasin ympäriinsä ja odottelin että käydään iskän kanssa hakemassa yksi juttu, mutta sitä ei oltukaan vielä tänään saatu kuntoon... :( itkuparku, olin niin intona. No, toivon mukaan alkuviikosta sitten......

Seiskan aikoihin illalla lähdin hoitelemaan Nuuskulan, ja aaah mikä hedari iski matkalla. Oli just semmonen fiilis ettei nappaa tippaakaan mennä pyörimään ruuhkaiseen maneesiin, mutta pakko se kuitenkin oli... Eikä siellä onneks kauheeta ruuhkaa ollutkaan. Silti meni ihan pipariksi koko ratsastus. Mutta Nuutti oli hieno poika, ja teki kaiken minkä pyysin vaikka ratsastin huonosti. Välillä kun oikein sössöilen niin mietin vaan etten ansaitse tollasta hevosta... Pikku Nuu raasu... onneks se sai sentään urheilun jälkeen vähän heppanamia naamariin ♥

Kuvia en valitettavasti ratsasteluista tänäänkään saanut, mutta laitoin tähän nyt pari jotain julkaisematonta helmikuista tarhapällistelykuvaa kun en jaksanut vanhoja ratsatsuskuvia tähän hätään etsiä !



Tallilta ajelin mäkin kautta kotiin ja kello on kohta puolen yön... Pakko hipsiä justiinsa nukkumaan, sillä viikonloppu menee taas aikalailla kokonaan kisahoitajan hommissa :) Ypäjä, täältä tullaan again ! ... ei sitten rengasrikkoa (tai mitään muutakaan) tällä kertaa kiitoos............. Nähdään ensi viikolla ! ... yritän sitten tsempata bloginkin kanssa... :)

22 kommenttia:

  1. näytät ihan ulkomaalaiselta tossa kuvassa! :DD

    VastaaPoista
  2. Oon aina ajatellu et sul on siniset silmät, nyt vasta huomasin, että nehän on ruskeet :D
    Ja aivan upea tuo viides kuva, sanon vaan, että wau :)

    VastaaPoista
  3. Onpas taas hienot kuvat! :)
    Tykkään myös uudesta hiusväristäsi! Itelläkin ollut useasti lila :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ! :)

      Mustakin tää väri on värinä tosi kiva ! Just tämmönen lilahtava punanen on jees :)

      Poista
  4. mun mielestä noin tummat hiukset ei sovi sulle, näytät liian aikuismaiselta, joltain nelikymppiseltä jos nyt suoraan sanon... :) Ne aikasemmat oli kivemmat, jos ens kerralla sitten laitat vaaleempaa punaruskeeta, jotaki Kastanjaa tmv. Tee taas joku päivä 'päivä kuvina'-postaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kuten postauksessakin sanoin niin kuva ei oikein tee värille oikeutta eli eipä noi tossa ihan siltä näytä mitä oikeasti ovat :) Ite tykkään enemmän tummemmasta.

      Pitää kattoo josko saisin joku päivä tehtyä :)

      Poista
  5. Just kivat noi hiukset, sopii sulle ainakin kuvan perusteella! :) Oot niin nätti, ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Kuva vähän valehtelee, mutta kyllä nää ihan kivat on ! ;D

      Poista
  6. vou mikä masu tolla tammalla :D koska on laskettu aika?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika pallero juu ! :D En muista tarkkaan, joskus kesän alussa kai? :D

      Poista
  7. Millä kameralla kuvaat? :) Tosi hyviä kuvia! :D liityin lukijaksi, kun oon vähän aikaa seurannut anona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun liityit lukijaksi !! :)

      Kuvaan Canon eos 60d kameralla (jossa yleensä obbana Sigman 70-200mm f/2.8) ja muokkaan kuvat Adobe Photoshop CS5 ohjelmalla :)

      Poista
  8. Ja millä ohjelmalla muokkaat kuvat? :))

    VastaaPoista
  9. Canon eos 60d, kiitos ! :)

    VastaaPoista
  10. Oon jo pitemmän aikaa lueskellut sun blogia ja täytyy sanoa et kyl sitä jaksaaki lukea ku kirjotat niin kivasti (: itsekin valokuvausta harrastavana on noita kuvia kyllä ihana katsella kun ne on sen verta hienoja yleensä.
    Kysymys joka tässä heräsi lueskeltuani mm. kaktun ja futuran blogia jossa kaktu on kirjoittanut ikävistä, erityisesti anonyymeistä kommentoijista, on se että saatko sinä ikinä ikäviä kommentteja?
    Toivon kyllä ettet niitä saa kun en ymmärrä miten tästä söpöstä blogista jotain negatiivista saisi irti.
    hyvää kevättä sinulle ja nuudelille! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ihanaa jos tykkäät ! :)

      Kyllä niitä ikäviä kommentteja aika ajoin tulee, mutta pääasiassa kommentit on ollu kuitenki positiivisia, tai siis rakentavasti annettuja, vaikka mukana ois kritiikkiäkin ollut :) ja oon siitä tosi kiitollinen kyllä !

      Kiitos vielä, ja hyvää kevään jatkoa sullekin !! :)

      Poista
  11. Taitaa meille itse kullekin tulla välillä se fiilis että ei ansaita sitä hevosta jolla ratsastetaan (eli kun itse ratsastaa huonosti ja hevonen vaan on hieno ja korjaa ym) :D Itsellä aina moinen tunne oman hevoseni kanssa joka on aivan huippu opetusmestari, ei hötky eikä vedä palkokasveja sieraimiin jos en ihan osaakaan sinä päivänä.

    Voi Sohvi se on ihan pallo :D Oma trakehneritamma 9kk tiineenä nyt ja aivan luikku. Viime kesänä luulin että se oli tyhjä vaikka oli ultrattu tiineeksi kun se oli niin laiha, ei mitään pyöreyttä missään... Ja sitten se pullautti varsan hahaa! :D Toivottavasti kaikki menee hyvin Sohvilla sitten kun varsomisen aika koittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no totta, onneksi hepat osaa toisinaan olla ihania ♥ :)

      Niin se on tankkeri :D Hahah voi ei, aika hassua ! :D onneks kuitenki niin päin eikä silleen että hepalla hillitön masu ja sit ei tuukkaan varsaa ! Mut joo toivotaan että kaikki sujuu putkeen, samoin siellä teillä ! :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !