torstai 21. maaliskuuta 2013

Relax, take it easy

Ihana keväinen aurinko, mutta hyi mikä tuuli ! Tallin pihalla käpsytellessä sitä ei huomannut lainkaan, mutta pellolle kun päästiin niin olin ihan varma että lähdetään Nuudelin kanssa lentoon.

Tosiaan, eilisestä innostuneena päätin tänäänkin käväistä pellolla. Pikaisemmaksi visiitiksi se jäikin, sillä hepalla meinasi sen tuulen takia mennä kuppi nurin. Ensimmäistä kertaa koskaan musta tuntui siltä, että etupää on aika kevyt nousemaan jos vähänkin sattuu tekemään kädellä virheliikettä......... Kuuleman mukaan Nuutti on entisessä kodissa keulimista harrastanut, vaan meillä ollessaan se ei ole tehnyt sitä kertaakaan. Tai no ehkä kerran, hyvin pienesti, kun ei olisi huvittanut kääntyä maastosta kotiinpäin. Sai kyllä vähän huutia siitä, ja siihen se sitten kai jäi.

Suurempana murheena Nuutin kanssa on ne jättiläismäiset pukit :D Tänään oli kyllä sellainen fiilis että heppa voi salamana räjähtää ihan mihin ilmansuuntaan tahansa. Perkuleen tuuli ! ... se kai saa ne Nuutin tyhjässä pääkopassa poukkoilevat kaksi hernettä liikkeelle ja törmäilemään toisiinsa oikein urakalla... ;)



"Porkkanoita? MISSÄ ?!"

"Äiti älä pelkää tässä on pehmeä hanki jos satut kyydistä kellahtamaan !"

Haluuks joku kertoo mulle miten saan ton liikkeen kouluradoille ! Oli taas aika siistin tuntusta selkään..... !
"Siis tuo ilkeä lumivalli oli syödä minut pienen !"

Nuusku näyttää tässä niin kuuliaiselta vaikka oikeasti se paahtoi vaan menemään pidätteistä välittämättä... :D

Tyydyttiin siis tänään pellolla muutamaan ravipätkään, ja käytiin sen perään vielä maneesissa vähän lähinnä laukkaamassa. Meillä oli vain about 15 minuuttia aikaa ennen tuntien alkua, joten vähän jäi kevyeksi meidän työskentely sielläkin. Nuutti oli kuitenkin oikein hyvän tuntuinen, eli hyvillä mielin lopeteltiin ja käytiin vielä Sofian sekä Ermin kanssa kävelemässä loppukäynnit tallinpihalla auringonpaisteessa :)






Vaihdoin muuten suitsiin takaisin kolmipalan tilalle ohuen nivelen, ja se toimii huomattavasti paremmin. Muutamilla viime ratsastuskerroilla heppa on aukonut suutaan aikalailla ja mulla meinasi iskeä todellinen epätoivo, sillä yritin ratsastaa niin pehmeällä tuntumalla kuin vain pystyin. Ehdin jo miettimään läpi varmaan kaikki mahdolliset syyt suun aukomiselle, mutta tänään Nuunuu oli jälleen suustaan selkeästi rauhallisempi ja tyytyväisempi. Se kolmipala kai painaa kieleen Nuutin mielestä ikävästi, mutta tulipahan testattua. Nivelellä siis jatketaan, se on varmaan meille ihan passeli kuolain joka tilanteeseen :)

Huomenna suuntana taas varmaankin Lohja, ja muuten viikonlopun suunnitelmat ovat aika auki :) vitsi haluaisin pitää Nuudelin kanssa jotkut ihan kunnon hienot kuvaukset kun on ollut niin kauniit ilmat. Ehkä joku päivä onnistuu ;) Tsau !

28 kommenttia:

  1. Repsesin. Näen niin elävästi nuo kaksi villiintynyttä toisiinsa törmäilevää hernettä :DD

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. ooooh noi peltoilukuvat on just hienot ! ja niin kuvaukset pitäis pitää mutku häärit aina jossain kisahoitajana murr ! :D (okeiokei, tai sit mullla jotainn)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh kiitos ! ;) No niimpä menee aina ristiin rastiin uaa pitäs yrittää saada sovituks joku pv ! Haluun semmosii kunno mageit tykittelykuvii uuuu ;o

      Poista
  3. Nuutin väriä ei vaan voi olla ihastelematta! :)
    Toi tuuli on kyllä aivan järkyttävä. Itse joudun tuomaa hevoset sisälle syömää heiniä,ku muuten ruoat lentää pitkin peltoja :D
    Enkä kyl tykkää täst pakkasestakaa yhtää. Noh,ehkä se kevät suvaitsee jossain vaihees sieltä saapua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, poika on kyllä kieltämättä hyvän värinen ! :)

      Voi ei, uskon hyvin ! :'---D Joo tuuli ja pakkanen vois kumpiki lähtee kävelee, plusasteita kehiin jo !

      Poista
  4. Höh, mä jo puoliksi odotin tippumiskuvia tästä postauksesta. Petyin! Hyi mua! :D Ja ai että nauroin tolle hernevertaukselle. xD Se on kato paha kun tuulee, menee korvien välistä vaan humauksena läpi ja sillonhan ne liikkuu... ;) Hienoja kuvia kaiken kaikkiaan, iskee kuvakateus murr! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHHAA voi kuule odota vaan ku päästään joku päivä kunnolla tykittämään niin sit voi olla etten kyydissä enää pysykään ! :D

      XD no joo älä vaan, herneet iskee tulta.

      Hii kiitos, sisko onnistu suurimmassa osassa kuvia jopa tarkentamaan kohteeseen ja silleen.......... ! ;)

      Poista
  5. Voi vitsi, kun istut kauniisti. Ihan mieletön tuo Nuutti, tuollaisen hepan kun saisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! Nuutti on kyllä mahtava ukkeli ♥ :)

      Poista
  6. ihanii kuvii! näytätte tosi hienoilta :)

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus taas! :) Noi sun kuvateksit on niin parhaita :DD nauroin tänää koulussa iha hullun noille ja kaikki vaa kattoo mua vähä sillai "öö ok toi on iha normaali" :DDD ne on vaa nii hauskoja ja piristää mun päivää näääääääääin paljon. Sulla on ihana blogi ja nuutti on tositosi söpö poika :3 Ja sä oot himmusen nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha voi eii ! :D mut kiitos hirveesti, tosi ihana kuulla !! :'---)

      Poista
  8. Ihania kuvia! Nuutti on niin üübersulonen :33

    VastaaPoista
  9. Siis voi hitsi! Yhessä vaiheessa luin teidän blogia hirmu ahkerasti,mutta sitten se jotenkin unohtui.. Nyt tääs löysin teidät ja se on super kivaa,koska teillä on ihan mahtava blogi! Noi kuvatekstit on ihan parhaita! Nuudeli,ihana lempinimi! Ihana blogi! Alan taas lukea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa että löysit tänne taas ja tykkäät ! Kiitos kovasti ♥

      Poista
  10. Aivan upeita kuvia! Ilo katsella, kun laatu on niin hyvä :) Ihania noi kuvatekstit! :D

    VastaaPoista
  11. Aivan super ihania kuvia taas :-) ootte vaan niin upea pari <3 mahtavia noi kuvatekstit!!:--D

    VastaaPoista
  12. aivan ihana hevonen! toi väri on jotenki aivan ihqu :D!

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia♥ Nuudeli on niin suloinen että!
    Muokkaatko kuvat jonkun tietyn kokoiseksi aina vai miten :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin se on ♥ :)

      Joo blogiin muokkaan ne aina kokoon 600 x 400 px :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !