sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

We don't even have to try, it's always a good time

Oho oho, se on sunnuntai jo. On pitänyt niin kiirettä, etten ole ehtinyt postailemaan... ! Tai no ehkä eilen olisin iltapäivällä ehtinyt, mutta vähiin jääneiden yöunien vuoksi otin mieluummin pienet päivätorkut... :)

Viikonloppu sujui tosi mukavissa merkeissä, ja oon taas varmaan ainakin 10 kiloa iloisempi. Hyvä ruoka, iso maha ! Perjantaina käytiin Roosan kanssa päivällä talleilla, ensin Lohjalla ja sitten perään Kirkkonummella Nuudelin luona. Kaikilla hepoilla oli maastopäivä, Sintin ja Konstan kanssa käytiin vähän jopa yhdellä pikkutiellä tykittelemässä ;) Tuolla Lohjalla on kyllä aika kivat maastot...... !

Kallen ja Nopan kanssa tehtiin lenkki metsäpoluilla :) täydellinen sää !

Nuuskulinkin kanssa suuntana oli siis ensin metsä ja sitten pelto, sillä tunnit valtasivat maneesin ja sinne olisi päässyt vasta klo 19 jälkeen. Ei ihan onnannut, sillä kasin maissa piti olla valmiina lähtemään porukalla Nelli juniorin luokse ruokaa laittelemaan ! Kiva pieni tyttöjen ilta, ja komeita Espanjalaismiehiä. Telkkarissa siis. Katsottiin nimittäin tietty Espanja - Suomi MM 2014 karsintaottelu. Onhan noi Nellit, Julle ja Roosa aika kehityskelposia jalkapallonseuraajia ;) "nonni kerro meille ketkä on hyvännäkösii !" ... Ramos ♥

32611_573376732696009_286563007_n_large
♥ SR 15 ♥ kuva: weheartit.com

Yöllä kotiin päästyäni mun teki mieli tulla tänne postailemaan, mutta puoli yhden maissa, "hävityn pelin" jälkeen ei kuitenkaan ollut pää ihan niin kasassa että olisin onnistunut saamaan aikaiseksi mitään julkaisukelpoista. Yksi kysymys: miten helvetissä Espanja - Suomi peli voi päättyä TASALUKEMIN ?! 1-1, ei kettujen kettu sentään. Anteeksi epäisänmaallisuuteni, mutta kyllä otti hattuun.

Tiedän, että jotkut tulevat taas olemaan riemuissaan näistä mun jalkapallopäivityksistä... ;) Oottakaa vaan sitä päivää kun Espanjan pojat syksyllä tulevat Suomeen........... ! ♥ Tietty meillä on liput peliin jo, ollut monta kuukautta. Tuun tänne sitten riehumaan ellen sekoa ennen sitä.

Ainiin tämmöset ostin yks päivä !! Vähän isot, mutta oli ihan pakko nappaa mukaan. Alempaa remeliä pitää yrittää jotenkin fiksata pienemmäksi ja ylempään tehdä lisää reikiä...... värit on aika täydelliset ♥

HUH. Joo kiva ilta oli kuitenkin pelin lopputulosta lukuunottamatta ! Kotona olin tosiaan puolen yön jälkeen ja arvatkaa pystyinkö heti painumaan pehkuihin? No en. Aamulla sen kyllä huomasi, äiti kun tuli puoli ysin aikoihin herättämään niin olin ihan nukkuneen rukous. Silmäpussit roikkuivat ainakin polvissa asti ja mun hiukset näytti siltä kun niitä ei ois harjattu koskaan. Ja sitten piti vielä lähteä ihmisten ilmoille, voi sitä häpeän määrää........

Puolilta päivin pääsin onneksi lähtemään Roosan ja Nellin mukaan Lohjalle. Maastoon suunnattiin tänäänkin, sillä maneesissa oli vielä irtohypytykset meneillään. Sain taas ratsukseni niin parhaan maastoreiman, Sintin tottakai ! Nuudelilla oli talutusvapaa, sillä maneesiin en olisi ehtinyt kuitenkaan...


Kiltti poika ♥ kuvat perjantailta, kiitokset Roosalle :)

Kotona ehdin välissä hengaamaan muutaman tunnin, ja tosiaan torkkumaan sekä riehumaan puudeleiden kanssa. Meillä oli täällä eilen omien lisäksi vielä jotain trimmattaviakin, arvatkaa oliko hiljaista...... no ei ollu ei ! Meno kuitenkin rauhoittui juuri kun tein lähtöä... :P Vähän ennen seiskaa taisin olla Roosalla ja Nellillä, ja siellä oli jo kaikki kovaa vauhtia laittautumassa iltaa varten. Mä löysin noilta sillä aikaa niin siistin kirjan, missä oli ihan superhienoja jalostusoreja ! ... "jos mulla ois tamma.........." :D


Rautiaat on niin se mun juttu ! Nämä kaksi yllä näkyvää oria pisti ehkä eniten silmään, aika ihania eikö. Molemmat on mahtavasta Londonderrystä.
Tämmösii siistei korkkei oli joissaki juomissa ! Wow.

Eilen oltiin paikalla vähän suuremmalla kokoonpanolla kuin perjantaina. Juuri ja juuri mahduttiin kaikki saman pöydän ääreen ruokailemaan ! Tortilloita ♥ Oli aika sika hyvää taas vaihteeksi. Varmaan puolille öin siellä sitten chillattiin, loppua kohden meno vaan ylty kun porukka oli jo tietty hyvissä ajoin ruvennut aloittelemaan baari-iltaa varten... ;) Oli meitä siellä muutamia ihan selvin päinkin, kuskeiksi kun päästiin !

Sorii Outi pöllin kuvan ! Ooh koittakaa ettii mut, aika vaikee on.

Roosan kanssa palattiin siis vielä Helsingistä syömään (tai siis mä söin......) ja katsomaan nauhalta Amazing Racen viimeisin jakso. Kello taisi olla melkein kahden kun viimein sain itseni ylös, raahauduttua ulos autolle ja huristeltua kotiin. NYT VÄSYTTÄÄ. Keräilen tässä voimia, niin ehkä pääsen vielä tallillekin tämän päivän puolella........

Oli kyllä kivaa, en mä oikeestaan tiedä voiko tossa seurassa muuta ollakaan :D Sori vähän ei niin heppa-aiheinen postaus, mutta paluu arkeen on edessä taas... :) Torstaina ainakin varmaankin luvassa jotain superhienoa kuvamatskua Nuuskulasta, mikäli sää vain sallii. Lauran kanssa nimittäin sovittiin alustavasti kuvauksista hih :) Saa nähdä mitä keksitään !

44 kommenttia:

  1. AAAA millon Espanja tulee Suomeeen?? :o Miksen oo tienny ja pliiiis voitko kertoo mistä saa liput? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 6.9. ! Lippupalvelu ainakin myi: http://www.lippupalvelu.fi/event/suomi-espanja-jalkapallon-mm-karsintaottelu-lippuja/81699 ! Toivottavasti ei oo loppuunmyyty vielä, paikkoi ei nimittäi sillonkaa ollu kauheesti jäljellä ku me hommattiin liput, vaikka se tais olla jo tammikuussa ! Kannattaa soitella ja kysyä kuitenkin ! :)

      Poista
    2. Kiiiitos hurjasti, olis ihan megaupeeta päästä tonne! Nyt vaan pitää äkkiä soittaa ja kysyä oisko vielä lippuja, ja kiitos vielä! :)

      Poista
    3. Eipä mitään, toivottavasti niitä liikenee vielä ! :)

      Poista
  2. Et tosissas kannata Espanjaa kun se pelaa omaa maatasi vastaan? Anteeksi nyt tämä, tottakai saa kannattaa muuta maajoukkuetta kuin omaansa, mutta kyllä pitäisi ymmärtää termi "national team". Jos meinaat mennä olympiastadionille Espanja-paita päällä, voin luvata että tulet saamaan pahoja katseita. Omia siellä kuuluu kannattaa! Tai sitten voi ostaa Espanjan palloliiton kautta lipun Espanjan fanikatsomoon. Anteeksi nyt jos loukkasin, mutta mielestäni on naurettavaa olla tukematta omiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se ei varmaan oo sun asia ketä mä kannatan :D

      Poista
    2. Anonyymille, mun mielestä naurettavaa on tommonen moralisointi tällaisessa asiassa ;-) se mitä muut kannattavat ei, rakas ystävä, ole sinun päätettävissäsi.

      Hyvä Susanna, kun uskallat kannattaa niitä ketkä koet omaksesi :-) toivottavasti Espanjalla menee pelit hyvin!

      Poista
    3. Ei olekkaan, kunhan kerroin mielipiteeni. Olisitko oikeasti tyytyväinen, jos Espanja voittaisi oman maasi vaikka 6-0?
      Ja voin luvata että saat katsomossa idiootinihqteinitytön maineen, joka on katsomossa kannattamassa Espanjaa vain hyvännäköisten pelaajien takia (veikkaan tämän kyllä olevan nytkin totta). Katsomossa on Suomen maajoukkueen kannattajia, he tulevat katsomaan sinua hyvin pahasti.

      Jos Espanjassa pelaisi vain rotannäköisiä rumiluksia, ja he olisivat Fifa rankingin viimeinen, olen ihan sadan prosentin varma, ettet olisi niiden fani. Muistan ajan, kun Italia voitti MM-kisat 2006. Kaikki olivat yhtäkkiä suuria Italia-faneja ja kaikilla oli Italia-paitoja -ja huiveja. Muistan myös mikä määrä Brasilia-faneja oli kun maa voitti 2002. Nykyään kaikki ovat jotenkin mystisesti Espanjan vannoutuneita tosifaneja. Niin se vaan nykyään menee, parasta kannatetaan ja oma joukkue hylätään heti kun tulee vähän huonompi jakso.
      Toivottavasti nyt et loukkaannu kauheasti, kerroin vaan mielipiteeni. Blogiasi tykkään muuten seurata, Nuutti on sulonen heppa.

      Poista
    4. Olisin tyytyväinen :) Ja voi kuule, mä oon kannattanut Espanjaa ihan pikku nassikasta saakka (sillonki ku maailmassa oli vielä poikabakteereja, hyi !), koska Espanja on aina ollu mulle ku toinen kotimaa ;)

      Suosittelen lämpimästi sua kuule hankkimaan elämän ! :)

      Poista
    5. ekalle anolle kaks sanaa: oot nolo! susannan perheel on ollu aina espanjas kämppä ja sen sukulaisii asuu siel yms ni miksei se sais kannattaa sitä kertoisitko??? tosiaa kannattaa hankkii se elämä eikä tulla tänne pätee

      Poista
    6. Anonyymi, et voi ikinä olla 100 % varma siitä mitä muut ajattelee. Joten suksi kuuseen.

      Poista
    7. Voi että kun oot säälittävä. Espanjaa huoraava glooryhunter ihkuttaja. Tätä myötähäpeän määrää. Niin perus teinityttö, jolle jalkapallo ei merkitse mitään, paitsi kerran kahdessa vuodessa kun saa kirjoittaa facebookiin "ah, seurasin tänään ihanan Espanjani peliä". Kyllähän noita sun viime kesän em-postauksia lukiessa jo tajusi, ettei sieltä päin juuri löydy ymmärrystä lajille.

      Ja muuten toi "hanki elämä" on jo niin loppuun kulutettu sanonta, ettei se jaksa enää edes naurattaa.

      Poista
    8. Jep, good point Amalia !

      Poista
    9. Haha sähän se tiedät mitä pelejä mä seuraan ;) Jos noin kovasti ärsyttää, ole hyvä ja poistu, en jää kaipaamaan ! :)

      Poista
    10. HAHAHAHAHA nauretaan porukal tääl tolle hiekkaperse anolle!!! :DDDDD Susanna valitettavasti on pakko sanoo et tommoseen ihrapäähän sä et saa taottua minkäänlaista tolkkua, eli anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!! HYVÄ ESPANJA!!

      Poista
    11. :D joo tiedän, musta vaan on hauska kattoo kuinka jotkut provosoituu ja luulee sitte tietävänsä musta jotankin pelkästään blogin perusteella............. ;)

      Poista
    12. Hahaha no kieltämättä tää on ihan mielenkiintosta seurata!! :DDD Musta on hauskaa sekin et tää anonyymi on käyny täällä jo monta kertaa kirjoittelemassa samaa typerää paskaa eli sillä ei tosiaankaan taida olla parempaa tekemistä!! Raukka :DDDD

      Eka ano ps. se on gloryhunter, ei glooryhunter. Etkä varmaan edes tiedä mitä se tarkoittaa.

      Poista
    13. Nojaa, sen perusteella millasia juttuja kirjotit viime kesän em-kisa peleistä, niin et kovin paljon pelejä seuraa. Joten suosittelen lämpimästi että pidät tän blogin heppa-painotteisena. Ei yksinkertaisesti kannata kirjottaa lajista, josta ei tiedä mitään.

      Poista
    14. Mähän kirjotan tänne just siitä mistä haluan ! :)

      Poista
    15. :--------------D itse en kannata espanjaa mutta kyllä susanna vie tätä ihan 6-0!

      ihanat btw noi kengät ja sun uusista hiuksistakin diggailen!

      Poista
    16. Kiitos, itsekin pidän - sekä kengistä että hiuksista ! :D

      Poista
    17. Tolle mielenvikaiselle anonyymille ihan tiedoksi, olen tuntenut Susannan ööööö vuodesta ... 2000 ? tai 1999, en ole ihan varma. Kauan kuitenkin. Ja Susanna on _AINA_ kannattanut Espanjaa. Joten sun väitöksillä ei ole yhtään mitään pohjaa, noloooo :) Sä ilmiselvästi vaan olet katkera kun toisen kannattamalla tiimillä on viimeisinä vuosina mennyt hyvin =) SE JOS MIKÄ ON NAURETTAVAA JA SÄÄLITTÄVÄÄ. Miltä tuntuu olla tyhmä ? :)

      Poista
    18. Ei kun olen ostanut ne kaikki vauva / pikkulapsi kokoiset Espanja paidat sun muut vaan jälkikäteen jotta saisin huijattuu kaikkii et oon Espanjan fani vaik oikeesti vaan kattelen niit pelaajii ja siirryn toisen joukkueen riveihin jos tulee jotai rumii >=( !!!!!!

      Jos toi anonyymi vielä tulee tänne niin en tiedä tajuaako se tota yllä olevaa tekstipätkää sarkasmiks vai aatteleeko se että no viimein tunnusti !! :D

      ... ainii mut Espanjalaiset (ainakaan jalkapalloilijat) miehet harvoin on rumii hmmmm.

      Poista
    19. adoha (ei kirj.)maaliskuuta 25, 2013

      Anonyymi: "Ja muuten toi "hanki elämä" on jo niin loppuun kulutettu sanonta, ettei se jaksa enää edes naurattaa."

      No toi "yhy oot gloryhunter" on vielä kuivempi juttu, vitun idiootti :-D

      Kyllä muakin välillä harmittaa kun ei mun kannattama joukkue pärjää, mutten näe tarvetta purkaa katkeruutta toisten blogeihin ;-) Se on katsos niin lapsellista.

      Kerro hei yks hyvä syy: miksi Susanna ei saisi kannattaa Espanjaa ja kirjoittaa siitä tänne? :-) Äläkä jaksa syytää tänne tota samaa sontaa mitä sun jokainen viestis on ollut. Kaivataan perusteluita sun aivokuolleille väitteille.

      Vai tuliko kusi housuun kun huomasit miten ääliö olet? :-) Onnea vain elämään sullekin!

      Poista
    20. Saat toki kirjoittaa tänne mitä haluat, mutta eikö saa antaa palautetta? Miun mielestä blogisi olisi parempi jos et kirjoittaisi jalkapallojuttuja, koska et niistä osaa kirjoittaa.

      Ja tuokin on tyhmä tapa kannattaa jotain ulkonäön takia, ihminen ei voi sille mitään millaiseksi syntyy. Kaikki ihmiset ovat omalla tavallaa hyvännäköisiä tai kauniita, eikä espanjalaiset jalkapalloilijat mitenkään joukosta erottuvan hyvännäköisiä ole. Esimerkiksi ranskalaista Frank Riberyä http://fi.wikipedia.org/wiki/Franck_Rib%C3%A9ry siinä linkki koska et varmaan tiedä kuka hän on, on haukuttu paljon ulkonäkönsä takia, jolle hän ei voi yhtään mitään. Miun mielestä on vain surullista, että ihmiset valitsevat suosikkinsa ulkonäön perusteella.

      Ja otetaan esimerkiksi Ramos, kun tuolla on kuvakin siitä. Ehkä hän voi olla ihan okein näkönen, mutta entä käytös sitten? Muistan yhden Clasicon jossa kaveri otti Puyolia leuasta ja kaato maahan ja löi sen jälkeen Xavia. Eipä mikään maailman ihanin ihminen. Lisäksi Ramos on aina keltaisten korttien määrässä La Ligan kärkipäätä. Tekee toisinaan aivan turhia rikkeitä. En toki kiellä ettei olisi hyvä pelaaja, tälläinen pieni varjopuoli vain.

      Poista
    21. No osaan, ainaki paremmin ku sä ;) otan mielelläni vastaan ASIALLISTA palautetta, jollaista toi sun ei todellakaan ole.

      Kiinnostaa ku kilo paskaa toi ulkonäkö selostus. Mulle on ihan se ja sama miltä noi näyttää, kai mä sen tiedän ettei syntyessään voi naamaansa valita. Sen ei kuitenkaan pitäis olla sulta pois, että Espanjalla sattuu olemaan taidon lisäksi vielä hyvännäköisiä pelaajiakin ;)

      Ja tiedän että Ramos saa aika usein keltaisia yms. so? Se on kuitenkin älyttömän hyvä pelaaja ja tekee monesti pelin kannalta fiksujakin rikkeitä ;) sä et sitä tosin varmaan tajua. Eiköhän jokaisesta joukkueesta löydy niitä rikkojia tai filmaajia tai mitä ikinä, SE ON OSA LAJIA. Mutta se ei taida sun pollaan upota. Vaan koska satun kannattamaan Espanjaa.

      Koska se on paras ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ haha.

      Poista
    22. susanna tosiaanki osaa kirjottaa jalkapallosta,ano puolestaan ei tunnu tajuuvan siitä mitään hahahahahaha!!!! ok ehkä susi sul on välil vähän punakeltaset lasit silmillä (kuten joskus ite sanoitki!) mut niihä se aika monilla on! ja siis kuitenki älyyt myös espanjan heikkouksii jne etkä oo sillee et "muut on paskoi!!!!".

      kirjota vaa noit jalkapallojuttui ne on hauskoi lukee;) sit voidaa yhes nauraa noille anoille ketkä repii hiuksiaan ku oma elämä on nii huonosti!

      mut siis jos toi ano oikeesti omais edes puolikkaat aivot niin se ois jo tajunnu kui nolo se on ja kadonnu mut eii tyhmä mikä tyhmä:) sä susi sentää kirjotat omalla nimelläs toisinku tommone nimettömänä huuteleva nössökasa! onneks osaat ottaa tommoset huumorilla jatka samaan malliin sun blogi on paras♥

      Poista
    23. Joidenki vaan on ilmiselvästi vaikee käsittää et ihmiset on erilaisii ja kannattaa eri joukkueita ;) sitä luullaa olevansa nii pätevii sanoo miks joku muu kannattaa jotai muuta joukkuetta ! On toi kieltämättä kyllä aika huvittavaa :D

      Hahha voi kiitos ! ;)

      Poista
    24. Juu niin osaatkin. Sun jalkapallo kirjotukset on niin mahtavia että ihmettelen miten et oo ihan asiantuntijan hommissa töissä. Ps, sarkasmia, jos tajusit.

      Kannattaisi kiinnostaa ihan tulevaisuuttasikin ajatellen. Ja muuten, kauneus on katsojan silmissä, et siis mitenkään yleisesti voi päättää että kuka on hyvännäköinen ja kuka ei.

      Tiedän, aiempaa viestiäni lainaten "Ramos tekee TOISINAAN aivan turhia rikkeitä..." ei siis aina. Ramosilta vain näkee turhia taklauksia muita enemmän. (vrt esim. vaikka näihin puolustajIIN';T SILva, Pique, Hummels, Vidic, Kompany, Chiellini. Ramosin pelityyli noita kaikkia rikkovampi) Tottakai taklaukset, kuten myös filmaus ym kuuluvat peliin. Mutta se ei kuuluu, että lyö vastajoukkueen pelaajia. Vai oliko siun mielestä se oikein, kun Ramos löi Puyolia ja Xavia ja potki sitä ennen Messin maahan? Vai oletko nähnyt koko tilannetta? Iteltä ei kyllä enää kovasti kunnioitusta ole tuon tilanteen jälkeen löytyny.

      Poista
    25. EI KUULE KIINNOSTA ! =)

      Poista
    26. Heippa! Lueskelen täällä noita kommentteja niinkun selvästi monukin on lukenu. Tolla anonyymillä ei oo kyllä mitään oikeutta tulla sulle kirjotteleen tollasia, sun blogi, saat kijottaa tänne mitä lystää :)
      Mutta samalla ihmettelen vähän, miten annat ihmisten kommentoida tuollaisia. "Ääliö, ruma idiootti" toi anohan saattaa olla kommenttiensa puolesta vaikka joku 10-v pikkutenava. Joten suna en julkasis noin rumia kommentteja, kun osaat itekkin pitää ihan mainiosti puolesi tota vastaan.

      Älä käsitä väärin, en oo ton anon puolella, halusin vain sanoa tälläisen huomion. Yleensä tollasilla ihmisillä viiraa päässä, kannattaa hoitaa homma asiallisesti niinkun oot tehnykkin. Joten voisin yleisesti tässä sanoa; älkää haukkuko tota ano-rukkaa, sehän vaan provosoituu ja raivostuu lisää :D Eiköhän Susanna osaa hoitaa tän tilanteen ihan itse ilman kaikkien "olet ruma ääliö ano" kommentteja.

      Ja kiitos kivasta blogista, jota luen joka päivä! :)

      Poista
    27. Joo siis oon sun kanssa samaa mieltä tosta että muutamat on kommentoinu vähän turhan aggressiivisesti ja olisin voinut toimia fiksummin niiden kommenttien julkaisun suhteen... Harmittaa etten oo kattonu niitä tarpeeks hyvin läpi, tai en oo vaan aatellu. Näin jälkeen päin kyllä huomaa mitkä kommentit olisi hyvin voinut jättää julkaisematta... Päätinki etten hyväksy tähän enää kommentteja, ja aion olla jatkossa tarkempi vastaavanlaisissa tilanteissa !

      Kiitos kommentista, ja kiva jos tykkäät ! :)

      Poista
    28. Kiva että ymmärsit. :) Ihmisten on helppo netin välityksellä sanoa ilkeitäkin juttuja, mikä on mun mielestä vähän surullista, koska ei voi koskaan tietää millanen ihminen ruudun toisella puolella on.
      Ja jalkapalloa joitain vuosia seuranneena voin sanoa että kirjotat hyvin, ehkä välillä vähän Espanjaa kohtaan puoluellisena, mutta se nyt on ihan ymmärrettävää jos on suuri fani. Itellä käy samoin jos on kyse Brasiliasta. :)

      Ja veikkaan että toi meinasi Silvallaan Thiago Silvaa, ei Davidia. Thiago Silva <3 :D

      Poista
    29. Jep, totta ! Enkä todellakaan halua, että mun blogist tulee mikään taistelukenttä... :D

      Haha kiitos, niin se saattaa kyllä välillä käydä :'---D varsinkin tilanteissa jossa tunteet kuumenee ! Pyrin kuitenkin lähtökohtaisesti kunnioittamaan kaikkia muita maita ja heidän joukkueitaan, ja sellaiset "inhokitkin" ovat ihan yksittäisiä pelaajia joiden käytöksen oon kokenu inhottavaks. Ja tottahan se on että sitä oman suosikin inhottavaa käytöstä ei välttämättä noteeraa samalla tavalla... :D mutta niin se menee, kaikilla on mielipiteensä !

      Joo sitä :) se on kyllä hyvä pelaaja ! Ja Brasilia pelottaa mua muutenkin, kun on niin kova joukkue........... :D

      Poista
    30. Joo, itteä pelottaa Argentiina, niillä ei ehkä oo maailman paras puolustus, mutta niiden hyökkäys pelaa tosi hyvin yhteen ja on tosi nopee. Tulee niille joukkueille ongelmia, joilla on vähänkin hitaampi puolustus. Ja sitten Saksa on aina vaarallinen ja ne ottaa varmasti kisoihin nuoret Dortmund-tähtensä joka vaan lisää vaarallisuutta.
      Mutta ikinä ei voi etukäteen tietää kuka on loukkaantuneena ja keillä joukkueilla on hirveitä riitoja. Kuka vaan voi voittaa :)

      Poista
  3. Mut hei, aattele nytte on se Suomiki vaa aika master ku Espanjalle pärjää, saahan nyt vähä suomalaisistaki olla ylpee eiks jepa ;) Vaikka itekki kyl kannatan Espanjaa.. koska nii, sielä on nii hyvännäkösii pelajii :D Mutta ihania kuvia noi Nuutista otetut, miten ihmeessä saat pidettyy ton enkkuloimen peltoilussa Nuuskun päällä ku siinä ei oo edes mitään kiinnityssolkea? :D En itte ikinä ees kissaa ehdi sanomaa nii viltti on jo maassa! Tietysti ku molemmat sekä minä ja heppa ollaan tämmösiä vauhtihirmuja nii ei mikää ihmekkää jos viltit lentelee matkan varrelle ellei oo sitä solkea siinä edessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tietty saa ! Olihan toi aika ylläri niin en ihmettele että porukka hehkuttaa :D hyvä puoli tässä ainakin on se, että varmasti Espanja pistää kovemmin vastaan sitten syksyllä kun tulevat tänne pelaamaan, eivätkä laita matkaan mitään Ö-kenttää... :)

      Kiitos ! Ei se oikein pysykkään, jatkuvasti saa olla laittamassa edessä olevaa klipsiä kiinni ja vilttiä paremmin selkään, ärsyttävää kyllä... :D sen takii haluisinki hommaa jonku kunnon villaloimen ! Ehkä ens talveks sitte :)

      Poista
  4. Oi Londonderry <3 mul oli ennen ratsastettavana sen jälkeläinen, joka oli itsekin aika mahtav

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih uskon ! Mäki oon joitai Londonderryläisiä katellu ja todennu että kyllä se vaan periyttää upeeta liikettä ja takapäätä ! :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Joo älää ! Olin iha TÄST MÄ HALUUN VARSAN KUKA LAINAA MULLE TAMMAN !!!

      Poista
  6. sulla on aina täällä niin superhienoja ja hyvälaatusia kuvia, tykkään! :D Kiva postaus toki muutenkin! :) oisko sulla innostusta tehdä joskus myös lifestyle-aiheisia postauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva jos tykkäilet ! :) Kyllä varmasti, kunhan on jotain kivoja aiheita ! On mulla aika ajoin täällä hepattomia postauksia ollutkin :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !