perjantai 17. toukokuuta 2013

Ding dong !

Voi vitsi, kaksi ihan superhauskaa (ja lämmintä !) päivää takana, kiitos kaikille mahtaville ♥ Keskiviikon masistelun jälkeen tämä hyvä fiilis on maistunut kahta paremmalta... ;)

Eilen oli ohjelmassa Nellin ja Roosan isän 50 v. synttärjuhlat, jotka alkoivat kahdelta Lumenella ja jatkuivat sitten vielä myöhäiseen iltaan saakka Hakaniemen musiikkiteatterissa Ilometritehdas -revyyn parissa. Vitsi miten kivat pirskeet oli ! Mä sain kunnian toimia kuvaajana, ja muistikortille tallentuikin noin suunnilleen 1500 otosta :D niissä onkin nyt aikamoinen läpikäyminen............ !

Welcome ! Tästä tuli jotenki mieleen lentokenttä. Rakastan lentokenttiä ♥
Roosa löys maasta murkun ! Ok no huijasin, ei murkkua, taitaa kenkiään vaan laitella... :D
Vähän kuohuvaa mmmm !
Ihan sika hyvää ! I love food.
Lisää hyvää ! Mustikkatiramisukakkua ja noita hampurilaisen näkösiä keksejä !
Taikuri työssään ! En voi ymmärtää miten toi on mahdollista, siis arvata mitä joku toinen (ventovieras !) ajattelee ;o Huh !

Lumenella pari tuntia vierähti aika äkkiä, ja neljän maissa lähdettiin Roosan kanssa ajelemaan edeltä teatterille vastaanottamaan sinne saapuvia vieraita. Keskustassa oli kiva ruuhka, ja parkkipaikkaakin pallottiin etsimässä ihan riittävän pitkään niin vähän myöhästyttiin aikataulusta, mutta oltiin kuitenkin paikalla ensimmäisinä niin no hätä !

No ny meni ikä ainaki oikein ! =)

Teatteriesitys oli kyllä hauska, muutamasti sai nauraa ihan huolella :D Lavalla oli loistava porukka ! Ilta jatkui vielä näytöksen loputtua teatterin ravintolapuolella ruokaillen, jutskaillen, ja ylläri; kuvaillen ! Pari esiintyjääkin tuli moikkaamaan, tunnistatteko? ;) vinkki: blondi sekä punahiuksinen !


Hurmaavat Sari Siikander ja Virve Rostihan ne siinä ! En tiedä kuinka paljon mun ikäluokan ihmiset tai nuoremmat Vickyn biisejä tietää (?), mutta niitähän on mm. Kun Chicago kuoli, Sata salamaa, Tuolta saapuu Charlie Brown........ ja monet muut... :) Varmana jonkun ootte kuullu ! Noita me broidin kanssa kuulemma aina pienenä hoilattiin ja äänitettiin vanhalla kasettinauhurilla haha, voi kultainen lapsuus ♥

Tarkennus osu nappiin kerranki juhu ! Mut siis noi tikut oli niin nam ! Ja no... niin oli kaikki muukin, ehhehe.
Punaiset tytööt ! Tuolla teatterissa oli siis punasia lamppuvaloja, siks kuvat on tän värisiä.
Objektiiviksi vaihtui hetkeksi Nellin kalansilmä, tää on eka otos sillä, ja sen takia säädöt on pielessä JA MUN RÄPYLÄKI NÄKYY VASEMMASSA REUNASSA ouu......... mut oli pakko laittaa koska Sari ja Virve kääntyivät vielä hymyilemään kameralle :)
Asetukset jo paremmin kohdillaan. Mutta parasta tässä kuvassa on ehdottomasti kakkua naamariinsa änkevä Sonja ! :D

Ennen kotiin lähtöä suunnattiin vielä tyttöjen kanssa johonkin puistoon ("mul ei oo mitään hajuu mis me ollaan") ottamaan vähän kuvia. Vitsi että sai taas kerran nauraa noille toheloille................ :D mun ihanat mestarimallit !

Täydelliset naiset !
Nää vois seuraavaks mennä esiintyy johonki teatteriin !
Mean girls, kuka haluu olla se joka jää siinä lopussa bussin alle !
Hihuuu ! Kameran takana näissä kolmessa viimesessä kuvassa Outi !
Niin siish mithää.
♥ + hyvä muokkaus i know !

Teatterilta lähdettiin joskus kymmenen maissa, ja suuntasin vielä Roosan ja Nellin luokse katsomaan Euroviisujen toista semifinaalia. Jokavuotinen must juttu, viihdyttävää katsottavaa mun mielestä :D Tänä vuonna kaiken lisäksi taas pitkästä aikaa pidän Suomen edustusbiisistä ! Jotenkin se vaan on semmonen kivan huoleton, ja Krista on ihanan energinen ♥ Finaalipaikkakin (tietty !) irtosi, hyvä hyvä, huomenna siis taas viisuraati pystyyn hoho... ! ;) Suomen lisäksi omiin lemppareihin kuuluvat Tanska ja Espanja. Olettekos te katsoneet viisuja ja löytäneet suosikkeja? Tai meinaatteko katsoa huomisen finaalin?


Oli kyllä kaiken kaikkiaan tosi mukava päivä ! Hyvää ruokaa (ehdottomasti täydet pisteet !) ja mahtavaa seuraa, mikäs sen parempaa ! Tuli taas syötyä ja naurettua ihan kiitettävästi. Haha, jotkut olivat muuten kysyneet Nellin ja Roosan porukoilta, että kuinka monta lasta teillä oikein on ?! "Vaan kaks omaa" :D hehe, kunnon adoptiolapsilauma aina mukana ihmisiä hämäämässä... !

Tänään olin aamulla ihan sairaan väsynyt, mutta piristyin kun meinasin tukehtua leipään. Siis oikeesti, se oli kauheeta :D olin ihan varma että kuolen, puolet leivästä tais mennä jonnekki henkitorveen. No ei en tiiä minne se oikeesti meni mutta mulla on edelleen semmonen fiilis että Reissumiehet pyörii väärässä paikassa. Hui.

Puolilta päivin suuntasin taas Roosan ja Nellin mukana Lohjalle kuvailemaan Sintin ja Konstan pitkän veden "pikatreenit". Huomenna lähtö Ypäjälle, ja Nellillä tuli mieleen että onkohan Koge koskaan pitkää vettä loikkinut......... :o Nuorten hevosten luokissa kun niitä harvemmin kai näkee? No, hyvinhän se treeni kuitenkin sujui, eikä Konstaa juuri tainnut suuri vesimatto ihmetyttää. Huomenna siis matkaan luottavaisin mielin !




"Kutsu mua nimeltä turhaan vielä kerran niin sulla on yks raaja vähemmän."

Nuutin luo painelin illalla vähän ennen kahdeksaa, ja ohjelmassa oli tuuppausta yläkentällä. Pitkästä aikaa tehtiin jotain kunnon tehtävää, enkä suostunut harrastamaan sitä ainaista haahuilua... huhups, sorrun siihen liian usein. Aloitin käyntiavoilla, joita tein pitkillä sivuilla, ja alkuverkkojen jälkeen jatkoin samaa ravissa. Sen perään siirtymisiä keskellä pituushalkaisijaa sekä lävistäjiä. Ravista laukkaan (vuorotellen oikea ja vasen) ja laukasta raviin siis. Tuo sujui itseasiassa aika hyvin ! Nuutti on yleensä suhteellisen helppo pitää suorana, ja siirtymiset tuollaisilla vähän "normaalista poikkeavilla urilla" onnistuvat ihan kuten normaalistikin. Hyvä heppa !

Loppukäynnit käytiin tekemässä maastossa, ja koska tänään en kuvaajaa mukaani saanut, niin lisäänpä tähän muutamia snapshotteja viime perjantaisten peltoilujen videosta, toisesta ryntäilystä mistä Jonna ei saanut kuvia. Sopivat otsikkoonkin, tavallaan :P video tulossa heti kun movie maker suostuu yhteistyöhön (eli varmaan kunhan jaksan asentaa ohjelman uudelleen, mrh...).

Tässä vaiheessa luulin että heppa rauhoittuu.

... mutta se lähtiki kahta kovemmin.

Kattokaa mun päätä ! XD näytän ihan paksukaiselta, tiiättehän; paksukainen ja ohukainen, ne stan ja sven vai mitkä niiden nimet olikaan.
Huomatkaa kuinka kuski on melkein tasapainossa.

Nyt kuitenkin luvassa tappelua photarin kanssa, pakko saada uusi ulkoasu valmiiksi tai menee hermo. Koittakaa malttaa vielä hetki............... ! Teen parhaani. Huomenna en kuitenkaan koneelle ehdi lainkaan, sillä aamusta heti lähtö tallille ja tosiaan Ypäjälle hoitamaan sekä kuvaamaan. Illalla sitten viisukatsomo, palaillaan siis aikaisintaan sunnuntaina. Moro !

33 kommenttia:

  1. Hahaa oi mikä piristyssuihke tää postaus!:D Etenkin tuo koiran kuva ja tuo kuvateksti, sopivat kyllä niin hyvin! Ja ai että kun tuli nälkä noita ruokia katsellessa :P omnom

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos ihana kuulla ! :D haha, ruoka on liian hyvää ♥

      Poista
  2. Konsta on niin komea! Sano sen omistajalle etten oo koskaan nähny hienompaa hevosta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konsta on ! Terveiset omistajalle välitetty, käski sanoa kiitokset :D

      Poista
  3. noista Nuutin ryntäilyistä tulee aivan mieleen se miten mun oma heppa tekee lähes jokaisessa maastossa kun lähetään kotiin päin. :D

    VastaaPoista
  4. Olipas taas ihana postaus, vaikka heppajuttuja olikin niin paljon vähemmän :) Ihana kuvasarja Nuuudelista xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välillä vähän "lifestyleä" mukaan... ! ;) Hehe, pellenuu ♥

      Poista
  5. Hihi on tuo Nuutti aika mainio! :D ja hyvin keikut selässä!

    Hei oisko sulla tarvetta/halua, että joku tulis kuvaamaan teitä? Mä oon ihan harrastelija valokuvaamisessa mutta tykkään kuvailla! Asun Helsingissä, joten matkakaan ei taida olla kovin pitkä teijän tallille? Mun kuvasivusto (papuu.kuvat.fi) on otoksia, käy kattomassa ja ilmoile jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      Oii käyn kurkkimassa sun kuvasivut ! Kuviahan on aina kiva saada ;) Nuutti asuu tosiaan Kirkkonummella, eli ei mitenkään pitkä matka oo ! Vois yrittää vähän katella millon ois sopivaa rakosta "kunnon kuvauksille", vaikka jossain peltomaisemissa... :) kunhan ehkä ensin muutaman kerran päästään sinne höyryämään niin että uskaltaa laukkaillakin sun muuta..... ! :D

      Poista
  6. mikä kamera sul on ? (: oot hyvä kuvaa !

    VastaaPoista
  7. kiva postaus!!
    miten oot oppinu noi hyväks kuvaajaks? ja kauan oot kuvannu? ooks harjotellu ihan vaa jonku ohjevihkosen kaa vai miten ? ku tossa kohta ostan järkkärin nii halusin oppii hyvin kuvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      Oon aina tykänny kuvaamisesta, ja oonki pokkarikameroilla kuvaillu pienestä pitäen, mutta kunnolla innostuin vuonna 2009 kun sain käyttööni ekan järkkärin :) Kuvaamalla paljon oppii parhaiten ! Tietty erilaisissa kirjoissa sun muissa on hyviä vinkkejä, ja varmasti niistä saa apua, mutta allekirjotan kuitenkin tässäkin suhteessa lauseen "tekemällä oppii" ! ;) en oo oikeestaan koskaan lukenu mitään valokuvausvihkosia tms., vaikka semmonen vois ihan hyödyllistäkin olla ! Netistä oon sit selaillu jos on joku juttu askarruttanut, muuten vaan koitan räpeltää itekseni :D

      Poista
  8. Olin tänää maastossa ratsastuskoulun 7v nuorella säpsyherralla - voi että silläoli virtaa mut hyvin sen sai pidettyä vaikkakin tolta kun teidän meno näytti tais näyttää meidän meno kun edelläoleva otti pikastopin! Muutaman kerran se halus näyttä takanatulevalle kuinka korkealle perä nousee!:D:D:D jouduttiin sitten vaihtaa hetkeksi paikkaa ja siitäkön herra laukassa tarjosi mehevät protestipukit! :D:D Hevoset maastossa on vaan jotain niin parasta koska ne on ihan onnensa kukkuloilla <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei, on noi kyllä huvittavia otuksia ! :D

      Poista
    2. Niin ja vihreitä pelottavia mörköjä oli jokapaikassa! :D:D Ihme ettei oltu ojanpohjalla yhdessä kohtaa kun pelottava autonraato sattui tielle. :D

      Poista
  9. Omia ehdottomia lemppareita euroviisuissa tänä vuonna Belgia, Suomi (tottakai :D), Saksa ja Irlanti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep noi oli ihan hyviä munkin mielestä, harmi vaan että viisut on niin naapurimaan nuoleskeluskaba ettei sijotus aina kerro läheskään koko tarinaa ;(

      Poista
  10. Noi hampparileivokset on oikealtaan nimeltään macaronsseja (tai miten nyt taipuukaan:D macarons) ja siis ranskasta alunperin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän, se luki tossa pikku kyltissäkin :D mä vaan kutsun niitä hampurilaiskekseiks, koska sanasta macaron tulee mieleen makarooni :D

      Poista
  11. tulipa nälkä kun katseli noita kuvia..:D

    VastaaPoista
  12. Sulla on hieno tausta tässä blogissa. miten oot laittanu sen? tiedätkö jotain hyviä sivuja joilta saa kivoja taustoja?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon tehny sen photarilla patternista :)

      Poista
  13. kiva postaus taas ja söpö tuo koira :)

    VastaaPoista
  14. ää mäki olin kattoo ton ilometritehtaan!! ihan loistava! ja meil oli viel se lassi? hyttinen vierailevana tähtenä! haha oliks teilläki :P voisin mennä kattomaan ton uudestaaki :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä, sama täällä ! :D Meil oli vierailevana Dennis Nylund :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !