sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mikä on kun ei onnistu... !

Ohho, tulipas nukuttua. Heräsin joskus klo 12 jälkeen, vaikka olin kyllä laittanut herätyskellon soimaan jo kymmeneksi... Laitan aina, joka vapaapäivä, koska jos kukaan tai mikään ei ois mua herättelemässä niin varmaan nukkuisin iloisena kellon ympäri. Äsken nukahdin vielä vahingossa reiluksi puoleksi tunniksi, kun erehdyin sohvalle köllöttelemään..... Eilinen pitkä päivä ja vähille jääneet yöunet vaativat selvästi veronsa... :)

Eilen olin taas tämän eräänkin ryhmä rämän matkassa Ypäjällä. Hoitajana, kuvaajana, möllärinä....... musta on moneksi ! Ruusukkeita ei tällä kertaa kotimatkalle lähtenyt, mutta kaksi kelpo hevosta silti. Ehdin kentän laidalla jonkin verran tuota nuorten GP luokkaa kuvailemaan, mutta kuvat kyllä epäonnistuivat suurimmaksi osaksi ihan totaalisesti................. en löytänyt hyvää kuvauspaikkaa, kamera hidasteli, enkä saanut säätöjäkään kohdilleen vaikka sää oli ihan hyvä. Kameran hidastelulle en keksinyt mitään näkyvää syytä, mutta veikkaisin ehkä muistikortissa olevan jotakin vikaa... arh.

Eli tiivistettynä: kuvien onnistumisprosentti oli ihan onneton. Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu............ Tässä kuitenkin muutama päivän otoksista...




Luokan voittajat, hienot Julle ja Nysä !
Tikru halus olla Kogen ystävä !

Kuvaamisen lisäksi meni vähän penkin alle pari muutakin juttua, nimittäin jääkiekko ja viisut. Tai no, jälkimmisessä itse esitys kyllä meni putkeen, mutta pisteitä vain ei tullut... :( Ypäjältä päästiin lähtemään joskus neljän jälkeen ja jääkiekkoa seurattiin matkalla radion välityksellä. Eipä siinä kovasti hurrattavaa ollut, voi Suomi..........

Tallilla taas hepat kuntoon ja sitten kotiin. Tai siis Nellille ja Roosalle taas, koska pidettiin Euroviisuilta ! Puoli kymmenen maissa ruvettiin tekemään ruokaa ja Suomenliputkin otettiin esille. Kannustuksen puutteesta meitä ei ainakaan voi syyttää... ;)


Samassa kuvassa kaksi maailman kauneinta lippua ♥ toinen tuolla telkkariruudussa, punakeltaista... ;)
SUOMI !

On noi viisut kyllä vähän tyhmät kun ne menee aina sillä samalla kuviolla... onpa kivaa joka ikisenä vuonna etukäteen jo tietää mikä maa antaa millekin maalle minkäkin määrän pisteitä ! Hirmu jännää. Silti, Krista on ihana ja oon lopputuloksesta huolimatta sitä mieltä, että Suomella oli matkassa kokonaisuudessaan paras edustus pitkiin aikoihin. Eipä ollut biisikään mitään perusharmaata kuraa (millä näyttää niillä naapurimaiden äänillä pääsevän pitkälle......) ja oon ilonen siitä, ettei esitystä joidenkin pikkusieluisten paineistuksenkaan alla muutettu. Rohkeeta, kerrankin, mahtavaa ding dong ♥

Tanska kyllä mun mielestä ihan ansaitusti voitti, ja olipa se ainoo Pohjoismaa joka antoi Suomellekin pisteitä ! Tosi kaunis biisi. Olihan toi toki vähän arvattavaa kun oli siihen suurimman ennakkosuosikin jalustalle asetettu, mutta joooooooooooo se viisuista !

Harmittaa kun en tänään päässyt meidän oman tallin aluekoulukisoja katselemaan ja kuvailemaan, mutta no can do kun no car............ mun pikkuinen Alfa Romeo on huollossa vielä, ja muu porukka tulee Mikkelistä vasta illalla, niin täällä mä autottomana möllötän. Orpoa ! Koiratkin on reissussa niin mulla on ihan tylsää täällä. Melkein rupesin äsken siivoomaan.... !

Nyt meen tekemään ruokaa ja jatkamaan ulkoasun värkkäämistä. Hitaasti mutta varmasti se (ehkä) valmistuu ! Kuunnelkaa muuten tämä biisi, rakastuin... ♥

P.S. Arvonnan tulokset tulossa pian.

44 kommenttia:

  1. Noi kisakuvathan on tosi kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mut noi onki tyylii ainoot jotenkuten onnistuneet..... ! :D

      Poista
  2. Pikkuehdotus muistikortin hoitoon; alustatko sitä koskaan? Alustus tuhoaa kortilta kaiken datan, joka sinne jää vielä talteen vaikka kortilta tyhjentäisi kaikki kuvat. Canonin menu valikosta löytyy kyseinen toiminto. Muista siis että otat ensin kaikki kuvat talteen, koska ne sitten häviää totaalisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo alustanu kortteja muuta ku aina ensimmäisellä käyttökerralla, pitääkin varmaa alustaa se aina kun kuvat on ottanut talteen? Paitsi sit sieltä ilmeisesti häviää KAIKKI eikä otoksia oo mahdollisuus enää palauttaa jos sattuu käymään vahinko? :D Mutta suuri kiitos hei vinkistä, testaan tota !

      Poista
  3. Mun mielestä sun kuvat, myös nuo tämän postauksen, on aina ihan super hyviä! Ikinä en ite onnistu saamaan tuollasia, vaikka kameran pitäs olla ihan hyvä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! Kyllä se siitä kun vaan harjottelee, kannattaa paneutua kameran säätöihin, täysin manuaalilla kamerasta saa yleensä parhaiten irti ! :)

      Poista
  4. Siis noi kuvat on ihan sika hyviä, varmaan loputkin on! Mutta oot vaan niin kriittinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mutta nää on kyllä ainoot mitä kehtasin julkasta :D mut totta joo, että yleensä omia tekeleitään kattoo aina kriittisemmin... :)

      Poista
  5. hui vähä jännä korvahuppu toi yks!! :DD mut ää oot nii hyvä kuvaa, wawawaw!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on hassu ! Ei heilu kun saa sidottua turpikseen kiinni ;) Pöh pah no kiitos !

      Poista
  6. Toi tortillasipsi-juttu on ihan sika hyvää! Me ollaan vielä lisätty noiden päälle jauhelihaa ja cheddarjuustoa :D
    Mutta kiva postaus jälleen ja mun mielestä noi kuvat tuossa ylhäällä on oikeen onnistuneita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meki mietittiin jos lisäis tällä kertaa just jauhelihaa, mut tehtiin kuitenki sit vaan juustolla ku se on ainaki todettu hyväks ! ;D Pitää testailla joskus muillakin lisukkeilla !

      Kiitos, kiva jos tykkäsit ! :)

      Poista
  7. musta noi hyppy kuvat onnistu tosi hyvin! Vitsi sulla on hyvä kamera!!! Rakastan noita kuvia ja oot vielä nii hyvä ottaa kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kamera on kyllä huippu, objektiivista puhumattakaan ! :D

      Poista
  8. Miten ihmeessä tossa toisessa kuvassa toi satula on noin hassusti :D Mutta upeita kuvia on!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo katoin ihan samaa... :D Kiitos !

      Poista
    2. Satula on vain sijoitettu enemmän säkälle kuten estesatula kuuluisikin satuloida, enemmän eteen kuin normaali yleissatula. Siitä pääsee helpommin kevyeen istuntaan :)

      Poista
    3. Ei sitä satulaa kuulu normaalia edemmäksi satuloida, rikkoo satulan... Lisäksi kuten kuvastakin näkee, niin tulee aika isku hevoselle, kun satula laskee takaisin selkään kiinni.

      Kyseisellä ratsastajalla ei myöskään yleensä kuvissa ole satula noin, joten tuskin on normaali tapa.

      Poista
  9. Tykkään sun blogista aivan älyttömästi! Tosi hauskaa ja viihdyttävää lukemista ja ihania, hyviä kuvia! :)

    VastaaPoista
  10. Tätä kysytään varmaan tosi usein, mut mikä kamera ja objektiivi sulla on ja millasilla asetuksilla kuvaat? Noi kuvat on tosi hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera on Canon eos 60d ja eniten käyttämäni obba Sigman 70-200mm f/2.8 :) Manuaalilla kuvaan, muuten säädän kaikki tilanteen mukaan ite paitsi valkotasapainon, se on yleensä automaatilla. Kiitos ! :)

      Poista
  11. Apua, olitko sä katsomossa tai jossain kun otit noi kuvat? Meinaan aika lähellä samoista kohdista kun miun ottamat... Miks en nähny siua >_______<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin siitä katsomosta vähän oikeelle, kentän laidalla seisoskelemassa....... :D haha pelottavaa !

      Poista
    2. Yääääääh... En nähny :c Mälsää.

      Poista
    3. Haha oon liian näkymätön, vaikka mulla ihana kirkkaan pinkki takki olikin.............. :D

      Poista
  12. Sun blogin kuvat on tosi hyviä!:)

    VastaaPoista
  13. höpöhöpö, noi kuvat on tosi hienoja! oot tosi hyvä kuvaamaan ja sulla on ihana blogi :)

    VastaaPoista
  14. Vautsi vau mitä kuvia taas, oot kyllä huippu! Toivon että pääset jossakin vaiheessa vielä tekemään uraa valokuvaajana, sillä sulla olisi siihen oikeasti silmää. Muutenkin nää kaikki sun postaukset on jotenkin tosi ihania, oot niin symppiksen olonen ihminen! :-) Harvemmin hevosblogeista innostun, mutta tämä on ihan helmi.

    Mua harmittaa myös ettei Suomi sijottunu paremmin euroviisuissa... :-( Mutta ainakin team ding dong on herättänyt keskustelua ympäri maailmaa! Tuntuu kyllä omituiselta, että yksi pusu voi tänä päivänä järkyttää ihmisiä niin kovin, eletään kuitenkin vuotta 2013!

    Mutta tosiaan, kuvista päätellen näkyi teillä kyllä kannatus olevan kohdillaan :-) Suomi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos ihanasta kommentista ! ♥ Sait mulle kyllä tosi hyvän mielen :)

      Äläpä muuta sano..... ! Mutta viis niistä pisteistä, Suomi veti hienosti anyhow ! Ja varmasti Kristakin saa tästä boostia uralleen, toivon (ja uskon !) että pääsee vielä pitkälle :)

      Poista
  15. Milloin arvonnan tulokset tulee? :) sori jos jossain lukee jo, en vain ole huomannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten postauksen lopussa lukee, tulokset tulee pian... :)

      Poista
    2. Aaa voi ei, kuinka sokea voi olla! Arvasin että jossain varmaan lukee mutta en vaan tajua :DD

      Poista
  16. En sitte nähny sua siellä ypäjällä, kun meni koko päivä metän keskellä b-areenalla haahuillessa :D

    Ja pah nää kuvathan on upeita.. jälleen! Oo hiljaa kiitos koska meille muille tulee paha mieli :( ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi höh oisin ottanu susta hienoi paparazzikuvii ja tullu moikkaa, plöh ! :D

      ÄLÄ YRITÄ ku sun kuvat on aina semmosii mega upeita........... =( !

      Poista
  17. Ihan mahtavia kuvia taas! :) hitsi kun teki mieli kuvaamaan!

    Munkin mielestä Krista ja sen tiimi oli ihan loistava (ja biisi kerrankin hyvä!), tosi harmi ettei ne saanu enempää pisteitä mut ihan varmasti se sai paljon julkisuutta ja hyvää nostetta (kansainväliselle)uralleen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mullakin hirvee kuvauskuume tällä hetkellä ! :D

      Joo no niinpä, se on kuitenki tärkeintä sitä uraa ajatellen ! :)

      Poista
  18. Koska taas hyppäät Nuunuulla? :) ois kiva nähä hienoja potretteja hyppelyistä kun jotkut sileällä kuvatkin on jo hauskoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoo yhtään... :D Oon viime aikoina menny aika paljo yläkentällä ja sinne on nii pitkä matka roudaa esteitä ettei jaksa XD + pohja ei oo kauheen hyvä. Ehkä jos joku päivä pääsis alakentälle tai raaskis mennä maneesiin... :D

      Poista
    2. Mä voin tulla kantaa ne esteet sinne jos sä kannat ne takas? ;) :D

      Poista
  19. wau tosi hienoja kuvia oot saanu! kelpais kyl itellekki tollane kamera :D noi kuvat on ihanan värisii, tarkkoja ja hyvä laatusii! Tää oli myös tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !